|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 7. del
17.12.2009 13:36:06   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

leela pozabljivost user posted image user posted image ...sej ste glih o tem včeraj govorile 

user posted image  ja res u iber sem zblojena. Naročam kruh, GLEDAM kapučin na polici in gruntam da ga moram kupit, ker ga ni, dam kruh v košaro in grem naprej. se spomnim zunaj, da sem ga pozabla vzet.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
17.12.2009 13:39:23   
Anonimen
no jz sem pa včeraj naredila naumnost, sem šla v trgovino fasengo nabavlat brez listka hb sem se spolnila pri občini tako da ni blo daleč in je možek sam obrnu da sem hiter šla po list kaj moram nabavt,...... sam kakšne so ble njegove pripombeuser posted image raje ne bi k sem bila včeraj prov žalostna zarad tegauser posted image

(odgovor članu Leela)
  Neposredna povezava do sporočila: 2527
17.12.2009 13:47:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

tale avtosedež bo jutri 30% znižan

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=202144

kaj menite ? bi bil že taprav za naše majčke ?

naš 9 kil ima, ampak se bojim da je preveč pokonciuser posted image

jaz imam takega že od L. malo se nazaj poleže ampak mora otrok vseeno že kar lepo sedeti, da se ne poseda sam vase. tam okoli 9 mesecev.
Tudi jaz bi ga čimprej rada dala, ker je v lupinici tečko ampak še ne gre.

to je tudi mene zanimalo. nekaj podobnega že imamo, pa se ne poleže prav prida, tako da ga ne bi tam vozila.

(odgovor članu Leela)
  Neposredna povezava do sporočila: 2528
17.12.2009 14:08:35   
Anonimen
ja kje pa ste vse????

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2529
17.12.2009 14:15:49   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

leela pozabljivost user posted image user posted image ...sej ste glih o tem včeraj govorile 

user posted image  ja res u iber sem zblojena. Naročam kruh, GLEDAM kapučin na polici in gruntam da ga moram kupit, ker ga ni, dam kruh v košaro in grem naprej. se spomnim zunaj, da sem ga pozabla vzet.

kaj češ...men to še dokaj ok dela.

Jaz bom pa sedež Tejev od NANIE prodala od 9-36kg...živ podn od sedeža kej tko ničastga pa še ne no...trd ko skala za kakšne dolge vožnje res ni.Tko da ga bom prodala in kupila MC od 15-36kg

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
17.12.2009 14:35:19   
Anonimen
ZNORELA BOM! Mater pa mariborska pediatrija in nekateri iz odd. abdominalne kirurgije. Če zaserjejo naj vsaj povejo, ne pa da lažejo! Sj ne serjem keša, da bom otroka na izlet v Ljubljano vozila, ker se ne morejo zmenit kdo bo popravljal napake kirurgov!!!!!!!!!!!!
ni... Večč ni...zasral je kirurg v Mb...zakaj je dal stomo in odstranil 1/3 črevesja ni nikjer podatkov in izvidov, pa tudi tega ne kaj je kirurg med operacijo videl, samo Lj gastroenteorolog je rekel, da je s črevesjem vse ok in ne ve zakaj je kirurg v Mb namestil stomo in odstranil črevo. naj rešijo v Mb, če se kaj rešit še da. Zdaj nas pa iz Mb nazaj v Lj pošiljajo...spet in še vedno. Z nekimi pojasnili, da če pride do komplikacij pri operaciji nimajo dovolj osebja in aparatur in, da se ne počutijo zmožne odstranit stomo. A naredili so jo pa lahko al kaj?

naša cristiana rabi pomoč, ali ji kera ve povedat, kaj naj še naredi

prosila  me je da koperam te njene besede iz FB, ker ne vidi izhoda, jz sem ji svetovala naj poišče pravno pomoč, da bo imelapravno podlago in da naj jih flikne na TV.

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2531
17.12.2009 15:04:11   
christiana21
Že iščem pravno pomoč, za posredovanje težav novinarjem sem tudi že dogovorjena...
Odvetnico kličem ju3.

eh, živčna sem do konca.  Dokumentacije o tem zakaj je bilo črevo odstranjeno in kaj je videl kirurg, pa nimamo. Očitno to mariborski kirurg skriva, tudi, ko so nas v Ljubljano poslali na preiskave, če je neoživčeno črevo, ali ne, je reekel Lj gastroenteorlog, da je s črevesjem vse ok in ne ve zakaj ima mala stomo in zakaj si jo odstranili črevo. Dokumentacije o tem kaj je videl kirurg v MB, pa nima.

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
17.12.2009 15:15:45   
lake
Christiana Katastrofa, kaj nimate nobene odpustnice iz MB? Obrni se na varuha človekovih pravic.

Midve sva s plavanja, slikice so fajn, edin Petrazg iz sveta doživetij maš pa očitno samo ti slikice. A bi mi jih lahko poslala na mejl?

Lina imaš ZS.

