Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 18.12.2009 18:08:45
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 helov Eto jaz sem že dva dni mal čudna, neki me daje pa sploh ne vem kaj Ma sej ni važno bo že. Sem pa tud mal zarad vsega dons zjutraj pustila vse razmetano , napravla otroka in šla h kolegici. No sej sm zdej nadoknadla in pospravla kuhno, ostalo naj pa še kar počaka. Prebrala vas bom kasnejo ko bom mela mal časa. Zdej grem večerjo narest in počasi otročka zrihtat. lepo se mejte
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 18.12.2009 18:09:53
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: SURF Joj bi skoraj pozabila povedat,moja the best frendica se je zaročila in poleti bo poroka Po novem letu greva za oblekam šnofat juupi. jaz bi se tudi jst tudi!!!!!!!! cakam zadetek na lotu četitke prijateljici sej ne rabiš lota.... jst sem ful pocen skos prišla res pa je da nisme imela velike fešte.... včas mi je mal žal je pa tko da se mi je takrat šlo da se poročim zarad sebe in ne zaradi fešte al pa kogarkoli.... ni mi žal se mi pa včasih lušta kake feštice tko med sorodniki.... sem misal da bomo za florjanov krst nardil fešto pa ni blo dnarja sicer pa mene tud noben nikamor ne povabi hja sj se da, ampak porocila bi se sam enkrat in bi rada mela mal bl festo....kar pa ne pomeni 100 povabljencev, ampak tko da je tist poseben car..... vse se da ..jaz sem imela svojo sansko poroko,pa še ognjemet sem imela
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 18.12.2009 18:12:24
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: SURF Joj bi skoraj pozabila povedat,moja the best frendica se je zaročila in poleti bo poroka Po novem letu greva za oblekam šnofat juupi. jaz bi se tudi jst tudi!!!!!!!! cakam zadetek na lotu četitke prijateljici sej ne rabiš lota.... jst sem ful pocen skos prišla res pa je da nisme imela velike fešte.... včas mi je mal žal je pa tko da se mi je takrat šlo da se poročim zarad sebe in ne zaradi fešte al pa kogarkoli.... ni mi žal se mi pa včasih lušta kake feštice tko med sorodniki.... sem misal da bomo za florjanov krst nardil fešto pa ni blo dnarja sicer pa mene tud noben nikamor ne povabi hja sj se da, ampak porocila bi se sam enkrat in bi rada mela mal bl festo....kar pa ne pomeni 100 povabljencev, ampak tko da je tist poseben car..... vse se da ..jaz sem imela svojo sansko poroko,pa še ognjemet sem imela ah sj bo, enkrat....to zdj ni najbolj nujna stvar v nasem zivljenju....bo pa enkrat, pa tud ce pr 50ih.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 18.12.2009 18:14:26
|
|
|
|
SURF
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: SURF Joj bi skoraj pozabila povedat,moja the best frendica se je zaročila in poleti bo poroka Po novem letu greva za oblekam šnofat juupi. jaz bi se tudi jst tudi!!!!!!!! cakam zadetek na lotu četitke prijateljici sej ne rabiš lota.... jst sem ful pocen skos prišla res pa je da nisme imela velike fešte.... včas mi je mal žal je pa tko da se mi je takrat šlo da se poročim zarad sebe in ne zaradi fešte al pa kogarkoli.... ni mi žal se mi pa včasih lušta kake feštice tko med sorodniki.... sem misal da bomo za florjanov krst nardil fešto pa ni blo dnarja sicer pa mene tud noben nikamor ne povabi hja sj se da, ampak porocila bi se sam enkrat in bi rada mela mal bl festo....kar pa ne pomeni 100 povabljencev, ampak tko da je tist poseben car..... vse se da ..jaz sem imela svojo sansko poroko,pa še ognjemet sem imela Js bi tudi sanjsko,tako čist po moje to je le samo enkrat. Katjuša sj za feštice bo pa še abraham,uf pa se najde tega Majchy-Pa fotke si imela tudi fenomenalne
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 18.12.2009 18:21:59
|
|
|
|
SURF
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 helov Eto jaz sem že dva dni mal čudna, neki me daje pa sploh ne vem kaj Ma sej ni važno bo že. Sem pa tud mal zarad vsega dons zjutraj pustila vse razmetano , napravla otroka in šla h kolegici. No sej sm zdej nadoknadla in pospravla kuhno, ostalo naj pa še kar počaka. Prebrala vas bom kasnejo ko bom mela mal časa. Zdej grem večerjo narest in počasi otročka zrihtat. lepo se mejte
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 18.12.2009 18:22:31
|
|
|
|
SURF
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 helov Eto jaz sem že dva dni mal čudna, neki me daje pa sploh ne vem kaj Ma sej ni važno bo že. Sem pa tud mal zarad vsega dons zjutraj pustila vse razmetano , napravla otroka in šla h kolegici. No sej sm zdej nadoknadla in pospravla kuhno, ostalo naj pa še kar počaka. Prebrala vas bom kasnejo ko bom mela mal časa. Zdej grem večerjo narest in počasi otročka zrihtat. lepo se mejte
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 18.12.2009 18:24:06
|
|
|
|
SURF
