rožca26
|
Ahoj!!! No, pa se še jest mal oglašam. Prej ni bilo časa, ker smo bili zeloooooooo okupirani. Danes smo bli z Vidom v P - je imel on pregled (ne jaz) pri svoji bivši zdravnici iz porodnišnice. Moram rečt, da je bil pregled zelo uspešen. Nad njim je bila skrajno zadovoljna, predvsem nad njegovim razvojem. Pred tem sm srečala še eno soborko s svojim malim borcem (no, zdej je v primerjavi s prej zelo velik ). Drugače pa je zdravnica tudi opazila, da spet pričakujemo in bila izredno vesela tega, da smo se tako hitro odločili in da me prezgodnji porod ni prestrašil Je pa seveda vprašala glede cepljenja za pandemsko gripo. Ma, jest vem, kaj si bi ona želela, sam jest se še vseeno ne grem cepit. Želi si tega predvsem zato, ker smo rizična skupina, sam raje o tem nismo debatirali. Mi ni problem se it cepit - ampak grem se cepit s cepivom, ki ga uporabljajo v Avstriji in Nemčiji, ne pa s tem, našim. Se mi zdi, da je to tudi ona dojela in me je raj nehala prepričevat No, pol smo končno uredili moje začasno prebivališče - mi moj dovoli bivat pri njemu , in končno mi bo uspelo poslati voščilnice Drgač sm pa včeraj dobila odločbo od ZZZSja in so mi podaljšali bolniško do 8.1. No, sej bi lahka kr do februarja, sam kaj k šparajo No, ampak sej sm vesela, da sm vsaj to dobila. Me pa skrbi, ker moram mirovati doma - sam kaj k ne vem, kje me bodo iskal (ker jest sm zdej doma v Domžalah in ne na stalnem prebivališču) No, bomo vidl. Je čist njihov problem - kaj me pa iščejo Eto ga. To je moje poročilo današnjega dne Sm tudi zelo dobre volje, ker je moj doma (zaradi pregleda) in ker seveda sneži vekybel - upam, da res ni kaj narobe in da je niso kej v porodnišnici zadržali. Pošiljam ji da bo vse za ziher ok. čmrlika, ker si doma