|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009*
19.12.2009 16:32:00   
tažana
Tudi mi smo se danes potepali po snegu. Super je bilo! Prav tako smo naredili okrog 6 km. Neža v vozičku, Katarina pa peš. Smo šli gledat igrico Melite Osojnik- čarobna smrečica. Super je bilo- res zna pričarat lepo vzdušje user posted image .
Potem nas je spotoma še tašča na kosilo povabilo in mi ni bilo treba kuhat user posted image .

Sedaj smo pa ostale same. Neža še vedno spi v košari vozička user posted image , Katarina se greje s čajem ob Kekcu jaz pa na RR user posted image dokler se žehta ne opere.

sneg je res super mi tudi kidat ni problem. Ko sem bila s Katarino na porodniški in mi je lepo spala v vozičku sem vedno ko je zaspala zunaj kidala! odlična rekreacija pa še zastonj je user posted image .

Evo grem...

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
19.12.2009 17:20:13   
Bety11
hojica....Pri nas doma se ne moremo plaziti po tleh, ker ni tako čisto, da bi se jaz upala dojenčka dati brez skrbi na tla....Imam pa veliko fracosko posteljo in tam si privoščimo plazenje.......

Razmišljala sem nekaj...user posted image user posted image ...Če bi jaz bila na vašem mestu in zdaj imela prvega otroka, bi tako kot vi enako razmišljala.....Zdaj se pa postavite na moje mesto in poskušajte zamisliti, da ste vzgojili že 3 otroke....Od tega je eden star 23,5 let.....Druga dva sta 15 in 13........Potem boste razumele, da ste že nekaj dale v življenju in preizkusile in določene trditve se mi zdijo resnično pretirane.....

Poglejte otroke v Afriki.....Čisto druga vzgoja in odnos do dojenčka.....Pa vsi zrastejo in imajo nekatere prednosti pred nami.....Kaj bi bilo šele, če bi imeli možnosti tako kot mi.....

Aleksandrijke.....Če poznate te zgodbe....Naše Slovenke so pustile svoje dojenčke doma, da jih hranijo s moko in kravjim mlekom, in da jih vzgaja kdorkoli...šle so pa v Egipt dojiti njihove otroke in jih vzgajati.....
Meni osebno nesprejemljivo življenje in "zaradi denarja in preživetja" je slab izgovor......Enim je osebni stik in dojenje tako pomembno, da dajo ogromno denarja za dojilje in pestunje....Drugi pa pustijo otroka v stajici, da sam zraste, ponoči da joka, nič dojenja, samo ena disciplina in stroga vzgoja......ostanem brez besed.....

Upam, da boste razumele, da je s moje točke, svet drugačen....

rojen: 4050/56 cm
1.mesec: 6170/58 cm
3.mesec: 8100/64 cm, OG 45
6.mesec: 9200/72 cm
11.mes: 11 kg/76 cm

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
19.12.2009 17:29:32   
barika
Betty, sem se mogla nasmejat.
ko sem imela prvega, sem komplicirala, ne to, pa ne ono, bog ne daj, če ga je kdo (ne)zanalašč zbudil pa prekuhat dude, flaške...
zdej, tavečji spije malo njegovega mleka, mu da flašo nazaj, malo dudo sebi, pa malo njemu, deremo se itak cele dneve, na tamelega se uleže user posted image user posted image , tudi po tleh ni glih sijoče čisto, pa dam tamalega na tla, na blazino, če bi bila neka svinjarija (joj bog pomagaj, tega ne prenesem), pa če bi bil treba, bi dala pa magari eno dekno na tla... ampak v hojico in kengurujčka ga pa res ne bi tiščala ...sicer pa, vsak nej dela kar mu paše.user posted image

Je pa tvoj tavečji skor toliko star,kot sem jaz user posted image

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
19.12.2009 18:01:19   
Mož*
Zanimivo, pri meni pa ni bistvenih razlik, vsaj, kar se reda tiče. Pri nas je čisto, čevlje postavljam še v omari v vrstouser posted image user posted image , ker imam Monk-ov sindrom. Torej dojenčka dati na tla, ki so itak vsak dan vsaj 1x pomita, ni problem. In tisti, ki hoče biti na tleh, tudi je.  Tudi Klemna odlagam v otok, kadar le želi.
No, ja, po pravici povedano, sem zdaj vseeno nekoliko bolj zaskrbljena, kot pri prvem. Prve nisem nikoli oblačila kot medvedauser posted image user posted image , pa Baby-Sensa tudi nisem imela, pa posteljno varovalo sem tudi šele pri 4. nabavila (čeprav je tudi tretji spal izključno v družinski postelji).