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: SURF Joj bi skoraj pozabila povedat,moja the best frendica se je zaročila in poleti bo poroka Po novem letu greva za oblekam šnofat juupi. to bo luštno ......moja kolegica je pa prejšnji teden zvedela da bojo zibali-sta se 1,5 leta matrala bosta tudi imele malo razliko,tako kot midve...bosta lohka v miru spile kak kafe
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 18.12.2009 18:24:17
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: SURF Joj bi skoraj pozabila povedat,moja the best frendica se je zaročila in poleti bo poroka Po novem letu greva za oblekam šnofat juupi. jaz bi se tudi jst tudi!!!!!!!! cakam zadetek na lotu četitke prijateljici sej ne rabiš lota.... jst sem ful pocen skos prišla res pa je da nisme imela velike fešte.... včas mi je mal žal je pa tko da se mi je takrat šlo da se poročim zarad sebe in ne zaradi fešte al pa kogarkoli.... ni mi žal se mi pa včasih lušta kake feštice tko med sorodniki.... sem misal da bomo za florjanov krst nardil fešto pa ni blo dnarja sicer pa mene tud noben nikamor ne povabi hja sj se da, ampak porocila bi se sam enkrat in bi rada mela mal bl festo....kar pa ne pomeni 100 povabljencev, ampak tko da je tist poseben car..... vse se da ..jaz sem imela svojo sansko poroko,pa še ognjemet sem imela Js bi tudi sanjsko,tako čist po moje to je le samo enkrat. Katjuša sj za feštice bo pa še abraham,uf pa se najde tega Majchy-Pa fotke si imela tudi fenomenalne hvala hvala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 18.12.2009 18:26:27
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: SURF Joj bi skoraj pozabila povedat,moja the best frendica se je zaročila in poleti bo poroka Po novem letu greva za oblekam šnofat juupi. to bo luštno ......moja kolegica je pa prejšnji teden zvedela da bojo zibali-sta se 1,5 leta matrala bosta tudi imele malo razliko,tako kot midve...bosta lohka v miru spile kak kafe imamo v družbi 7 otrok od 4 leta pa do 6 mesecev,tko da sorojstni dnevi in prazniki prrav super ....smo se dobili zdele za miklavža in so se otroci skupaj igrali,v nedeljo imamo pa predbožično kavo in se bojo imeli spet luštno
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 18.12.2009 18:27:05
|
|
|
|
SURF
|
Od te prijateljice tamala je stara leto in pol ,sedaj se še malo pozna ta razlika,vendar ko bosta tam dve,tri,bosta že za norčije
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 18.12.2009 18:29:57
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF Od te prijateljice tamala je stara leto in pol ,sedaj se še malo pozna ta razlika,vendar ko bosta tam dve,tri,bosta že za norčije to bo full fino ......se bosta že na poroki skupaj igrali
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 18.12.2009 18:30:56
|
|
|
|
Čebel@
|
deja......oglasi se kaj in povej kako ste......je mali ok?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 18.12.2009 18:32:13
|
|
|
|
SURF
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: SURF IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: SURF Joj bi skoraj pozabila povedat,moja the best frendica se je zaročila in poleti bo poroka Po novem letu greva za oblekam šnofat juupi. to bo luštno ......moja kolegica je pa prejšnji teden zvedela da bojo zibali-sta se 1,5 leta matrala bosta tudi imele malo razliko,tako kot midve...bosta lohka v miru spile kak kafe imamo v družbi 7 otrok od 4 leta pa do 6 mesecev,tko da sorojstni dnevi in prazniki prrav super ....smo se dobili zdele za miklavža in so se otroci skupaj igrali,v nedeljo imamo pa predbožično kavo in se bojo imeli spet luštno To je super,da imajo tudi otroci družbo Pa saj letos,pa lani...je bil tak baby boom,že samo tukaj v našem malem kraju je pet 09 letnikov,pa sami miceni se mi zdi da so povsod. Js imam pa same starejše sodelavke,že imajo vnuke ena prjateljica ima že otroke v najstniških letih,druge pa so še samo s prikolico,brez mini tovora
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 18.12.2009 18:33:56
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: SURF IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: SURF Joj bi skoraj pozabila povedat,moja the best frendica se je zaročila in poleti bo poroka Po novem letu greva za oblekam šnofat juupi. to bo luštno ......moja kolegica je pa prejšnji teden zvedela da bojo zibali-sta se 1,5 leta matrala bosta tudi imele malo razliko,tako kot midve...bosta lohka v miru spile kak kafe imamo v družbi 7 otrok od 4 leta pa do 6 mesecev,tko da sorojstni dnevi in prazniki prrav super ....smo se dobili zdele za miklavža in so se otroci skupaj igrali,v nedeljo imamo pa predbožično kavo in se bojo imeli spet luštno To je super,da imajo tudi otroci družbo Pa saj letos,pa lani...je bil tak baby boom,že samo tukaj v našem malem kraju je pet 09 letnikov,pa sami miceni se mi zdi da so povsod. Js imam pa same starejše sodelavke,že imajo vnuke ena prjateljica ima že otroke v najstniških letih,druge pa so še samo s prikolico,brez mini tovora
