|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del
16.12.2009 21:47:27   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

o, urša...čer, kak ste kaj???

Po pravici mal zmozgana od šopinga, pa potem od tega k sem oba hitr rihtala za spat in je bil en že fino sitkan, ta drug se je pa zafrkavu. ampak zdej sem se že mal skulirala.user posted image A pr vas že vsi 4 user posted image spijo?

ja, Hb, ma so se dans tko počas rihtal....sm kr pikice dobivala...je bil kr dolg dan tud pri nas

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 751
16.12.2009 21:48:41   
sjmm

o, urša...čer, kak ste kaj???

Po pravici mal zmozgana od šopinga, pa potem od tega k sem oba hitr rihtala za spat in je bil en že fino sitkan, ta drug se je pa zafrkavu. ampak zdej sem se že mal skulirala.user posted image A pr vas že vsi 4 user posted image spijo?

ja, Hb, ma so se dans tko počas rihtal....sm kr pikice dobivala...je bil kr dolg dan tud pri nas

kaj si lepga šopingirala?????????

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 752
16.12.2009 21:51:30   
Urša08
sjmm oh samo hrano sva šla kupit, pa potem še papir za zavijanje daril. Nč tacga. Potem se je pa že mudilo tako da jaz pridem kdaj drugič na vrsto. Rabim kake zimske škornje, al pa čevlje.

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 753
16.12.2009 21:52:21   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta

Ajvy - a Tisa že je kaj več sadja? Imaš kakšen "recept", kako Vida prepričat, da bi jedel še kaj drugega kot banane in hruške?

ja...seveda...gospa jejo samo v jogurtu ali kupljeno flaško

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 754
16.12.2009 21:55:48   
sjmm

sjmm oh samo hrano sva šla kupit, pa potem še papir za zavijanje daril. Nč tacga. Potem se je pa že mudilo tako da jaz pridem kdaj drugič na vrsto. Rabim kake zimske škornje, al pa čevlje.

o, ne vpraš...jz mam štacun poln kufer za cel mesec...sva včeri s ta velko spet čevle iskali..neki lušnega zimskega...men vse po vrsti fuuul hude...v massu, pa bata, pa geox, humanic....njej pa NIČ...2 uri sva letali sem in tja, pa še mali zravn...joj, mam še dons roke skor pri kolenih...no, pa gospodična ni najdla čevlu in hod v supergicah, no, sej mislm, da sm to že napisalauser posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 755
16.12.2009 21:57:07   
Urša08

o, ne vpraš...jz mam štacun poln kufer za cel mesec...sva včeri s ta velko spet čevle iskali..neki lušnega zimskega...men vse po vrsti fuuul hude...v massu, pa bata, pa geox, humanic....njej pa NIČ...2 uri sva letali sem in tja, pa še mali zravn...joj, mam še dons roke skor pri kolenih...no, pa gospodična ni najdla čevlu in hod v supergicah, no, sej mislm, da sm to že napisalauser posted image user posted image user posted image

No potem sva pa s tvojo gospodičnico ravno za skupuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 756
16.12.2009 21:58:08   
Urša08
Punce grem počasi proti postelji. Se jutri tipkamo. Eno dolgo, prespano nočko vsem.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 757
16.12.2009 21:58:15   
sjmm

No potem sva pa s tvojo gospodičnico ravno za skupuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

neeeeeeee, a ti si tud taka??????????

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 758
16.12.2009 21:58:50   
sjmm

Punce grem počasi proti postelji. Se jutri tipkamo. Eno dolgo, prespano nočko vsem.

hvala enako!!!!!!! Nočko!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 759
16.12.2009 22:00:05   
sjmm
no, k mam jst cajt pa ni nobene...bom mogla it res kr mojga odmrzntuser posted image user posted image user posted image

aja, onasiss..kdaj pridš po kupončke???user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 760
16.12.2009 22:02:51   
Urša08

neeeeeeee, a ti si tud taka??????????

jap, ni blo še časa it zimske čevlje kupit user posted image user posted image user posted image user posted image jih pa najbrž prej najdem kot tvoja princeska user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 761
16.12.2009 22:03:32   
Urša08
punce kera je beaglekris al neki tacgauser posted image ful velikokrat je na naši temi

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 762
16.12.2009 22:03:57   
Urša08
No zdej pa res šibam

nočka

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 763
16.12.2009 22:04:59   
sjmm
še mal heca:

MLADENKA JE PRIŠLA K SPOVEDNIKU IN POVEDALA,  DA IMA FANTA.
SPOVEDNIK JO VPRAŠA: "ALI  TE FANT KAJ OTIPAVA?"
"DA."
"ZGORAJ?"
"DA."
"SPODAJ?"
"TUDI."
"ALI KAJ GREŠITA?"
"TO PA NE,  ZMERAJ ZADENE!"

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 764
16.12.2009 22:16:52   
claud

še mal heca:

MLADENKA JE PRIŠLA K SPOVEDNIKU IN POVEDALA,  DA IMA FANTA.
SPOVEDNIK JO VPRAŠA: "ALI  TE FANT KAJ OTIPAVA?"
"DA."
"ZGORAJ?"
"DA."
"SPODAJ?"
"TUDI."
"ALI KAJ GREŠITA?"
"TO PA NE,  ZMERAJ ZADENE!"

Amen to thatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 765
16.12.2009 22:17:58   
claud
¸Opažam da mamo dons en kup obiskovalk----zgoraj navedenihuser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 766
16.12.2009 22:20:54   
črticaa
res ste čveke,....jaz mam en problemček,..odločila sem se da se bom tetovirala in tudi vem kaj si bom,..amoak na internetu nikjer ne najdem slikiceuser posted image user posted image user posted image res sm v minus padla

lp....veliko sreče na lovu za duplouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 767
16.12.2009 22:22:01   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

res ste čveke,....jaz mam en problemček,..odločila sem se da se bom tetovirala in tudi vem kaj si bom,..amoak na internetu nikjer ne najdem slikiceuser posted image user posted image user posted image res sm v minus padla

lp....veliko sreče na lovu za duplouser posted image user posted image user posted image

kaj bi pa rada?

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 768
16.12.2009 22:28:42   
črticaa

IZVIRNO SPOROČILO: claud

IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

kaj bi pa rada?

rada bi 2 simbola za katerih pomen bi vedla jaz in ljudje ki se jih tiče user posted image user posted image pač lahko tud kitajske sam raj bi kej drugega,..sm sitna ,....hahha prosim za pomoč poj pa nič ne povemuser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 769
   [Brisano sporočilo]
16.12.2009 22:30:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu claud)
  Neposredna povezava do sporočila: 770
   [Brisano sporočilo]
16.12.2009 22:33:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 771
   [Brisano sporočilo]
16.12.2009 22:35:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 772
16.12.2009 22:36:27   
črticaa
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Ej črtica mal za hec mal za res....mal poglej kje delajo LOGOTIPE, pa k boš najdla sebi ustrezen logotip ga neseš k tatu majstru d ti ga prcin na željeno mestouser posted image

hqahahhahahahahahah

malo za hec malo za res
KJE JE MOJ KROMPIR

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ej dej me kej k seb povab ,..da bom mela izgovor da se pri bratu oglasimuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil črticaa -- 16.12.2009 22:37:27 >

Neposredna povezava do sporočila: 773
   [Brisano sporočilo]
17.12.2009 0:39:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu črticaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 774
   [Brisano sporočilo]
17.12.2009 0:42:02   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?