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
19.12.2009 18:11:05   
dolenjka
Jaz se lahko delno kar pod Bariko podpišem, edino flaše Tara nima Maksove, ker zize sam poliže user posted image In prej ali slej bo otrok prišel v stik z "umazanijo" in ka bo takrat user posted image Še bolj bo občutljiv, ker ne bo imel kontaktov s klicami.... Itak si pa stalno z njim, ga pestuješ in se z njim ukvarjaš...tako da, če mu kaj zelo "umazanega " pod roke pride, pač odstraniš user posted image

Bety, kar se pa otrok v Afriki tiče pa ni čisto tako kot si ti napisala user posted image Še daleč od tega da bi vsi zrastli, mnogo, premnogo jih umre ob rojstvu, veliko kmalu za tem, ogromno v otroštvu....
In ja, rota virus je zadnja leta veliko bolj omenjen, verjetno prav zato, ker so cepivo odkrili, pa širša javnost je malo bolj obveščena in osveščena in HB da so ga, ker je za dojenčke lahko tako nevaren. Očitno ga je veliko, na kak način se je začel pojavljat ne bom razglabljala, ampak vemo da ga je veliko in zato je morda pametno, da otroke pred njim zaščitimo, če to možost imamo. Ampak kot sem že velikokrat povedala, vsaka po svoje user posted image vse smo zelo dobre mamice user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
19.12.2009 20:56:45   
anitka7
čer...

ste kaj kidale dons user posted image user posted image

pr nam so cesto splužl šele ob 12h user posted image user posted image user posted image user posted image

Bety pr nas čistča tal glih ne bi šla čez pr HACCP-u,sam je pa ok da se otroci plazijo. Pa mamo tud mačko notr,pa je bil vseen tavelik na tleh,velikrat sem ga najdla v mačji "jedilnici" user posted image in takrat sem začela kupovat boljše brikete,ker sem ga večkrat najdla s kakšnim v roki user posted image user posted image hojice nikol nismo imel,niti je nihče kaj preveč ne pohvali. Še ograjice na stopnicah nismo imel...smo jo tolk dolg montiral,da nam je prej gor ušel k je mačko lovil user posted image pol sem ga pa sam dobr naučila kako se gre gor,sam pol sem ga mogla še neki časa gor hodit iskat,ker se še ni upal dol.
sem mnenja da se moja otroci čimveč naučit skozi lastne izkušnje,mi jim samo omogočimo da je varna,seveda se zgodoji buške,praske...sam to paše k otroštvu. Pa namesto besede "PAZI" je bolje uporabljati besedo "previdno" sam tko kot je rekla Dolenjka,vsaka po svoje,vse smo zelo dobre mamice user posted image user posted image

Everything will be OK in the end.If it"s not OK,it"s not the end yet.

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
19.12.2009 20:58:33   
barika
 sem vam povedala, da sem spet dobila menzo??user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
19.12.2009 21:01:26   
baby blue
Jst sem jo do sedaj imela samo enkrat in sicer dva meseca po porodu zdej je pa ni user posted image

Ekola naša punca spi... Jst grem pa tud zdejle ker sem zmatrana...

