Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 17.12.2009 13:11:19
|
|
|
|
Katjusa
|
smrečica povej če bomo ful presenečene al mal manj... to je čist odvisno kolk si tle gor
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 17.12.2009 13:12:00
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Mam en kveščn... Gaja ma full vneto učko, se ji stalno rumen gnojček nabira. Pa še vse rdeče ma, še pod učkom...Sm ji čistla s fiziološko...Kaj še lahko nardim al čem P poklicat in se it pokazat??? Danes ne gremo na bazen-se bojim za učka da ne še kej faše. Pa full je mrz zuni-sm bla zdej na čiku pa sm skori zmrznla... sunny...jz skuham kamilice in mu z mlačnimi umijem oko, nato dobro osušim!!! pa potem vsaj 2 uri ne ven!! mEN SO REKLA D SO KAMILICE LAHKO ALERGENE, TKO D RAJŠ SAMO FIZIOLOŠKA.....V BAZEN DANES DEFINITVINO NE BI ŠLA...joj sory črke.....če jutri ne bo boljše jopelji P pokazat da dobte Tobrex kapljice in mazilo podpis pod kolumbo.... če ima rdeče pod učkom potem se ji v očesnem mešičku nabira gnoj... lahko tudi sama narediš da bo bolje.... pod očesnim mešičkom pritisneš proti nosku da ven steče čimveč gnoja... drugače pa pojdi k p....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 17.12.2009 13:12:02
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: smrečka hoj, sezona se je res zacela. A uganete kdo je tokratna trebuskarca? A si naša februarčica? Vsekakor čestitke in lepo, mirno nosečnost A veš da se mi ne sanja katera si Mal namigni a maš doma enga otročka, dva, al štiri zdle sem dobla idejo da bi jst tud šla test delat, kaj pa če je kej v zraku Ja če ti zamuja m potemn pa kr test delat Jaz jo dobim ravno okoli božiča, to bodo super prazniki ma kje pa sem okol novega leta jo nepričakujem in glede na to da nismo bli nič kej pridni ni kej pričakovat mah se nikakor ne morma zraven spravit..... če me je strah, da me bo bolelo upam, da od svetega duha dobim trebušček sej mal se hecam sam je res..... preveč peče in boli in si ne upam.... predvčerajšnim sma se stiskala in ko bi mogl kej bit sem rekla da sem zmatrana Katjuša pa si šla k zdravniku, to ni dobr da te peče, boli. Hitr poklič pa se pejt pokazat. Z vnetji se ni za hecat. Upam da se težave odpravijo.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 17.12.2009 13:12:04
|
|
|
|
Katjusa
|
barbara mislim da si to ti
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 17.12.2009 13:12:57
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: smrečka hoj, sezona se je res zacela. A uganete kdo je tokratna trebuskarca? NE SPET ENO TELENOVELO NAREST SE JE VESELO ZAČELO- VESELI DECEMBER IN NAŠ 9. DEL MIHAILO ????????'
