|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Domžalske nosečke
16.12.2009 20:39:52   
LINDI
LILINOVY ah daj no,zdaj si me pa v jok spravila,veš,...vesela sem,da sem ti vsaj malo pomagala,čeprav na daljavouser posted image komaj čakam,da bo tvoj sonček lahko kmalu koga spoznal,da ga vidim v živo lepotca,potem pa šibamo na kakšen sprehodek skupaj. Ja midva greva tudi ven,nisva pa šla zdaj,ko je tako pihalo,pa danes,ker sva se crkljala pri meni doma.user posted image Drugače pa nekatere punce tudi v vetru hodijo,ampak dajo čez dežno palerino za voziček,nekatere ga pa doma oblečejo za ven,pa odprejo okno,kadar je takšno vreme.Za v voziček so meni priporočale tudi ovčko za spodaj pa fino ga zaviješ v dekico....aja,to pa nise vedela,mi je BABY povedala v megli pa ne smeš ven zaradi dihal,hvala BABYuser posted image .Aja jaz imam buebchen,pa bebival,pa tako kot tassika sudocrem,to imam takrat ,ko je rdeča ali vneto.Sudocrem dobiš v lekarni na Viru,bebival isto.

(odgovor članu slonček1)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
16.12.2009 20:51:40   
LINDI
TASSIKA ja pa Zoja je tudi tak cortek,je ful zrasla,v porodnišnici se je kar zgubila v lupiniciuser posted image ,ja končno smo se srečali...ja takrat se tudi srečamo,po mojem smo vsi isto uro naročeniuser posted image ,zdaj ne vem ali si videla ali ne.Sudocrem imajo na viru v lekarni.,tam zraven omv.
Midva se tudi bolj na levo stran nagibava,ampak po mojem se vsi na začetku...mi je pa smešno,da vaju je poslala na fizioterapijouser posted image po mojem za brezvezeuser posted image

(odgovor članu slonček1)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
16.12.2009 20:54:51   
LINDI
Slonček,kako to,da se vas nenehno prehladi lotevajo revčkiuser posted image ,upam,da bo hitro vse v redu držim pesti,da bo čimprej vse poštimano tako,kot je treba.Aja pa hvala za infouser posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
16.12.2009 21:25:00   
tassika
Lindi zato ker sem ful jambrala da ne znamuser posted image  Hvala za inf. o kremici, ne vem meni je super in ji nič ne škoduje, ker hladilno mazilo ni delovalo. Ja za kolke smo vsi naročeni ob 9,15 če se prav spomnim, glede jutri pa ti bom povedala kako je bilo. Danes sva že pridno telovadili in začuda se ji je uspelo tudi v desno obrnit, pa glavcico je tako dvigovala, pa kupčka nama je uspelo pravilno podret, samo dvignit je ne znam prav. Zdaj je pa skopana, nafutrana in že 10 min veselo spančka, bomo videli do kdaj bo potegnila, glede na to d aje pojedla iz obeh jošk predvidevam, da bo eno rundo vmes preskočila, lahko se pa motim. Zgleda tudi da zdajle ful raste, ker je nos stop lačna, p apoje iz obeh (mleka imam dovolj, ker s ekonkretno redi) pa je čez 2,5-3h že spet lačna. Evo sem se razpisala, zdaj pa šibam malo še na kavč in potem spat, nekaj sem utrujena danes.

Aja Lindi imam sušilca, sva ga kupila danes v mercatorju centru tehnike, so imeli 10% popust in sva vzela gorenjevega, končna cena je bila 360 eur in že stoji v kopalnici. Če imaš prospekt od centra imajo 10% popust tudi še 23.12. in greš lahko tja po sušilca, če vzameš pa takega, ki s popustom vred znaša še vedno več kot 400eur pa dobiš še dodatne 3%.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
17.12.2009 7:09:55   
Enkica
Pozdravljene Domžalčanke!

Jaz bi vas pa prosila za eno pomoč.
Sicer živim v Domžalah že skoraj 2 leti ampak še nikoli nisem premišljevala o izbiri zdravnika v domžalski občini.

No v januarju pričakujem svojo štručko in bom morala izbrati pediatra ... imate kakšen nasvet h komu naj grem in kakšen je postopek izbire?
Hkrati pa me zanima še za vaše mnenje o kakšenm splošnem zdravniku (za mene) in zobarja (za mene), ker ko si bolan je tudi LJ predaleč ... še posebej, če si greš samo bolniško odpret in zapret.

