anitka7
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 pr nam so cesto splužl šele ob 12h sem mnenja da se moja otroci čimveč naučit skozi lastne izkušnje,mi jim samo omogočimo da je varna,seveda se zgodoji buške,praske...sam to paše k otroštvu. no, pri nas so pa tavečje cesti šli plužit (v centru mesta) šele po 13. uri, mater jim sneženo to tadrugo si pa fuul lepo napisala Jaz pa mal tavečjega opazujem, pa sem opazila, da je začel ful raziskovat (no sej to že neki časa nazaj), kaj se nardi, če obrneš kozarec, pa če vržeš avtoček v spodnje nadstropje, pa take, pa sma ga na začetku kregala za vsako bedarijo (moj ga še zdej, ker se mu ne da dopovedat, da raziskuje ---no sej nevarnih svari itaq, da mu ne pustima), zdej se pa usedem zraven, pa delama bedarije Sta prejle z mojim smrekico postavljala, pa ker še ni tolk spreten, da bi dal cvirn narazen, je kar tako obešal bunkice in valjda, da so mu 100x padle na tla, moj pa kr neki težil ..jaz pa mojmu, nej mu pomaga, pa da bi rad sam poskusil, pa da ne zna, nej mu pokaže kok, ampak ga je bilo super gledat, kok se je trudil tud men je najtežje dopovedat mojmu,da mu naj manj teži,sam je težko....odrasli se ne znajo več postavit v vlogo otroka,razmišljat tko kot otrok in potem nastane slaba volja...pa včasih pozabimo otroke več pohvalit,grajat pa redko pozabimo tudi jaz se učim,vsakdan neki novga
< Sporočilo je popravil anitka7 -- 19.12.2009 22:45:35 >