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 18.12.2009 18:35:15
|
|
|
|
SURF
|
, moj z motorko zopet vzunaj straši,tamala pa še spi...no ne za dolgo...pa saj že predolgo spi...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 18.12.2009 18:37:00
|
|
|
|
SURF
|
evo,zdej še njegov telefon spodaj z nekim glasnim rock komadom .... Se tipkamo... Je že alarm.....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 18.12.2009 18:54:27
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ salt....sem ti odpisala claud....midva sva imela majhno poroko(40 svatov) in sva štartara skoraj brez denarja....plačala sva jo sama,za darila pa dobivala € katjuša....kaj pa če najdeš podobno službo,kot zdej decembra delaš-s koledarji mislim moj je reku, da bi nazaj sp odpru in bi doma delala....... vizitke, letake...... kako internetno stran bi oblikovala..... sam kaj pa vem sma bla tok živčna ko je mel sp. pa računi in knjigovodstvo... sma sama vodla in je tečno to mal....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 18.12.2009 18:56:44
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF IZVIRNO SPOROČILO: SURF IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 helov Eto jaz sem že dva dni mal čudna, neki me daje pa sploh ne vem kaj Ma sej ni važno bo že. Sem pa tud mal zarad vsega dons zjutraj pustila vse razmetano , napravla otroka in šla h kolegici. No sej sm zdej nadoknadla in pospravla kuhno, ostalo naj pa še kar počaka. Prebrala vas bom kasnejo ko bom mela mal časa. Zdej grem večerjo narest in počasi otročka zrihtat. lepo se mejte urša ena lepa slikica samo zate
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 18.12.2009 18:59:42
|
|
|
|
Katjusa
|
jst jem pa čokolado končno so bli mal obiski in smo prišli do čokolade benjamin je tak ne poje tolk je pa dobil veliko milko z lešniki in rozinami
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 18.12.2009 19:09:24
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ salt....sem ti odpisala claud....midva sva imela majhno poroko(40 svatov) in sva štartara skoraj brez denarja....plačala sva jo sama,za darila pa dobivala € katjuša....kaj pa če najdeš podobno službo,kot zdej decembra delaš-s koledarji mislim moj je reku, da bi nazaj sp odpru in bi doma delala....... vizitke, letake...... kako internetno stran bi oblikovala..... sam kaj pa vem sma bla tok živčna ko je mel sp. pa računi in knjigovodstvo... sma sama vodla in je tečno to mal.... to bi bilo super
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 18.12.2009 19:10:30
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 helov Eto jaz sem že dva dni mal čudna, neki me daje pa sploh ne vem kaj Ma sej ni važno bo že. Sem pa tud mal zarad vsega dons zjutraj pustila vse razmetano , napravla otroka in šla h kolegici. No sej sm zdej nadoknadla in pospravla kuhno, ostalo naj pa še kar počaka. Prebrala vas bom kasnejo ko bom mela mal časa. Zdej grem večerjo narest in počasi otročka zrihtat. lepo se mejte Sem čist ista.... taka depresivna...na momente mi gre kar na jok, ko je kaj takega po TV-ju al pa če je kak nežen komad.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 18.12.2009 19:10:50
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa jst jem pa čokolado končno so bli mal obiski in smo prišli do čokolade benjamin je tak ne poje tolk je pa dobil veliko milko z lešniki in rozinami ti ti mami,Beniju odžiraš njegovo darilo .....men je tudi cuker padu
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 18.12.2009 19:12:32
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm no, mi2 z onassis sva mal kofetkale, mal popričale, kolkor se pač da pri enemu kobacaču in princeski, ki že fino špancira naokol....je prava cortika...maj je bil navdušen, pol na konc pa toook zaspan...evo zdej drnjoha, je kr z zaprtimi očmi jedu jogurt pa onassis....hvala za darilce...si se preveč škodovala!! Ma dej nehi no....to je malenkost...sem se odlično počutila v tvoji družbi. Maj je pravi cukrček.... pa zelo, zelo lepo imaš urejeno...všeč so mi barve...ampak kuhinja je pa fenomenalna...res....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 18.12.2009 19:14:19
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ .....men je tudi cuker padu Mojedva ta velika otroka sta prišla iz trgovine in sta prinesla krofe in tortice... in potem Vito itak naredi samo en griz vsakega in pusti...in potem Onasiss meni...daj mami daj pojej... ...no in potem bom taka kot en krof.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 18.12.2009 19:15:42
|
|
|
|
Onasiss
|
Joj..res ne vem kaj je to...Tyson sploh noče spte nč jest... 3 žlice in to je to...tud flaše noče...pa zaprta je od včerj..... pa iz spanja se zbuja v kričečem joku....sumim zobe...ampak nism sigurna....
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?