Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 16.12.2009 17:59:46
|
|
|
|
nebo
|
RINA daj mi povej, vedve sta že začeli z gosto hrano? No tiste kašice sva midva tudi sedaj začela jest na žličko in me sedaj zanima, a vedve imata že en obrok sedaj te kašice, mislim brez flaške?? Koliko mu naj dam na začetku toliko kot želi...ker danes je kar nekaj pojedel... Jojo jaz sem že vse pozabila od prvič....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 16.12.2009 18:00:46
|
|
|
|
ly117
|
Nebo če bo jutri snežilo ali pa blo zelo mrzlo se lahko kafetkanje prestavi.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 16.12.2009 18:05:42
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Botrca,super,da je ratalo.Držim pesti,da bo na kontroli tudi vse ok. Pod to se pa jaz podpišem. tukaj se še jaz podpišem..... pa še jaz
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 16.12.2009 18:07:39
|
|
|
|
tasa_m
|
Midve sva bile zunaj, hudi*a je mrzlo. Brrrrr. Sma nardile nekaj fotk, pol pa sva šle do kolegice na kofe pa čokoladnega Zdaj pa čakam kolegici z njunima fantoma...pridejo Lijo pogledat po skoraj 10. mesecih Joj, moj otrok bo vrtnar. Kje so rože tam je ona Se tipkamo kaj zvečer¨! Saraya za izpit
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 16.12.2009 18:13:25
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Nebo če bo jutri snežilo ali pa blo zelo mrzlo se lahko kafetkanje prestavi. Ja ja po moje je bolje, da drugič ne....kaj pa druge pravijo?? Daj Ly povej mi ti kako in kdaj si začela z GH, ali pa s kašicami ali s čim??
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 16.12.2009 18:13:56
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Botrca,super,da je ratalo.Držim pesti,da bo na kontroli tudi vse ok. Pod to se pa jaz podpišem. tukaj se še jaz podpišem..... pa še jaz jaz tudi!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 16.12.2009 18:17:53
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Nebo če bo jutri snežilo ali pa blo zelo mrzlo se lahko kafetkanje prestavi. a jutri naj bi bilo ? Meni po pravici povedano sploh v takem ni za nikamor....to kaj bom peljala A v vrtec in nazaj..potem pa na toplo
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 16.12.2009 18:18:13
|
|
|
|
arabela*
|
Grem gor na sladoled....se mi je zluštal
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 16.12.2009 19:19:52
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Ja ja po moje je bolje, da drugič ne....kaj pa druge pravijo?? Daj Ly povej mi ti kako in kdaj si začela z GH, ali pa s kašicami ali s čim?? Za jutri napovedujejo ful mrzlo tak da se meni tud ni ven za hodit. Glede GH pa sem jaz začela z jobolkom ko je bil star 4 mesece. Samo jaz nisem nekaj počasi to uvajala. Če sem vidla da mu je dobro sem mu kr celo kašico dala. Edino zelenjava mu ni preveč dišala. Aja pa HB da ni bil na nič alergičen. Mlečne pa sem začela tam pri 5-em mescu za večerjo, ker se mi je drugače hitro zbudil in je že bil lačen.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 16.12.2009 19:43:49
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Mamice, katere avtosedeže mate za svoje ? maxi cosi "tobi" in smo ful zadovoljni
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 16.12.2009 19:46:09
|
|
|
|
botrca
|
Babike hvala vsem za vzpodbudne besede in objemčke...res mi veliko pomenite...rada vas imam... .
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 16.12.2009 19:46:24
|
|
|
|
botrca
|
Čer
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 16.12.2009 19:46:45
|
|
|
|
botrca
|
Sem vas fuuuuuuuuuullllllllllllllll pogrešala.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 16.12.2009 19:51:41
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 16.12.2009 19:53:31
|
|
|
|
matcar
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 16.12.2009 20:01:40
|
|
|
|
ly117
|
Kaj bo dobrega. Pri meni nič. Se mi tak spi da joj.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 16.12.2009 20:04:42
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj bo dobrega. Pri meni nič. Se mi tak spi da joj. Pa nič kaj.Vse po starem,stari tečn,Maks nagajiv,Lea gnjavatorska.Edino Saš je priden,že spi.Mene tudi že nekaj spanec prijemle.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 16.12.2009 20:05:57
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj bo dobrega. Pri meni nič. Se mi tak spi da joj. Pa nič kaj.Vse po starem,stari tečn,Maks nagajiv,Lea gnjavatorska.Edino Saš je priden,že spi.Mene tudi že nekaj spanec prijemle. Dober opis.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 16.12.2009 20:09:31
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj bo dobrega. Pri meni nič. Se mi tak spi da joj. Pa nič kaj.Vse po starem,stari tečn,Maks nagajiv,Lea gnjavatorska.Edino Saš je priden,že spi.Mene tudi že nekaj spanec prijemle. Dober opis. Ja,če pa je tak in nič drugač.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 16.12.2009 20:15:23
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj bo dobrega. Pri meni nič. Se mi tak spi da joj. Pa nič kaj.Vse po starem,stari tečn,Maks nagajiv,Lea gnjavatorska.Edino Saš je priden,že spi.Mene tudi že nekaj spanec prijemle. Dober opis. Ja,če pa je tak in nič drugač. Opis je še pa vedno dober.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 16.12.2009 20:16:00
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj bo dobrega. Pri meni nič. Se mi tak spi da joj. Pa nič kaj.Vse po starem,stari tečn,Maks nagajiv,Lea gnjavatorska.Edino Saš je priden,že spi.Mene tudi že nekaj spanec prijemle. Dober opis. Ja,če pa je tak in nič drugač. Opis je še pa vedno dober. Hvala,hvala!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 16.12.2009 20:19:53
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj bo dobrega. Pri meni nič. Se mi tak spi da joj. mene pa tak zeeeeeeeeeeeeebbbbe,pa imam 24 stopi notri ..kolk imate kaj ve?
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 16.12.2009 20:20:18
|
|
|
|
matcar
|
Kaj zaj? Nem spet sama tu gor.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 16.12.2009 20:20:51
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj bo dobrega. Pri meni nič. Se mi tak spi da joj. mene pa tak zeeeeeeeeeeeeebbbbe,pa imam 24 stopi notri ..kolk imate kaj ve? Okoli 21 stopinj.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 16.12.2009 20:21:00
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca rada vas imam... . mi tebe tudi
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.