LINDI
|
Ja Tassika dobro vama gre,te razumem,da jo ne znaš dvigovat ne vpraš kako jaz to delam...crkneš od smeha,na eno stran mi gre,druga to pa je problem,nič čudnega,da se tamali tudo k eni smeri nagiba ,ja ja,mi smo naročeni na kolke tudi 9.15 ,pa vrjetn še ene 15 komadov Aja po sušilca greva pa danes ,baje upam,ker včasih imamo hitre spremembe. Enkica dobrodošla med nami,ja jaz pa imam tudi R ajerjevo kot tassika za malega sem jo samo enkrat videla,prvi vtis dober,je pa totalno sklerozna,mi je rekla ,da bo napisala kremico za Timeja,pa je pozabila,v glavnem recepte preglej če boš pri njej,aja pa mene Klemenčičeva tudi ni hotela vzeti ,Zobar Tomaž Banko,meni je super,pa se bbbboooojjjiiimmm zobarja ,zdravnica osebna na urgenci,D.r .Homer,je mlada,ampak do zdaj edina,ki se je zavzela za moj pritisk,pa ga imam že 10 let,je pa mlada,prijazna,aja pa na urgenci je včasih problem,ker gredo na intervencijo in potem čakaš ful,baje,meni se še ni zgodilo in čakam vedno manj časa kot ostali člani družine,ki imajo druge zdravnike,aja ginekologinja je pa Tamara Goslar,sem se jo navadila,od začetka mi je bila pa ful čudna ,tko,da to bi verjetno kako drugo izbrala,ker še nima izkušenj....Je pa sprt vprašanje,kdo te vzame,ker ne jemljejo vsi.
|