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
19.12.2009 21:03:13   
Bety11
nekaj sem našla...pa preberite in poglejte filme.....mogoče je kaj koristnega...

http://www.drjacknewman.com/video-clips.asp

LP

rojen: 4050/56 cm
1.mesec: 6170/58 cm
3.mesec: 8100/64 cm, OG 45
6.mesec: 9200/72 cm
11.mes: 11 kg/76 cm

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
19.12.2009 21:04:44   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: anitka7

pr nam so cesto splužl šele ob 12h user posted image user posted image user posted image user posted image

sem mnenja da se moja otroci čimveč naučit skozi lastne izkušnje,mi jim samo omogočimo da je varna,seveda se zgodoji buške,praske...sam to paše k otroštvu.

no, pri nas so pa tavečje cesti šli plužit (v centru mesta) šele po 13. uri, mater jim sneženouser posted image user posted image

to tadrugo si pa fuul lepo napisalauser posted image user posted image

Jaz pa mal tavečjega opazujem, pa sem opazila, da je začel ful raziskovat (no sej to že neki časa nazaj),  kaj se nardi, če obrneš kozarec, pa če vržeš avtoček v spodnje nadstropje, pa take, pa sma ga na začetku kregala za vsako bedarijouser posted image (moj ga še zdej, ker se mu ne da dopovedat, da raziskuje ---no sej nevarnih svari itaq, da mu ne pustima), zdej se pa usedem zraven, pa delama bedarijeuser posted image
Sta prejle z mojim smrekico postavljala, pa ker še ni tolk spreten, da bi dal cvirn narazen, je kar tako obešal bunkice in valjda, da so mu 100x padle na tla, moj pa kr neki težil ..jaz pa mojmu, nej mu pomaga, pa da bi rad sam poskusil, pa da ne zna, nej mu pokaže kok, ampak ga je bilo super gledat, kok se je trudiluser posted image

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
19.12.2009 21:58:34   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: barika

sem mnenja da se moja otroci čimveč naučit skozi lastne izkušnje,mi jim samo omogočimo da je varna,seveda se zgodoji buške,praske...sam to paše k otroštvu.

no, pri nas so pa tavečje cesti šli plužit (v centru mesta) šele po 13. uri, mater jim sneženouser posted image user posted image

Jaz pa mal tavečjega opazujem, pa sem opazila, da je začel ful raziskovat (no sej to že neki časa nazaj),  kaj se nardi, če obrneš kozarec, pa če vržeš avtoček v spodnje nadstropje, pa take, pa sma ga na začetku kregala za vsako bedarijouser posted image (moj ga še zdej, ker se mu ne da dopovedat, da raziskuje ---no sej nevarnih svari itaq, da mu ne pustima), zdej se pa usedem zraven, pa delama bedarijeuser posted image
Sta prejle z mojim smrekico postavljala, pa ker še ni tolk spreten, da bi dal cvirn narazen, je kar tako obešal bunkice in valjda, da so mu 100x padle na tla, moj pa kr neki težil ..jaz pa mojmu, nej mu pomaga, pa da bi rad sam poskusil, pa da ne zna, nej mu pokaže kok, ampak ga je bilo super gledat, kok se je trudiluser posted image

user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
19.12.2009 22:00:42   
dolenjka
Anitka, jaz se tudi trudim uporabljati previdno namesto pazi, sam je res, da mi vedno ne rata. Običajno pa se kot kaseta ponavljat nekako takole: "Previdno in počasi, počasi sem rekla Tara!" In ona se vedno bolj nagajivo smeje in pleza naprej user posted image

Ej, a ste vi mi, ker smo avgust ako je shodila kupili ograjico za štenge, pa še zdej ni montriana, zgleda je bil nakup za Maksa user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
19.12.2009 22:11:24   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Anitka, jaz se tudi trudim uporabljati previdno namesto pazi, sam je res, da mi vedno ne rata. Običajno pa se kot kaseta ponavljat nekako takole: "Previdno in počasi, počasi sem rekla Tara!" In ona se vedno bolj nagajivo smeje in pleza naprej user posted image

ah ja, spleza pa itaq na vsako stvar,,, zadnjič pride moj domov, ga mali pozdravi, pa kar na 1x ga ni bilo nikjer več, midva poslušama (če je tišina, dela bedarijeuser posted image ) pa nič, kar na 1x pa slišima vodo iz kopalnice, grema gledat, pa samo user posted image user posted image user posted image , mali si je v bano naštimal tamalo bano, odprl tuš in se šel oblečen kopatuser posted image user posted image user posted image

ne bom več pisala o vseh podvigih, da ne bo tistih, ko imajo prvega user posted image fršlok ruknil user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil barika -- 19.12.2009 22:12:14 >

