|
RE: vrtec,zasebno varstvo ali ostati doma 18.12.2009 9:25:02
|
|
|
|
sabi
|
hvala kajaakaja za tako izčrpno besedilo, vendar naj te razočaram, da sta moja starša oba invalida tretje stopnje, to pomeni da ima mami berglo, ker ima levo nogo krajšo za 8 cm kot desno, da ne more niti stoje držat otroka, kaj šele ker smo v bloku, po stopnicah it, da jo pelje na sprehod, oče je imel deset operacij na ktrižu, kar spet pomeni, da še sebe komaj prevaža okoli, kamoli potem otroka, kar se tiče delovnika po 4 ure, mi je b ilo jasno povedano, da ne bom delala vsak dan od do, ampak en teden mogoče od 7-11, drug teden od 18-22, naslednjič od 14-18, a bi ti to ugajalo, kako pa naj potem najdem tako varstvo?MOž pa dela od 55.30 in pride domov okoli 17 ure, če je sneg še ena ura več.Hvala bogu, da imaš starše, ki ti lahko pomagajo, moji bi z vsem srcem nam pomagali pa ne morejo, kar se tiče 22 letne varuške-že prvi dan ko sva bili dogovorjeni da pride pogledat je ni bilo in niti poklicala ni, tko da sem jaz klicala, pa se je javila njena sestra, češ da jno je klicala iz njenega telefona in potem ko sem prišla nekako do nje, je rekla da je zbolela, in to naj bi bila potem resnost 22 letne študentke?Kar se pa tiče gospe 56 let stare pa naj povem da je bila njena prva beseda ŠTO?, kar pomeni, da bo moj otrok prvo besedo izgovoril v drugem jeziku in ne v materinem.Tko da vem kajaakaja da ne poznaš naše situacije, ampak upam da boš po tem mogoče malo bolj razumela, lahko pa mi pišeš na zs da ti dam tel.št, pa se slišiva po tel. Ostale punce najlepša vam hvala za iskrene odgovore in res sem vam hvaležna, da skupaj iščemo eno pametno situacijo. lp. Sabina
|
|
|