christiana21
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Christiana, a nimate v Lj nikogar da bi prespali pri njemu za eno noč da se vam ne bo treba furat? Tam pri dohratjih se pa ne pustita odgnati brez konkretnih odgovorov ter konkretnih napotkov kako naprej. Napisanih na list, datiranih, podpisanih ter poštemplanih!!! Reci da še odpustnic nisi nikjer dobila in zahtevaš da ti dajo to v roke predno zapustiš ambulanto. Preko pošte? Ne valja! mater jim Ammm, doma imamo psa, pa zajca, pa muca, pa ribice, pa hmm....sam mal, da še mal pomislim, se mi zdi, da nekaj manjka...ne, vse je , tako, da ne moremo ostat, lahko bi samo jaz peljala in ostala z malo bog ve kje, ampak nimam izpita, tako da...hmmm...ne bo šlo. Kar se pa kopiranja tiče, me pa čaka lep kup kopij, imam namreč en poln fascikel Gloriinih izvidov in dokumentacij od pošiljanja sem in tja, še jaz ne sledim več izvidom, od koga je kaj in od kdaj je kaj, čeprav je vse datirano. Danes smo dobili en izvid oz. nek dokument od novembra, ki ga še v življenju nisem videla in sta si ga kot izgleda gatroenteorolog in kirurg pošiljala sem in tja iz stavbe v stavbo (ki sta mimogrede oddaljeni 50m). je pa tako nerazločno napisal, da sploh ne vem zakaj se gre, kdo ga je napisal in kdo ga je prejemal.
Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.
|