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 17.12.2009 13:13:11
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: smrečka hoj, sezona se je res zacela. A uganete kdo je tokratna trebuskarca? A si naša februarčica? Vsekakor čestitke in lepo, mirno nosečnost A veš da se mi ne sanja katera si Mal namigni a maš doma enga otročka, dva, al štiri NISEM JAZ a te res nič ne zanima kolk bo teža naslednjega mene bi tok firbec matral
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 17.12.2009 13:13:34
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: smrečka hoj, sezona se je res zacela. A uganete kdo je tokratna trebuskarca? A si naša februarčica? Vsekakor čestitke in lepo, mirno nosečnost A veš da se mi ne sanja katera si Mal namigni a maš doma enga otročka, dva, al štiri zdle sem dobla idejo da bi jst tud šla test delat, kaj pa če je kej v zraku Ja če ti zamuja m potemn pa kr test delat Jaz jo dobim ravno okoli božiča, to bodo super prazniki ma kje pa sem okol novega leta jo nepričakujem in glede na to da nismo bli nič kej pridni ni kej pričakovat mah se nikakor ne morma zraven spravit..... če me je strah, da me bo bolelo upam, da od svetega duha dobim trebušček sej mal se hecam sam je res..... preveč peče in boli in si ne upam.... predvčerajšnim sma se stiskala in ko bi mogl kej bit sem rekla da sem zmatrana Katjuša pa si šla k zdravniku, to ni dobr da te peče, boli. Hitr poklič pa se pejt pokazat. Z vnetji se ni za hecat. Upam da se težave odpravijo. nisem šla sej ta mesec me ne muči ker se izogibam sexu prejšne 3 cikluse sem pa zavsak ko so se začel O dnevi in sma mal pogosteje imela pekoče.... mi malo popoka in tud kri priteče
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 17.12.2009 13:14:09
|
|
|
|
BarbaraGS
|
dobila sem najlepse darilo za RD :) mal smo sokirani, ker smo se za Eli kar matrali in ob enem presrecni :) Zdaj morate te, ki imate po dva mal povedat kak to gre :) Hvala, da lahko z vami delim to lepo novico
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 17.12.2009 13:14:42
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: smrečka hoj, sezona se je res zacela. A uganete kdo je tokratna trebuskarca? A si naša februarčica? Vsekakor čestitke in lepo, mirno nosečnost A veš da se mi ne sanja katera si Mal namigni a maš doma enga otročka, dva, al štiri NISEM JAZ a te res nič ne zanima kolk bo teža naslednjega mene bi tok firbec matral sem ti včeraj odgovorila pa si me prezrla ja mogoče pa ......
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 17.12.2009 13:15:25
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS dobila sem najlepse darilo za RD :) mal smo sokirani, ker smo se za Eli kar matrali in ob enem presrecni :) Zdaj morate te, ki imate po dva mal povedat kak to gre :) Hvala, da lahko z vami delim to lepo novico
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 17.12.2009 13:15:54
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS dobila sem najlepse darilo za RD :) mal smo sokirani, ker smo se za Eli kar matrali in ob enem presrecni :) Zdaj morate te, ki imate po dva mal povedat kak to gre :) Hvala, da lahko z vami delim to lepo novico Barbarags resnično iskrene čestitke in lepo, mirno nosečnost
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 17.12.2009 13:16:13
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS dobila sem najlepse darilo za RD :) mal smo sokirani, ker smo se za Eli kar matrali in ob enem presrecni :) Zdaj morate te, ki imate po dva mal povedat kak to gre :) Hvala, da lahko z vami delim to lepo novico iskrene čestitke sem cela naježena res lepo in želim ti nadvse lepo nosečnost..... kako to gre enga pod levo enga pa pod desno pazduho in vija
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 17.12.2009 13:16:43
