Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 16:30:40
|
|
|
|
arabela*
|
Cita pozdravljena od kod pa si se nam ti vzela?
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 16:31:37
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: cita Njamiii kosilo...čuj ka pr vas ni nič pihalo da ste šli ven in seveda da ste prijetno zapravljali?? pr nas piha ko pr norcih pa sneži ko pr norcih sem šla zjutraj do trgovine peš pa sem mislila da mi bo nos zmrzno sam da jezik ne si milsim Lia se nekaj matra na tleh ate je šel po plin nam ga je zmanjalo pa v trgovino po paradižnik in papriko za pizzo Laura pa zunaj na snegu takole mati pa tle zabušava pihalo, pihalo. Ampak mormo mal ven, drugač bomo tak zasmrdeli v bajti,.. ste imeli na vozičku uno kok se reče proti vetru?? f g ujhtxxvs cxg g vc h Lia vam pošilja tole...Lija bo sigurno razumela
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 16:31:53
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: nebo Ja srčica moja zlata veš da bom, bom malo bol močnega naredila, da te fajn zadene...evo ravno grem delat likerček, pa kavico pit...en spi, ena pa je šla z dedijem na sanke...balzam v hiši.... ni treba močnega, tak normalnega naredi pa sva z Lijo v torek zjutraj pr tebi na kafeju VELJA!!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 16:32:58
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Cita pozdravljena od kod pa si se nam ti vzela? Hvala pozdravčke nazaj...od kod kr od doma me Tasa povabila med čveke seveda sem pa Štajerka sem pa iz Celja preseljena v Laško
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 16:37:07
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Hvala pozdravčke nazaj...od kod kr od doma me Tasa povabila med čveke seveda sem pa Štajerka sem pa iz Celja preseljena v Laško aha...super
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 16:45:00
|
|
|
|
nebo
|
Več nas je bolje je...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 16:45:02
|
|
|
|
arabela*
|
ena lepa...da jo podelim Poslušajte svoje otroke.Pustite jim,da vam govorijo in jih upoštevajte.Nikoli ne imejte njihovih besed za nepomembne. Držite otroka za roke.Več ljubezni,kot se bo pretakalo,več topline bo v spominih
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 16:58:33
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa sem vse nabavla,kar sem mislila.Katastrofa,kake so ceste,komaj se da vozit.Ne vem,no,kaj jih je spet presenetlo,da ni nič spluženo?Groza! ja groza...koroška tu v mestu...vse zasneženo, menda plug ni šel skozi...... Moj pa gre danes zvečer v konjice na fešto Ej,ne bi rada bla v njegovi koži! Plug pa ni šou nikjer skozi do takrat.Pri nas se je ob pol 3-h komaj pojavo.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 16:58:34
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ena lepa...da jo podelim Poslušajte svoje otroke.Pustite jim,da vam govorijo in jih upoštevajte.Nikoli ne imejte njihovih besed za nepomembne. Držite otroka za roke.Več ljubezni,kot se bo pretakalo,več topline bo v spominih iiiiiiiii kak lepo
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 16:59:11
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Tak..zdaj sem vse potrdila za prijateljstva..sem našla...je bilo ogrommmno tega,jaz pa sploh nisem vedela....
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 17:02:25
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ej,ne bi rada bla v njegovi koži! Plug pa ni šou nikjer skozi do takrat.Pri nas se je ob pol 3-h komaj pojavo. so že tam...prišli brez problema
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 17:03:51
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: nebo A veš, da si našla pravo osebo, ki mora tudi hujšat in ki o tem govori, ker tukaj se nobena ne želi z menoj pogavrajt o hujšanju... Kaj pa boš naredila s 3.1. in koliko bi rada šla dol? Jaz razmišljam da bi začela z Montinjakom, in morala bi izgubiti 10 kg, no 8 bo že ok... ja, tudi jaz začnem 3.1.2010 no, vse marčevke 2009 takrat začnemo Nebo,jaz pa se Drek ponovem pišem? Jaz bi tudi še mogla kakih 8 kg dol dobit.