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
19.12.2009 22:24:43   
altaja
Sneeeeeg je, glej zunaj sneeeg je... user posted image Ful lepo...ko si lepo doma na toplem. Sva bla z malim malo zunaj ko je oči kidal, sem ga mela v naročju pa mu ni blo nič jasno kaj mu to na nosek pada user posted image

Danes pred enim letom sem zvedela da bom mamica..pokazal se je plusek.. uf, kako je minilo. Tečke rdečke še vedno ni, moj pravi naj grem po test ker mam čedalje večji trebuh user posted image .. me skos heca ker sem non stop lačna. Me poboža po bušiju pa me vpraša a si zihr da niso kerga not pozabil user posted image

Hojice, stajice pri nas ne bomo imeli. Mamo ful velko dnevno kjer ma svoj kotiček za igrače in bo dovolj prostora za prve korake. Tud pri nas ni vse kristalno čisto, tolk umazano, da ne bi kobacal po tleh pa tud ni. V vato ga ne mislim zavijat..neki svinjarije je pa tud treba pojest. Je pa vsak dan večji srček.

Bety: a vi ste pa že na korenčku?

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
19.12.2009 22:25:54   
tažana
mene je zadnjič tavelika klicala, da se je zmotila in v stranišče vrgla celo rolico WC papirja namesto papirčka s katerim se je obrisala user posted image . Še dobro da ni potem vode potegnila user posted image .

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
19.12.2009 22:44:36   
anitka7

tud men je najtežje dopovedat mojmu,da mu naj manj teži,sam je težko....odrasli se ne znajo več postavit v vlogo otroka,razmišljat tko kot otrok in potem nastane slaba volja...pa včasih pozabimo otroke več pohvalit,grajat pa redko pozabimo user posted image tudi jaz se učim,vsakdan neki novga user posted image

< Sporočilo je popravil anitka7 -- 19.12.2009 22:45:35 >

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
19.12.2009 22:53:32   
anitka7
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Ej, a ste vi mi, ker smo avgust ako je shodila kupili ograjico za štenge, pa še zdej ni montriana, zgleda je bil nakup za Maksa user posted image user posted image

saj tud za Maksa ne rabte user posted image user posted image zdaj že veste da gre brez user posted image user posted image pr nas je Nik gor ušel k je bil star cca 8 mesecev pol je pa eno prababico skor fršlok k je to vidla,sem ji rekla da gre bolš po štengah k ona user posted image user posted image enkrat je pa taščo skor fršlok user posted image star je bil ene 14-15 mesecev pa je strigu reklame,je čist vn padla da je premajhen za škarje,sem ji lepo razložila da z otroškimi pa pod nadzorom mu ne more nič bit,sam ji ni blo všeč ker sem ga pustila da je strigu...njen problem user posted image user posted image

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
19.12.2009 22:58:26   
anitka7
IZVIRNO SPOROČILO: tažana

mene je zadnjič tavelika klicala, da se je zmotila in v stranišče vrgla celo rolico WC papirja namesto papirčka s katerim se je obrisala user posted image . Še dobro da ni potem vode potegnila user posted image .

pr nas je pr enem letu namaku daljinca v vece user posted image iz spalnice ga je odnesu v kopalnico....saj zdaj že vem,če je dolg tišina pol 99,9% dela bedarijo....user posted image user posted image pol grem gor sam pogledat kere stopnje je user posted image

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
19.12.2009 23:08:03   
Anonimen
Če kero zanima tolele.. naj mi pošlje zs. http://www.bolha.com/oglas.php?id=383614271
Prodam tudi sling, nov, zelo lep.. , Fehnov vrtiljak zapakiran in še par otroških zadevic. Vse novo. Pošljem slikce.

Vidim, da lepo napredujete, super in BRAVO za vsakega septembrčka.

