Deja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ deja......oglasi se kaj in povej kako ste......je mali ok? ŽIVIJO DEKLETA!!! Glede da me nekatere malo pogrešate, se vam javljam (berem vas cca vsaki drugi dan... - pišem pa ne) Sem napeto spremljala vso telenovelo - Skrivnost Februarčice, se je tako meni, kot tudi možu zdela zelo zanimiva....;) No da vam povem, da sem si v ta namen šla izpisat vsa imena Februarčic in potem sem kljukala tiste, ki so napisale da niso , Pa so mi res ostali tapravi dve, pa še kup drugih ki se niso že dolgo oglasile..... No sem pa prebrala, da sem bila celo sama nominirana da sem , ampak NISEM. Ker sedaj čakamo na pravo pogodbo v službi... če pa jo dobim, pa začnemo še isti dan V službi imamo norišnico, roditeljske sestanke, predstave za starše, predstave za otroke, delavnice takšne in drugačne.... v glavnem skoraj vsaki dan grem po službi še za kaki 2 uri nazaj... ;( Tako da komaj čakam da bojo prazniki in čas samo za moja dva fanta.... Moj Žiga pa je vsaki dan bolj nagajiv dečko.... Vsepovsod ga je polno, po dveh gre še ob opori, no.... naredil je že enih 5 korakov sam, tako da bomo že pred 1. rojstnim dnevom že sigurno šibali sami.... Prvi stik s snegom je tudi že doživel/preživel - mu ni bilo preveč všeč...je tako kot mamica - raje na toplem No danes smo imeli pregled za ušeska - zaradi tega ker se je prej rodil... pa da vam povem da sem skoraj dobila živčni zlom... Uro smo meli ob 13.30........................ko je bila ura 14.30, nas še vedno niso prišli niti povohat - jaz drugače nisem tip človeka ki bi se hodila bunit - raje sem tiho in čakam, ampak mi je prekipelo, in potem smo lahko bili v 5-ih minutah na vrsti , Da sem to vedela bi se začela takoj bunit . No potem pa je sledila odisejada po trgovinah....razočarani smo šli domov.... v h&m-u imajo že spomladansko kolekcijo - zimska pa je tako prebrana da je pol stvari bilo po tleh, ko pa kaj vprašam, pa se obrne pa pokaže da tam nekje bi naj bila tista oblačila.... , eh.... letos pač ne bomo imeli kombinezona..... Drugače pa smo v polnem zagonu za vizitke, ki jih bomo pošiljali letos - vsako leto sem jih delala sama, so bile ročno izdelane, unikatne (od servietk, šivanja, paus papirja, bleščic...)letos pa bojo foto vizitke z našim lumpom na prvi strani... LEPO SE IMEJTE IN ŠE NAPREJ TAKO ČVEKAJTE! POZDRAVLJENE ČISTO ČISTO VSE!!!!!!!