Iskreno hvala za vaše odgovore in uživajte v dnevu.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
17.12.2009 7:22:37   
tassika
Pozdravljena enkica.
Glede pediatrov so v domžlah: de.Pretnarjeva, Klemenčičeva, Tršinar, Šošteršič in Rajer. Slednjo imam jaz in trenutno mi ustreza. Tršinar je starejši gospod. Klmenčičeva je pa baje tudi dobra, samo mene ni vzela, nakar mojo kolegico kasnje je. Pač odločiš še za enega in pokličeš in če imaš srečo dobišuser posted image
Glede osebnega zdravnika imam pa jaz jo v Trzinu in mi je tudi super, nikoli ne čakam, vedno se za vse zavzame in pa še sestro ima super prijazno, samo je pa tako če zboliš, greš najprej k njej in če te pošlje v laboratorij moraš nazaj v zd domžale in potem spet k njej v trzin, ampak meni ni bilo nikoli težko, tudi parkirišče se po večini dobi, če ne drugje pred gostilno barka.

Upam, da sem kaj pomagala, zdaj grem pa Zojo zrihtat, da greva potem telovadit, kot vedno spet spančka, ponoči mi je pa bedela od 4-5-ih, zdaj ko je pa treba vstat pa ona drnjoha, kaj čemo spet jo bom budila, ta otroke me res ne bo maral iz tople posteljice vn na sneguser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Enkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
17.12.2009 7:29:34   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Pozdravljena enkica.
Glede pediatrov so v domžlah: de.Pretnarjeva, Klemenčičeva, Tršinar, Šošteršič in Rajer. user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ŠUŠTERŠIČuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image ne smete falit tega priimka...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ker se isto pise kot jazuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mah heca.....

samo rajerjeva sprejema....

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
17.12.2009 7:30:55   
KatMat
enkica dobrodosla med nami!!!!!!!!!!!!!!!!
za ostale dr pa ne vem ker jih mam tud jest raztresene po slo....G mam v lj,osebnega ZD v kamniku ,zobarja v grosupljemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
17.12.2009 8:17:17   
slonček1
Jutro!

Lindi ne vem zakaj smo skos prehlajeni, oz. vem ker nam Gregor iz vrtca nosiuser posted image . Pa sploh ni tolk v stiku z Urbanom, pa bogi revček vse pokasira.user posted image user posted image Še dobro, da imamo baby vac, ker brez tega bi bli pomoje že na poti v bolnišnico....

Glede zdravnikov: pediatra mamo mi Klemenčičevo (če maš srečo dobiš tudi pri njej), osebna zdravnica je P. Burja - ful vredu, sam ne vem če še jemlje, ginekologa mam Lomškovo (tud pomoje ne jemlje več), zobarja mam pa jaz eno brez koncesije, kar drago, sam je ful dobra - Bitenc (LJ).

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
17.12.2009 8:18:18   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: slonček1

Jutro!

Lindi ne vem zakaj smo skos prehlajeni, oz. vem ker nam Gregor iz vrtca nosiuser posted image . Pa sploh ni tolk v stiku z Urbanom, pa bogi revček vse pokasira.user posted image user posted image Še dobro, da imamo baby vac, ker brez tega bi bli pomoje že na poti v bolnišnico....

Glede zdravnikov: pediatra mamo mi Klemenčičevo (če maš srečo dobiš tudi pri njej), osebna zdravnica je P. Burja - ful vredu, sam ne vem če še jemlje, ginekologa mam Lomškovo (tud pomoje ne jemlje več), zobarja mam pa jaz eno brez koncesije, kar drago, sam je ful dobra - Bitenc (LJ).

baby vac....a ti sesas al prklops na sesalc??

(odgovor članu slonček1)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
17.12.2009 8:37:02   
slonček1
Hm... nisem čist dobr zastopla. To je nastavek za na cev sesalca in z njim povlečeš iz nosu smrkelj.
http://www.babyvac.si/

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
17.12.2009 8:38:39   
slonček1
Aja, pa obvezno je prej nos prešpricat s fiziološko.

(odgovor članu slonček1)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
17.12.2009 8:41:14   
KatMat
k eni so tud taki k das ti en konc u usta pa sesas dokler duse ne spustis....kolk pa kosta tole?

(odgovor članu slonček1)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
17.12.2009 8:46:50   
slonček1
Ja mamo tud unga, pa jaz izdihnem zraven, moj je pa jamru (še pri Gregorju), da je pol še on vedno prehlajen (ker pač vdihneš). Je pa ta dober, če kam greš.

Baby vac pa stane 12,5€ (na tisti strani, ki sem jo pripopala).

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
17.12.2009 8:56:33   
LINDI
Ja Tassika dobro vama gre,te razumem,da jo ne znaš dvigovatuser posted image ne vpraš kako jaz to delam...crkneš od smeha,na eno stran mi gre,drugauser posted image to pa je problem,nič čudnega,da se tamali tudo k eni smeri nagibauser posted image ,ja ja,mi smo naročeni na kolke tudi 9.15user posted image ,pa vrjetn še ene 15 komadovuser posted image Aja po sušilca greva pa danes ,bajeuser posted image upam,ker včasih imamo hitre spremembe.

