|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del
17.12.2009 12:16:06   
SURF
evo pa še ena fotka zate Barbarauser posted image
http://www.japanirelandtravel.ie/download/1/Matsumoto%20cherry%20blossom%20castle.jpg

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 876
17.12.2009 12:16:12   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: SURF

BARBARA VSE NAJBOLJŠE!!!!!
user posted image

Želim ti veliko zdravja,plusek na baby-chaku in veliko ljubezni.user posted image .

da iskoristim čestitko in popravim slikco:)

barbara vse naj naj in ostani taka kot si (ful mi je všeč, da stojiš za svojimi mnenji in da si kar si)
user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 877
17.12.2009 12:18:30   
SURF
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 878
17.12.2009 12:19:36   
Katjusa
se katera javi in mi skuha kosilo + pospravi kuhinjouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 879
17.12.2009 12:19:56   
SURF
GREM JS...MED ZAPISKE...
Lep dan.

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 880
17.12.2009 12:20:45   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: SURF

GREM JS...MED ZAPISKE...
Lep dan.

dej si iz zapiskov čaj skuhaj in raje tle ostan.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 881
17.12.2009 12:20:50   
Urša08
helov

mis mo doma. smo šli na kavico do prijateljiceuser posted image Sedaj mam pa norn haus tak da gremn prvo vse poštimat pa vas potem mal preberem

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 882
17.12.2009 12:41:19   
birdy
Hoj, nimam cajta tko da bom sam tole na hitr napisala...
Tanchy, čist iskren ti povem da jst upam da se boš odločila obdržat otroka. Ampak k sem se z kolumbo pogovarjala mi je pa čist lepo razjasnila zakaj ona misli da ti je tok težko in moram rečt da čist razumem če se boš odločila za splav. Moram pa rečt da se mi zdiš res posebna mamica, tok mejhno razliko med otročkoma pa skoz sama. In vem da se boš odločila prav, ne glede na vse. Ker izmozgana mama pa ni nič fajn.
Pa še to, jst te bom fejst, fejst pogrešala če se ne boš več javljala. Tko da ne it za vedno no... Mal premisli, mal prespi, čez en čas se pa vrni. Kaj bomo pa mi brez tebe?user posted image user posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 883
17.12.2009 12:59:08   
smrečka
hoj, sezona user posted image se je res zacela. A uganete kdo je tokratna trebuskarca? user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 884
17.12.2009 13:01:03   
Katjusa
Punce eno kuharsko vprašanje..... vem, da ste ful mojstrice zato mi prosim povejte kako ve naredite krompirjeve krokete in kako zdroboveuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zadnjič sem se mučla s krompirjevimi sicer so bli dobri sam niso bli kot bi blo treba......

a ima katera kaj čokolade ker se mi je tok lušta, da bom znorelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 885
17.12.2009 13:01:24   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: smrečka

hoj, sezona user posted image se je res zacela. A uganete kdo je tokratna trebuskarca? user posted image

A si naša februarčica? Vsekakor čestitke in lepo, mirno nosečnostuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smrečka)
Neposredna povezava do sporočila: 886
17.12.2009 13:02:08   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Punce eno kuharsko vprašanje..... vem, da ste ful mojstrice zato mi prosim povejte kako ve naredite krompirjeve krokete in kako zdroboveuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zadnjič sem se mučla s krompirjevimi sicer so bli dobri sam niso bli kot bi blo treba......

a ima katera kaj čokolade ker se mi je tok lušta, da bom znorelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Katjuša čokolade mamo kokr želiš, ti kr prid, mam omaro že preveč napolnjeno z vsem cukromuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 887
17.12.2009 13:03:12   
Urša08
Ekola oba otročka popapcala jogurtke oz. skutko, Nejca sem spat dala, pa kosilo se že kuhauser posted image user posted image user posted image user posted image sedaj bo treba pa še Žiga spat dat, pa seveda še ostalo poštimat. Dela pa res ne zmanjkauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 888
17.12.2009 13:03:23   
Katjusa

sam da ne bomo spet jokal.....

Upam, da tokrat lahko z vsem veseljem čestitam in zaželim veselo lepo in prijetno nosečnost s čim manj znaki, da ne bo težko zraven skrbet za malega februarčka ali februarčicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a dobimo kak namig ker se mi niti sanja neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

smrečko ima pa urša že postavljenouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smrečka)
Neposredna povezava do sporočila: 889
17.12.2009 13:04:11   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

A si naša februarčica? Vsekakor čestitke in lepo, mirno nosečnostuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A veš da se mi ne sanja katera siuser posted image Mal namigni a maš doma enga otročka, dva, al štiriuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 890
17.12.2009 13:04:40   
Katjusa
katera je včeraj rekla da nas bo isto tako potegnlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 891
17.12.2009 13:04:57   
Urša08
Katjuša ja smrečko mam postavljeno ampak srečka nosečka pa nisemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 892
17.12.2009 13:05:10   
Katjusa

A veš da se mi ne sanja katera siuser posted image Mal namigni a maš doma enga otročka, dva, al štiriuser posted image user posted image user posted image

zdle sem dobla idejo da bi jst tud šla test delat, kaj pa če je kej v zrakuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 893
17.12.2009 13:05:32   
Katjusa

Katjuša ja smrečko mam postavljeno ampak srečka nosečka pa nisemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj veš pejt delat testuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 894
17.12.2009 13:06:01   
Urša08

zdle sem dobla idejo da bi jst tud šla test delat, kaj pa če je kej v zrakuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja če ti zamuja m potemn pa kr test delatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz jo dobim ravno okoli božiča, to bodo super praznikiuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 895
17.12.2009 13:06:39   
Urša08

kaj veš pejt delat testuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mislim da kr vem da nismuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 896
17.12.2009 13:09:02   
Katjusa

Ja če ti zamuja m potemn pa kr test delatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz jo dobim ravno okoli božiča, to bodo super praznikiuser posted image

ma kje pa sem okol novega leta jo nepričakujem in glede na to da nismo bli nič kej pridni ni kej pričakovatuser posted image user posted image user posted image user posted image mah se nikakor ne morma zraven spravit..... če me je strah, da me bo bolelouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da od svetega duha dobim trebuščekuser posted image user posted image user posted image user posted image sej mal se hecam sam je res..... preveč peče in boli in si ne upam.... predvčerajšnim sma se stiskala in ko bi mogl kej bit sem rekla da sem zmatranauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 897
17.12.2009 13:09:42   
TAMIKA3

NISEM JAZ user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 898
17.12.2009 13:10:37   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

NISEM JAZ user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image a te res nič ne zanima kolk bo teža naslednjegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mene bi tok firbec matraluser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 899
17.12.2009 13:10:41   
smrečka
ok ok, dam namig :) nikoli nebi rekle, ker se jaz nebi...Surfina zelja se je uresnicila :)

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?