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
17.12.2009 15:17:56   
Dudica1
C jaz nimam komentarja user posted image

plavalke a ste zalile zaključek plavanja user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
17.12.2009 15:19:46   
Anonimen
cristiana jz sem s teboj držim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image če še kaj rabiš se komot lahko obrneš name, če bo možno ti bom pomagalauser posted image

matr a se men blede a so res manjše črkeuser posted image

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 2535
17.12.2009 16:10:21   
Dudica1
Jaz sm pri kuhinji user posted image ...to mi je pa najbolj odveč!Še otroške pobrišem pa sm fertikuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
17.12.2009 16:16:48   
Anonimen

Jaz sm pri kuhinji user posted image ...to mi je pa najbolj odveč!Še otroške pobrišem pa sm fertikuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2537
17.12.2009 16:31:19   
FLASK_A
christianauser posted image Saj ne vem kaj naj rečem. Povej mal kakšna je trenutna situacija?? Kaj počnete sedaj? 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
17.12.2009 16:34:20   
Tanja_
Jaz tud doma. Slik pa ne znam pogledat na Plaxstationu.Moram pol na rač.pogledat, zdej se mi ne da. Čakam, da H. zaspi, da grem še jst malo.

flaska sem vidla iz kje maš avataruser posted image Mojmu je ta igralka čist hudauser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
17.12.2009 16:37:20   
FLASK_A
Ej dudi, čistačicauser posted image

Dej mi povej kaj uprabljaš za steklokeramično ploščo spucat.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
17.12.2009 16:40:28   
FLASK_A
Majana, kolegica, kam si izginlauser posted image

Tanja, sej še jaz ne vem s kje je moj avataruser posted image Google pics pačuser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
17.12.2009 16:40:58   
FLASK_A
Pa Katmat tudi, kolegica, kam si izginla??user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
17.12.2009 16:43:48   
Tanja_
No, pol ti pa jst povem flaska- reklama za Moet šampanjec, gor pa Scarlett Johansson

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
17.12.2009 16:45:15   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_
No, pol ti pa jst povem flaska- reklama za Moet šampanjec, gor pa Scarlett Johansson

a je dober ta šampanjcuser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
17.12.2009 16:46:02   
christiana21
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

christianauser posted image Saj ne vem kaj naj rečem. Povej mal kakšna je trenutna situacija?? Kaj počnete sedaj? 

Trenutna situacija...smo jezni in živčni pa oba sva ful utrujena od skaknja okoli zdravnikov v Mb in Lj.
Mala joka, tako kot navadnouser posted image , ampak še vztrajamouser posted image . Mi se ne damo.
V torek moremo v Ljubljano na posvet k otroški kirurginji, v sredo pa moremo spet v Ljubljano k nevrologu. Zbiramo skupaj lulanje, da bomo vlivali v tankuser posted image .
Že kr vem, da v torek gremo samo na izlet, ker mora zdravnica najprej izvide preučit, sploh ne ve namreč za kaj se gre. Klical jo je samo dr. Rumpf (kirurg, ki je operiral v Mb) in ji povedal, da primer predajajo njej. Sem jo klicala okoli 14ih, po pomoti je kirurg pustil njeno telefonsko na izviduuser posted image user posted image user posted image , ker na netu št namreč ni. Je bila čisto paf od kod zdaj meni njena številka, potem me je pa na hitro odpravila z besedami, da res ne ve za kaj se gre, da mora preučiti izvide, ker ve le, da gre za 7. mesečno deklico, ki ima stomo.
V sredo pa bo še en izlet k nevrologu, ki malo samo da ležat, jo gleda 5 minut, pove, da je prizadeta in nas pošlje domov. Ne gleda motoričnih sposobnosti, ne da je kravice past,...v glavnem nič od nič. Folku se sploh ne da več delat, pa še višje plače bi meli. Žalostno!!!

V januarju pa imamo spet dva popotovanja v Lj:

12.1. 2010 – ob 14.20 endokrinolog Ljubljana

25.1. 2010 – ob 13.30 Dr. Homan gastro. Odd.

Jojjj, grozaaa. Mala se pa v avtu že za teh 6 km joka, ko gremo do Mb user posted image . Adijo živci, pa še hranjenje po poti tja in nazajuser posted image .

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
17.12.2009 16:47:08   
FLASK_A
user posted image

Zdej sem odprla rafaelo. Niti enga več ne bo kmal. Čutim. user posted image

Moj me pa kliče da bo spet mal pozenuser posted image BV. To itak že vem. user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
17.12.2009 16:48:09   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

a je dober ta šampanjcuser posted image

user posted image user posted image user posted image

Pojma nimam.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
17.12.2009 16:48:51   
majana79
Evo me user posted image

Sori flaska, ti še nisem uspela odgovorit... user posted image Sej nisi huda a ne? user posted image

No, 15 do 12 kliče moj, da je na poti, da naj se zrihtava... Mnjah, če ne bi J. zaspal 5 minut prej bi blo tut fajn. Tako da ga nisem budila, ker pri nas je spanec redka dobrina... Je pa on ostal doma na kosilu, pa smo bli mal skupej, tako da smo se imeli fajn. user posted image Potem sva šla pa mal na zrak, do tržnice, sva vmes srečala ledenko in M., in sva se ga napile. user posted image user posted image user posted image

Če verjamete...

Sva pa res šli na en pol pol user posted image Tako da sem imela lep dan, čeprav vas ostalih nisem videla. user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
17.12.2009 16:49:56   
Tanja_

user posted image

Zdej sem odprla rafaelo. Niti enga več ne bo kmal. Čutim. user posted image

Moj me pa kliče da bo spet mal pozenuser posted image BV. To itak že vem. user posted image

Popokaj otroke in Rafaelo pa pridi k meni, jaz bom pa vino odprla. Mojga tud ni

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
17.12.2009 16:51:05   
FLASK_A
Christiana, a nimate v Lj nikogar da bi prespali pri njemu za eno noč da se vam ne bo treba furat? Tam pri dohratjih se pa ne pustita odgnati brez konkretnih odgovorov ter konkretnih napotkov kako naprej. Napisanih na list, datiranih, podpisanih ter poštemplanih!!!
Reci da še odpustnic nisi nikjer dobila in zahtevaš da ti dajo to v roke predno zapustiš ambulanto. Preko pošte? Ne valja!

mater jim user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?