Enkica dobrodošla med nami,ja jaz pa imam tudi R ajerjevo kot tassika za malega sem jo samo enkrat videla,prvi vtis dober,je pa totalno sklerozna,mi je rekla ,da bo napisala kremico za Timeja,pa je pozabila,v glavnem recepte preglejuser posted image če boš pri njej,aja pa mene Klemenčičeva tudi ni hotela vzetiuser posted image ,Zobar Tomaž Banko,meni je super,pa se bbbboooojjjiiimmm zobarjauser posted image ,zdravnica osebna na urgenci,D.r .Homer,je mlada,ampak do zdaj edina,ki se je zavzela za moj pritisk,pa ga imam že 10 let,je pa mlada,prijazna,aja pa na urgenci je včasih problem,ker gredo na intervencijo in potem čakaš ful,baje,meni se še ni zgodilo in čakam vedno manj časa kot ostali člani družine,ki imajo druge zdravnike,aja ginekologinja je pa Tamara Goslar,sem se jo navadila,od začetka mi je bila pa ful čudnauser posted image ,tko,da to bi verjetno kako drugo izbrala,ker še nima izkušenj....Je pa sprt vprašanje,kdo te vzame,ker ne jemljejo vsi.

(odgovor članu slonček1)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
17.12.2009 9:02:27   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: slonček1

Ja mamo tud unga, pa jaz izdihnem zraven, moj je pa jamru (še pri Gregorju), da je pol še on vedno prehlajen (ker pač vdihneš). Je pa ta dober, če kam greš.

Baby vac pa stane 12,5€ (na tisti strani, ki sem jo pripopala).

heheh a drugje se ne da kupit??

(odgovor članu slonček1)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
17.12.2009 9:04:47   
LINDI
ooooo Kat mat in Slonček dober danuser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
17.12.2009 9:06:31   
KatMat
evo sem narocila...jest mam unga bunkico...pa je za en K***

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
17.12.2009 9:07:58   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: LINDI

ooooo Kat mat in Slonček dober danuser posted image
zivijo!

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
17.12.2009 9:10:40   
slonček1
Kat mat se da drugje kupit, sam men se ne da brskat kje...

Ja una bunkica je pri prvem prhladu pri Gregorju romala v smeti, pol smo mel unga na usta, zdej pa tega in ga ne dam. Edin mogoče bi blo čas, da novga kupim, ker ta ma že kilometrinouser posted image .

Lindi  dober dan tudi tebi.

Jeeee sonček se kaže, bo treba vnuser posted image user posted image user posted image user posted image . Dej morm sam še enga najdt, ki bo šel z mano.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
17.12.2009 9:24:07   
KatMat
ma zanic je res...nc vn ne potegne

(odgovor članu slonček1)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
17.12.2009 13:14:37   
tassika
Katmat imam še dve kolegici eno je vzela in klemenčičeva in rajerjeva, pa je šla potem h klemenčičevi, drugo pa niti rajerjeva ni hotela vzeti pa je klical prej kot ta prva in je potem dobila tršinarja. Tako da pomoje kokr imaš srečo pa dobiš.
Evo midve sva bili na telovadbi, ful dobro, sem se naučila veliko novih stvari, ki pa jih bo potrebno izvajat v praksi, ponovno spet drugi teden. So me pa nategnili da se ne da pridt z vozičkom in sem trogala tja lupinico in me tako rama boli, pomoje sem si vse vezi nategnila in vsa vretenca premaknila grrr. Ah ja vsaka šola nekaj stane a neuser posted image . Zdaj pa moram it k Zoja gode tukaj zraven, se vidi da sva prišli domov, doma se pa ja ne spi al kakouser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
17.12.2009 14:51:32   
LINDI
No fino zate in za Zojo,midva bi tudi rabila inštrukcijeuser posted image ,ja tele lupinice so kar težke,potem pa še viška kil z malimi,je mene tudi roka bolela včerajuser posted image .Aja,a katera ve,a greš,ko je minus tudi lahko venuser posted image

Midva sva pa IANA videla,joj je tak lepotec,temna polt,pa laskiuser posted image

< Sporočilo je popravil LINDI -- 17.12.2009 14:52:40 >

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
17.12.2009 15:08:48   
tassika
V moji knjigi piše da do -10 komot, vn naj se ne bi šlo samo ko ful piha in ko je ful megla, pa pač če pada toča,... naravni pojavi, tudi v vrtcu baje hodijo vn do -10. Trenutno se mi ne zdi preveč mraz za hodit vn, pa ima mala v vozičku ovčko, oblečena je v bodi, hlačke in pliš pajacka in pokrita z dekico, aja po novem ji dam gor rokavičke, ker rokice nikakor niso pod dekico in ko prideva domov je lepo topla, mene pa zebeuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
17.12.2009 15:40:20   
slonček1

IZVIRNO SPOROČILO: LINDI

Midva sva pa IANA videla,joj je tak lepotec,temna polt,pa laskiuser posted image

Joj, upam, da se bomo mi kej kmal pozdravili (beri prej kot šele majauser posted image ), da ga midva tud vidva.

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?