|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del
16.12.2009 19:40:56   
pf
Cel roman mi je vrglo na we are sorry. Saj jim je lahko. user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
16.12.2009 20:44:38   
Lara Croft

IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

škoda, da sem šele zdaj odkrila to stran: rent-a-christmass-tree ...

Ej, ful dobro.... ful dobro.... user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
16.12.2009 20:50:33   
Lara Croft

IZVIRNO SPOROČILO: pf

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Meni bo sam bozickov vnuk neki prinesel in to je to! Hahaha

Kaj pa češ lepšega. user posted image user posted image user posted image Pa si bila pridna?

Kaj pomeni biti priden???

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
16.12.2009 20:54:54   
Lara Croft
Smo bli v vrtcu.... madonca nas je bilo veliko.... ma je blo prow luštno... otroci so mal zaplesali in zapeli... vsak je dobil eno malenkost.... in darilo za skupno uporabo... na koncu še cela gora doma narejenih biškotkov - več vrst in čaj.... Mi je blo všeč, da ni bilo tizga kičastega dedka mraza...

Je bi tam tudi en fantek, verjetno bratec, ki je imel enak slinček, kot jih ima Lara.... valda, da je mislila, da je njen in ga je hotela na vsak način imeti.... user posted image user posted image

Je faca Lara.... kot sliši, da nekdo vodo potegne na WCju, začne kričat: kakow, kakow.... user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
16.12.2009 21:31:11   
leda
Kaj pomeni biti priden???

za moje starše: to da je in spi.

in jaz sem že nehala debatirat z njimi o neprimernosti termina, ker gre itak čez en uh not in čez drug ven...zdej sam rečem rahlo neodobravujoče mhm in karavana gre dalje.

Neposredna povezava do sporočila: 2005
16.12.2009 21:34:02   
Lara Croft
za moje starše: to da je in spi.

To še ni tko hudo.... za nekatere si priden, če ubogaš, narediš tko, kot hočejo odrasli in da ne izraziš svojega mnenja - da si tiho.

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
16.12.2009 21:38:08   
leda
sicer pa čer.

mty držim pesti. tut ela se je dons pridružla skupini fizioloških porabnikov in tut sam čakam, kam se bo razvil...

sicer pa smo danes bili na dedku mrazu pri naljubšem in je blo fenomenalno. imel so pipija in melhijada s sijajnim jurijem součkom. ma tip ma osemdeset let in je veselo pujsal naokoli...je bla tut kar dolga. dvoletniki in starejši so vneto gledal, palčki malčki pa so podil po sobi, se šli moja moja, se pol pobiral po tleh, ker jim večini ni zneslo ob silnem objemanju obdržat ravnotežja, delal gicigici dojenčkom in jim kradli dude (no, to je v bistvu počela sam moja mala duda odvisnica). dedek mraz je bil itak car; un taprav s sivo kučmo in plaščem in so mu najprej otroci zapeli prov sivo kučmo, belo brado, pol pa je še od staršev hotu kuža pazi. in so se tamali kar mal preveč zabaval, ko smo navdušeno fušal user posted image dobil so en kup kniggic in še nekaj luštnih in uporabnih malenkosti, se najedli piškotov, napili soka in skor podrl razstavo v preddverju.

grem zdej mal posrfat za darila, obenem pa čvek, kaneda.

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
16.12.2009 21:39:16   
leda
To še ni tko hudo.... za nekatere si priden, če ubogaš, narediš tko, kot hočejo odrasli in da ne izraziš svojega mnenja - da si tiho.

hja, tegale smo jih pa že zdavnaj odvadl. že s sestro se nisva dali, za najine pamže sva pa še mal potencirali minimalne zahteve.

Neposredna povezava do sporočila: 2008
16.12.2009 21:52:07   
gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

mi imamo tudi to, ampak ponavadi kar šef bolj govori

..pri nas ni tak.....sodelavka, ki je imela danes ima jutri popravnegauser posted image ...zato jaz začnem pol ure prej user posted image ....ob 13.30 držte pesti....cca 1uro

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
16.12.2009 21:53:59   
leda
Cel roman mi je vrglo na we are sorry. Saj jim je lahko.

a te mal potolažim? in morda zabavam;) tole bo moja saga kupovanja luštnih otroških cunj pri nextu. me kak mesec nazaj kliče sestra in me prosi, da si naroči cunje na netu preko moje kreditne kartice. in tako naslednji dan na kofe vzamem še master. in se usedeva za komp, jst na eni roki tatretga nečaka, ona v naročja tadruzga, glih doma bolanga in ker je bil to že četrti dan, tečnga ko driska. in začneva klik klik, pa kategorija tamali otroci, pa tanajmanši, pa punčke, pa fanti (mava skupi jih pet, skor na eno leto, vsak maltene svoja kategorija). in prideva do konca, vnesem podatke za kartico in neki ne štima. kaj? registrirani mora bit isti kot lastnik kartice. grumf. registrirana seveda ona. pa pejmo od začetka. ves nakup zgine, jst se registriram in začnemo znova. klik klik, tamali, tavelki, razprodano...vnesem še security code in računalnik mrkne. preden zaštekam, kaj se je zgodilo, opazim, da se tadrugi nečak smeji na vsa usta. prvič v tistem dnevu. seveda, izklopil je računalnik. štejeva do sto in ves čas intenzivno razmišljava, kako ljubki so otročiči in kako smo jih res hotl met. ga odpakirava gledat risanko in spet klik klik klik. in približno dve uri po začetku "enostavnega kupovanja po netu" spet prideva do zadnjega koraka. čakam in se izpiše; we are sorry, nekaj je narobe z nextovo stranjo...

