|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del
17.12.2009 8:15:36   
Urša08
Ja kam ste pa vse šle, mam samogovoreuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 801
17.12.2009 8:17:53   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

a nisi dober spala?

Ne....jo zobje dajejo...

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 802
17.12.2009 8:18:58   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

a nisi dober spala?

Ne....jo zobje dajejo...
tudi nas še to čakauser posted image ......upam da bojo vsi tako ven prihajali kot je 1.user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 803
17.12.2009 8:19:29   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Ja kam ste pa vse šle, mam samogovoreuser posted image user posted image user posted image user posted image
jaz sem tukajuser posted image .....si dobila moj ZS?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 804
17.12.2009 8:20:26   
Urša08
čebel@ čist možno, pri Nejcu je blo brez problema, pri Žigu mamo pa z vsakim par noči in dni groznih. Tko pač je.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 805
17.12.2009 8:21:04   
Urša08

ne zaenkrat ne, pa kej je s temi sporočiliuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 806
17.12.2009 8:22:01   
Čebel@

čebel@ čist možno, pri Nejcu je blo brez problema, pri Žigu mamo pa z vsakim par noči in dni groznih. Tko pač je.
sej k ne moreš vedeti kako bo.......vidim pa da Hano full matrajo ker si tko gajsna dlesen pa pol v jokuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 807
17.12.2009 8:22:28   
Čebel@

grem še 1x ti napisatuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 808
17.12.2009 8:39:07   
Onasiss

Men je tud včeri full nagajalo....user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 809
17.12.2009 8:41:20   
Onasiss
Gledam Hit u živo in krepavam od smeha... user posted image user posted image user posted image  je tale Špela čist boga...ga je ponočevala ponoč pa je  čist boga....user posted image user posted image user posted image  malo spi, malo sanja....user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 810
17.12.2009 8:43:19   
Katjusa
jutro babe moje:)

pe ste načvekale.... in jst nimam časa šibam na igrače k so 20% cenejeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sinoči me je pa možek povabu na namizni tenis za 2 ure sma se tok našpilalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sma prišla mal pred 12 ponoč domov....

a duplo se je že odločila? kej novega?

lepo se mejte šibam zapravljatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 811
17.12.2009 8:44:00   
duplo
lep pozdravček od tanci

no zdaj veste katera sem....se pa raje umikam s teme

lepo se imejte
papa

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 812
17.12.2009 8:46:25   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: duplo

lep pozdravček od tanci

lepo se imejte
papa

tanci moja zlata user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nč se umikat, ej naša si, rada te mam, eto pa mi solzice polzijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu duplo)
Neposredna povezava do sporočila: 813
17.12.2009 8:48:16   
Urša08
Tanci ej tuki smo zate in karkoli se boš odločila ti stojimo ob straniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Si predstavljam kako ti je sedaj pri srčku, bogica , če rabiš pogovor pridi. Dej vsed se v avto pa do mene prid na kavico al pa na čajčka 

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 814
17.12.2009 8:53:34   
Čebel@

lep pozdravček od tanci

lepo se imejte
papa
prosim,ne umikaj se in ne zapiraj se vase.......tukaj smo,da si pomagamo.....res mi je hudo zate da si v taki situaciji......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu duplo)
Neposredna povezava do sporočila: 815
17.12.2009 8:58:59   
kayica24
Dobro jutro....

Tanči....Ostani z nami nouser posted image user posted image user posted image
Rade te imamouser posted image user posted image user posted image

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 816
17.12.2009 8:59:27   
Onasiss

lep pozdravček od tanci

lepo se imejte
papa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ........ TANCI RADA TE IMAM, TE NE OBSOJAM IN TI ŽELIM VSE NAJ NAJ... KARKOLI BO .... STOJIM TI OB STRANI ..... UPAM, DA SE KMALU SLIŠIMO IN VIDIMO.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  .... BODI MOČNA... NO SAJ SI....

So what....

(odgovor članu duplo)
Neposredna povezava do sporočila: 817
17.12.2009 9:01:25   
kayica24
Sunny midva sva to obrobo kupila tudi iz istega razloga, ker je prejšnja bila premajha in pretanka...
Kupila pa sva jo v BC, s tem, da sva plačala skoraj 60euruser posted image
Je pa res, da so ene tud cenejše okrog 30eur,ampak tiste bi mogla trgovka naročit, ker jih niso imeli, pa mal so drugačne, pa sva se kar za to odločila..

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 818
17.12.2009 9:17:08   
sjmm
Jutro!!!!!

naš maj spal lepo ponoči, sicer 2x jedel, a pol spal do 8.15....noro!!!

zdej ga je pa povsod polno, mu je kobacanje čist zaštartaluser posted image user posted image user posted image

urša...naš poje vsak papir k je kje na dosegu, sam položnice mu pa niso všeč

ojoj...a duplo je tanči29....joj boga...je pa res pred odločitvijo...ja, tanči...jz ti želim vse najnajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image z mojega stališča je dojenček vedno blagoslov, razen, če so kakšni zdravstveni zadržkiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa seveda ostani z nami, a ni potem lažje???????user posted image

hani od čebel@ vse najboljše!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 819
17.12.2009 9:20:03   
claud
Jutro!

TANCI NASA ZLATA! KAKORKOLI SE BOŠ ODLOČILA BO V REDU! TI SAMA NAJBOLJ VEŠ KAKO IN KAJ....
NE RABIŠ SE NIČ UMIKAT S TEME, KER NI RAZLOGA ZA TO.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IN KOT SI ZADNJIČ REKLA DA BOMO PRESENEČENE...JA JST SM PA RES PRESENEČENA!user posted image

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 820
17.12.2009 9:23:50   
claud
rAZVEDRILO

Močan potres strese Kosovo, kjer življenje izgubi 20.000 šiptarjev. Država razglasi izredno stanje in naprosi za pomoč tuje države. Slovenci ponudijo 20.000 nadomestnih šiptarjev, da bi nadomestili žrtve potresa. :))

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 821
   [Brisano sporočilo]
17.12.2009 9:33:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu claud)
  Neposredna povezava do sporočila: 822
17.12.2009 9:34:47   
Jutta
Tanci user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vse bo še dobro, boš videla... verjetno te je strah, ker s tako malimi otroki ti ne bo lahko, ampak saj veš - mamice imamo svoje malčke rade in LJUBEZEN PREMAGA VSE OVIRE... zmogla bošuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 823
17.12.2009 9:36:00   
Jutta
BarbaraGS - VSE NAJBOLJŠE ZA OKROGLO OBLETNICOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 824
17.12.2009 9:37:46   
Ajvy

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Hani od čebele vse naj naj za obmesečnicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image tudi od nas

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?