|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
18.12.2009 20:53:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu gapii27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1401
   RE: Februarke 2010 - 2. del
18.12.2009 20:53:42   
Kati81
Zgaga - pr men pomagajo kokice! Ali pa skodelica toplega mleka.

(odgovor članu Storžica 81)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
   [Brisano sporočilo]
18.12.2009 20:55:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Lara73)
  Neposredna povezava do sporočila: 1403
18.12.2009 20:55:48   
slomak
IZVIRNO SPOROČILO: gapii27

no 3 smo žeuser posted image

jest sm pa pr Komendi, do kranja 10 min user posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
   [Brisano sporočilo]
18.12.2009 20:56:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu valentinčica30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1405
18.12.2009 20:57:34   
lana08
IZVIRNO SPOROČILO: Storžica 81

Punce, mene pa zanima nekaj čisto neumestnega; kaj naredite če vas peče zgaga? pri meni je danes noro, rupurut nič ne pomaga.

skodelica toplega mleka, meni je pomagalo

(odgovor članu Storžica 81)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
   [Brisano sporočilo]
18.12.2009 21:01:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lana08)
  Neposredna povezava do sporočila: 1407
18.12.2009 21:10:58   
slomak
mene za 1x ne srbi, se pa mažem z oljčkom vsak dan... kaj pa ti? A ti to ne pomaga?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
   [Brisano sporočilo]
18.12.2009 21:16:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu slomak)
  Neposredna povezava do sporočila: 1409
18.12.2009 21:57:03   
mavo
oj,
izgleda, da smo danes vse dobile neke odločbe s CSD, tudi jaz sem končno dočakala odgovor na mojo pritožbo. No ja, država je v recesiji, pa so me gladko zavrnili. Sem bla najprej jezna, potem žalostna, zdaj mi je pa že vseeno. Saj sem si vse skombinirala, tako da bom prišla tudi brez tega skozi. Edino škoda mi je tiste solidarnostne pomoči, ki je ne bom mogla dobiti. Ma, saj če sem čisto iskrena, priznam, da bi z veseljem do zadnjega dneva delala, če bi le imela službo bližje domu in bi bil naš mali vragec manj zahteven oziroma že malo večji. Ehh, pustmo stat!

Drugače bi pa jaz tudi z veseljem šla na kako skupno kavo, če se boste dogovorile. Mi je vseeno za lokacijo, če je le v dopoldanskem času. Sem iz Celja, ampak tudi na Gorenjsko zaidem kdaj pa kdaj, ker sem drugače iz Škofje Loke.

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

Neposredna povezava do sporočila: 1410
18.12.2009 22:02:47   
niwci
IZVIRNO SPOROČILO: vaney

Pranje; mi smo od začetka prali vse obleke z istim gelom kot naše, pa malenkost mehčalca in je bilo vse ok. Tudi tokrat ne mislim nič drugače, razen če se bo izkazalo, da je potrebno.

A sem jaz edina, ki še nima urejenih papirjev na CSD? Jaz namreč čakam ta teden, ko bo 60 dni, ker mi prej niso hoteli vzeti papirjev.

Jaz sem že vse oprala kar sem imela, pa kar z navadnim praškom kot ga ušporabljamo in zlikala... Mehčalca pa nisem uporabljala. Bomo vidli kako bo. Povem pa popravici, da se na prašek niti nisem spominila, da bi lahko prala z bol blagim ali kako temu rečt, sem pomislila samo na to, da ne bom dodala mehčalca.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
18.12.2009 22:07:42   
protina
Čer!

Sem mal pozna,ko komaj pridem do rač.Smo bolni in kašljamo ko da poslušaš staro mašono kurblat.

No saj bo že.

Ja jaz bom tud cotke oprala najbrž s persil sensitive in mehčalec lenor sensitive pa bomo videli,če bo kaka alergija mehčalca več ne bom dodajala.

Neposredna povezava do sporočila: 1412
18.12.2009 22:08:42   
protina
ja papirje za CSD pa dobim 30.12,ko imam pregled,ker bo komaj takrat 60 dni pred rokom.

(odgovor članu protina)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
18.12.2009 22:11:28   
niwci
Zgaga- tudi sama še nisem našla recepta kaj bi pomagalo. Me večkrat peče, ma je blo hvalabogu do sedaj samo 2xtako hudo, da sem komi preživela.

Srbenje- mene tudi danes strašno srbi trebuh na spodnji strani, no zdaj že malo pojenja. Pa se redno mažem z oljem 1x dnevno (no včasih kak dan pozabim). Nekje sem pa brala da ni lih fajn če je to srbenje prekomirno. Do neke meje je normalno, ker se koža razteza.

Prej se mi je tako spalo, zdaj pa nič več user posted image . Dragi je šel v nočno, meni je pa dolgčas...

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
18.12.2009 22:20:22   
Kati81
Niwci te čist razumem, moj je pa zaspal še prej k tamala, ampak obadva kmal čez 8, jaz pa polna energije in nemorem spat. Po pa mal po netu brskam, mal chatam...

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
19.12.2009 7:09:39   
mucica2

dobro jutro user posted image

kak lepo snegec pada  user posted image

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
19.12.2009 8:56:46   
valentinčica30
Ja dobro jutro. zunej sneg nametavauser posted image , za ponoret. Moj je garantiral,da ga dones ne bo(snega) in bo šel v trgovino, tako pa nas je zamedlo.Hladilnik pa prazen.user posted image user posted image
Vaney dones nas pa je zamedlo, do vratu v snegu, sicer je že dvakrat plužu ampak kot da ni. Jaz pa umiram od dolgčasa.