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: smrečka hoj, sezona se je res zacela. A uganete kdo je tokratna trebuskarca? A si naša februarčica? Vsekakor čestitke in lepo, mirno nosečnost A veš da se mi ne sanja katera si Mal namigni a maš doma enga otročka, dva, al štiri zdle sem dobla idejo da bi jst tud šla test delat, kaj pa če je kej v zraku Ja če ti zamuja m potemn pa kr test delat Jaz jo dobim ravno okoli božiča, to bodo super prazniki ma kje pa sem okol novega leta jo nepričakujem in glede na to da nismo bli nič kej pridni ni kej pričakovat mah se nikakor ne morma zraven spravit..... če me je strah, da me bo bolelo upam, da od svetega duha dobim trebušček sej mal se hecam sam je res..... preveč peče in boli in si ne upam.... predvčerajšnim sma se stiskala in ko bi mogl kej bit sem rekla da sem zmatrana Katjuša pa si šla k zdravniku, to ni dobr da te peče, boli. Hitr poklič pa se pejt pokazat. Z vnetji se ni za hecat. Upam da se težave odpravijo. TAKOJ!!!!!!!!!!!!! pod nujno!!!!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 17.12.2009 13:17:08
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: smrečka hoj, sezona se je res zacela. A uganete kdo je tokratna trebuskarca? A si naša februarčica? Vsekakor čestitke in lepo, mirno nosečnost A veš da se mi ne sanja katera si Mal namigni a maš doma enga otročka, dva, al štiri NISEM JAZ a te res nič ne zanima kolk bo teža naslednjega mene bi tok firbec matral sem ti včeraj odgovorila pa si me prezrla ja mogoče pa ...... nisme prezrla sam sem podvomla v tvoj firbec
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 17.12.2009 13:17:52
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: smrečka hoj, sezona se je res zacela. A uganete kdo je tokratna trebuskarca? A si naša februarčica? Vsekakor čestitke in lepo, mirno nosečnost A veš da se mi ne sanja katera si Mal namigni a maš doma enga otročka, dva, al štiri zdle sem dobla idejo da bi jst tud šla test delat, kaj pa če je kej v zraku Ja če ti zamuja m potemn pa kr test delat Jaz jo dobim ravno okoli božiča, to bodo super prazniki ma kje pa sem okol novega leta jo nepričakujem in glede na to da nismo bli nič kej pridni ni kej pričakovat mah se nikakor ne morma zraven spravit..... če me je strah, da me bo bolelo upam, da od svetega duha dobim trebušček sej mal se hecam sam je res..... preveč peče in boli in si ne upam.... predvčerajšnim sma se stiskala in ko bi mogl kej bit sem rekla da sem zmatrana Katjuša pa si šla k zdravniku, to ni dobr da te peče, boli. Hitr poklič pa se pejt pokazat. Z vnetji se ni za hecat. Upam da se težave odpravijo. nisem šla sej ta mesec me ne muči ker se izogibam sexu prejšne 3 cikluse sem pa zavsak ko so se začel O dnevi in sma mal pogosteje imela pekoče.... mi malo popoka in tud kri priteče kaj pa kakšen play gel, da ne bo tako suho
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 17.12.2009 13:17:52
|
|
|
|
Urša08
|
Barbarags jaz mam dva in sicer oba doma. Kako nam gre - pa mislim da kr no, kak dan sta oba taka angelčka, kak dan je naporen in si grem mal živčke shladit ampak če nasplošno povzamem je pa super. Nč skrbet kako bo šlo ker ko si enkrat v taki situaciji zvoziš
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 17.12.2009 13:18:53
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: smrečka hoj, sezona se je res zacela. A uganete kdo je tokratna trebuskarca? A si naša februarčica? Vsekakor čestitke in lepo, mirno nosečnost A veš da se mi ne sanja katera si Mal namigni a maš doma enga otročka, dva, al štiri zdle sem dobla idejo da bi jst tud šla test delat, kaj pa če je kej v zraku Ja če ti zamuja m potemn pa kr test delat Jaz jo dobim ravno okoli božiča, to bodo super prazniki ma kje pa sem okol novega leta jo nepričakujem in glede na to da nismo bli nič kej pridni ni kej pričakovat mah se nikakor ne morma zraven spravit..... če me je strah, da me bo bolelo upam, da od svetega duha dobim trebušček sej mal se hecam sam je res..... preveč peče in boli in si ne upam.... predvčerajšnim sma se stiskala in ko bi mogl kej bit sem rekla da sem zmatrana Katjuša pa si šla k zdravniku, to ni dobr da te peče, boli. Hitr poklič pa se pejt pokazat. Z vnetji se ni za hecat. Upam da se težave odpravijo. nisem šla sej ta mesec me ne muči ker se izogibam sexu prejšne 3 cikluse sem pa zavsak ko so se začel O dnevi in sma mal pogosteje imela pekoče.... mi malo popoka in tud kri priteče kaj pa kakšen play gel, da ne bo tako suho fora je da sploh ni suho..... play gel pa vedno pozabimo nabavit..... zadnjega je florjan po postelji razmazal že neki cajta nazaj