ma se nisva dali. drug dan sem doma odklikala vse še enkrat in jupi, uspelo je. confirmation na mail; vse kul, čez deset dni mate vse doma. deset dni mine, mine dvajset dni. nič. in tko jst kličem na številko za besne uporabnike. direkt v anglijo, kjer me majo ene 10 minut na čakanju, potem pa ubijejo s cockey english, ki je kljub temu, da dnevno uporabljam angleščino, ne razumem nič. dons sem odkrila še mail za take primerke in vam rečem punce, drug let grem v london v shopping. bo cenej in trajal manj časa kot kupovanje po spletu user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
16.12.2009 21:57:08   
leda
.pri nas ni tak.....sodelavka, ki je imela danes ima jutri popravnegauser posted image ...zato jaz začnem pol ure prej user posted image ....ob 13.30 držte pesti....cca 1uro

fiši, kje ti delaš? nekak se mi je zdel da v šoli, ma se motim, kaneda?

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
16.12.2009 21:58:20   
leda
sicer pa, ko mam glih monologe: kje je bubi?

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
16.12.2009 22:00:55   
gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: taja1235

Hojla

kako ste? js kr fajn ;)

a ma kater vas otrocek tele copatke...

http://www.copatki.si/index.php?categoryID=556&category_slug=copatki-jinwood

kako se obnesejo?

a mi kera razlozi....kake copate je zdej fajn met a s trdim al mehkim podplatom??

taja...naš jih ima doma in v vrtcu...... so mu ful fajn, bi jih včasih kar za spat imel goruser posted image

....pazi, če boš naročala.....našemu so še zdaj čisto mičkeni prav ..tisti 0-6 ...ima nogo za čevlje 18, tisti od 6-12 mes. so mu pa vsaj za 1 cm preveliki.....

..... ni pravila kaki copatek bi naj imel...... če že prav hodi, da ni več nič na 4, ga trdi podplat (bolj opetnik) ne moti, drugače je boljše mehkega vzet.....

....kakor kdo no....

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
16.12.2009 22:06:43   
gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: leda

.pri nas ni tak.....sodelavka, ki je imela danes ima jutri popravnegauser posted image ...zato jaz začnem pol ure prej user posted image ....ob 13.30 držte pesti....cca 1uro

fiši, kje ti delaš? nekak se mi je zdel da v šoli, ma se motim, kaneda?

motiš ja in to fejstuser posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
16.12.2009 22:07:55   
gold fish

sicer pa, ko mam glih monologe: kje je bubi?

se še samo pri novemberkah javlja....

...sem enkrat vidla na desni strani, da je gor, pa sem se skoraj tam v debato vrglauser posted image user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
16.12.2009 22:08:27   
leda
motiš ja in to fejst

user posted image

spet tvoji enigmatični odgovori user posted image

upam, da ti res rata pridet do močvare, mam že seznam vprašanj pripravljen user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2016
16.12.2009 22:08:51   
gold fish

fiši, kje ti delaš

..... marketing...zunanja trgovina....

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
16.12.2009 22:09:02   
leda
se še samo pri novemberkah javlja....

pa na fb krasne fotke bubijev objavlja...

Neposredna povezava do sporočila: 2018
16.12.2009 22:09:26   
leda
.... marketing...zunanja trgovina....

aaaaa. črtam s seznama user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2019
16.12.2009 22:10:12   
gold fish

motiš ja in to fejst

user posted image

spet tvoji enigmatični odgovori user posted image

upam, da ti res rata pridet do močvare, mam že seznam vprašanj pripravljen user posted image

mam namen ja, samo držte pesti, da me ne dajo dežurat al pa mi za tisti dan obračun najavijo, ker se mi točno user posted image .......

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
16.12.2009 22:10:53   
leda
...pazi, če boš naročala.....našemu so še zdaj čisto mičkeni prav ..tisti 0-6 ...ima nogo za čevlje 18, tisti od 6-12 mes. so mu pa vsaj za 1 cm preveliki.....

naša sicer nosi čevlje 21, ampak ma tut ta mehke copatke od elka za 0 - 6 mesecev...tko da res zmeri prej nogico, taja.

Neposredna povezava do sporočila: 2021
16.12.2009 22:11:50   
leda
mam namen ja, samo držte pesti, da me ne dajo dežurat al pa mi za tisti dan obračun najavijo, ker se mi točno

držimo pesti. ene par vas je, ki vas še nisem vidla in bi vas res zelo rada user posted image sploh pa pamžke.

Neposredna povezava do sporočila: 2022
16.12.2009 22:12:30   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

mi imamo tudi to, ampak ponavadi kar šef bolj govori

..pri nas ni tak.....sodelavka, ki je imela danes ima jutri popravnegauser posted image ...zato jaz začnem pol ure prej user posted image ....ob 13.30 držte pesti....cca 1uro

Pa saj ste kot v šoli user posted image ; pri nas je to tudi v navadi, je pa razgovor čisto fajn zadeva, se lahko še kaj pomeniš s šefom; je pa tako, da feedback dobivaš sproti in ni potem kakih hudih presenečenj; no, ponavadi;
držim pesti - sej ne vem, zakaj imaš letni razgovor, če si šele štartala

Neposredna povezava do sporočila: 2023
16.12.2009 22:12:55   
leda
Je faca Lara.... kot sliši, da nekdo vodo potegne na WCju, začne kričat: kakow, kakow

user posted image

a pri lulanju pa šparate z vodo? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2024
16.12.2009 22:13:45   
gold fish

.... marketing...zunanja trgovina....

aaaaa. črtam s seznama user posted image

... bolj točno definicijo, pa bom raje drugič v živo.....

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?