christiana21
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A christiana Saj ne vem kaj naj rečem. Povej mal kakšna je trenutna situacija?? Kaj počnete sedaj? Trenutna situacija...smo jezni in živčni pa oba sva ful utrujena od skaknja okoli zdravnikov v Mb in Lj. Mala joka, tako kot navadno , ampak še vztrajamo . Mi se ne damo. V torek moremo v Ljubljano na posvet k otroški kirurginji, v sredo pa moremo spet v Ljubljano k nevrologu. Zbiramo skupaj lulanje, da bomo vlivali v tank . Že kr vem, da v torek gremo samo na izlet, ker mora zdravnica najprej izvide preučit, sploh ne ve namreč za kaj se gre. Klical jo je samo dr. Rumpf (kirurg, ki je operiral v Mb) in ji povedal, da primer predajajo njej. Sem jo klicala okoli 14ih, po pomoti je kirurg pustil njeno telefonsko na izvidu , ker na netu št namreč ni. Je bila čisto paf od kod zdaj meni njena številka, potem me je pa na hitro odpravila z besedami, da res ne ve za kaj se gre, da mora preučiti izvide, ker ve le, da gre za 7. mesečno deklico, ki ima stomo. V sredo pa bo še en izlet k nevrologu, ki malo samo da ležat, jo gleda 5 minut, pove, da je prizadeta in nas pošlje domov. Ne gleda motoričnih sposobnosti, ne da je kravice past,...v glavnem nič od nič. Folku se sploh ne da več delat, pa še višje plače bi meli. Žalostno!!! V januarju pa imamo spet dva popotovanja v Lj: 12.1. 2010 – ob 14.20 endokrinolog Ljubljana 25.1. 2010 – ob 13.30 Dr. Homan gastro. Odd. Jojjj, grozaaa. Mala se pa v avtu že za teh 6 km joka, ko gremo do Mb . Adijo živci, pa še hranjenje po poti tja in nazaj .
Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.
|