(odgovor članu anitka7)
  Neposredna povezava do sporočila: 3619
19.12.2009 23:09:29   
anitka7
IZVIRNO SPOROČILO: altaja

Hojice, stajice pri nas ne bomo imeli. Mamo ful velko dnevno kjer ma svoj kotiček za igrače in bo dovolj prostora za prve korake. Tud pri nas ni vse kristalno čisto, tolk umazano, da ne bi kobacal po tleh pa tud ni. V vato ga ne mislim zavijat..neki svinjarije je pa tud treba pojest. Je pa vsak dan večji srček.

Stajico pa smo mi imel...notr je bil pa takrat če sem mogla gor kaj it,na wc ali kaj podobnega,tko da ne vem če je bil na dan 10 min notr...je pa stajica zelo praktična za pospravljanje igrač user posted image user posted image saj naj je bla zlo velik v napoto ker nimamo velike dnevne user posted image user posted image zato smo jo tud kmal pospravl,postavl smo jo okol 5-6 meseca in pospravl tm okol 9 meseca,če ne že prej

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
19.12.2009 23:13:47   
jullie

sem vam povedala, da sem spet dobila menzo??user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

.. a veš, da js jo pa kar čakam in čakam.. pa še ni prišla..sva enkrat brez zaščite in me je kar strah..upam, da kmalu pride.. pa ne še ena bebica...ker potem se mi bo pa zmešalo user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
19.12.2009 23:46:14   
Anonimen
naša pa spet ni za spanjeuser posted image
uff pr nam je pa glih obratno in sm jaz tista k skoz govorim da mora pazit,v glavnem sem bolj stroga čeprav za svoje pojme ne,samo pač tko k sem jaz vzgojena tko tud tamalga vzgajam in tko bom tud klariuser posted image no glede na to da je naš že pr 6 mesecih začel hodit je take delu da je groza najbolj mu je bilo pa všeč iz tal na stolček za hranjenje in iz njega na mizouser posted image pol pa sprobavu da vid če se bo kazrec tud odbil od tal tko k žogauser posted image
Betty vaš že na 4+?še mojmu so tavelkmu so te prov madonca,pol je pa vaš res velik fantič

(odgovor članu jullie)
  Neposredna povezava do sporočila: 3622
20.12.2009 0:34:23   
veselka
jaz bom tudi počas Aurori 4 (za 7-18 kg) plenice začela dajat. trenutno dajem samo ponoči, ker je kapaciteta 3 premejhna in je zjutraj vsa polulana, čez dan pa še 3 dajem, ker moram zalogo skurt. ampak se včasih tko pokaka, da ma vse po hrbtu navzgor user posted image user posted image

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
20.12.2009 5:28:41   
polari
Jaz sploh ne morem spat....grlo me tak boli...težko diham in ni šans da zaspim....še mali ga nekaj sračka danes.....jedel je ob 20.30, pol pa komaj ob 4.00. Pa še takrat komaj..

...je vedno tako, da mleko ne priteče takoj??? Je to normalno?????????
Ker mislim, da se nam to dogaja...in pol je včasih čist znerviran, ko nič ne priteče, pa začne tulit.....ne vem, kaj se dogaja zadnje čase.....ob 1.00 ni mogel jesti, se je preveč drl.....saj ne vem, če ni bil lačen ali ga je preveč znerviralo....Zdaj pa sem še jaz znervirana!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas trenutno kaže termometer -20 stopinj......pa to pop*.....iš!!!

IZVIRNO SPOROČILO: jullie

.. a veš, da js jo pa kar čakam in čakam.. pa še ni prišla..sva enkrat brez zaščite in me je kar strah..upam, da kmalu pride.. pa ne še ena bebica...ker potem se mi bo pa zmešalo user posted image

hehe, enako.........

Nič, grem še malo ležat poleg malega....če se mu bo še slučajno zaluštalo kaj tekočega...hmmm.....

Enej: 21.9.2009: 3880g, 53cm

Klara: 21.12.2010: 3480g, 53cm

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
20.12.2009 7:30:43   
anitka7
Dobro jutro...

Bety včeri sem ti pozabila odgovorit kaj je to SN...to je Supernova-nakupovalni center na rudniku v Lj,v ponedeljek dopoldne se nas neki dobi tam na čveku...a prideš?

Kdo zdaj pride v SN v ponedeljek?

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...
Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......