pupika
|
mala biba drži se in čuvaj na malo pikico. Tudi jaz še sploh nisem imela prvega pregleda, nekatere ste imele pa že kar dva, jaz ga imam jutri, pa bom poročala v petek, kako je bilo, upam, da mi bo naredila UZ, ker pri nas ti da G napotnico in se greš potem v ultrazvočno ambulanto naročit, vsaj v prejšnji nosečnosti je bilo tako, mije pa na prvem pregledu naredila UZ, ker sem imela en ss in 1IMN, tak, da se je prepričala da je vse v redu, tak, da bom videla jutri kako bo. Drugače pa sta pri nas 2 UZ v celi nosečnosti, če pa bi imela G svoj UZ v svoji ambulanti, pa bi ga vsakič delala. Z mazanjem trebuha še nisem nič začela, sem se pa v prvo mazala z avonovo kremo in nisem dobila niti ene strije, tak, da sedaj tudi razzmišljam o tej kremi. Oton ti si tudi med zgodnjimi, kot jaz, jaz rajši prej pridem v službo in prej potem tudi grem, mi pa zaenkrat še ni uspelo točno ob 6h pridet, vedno nekaj čez šesto pridem, ta teden pa kar okoli 7h, ker malega vozim v vrtec in hodiva pol ure v vrtec zaradi snega, ker on mora vsaki sneg pošlatat in skakat po snegu, potem pa pride moker in je spet preoblačenje. Joj sem ravno kar pojedla en tako dober sendvič z pečenim pršutom, se mi pršut tak lušta, da si ga bom doma tudi kar v pečico dala malo zapečt, zaradi toxe, ker je še nisem imela. vsaj pred 4 leti je še nisem imela. Punce lepo bodite in pazite na male pikice pa ne pozabit razvajajte se. Aja kako vam uspe tole s prebavo, jaz grem na vsake 2-3 dni,potem p a skoraj celo uro sedim na škojki in se mučim, kljub donatu.
|