nagaja28
|
thunder pa&ga, po moje ni važno ravno kaj ješ, ampak kdaj ješ. jaz bi v času kosila vse zbasala vase, zvečer, pa hrane še videt ne morem. jej takrat, ko ti je najmanj slabo. upam, da slabost kmalu mine. jaz sem tudi ob večerih za nikamor, samo ležala bi in grozen okus imam v ustih. sicer bruham ravno ne, samo si pa včasih želim, da bi šla bruhat in bi blo potem ok, ne pa da mi je slabo 3 ure. Mi pa ful odleže, če podrem kupčka . moj mož me pa samo postrani gleda . jaz sem se tudi mazala z eucerinovim oljem v 1. nosečnosti. mi je ginekologinja dala ta testerček in sem potem tudi to olje kupila. pa nisem dobila nobene strije, samo jaz verjamem, da ti nobena krema ne pomaga, če imaš tako kožo, da si nagnjen k strijam. zdaj bom najbrš najprej porabila kar mandljevo olje, ki ga imam še veliko doma od sinčka. anajrim, jaz nisem ravno pristaš toplic, tako, da tudi v prvi nosečnosti nisem šla. bili pa smo na morju in v bohinju in tam sem se naplavala. drugače pa si kupi tampone senta protect, ki naj bi ščitili pred okužbami in si izberi kakšne bolj čiste toplice. ali boste šle kaj na morje poleti? mi planiramo konec junija na slovensko obalo, tako, da je izolska porodnišnica blizu . na hrvaško si pa ne upam. septembra pa tudi ne vem, kako bi bilo z 1,5 mesečnim pikcem it na morje. bomo videli. pupika, kje si prebrala, da jod ni dober za nosečnice? pa v vsakih tabletah je notri. jaz sem po tifolu v 1. nosečnosti jedla neovin tablete, ki imajo ravno tako 2 tabletki(vitamini+omega3 maščobe), dobijo se pa tudi v dm-ju, baby centru, lekarni,...
|