zirafa76
|
Pozdravček.. Vaney.....hvala za skrb , še sem tukaj.... sicer vas berem, ampak pišem ne kaj dosti, vedno ko se spravim, me kaj zmoti..evo, imam par minutk, ker ima moja hči ravno večerjo..hrenovke namaka v marmelado , ker je zbirčna, sem ji dala najprej kruhke z marmelado, se jih ni nekaj razveselila, hrenovke pa seveda..in sedaj jih namaka v te kruhke...zaradi marmelade...no, ja..kot na Poljskem, kjer vsepovsod upor.ketchup, celo pri palačinkah..fuj.. Drugače še v enem kosu, moj mi da čez cel dan vedeti, da mu je fajn tam notri, počutim se o.k., edino kar čutim je zbadanje in špikanje v predelu prejšnjega CR....ampak to moj g. že ve, pravi, da se bo stopnjevalo, ampak da je to normalno..zaradi pritiska in gibov.... No, drugače pa polno dela z čiščenjem, pripravami na praznike, no roko na srce, se bom samo šlepala sem in tja, ker moj pride v Januarju , ampak smrekco in darila, no to bomo pa imeli....postavili jo bomo v torek, ko pride moj brat....vse kar še moram je zaviti darila in to je to... nič, grem Izabela me kliče... imejte se punce... aja..pralni praški...jaz sem že pri Izabeli prala z Persilom in mehčalcem, ne morem brez njega, ker imamo tako trdo vodo, smo pa brez sušilca, ker zaenkrat še gre..imemo balkon, zakrit 15kvadr., tako da prostora več kot dovolj za sušenje... ..v glavnem, vse normalno in ni imela nobene alergije itd..sicer pa, sem poskušala čimmanj komplicirati.. papa