Punce mejte se bolj kot jaz.

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
19.12.2009 9:00:03   
Kati81
V lj tud kar fino pada, je tast tud ravnokar plužu pa se  nič kaj dost ne pozna.

Tamala mi je pa ponoči začela smrkat, ji gre full z nosa, ina bi pa rada ven na sneg. Ma kaj naj? Jo bom fino zavila in vseeno mal ven poslala, da se vsaj svežega zraka nadiha! Saj vročine nima tko da upam, da hujšega ne bo.

Danes ponoči sem šla pa samo 1x na wc, jupi!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1418
19.12.2009 9:07:59   
t*e*j*k*a
DObro jutro!

Pri nas tud pada snegec. Sem mislila dans na pošto it, pa zgleda nič ne bo. Mamo take ceste, da pop... Polne snega, spodaj pa sam led, ker še od prejšnega snega niso vredu cest spucali. Že včeri zvečer sem se sankala z avtom, zdej ko je pa sneg gor pa itak ne vidiš kje je led in kje ne, tko da sploh ni na cesto za it.

A te papirje za CSD je potrebno 60 dni pred rokom oddat ali je to samo priporočljivo?

Jaz sem pa dans ponoči vsake dve uri na WC-ju blauser posted image

ČAo

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
19.12.2009 9:37:01   
slomak
jutro punce, pr nas tud snegec pada, sej je lepo samo če pa moreš kam z avtom pa ni več tko lepo...
pa lih dons gremo z veliko družbo na dolgooooo kosilo in to z avtobusom, ker nas bo okoli 40.user posted image  In me je kr mal panika, ker je pot do tja mal v hribe...pol pa sej veste da ta najhuj scenarije delam, kaj se loh zgodi ob takem vremenu...upam da bo vse ok pa da so ceste splužene...

drugače pa jaz uporabljam prašek u gelu Dash in bom tega še naprej, pa silan mehčalec, včasih tudi lenor... to da bom vidla kako se bo obnesl če ne bomo pa zamenjal...

nič punce grem malo pospravljat, ker ob 1 že gremo..lep dan vsem, papa

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
19.12.2009 9:41:48   
ninček1
IZVIRNO SPOROČILO: valentinčica30

Ja dobro jutro. zunej sneg nametavauser posted image , za ponoret. Moj je garantiral,da ga dones ne bo(snega) in bo šel v trgovino, tako pa nas je zamedlo.Hladilnik pa prazen.user posted image user posted image

No jaz pa sem se zelo dobro pripravla na sneg, ker sem včeraj gnala dragega(se je upiral-neuspešno), da sva šla v shoping in nama danes ni treba. Me je pa skoraj kap , ko sem ven pogledala, ker takega snežnega meteža spet nisem pričakovala.

Tin, rojen 25.1.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1421
19.12.2009 10:12:28   
mucica2

jst sm pa šla v trgovino, sam pri meni to ni takšen problem, do trgovine imam okol 300 m user posted image

drugače pa koker vidim da jamrate da morte na wc ponoč hodit, morem bit jaz še kar srečna, ker zaenkrat še ni treba hodit ponoč, razen če se slučajno zbudim pol pač grem, drugače pa lepo do jutra zdržimuser posted image

jst morem popoldne pa it k mojmu k majo danes koline, ampak če bo takole šel sneg ne bo nč iz tega, ker ne bom šla reskirat pa v takem na cesto

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
19.12.2009 12:51:32   
zvesta
dan....

včeraj sme bila na službeni zabavi in sem prišla domov ob 2h.... naplesala in nasmejala sme se... prav fajn je bilo...

za danes sme pa najprej odpovedala kosilo s kolegicami, pol pa še sestanek za EA.... ni šans, da grem kam z avtom... peš smo šli edino na Božička, ki ga je danes organizirala naša občina...

zdaj kuham, Izak spi, potem gremo pa na sneg, pa še sobo je treba spraznit, ker jutri pride tast belit.... jaz bi šla pa najraje spat...

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
19.12.2009 12:52:24   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

dan....

včeraj sme bila na službeni zabavi in sem prišla domov ob 2h.... naplesala in nasmejala sme se... prav fajn je bilo...

za danes sme pa najprej odpovedala kosilo s kolegicami, pol pa še sestanek za EA.... ni šans, da grem kam z avtom... peš smo šli edino na Božička, ki ga je danes organizirala naša občina...

zdaj kuham, Izak spi, potem gremo pa na sneg, pa še sobo je treba spraznit, ker jutri pride tast belit.... jaz bi šla pa najraje spat...

pa si se za EA prenaročila ali si samo odpovedala?

glede spanja pa dobra ideja, ne vem če ne bom tudi jaz šla malo ... user posted image

< Sporočilo je popravil mucica2 -- 19.12.2009 12:53:52 >

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
19.12.2009 12:59:29   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

dan....

pa si se za EA prenaročila ali si samo odpovedala?

glede spanja pa dobra ideja, ne vem če ne bom tudi jaz šla malo ... user posted image

v bistvu sme kar v porodni sporočila, da me ne bo... me je pa kasneje zdravnica (ful ful ful prijazna) poklicala nazaj, s emi zahvalila, da sem sporočila, ful prijazno poklepetala z mano in mi ponudila termin za v torek, a mi žal še ne ve povedati ure, me bo še poklicala.... takega odnosa s strani zdravnikov pa še nisme doživela...

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......