< Sporočilo je popravil matcar -- 19.12.2009 17:04:09 >
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 17:04:16
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Tak..zdaj sem vse potrdila za prijateljstva..sem našla...je bilo ogrommmno tega,jaz pa sploh nisem vedela.... glavno da si našla
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 17:04:55
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ej,ne bi rada bla v njegovi koži! Plug pa ni šou nikjer skozi do takrat.Pri nas se je ob pol 3-h komaj pojavo. so že tam...prišli brez problema hvala bogu...
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 17:05:18
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ej,ne bi rada bla v njegovi koži! Plug pa ni šou nikjer skozi do takrat.Pri nas se je ob pol 3-h komaj pojavo. so že tam...prišli brez problema Hvala bogu!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 17:05:29
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Plug pa ni šou nikjer skozi do takrat.Pri nas se je ob pol 3-h komaj pojavo. pri nas tudi
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 17:05:51
|
|
|
|
matcar
|
Saraya,ful lepa misel!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 17:08:22
|
|
|
|
matcar
|
Jaz pa sem si zaj kafe skuhala,moj še čori v sobi,Lea pa smrekico dela.Sma danes eno miceno kuple,ker velike ne moram nikjer imet. Pa glavno,da je vsaj nekaj. Moram pa vam povedat,da sem kupla bundo Maksu v Leklerku za mali dnar. Tak,da sem za vse darila nabavla,edino za tasta še ne.Za njega pa bom kr bone porabla od merkatorja,pa mu tam nekaj kupla.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 17:10:25
|
|
|
|
botrca
|
No vidiš matcar...glavno, da si vse porihtala. Pa še to, vsaka ti čast da si ravno danes šla kupovat ko je tako vreme, jaz še sploh nisem nos ven pomaknila kaj šele da bi kam šla.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 17:16:05
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca No vidiš matcar...glavno, da si vse porihtala. Pa še to, vsaka ti čast da si ravno danes šla kupovat ko je tako vreme, jaz še sploh nisem nos ven pomaknila kaj šele da bi kam šla. Ne vprašaj,sem tak klela ko pes,ker sem ko zakleto pred vsako trgovino ali centrom mogla avto pucat.Vozla pa se tak komaj,me je kr zanašalo,pa mam zimske gume gor.Saj pravim,da niso nič plužli dopoldan.Pa mogla sem izkoristit danes,ko sem brez otrok.
< Sporočilo je popravil matcar -- 19.12.2009 17:18:08 >
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 17:34:38
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ena lepa...da jo podelim Poslušajte svoje otroke.Pustite jim,da vam govorijo in jih upoštevajte.Nikoli ne imejte njihovih besed za nepomembne. Držite otroka za roke.Več ljubezni,kot se bo pretakalo,več topline bo v spominih fullll lepo
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 17:46:06
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: nebo A veš, da si našla pravo osebo, ki mora tudi hujšat in ki o tem govori, ker tukaj se nobena ne želi z menoj pogavrajt o hujšanju... Kaj pa boš naredila s 3.1. in koliko bi rada šla dol? Jaz razmišljam da bi začela z Montinjakom, in morala bi izgubiti 10 kg, no 8 bo že ok... ja, tudi jaz začnem 3.1.2010 no, vse marčevke 2009 takrat začnemo Nebo,jaz pa se Drek ponovem pišem? Jaz bi tudi še mogla kakih 8 kg dol dobit. Predlagam, da pišema Božičku, mogoče se naju usmili...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 17:47:29
|
|
|
|
nebo
|
Jaz sem tudi že celi dan noter in bi šla ven, samo nimam Roka kam dat...Nika pa je ravno cela zmržena prišla gor...ufffffff Sedaj pa grem še perilo dati prat, potem pa se grem z otroci ukvarjat.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 17:52:11
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ena lepa...da jo podelim Poslušajte svoje otroke.Pustite jim,da vam govorijo in jih upoštevajte.Nikoli ne imejte njihovih besed za nepomembne. Držite otroka za roke.Več ljubezni,kot se bo pretakalo,več topline bo v spominih
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 19.12.2009 17:53:11
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Jaz sem tudi že celi dan noter in bi šla ven, samo nimam Roka kam dat...Nika pa je ravno cela zmržena prišla gor...ufffffff Sedaj pa grem še perilo dati prat, potem pa se grem z otroci ukvarjat. pripelaj roka k meni. Ti pa se idi sankat.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?