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 17.12.2009 13:19:40
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: smrečka hoj, sezona se je res zacela. A uganete kdo je tokratna trebuskarca? A si naša februarčica? Vsekakor čestitke in lepo, mirno nosečnost A veš da se mi ne sanja katera si Mal namigni a maš doma enga otročka, dva, al štiri zdle sem dobla idejo da bi jst tud šla test delat, kaj pa če je kej v zraku Ja če ti zamuja m potemn pa kr test delat Jaz jo dobim ravno okoli božiča, to bodo super prazniki ma kje pa sem okol novega leta jo nepričakujem in glede na to da nismo bli nič kej pridni ni kej pričakovat mah se nikakor ne morma zraven spravit..... če me je strah, da me bo bolelo upam, da od svetega duha dobim trebušček sej mal se hecam sam je res..... preveč peče in boli in si ne upam.... predvčerajšnim sma se stiskala in ko bi mogl kej bit sem rekla da sem zmatrana Katjuša pa si šla k zdravniku, to ni dobr da te peče, boli. Hitr poklič pa se pejt pokazat. Z vnetji se ni za hecat. Upam da se težave odpravijo. nisem šla sej ta mesec me ne muči ker se izogibam sexu prejšne 3 cikluse sem pa zavsak ko so se začel O dnevi in sma mal pogosteje imela pekoče.... mi malo popoka in tud kri priteče kaj pa kakšen play gel, da ne bo tako suho fora je da sploh ni suho..... play gel pa vedno pozabimo nabavit..... zadnjega je florjan po postelji razmazal že neki cajta nazaj
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 17.12.2009 13:20:02
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Barbarags jaz mam dva in sicer oba doma. Kako nam gre - pa mislim da kr no, kak dan sta oba taka angelčka, kak dan je naporen in si grem mal živčke shladit ampak če nasplošno povzamem je pa super. Nč skrbet kako bo šlo ker ko si enkrat v taki situaciji zvoziš mamice smo narejena tako, da vse zmoremo in kjer je toliko ljubezni ni nič težko kolk ti pa zamuja.... a si načrtno čakala na RD da narediš test?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 17.12.2009 13:20:37
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: smrečka hoj, sezona se je res zacela. A uganete kdo je tokratna trebuskarca? A si naša februarčica? Vsekakor čestitke in lepo, mirno nosečnost A veš da se mi ne sanja katera si Mal namigni a maš doma enga otročka, dva, al štiri NISEM JAZ a te res nič ne zanima kolk bo teža naslednjega mene bi tok firbec matral sem ti včeraj odgovorila pa si me prezrla ja mogoče pa ...... nisme prezrla sam sem podvomla v tvoj firbec ja pa si me kdaj prideš na čokolado??????????
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 17.12.2009 13:22:04
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: smrečka hoj, sezona se je res zacela. A uganete kdo je tokratna trebuskarca? A si naša februarčica? Vsekakor čestitke in lepo, mirno nosečnost A veš da se mi ne sanja katera si Mal namigni a maš doma enga otročka, dva, al štiri NISEM JAZ a te res nič ne zanima kolk bo teža naslednjega mene bi tok firbec matral sem ti včeraj odgovorila pa si me prezrla ja mogoče pa ...... nisme prezrla sam sem podvomla v tvoj firbec ja pa si me kdaj prideš na čokolado?????????? zdle a veš da sem si prišla gor zakaj se mi čokolade lušta.... zato k boh vedi kolk nosečk je tle okol mene danes za domačo nalogo vse teste delat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 17.12.2009 13:22:51
|
|
|
|
TAMIKA3
|
punce ste mi naredile lušte.......jaz bi mela eno kjut
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 17.12.2009 13:23:10
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša ustavi konje, nočmo bit vse nosečke
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 17.12.2009 13:24:13
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 punce ste mi naredile lušte.......jaz bi mela eno kjut Tamika bo treba v akcijo za eno punčko, pa mal sistem zamenjajta da ne bo še en fantek če pa bo je pa tud super
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?