|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 2.del
16.12.2009 9:22:16   
Tjasa27
Oj!

Jaz pa danes v službi pakiram, sem zadnji dan - jeeeeuser posted image . Včeri sem imela še poslovilca in je bilo ful lušno, no sej v petek me čaka še novoletna zabava user posted image . Prav rada imam ta veseli december user posted image

Pikapolonca80 super da si se prijavila za šolo user posted image Bomo sošolke user posted image Lorelaj upam da bo tudi tebi uspelo

Vekybel jz sama sem doživela podobno izkušnjo kot od tvojega sestrična, tako da tud na ljubljanski urgenci takoj šibajo na čiščenje. Jz sem v šestem tednu začela krvaveti in seveda laufam na urgenco, kjer me zdravnica kr na hodniku vpraša ja kaj pa je in ji povem potem pa zamahne z roko in mi reče ah to je pa splav! Jz sem bila tok šokirana, da sem jo uspela samo vprašat ja a pregledal me pa ne boste nič? In je rekla, ne, zakaj? No, pol me je pregledala in je srček že bil ampak je rekla da bo sigurno šlo naprej. Potem sem šla pa v ponedeljek do svoje G in je rekla da je vse ok in da naj počivam pa bo vse ok.
Moja prijateljica ima pa tud isto izkušnjo, s tem da so njej dal že napotnico za čiščenje na urgenci. Pa ni šla in ima zdej 7 mesecev starega zdravega fantka.
Tko da jz tud ne razumem kaj s temi zdravnicami??? A one nimajo otrok???

Lepo se imejte,

(odgovor članu Pikapolonica80)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
16.12.2009 9:33:11   
Zvezdici
vekybeluser posted image user posted image Ne se tolko sekirat. Sem tudi jaz prepričana, da je vse ok. Če te pa res skrbi, pa le pokliči G. Drži se! user posted image user posted image user posted image

pikapolonica - še malo pa bo vikend, da se boš lahko spet malo spočila user posted image

Dobro jutro vsem user posted image !
Snegec spet po malem naletava. Oziroma vedno bolj pada user posted image user posted image .

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
16.12.2009 9:39:01   
Zvezdici
Tjaša27 - greš že na porodniško? user posted image user posted image Bravo bravo.. uživaj danes. Kar lepo na izi user posted imageuser posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
16.12.2009 9:46:58   
Jassika
En snežen pozdravček

Vekybeluser posted image user posted image user posted image  prepričana sem, da bo vse v redu. Saj se še spomniš a ne? Moč pozitivnih misli dela čudeže, samo verjet je treba.... Kar naredi kar ti je rožca rekla, štej gibe otročka in če jih je manj kot 10 obvezno pokliči G. Čeprav po mojem ne bo nič narobe če pokličeš svojo G in ji poveš da otročka slabše čutiš, oz skoraj nič. Mislim, da sem nekje zasledila, da moramo vsak konkreten sum, da bi lahko bilo kaj narobe vzeti resno. Saj te nič ne stane če potelefoniraš, njih pa tudi ne. Ampak, kot sem že rekla, sigurno je vse v redu. Tudi mene zadnje čase vse skrbi, pa odkar vem za to premal plodovnice, kar samodejno štejem gibe in če je otroček dlje pri miru ga kr začnem mal premikat oz glasno govorit, da malo migne. Kar ziher ni prav, morala bi mu pustit, da počiva in lepo raste user posted image   Veliko je v psihi veš! Tako da držimo pestke zate, da mali danes igra fuzbal na polno - ti pa le javi kako in kaj.
Ja, danes sem pa na vrsti v P, da pregledajo kako je s plodovnico in MV. Tolk sem bla zaskrbljena zadnje dni, da sem včasih komej dihala user posted image user posted image user posted image . Dokler se mi ni posvetil, da je to sigurno slabo za user posted image , da se tak morim. Potem sem le nehala in poskušala čim bolj počivat in pit ogromno tekočine (ja, sem se kot mali user posted image  kar malo nalivala z vodo user posted image ) Edino, kar me je držalo pokonci je bil živahen user posted image , kar mi daje misliti, da tako hudo pa spet ne more bit - če bi mel tko mal placa tudi migat ne bi mogel - vsaj po moji logiki. No, ampak pustimo te stvari strokovnjakom....Tako da držite pestke močno, močno da bo vse v redu in da pridem poročat o lepih novičkah.

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
16.12.2009 9:55:23   
Zvezdici
jassika - držim pestke, pa bom mislila nate!! Pa ne pozabi poročati! Vse bo vredu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jessy - sem se zdajle spomnila. Kako je bilo na cepljenju??? Vse ok?

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
16.12.2009 10:07:58   
Jessy
Dobro jutro!

Sem se pravkar zvalila iz postelje. Sem si privoščila še zadnji daljši spanec pred nastopom porodniške, kajti jutri grem delat, med prazniki me bo itak Neja prej v luft dala, pol bo spet služba....je pasalo, no!

Cepljenje sem dobro prenesla. Včeraj proti večeru me je začelo boleti okrog vboda, ampak ni bilo sile, sem pa ponoči čutila bolečino, ko sem se prevalila na levi bok in posledično tudi na ramo, pa ni zelo bolelo. Zdaj tudi čutim, pa ni panike. user posted image

Ob 12h grem v službo, da se s sodelavko pripraviva na jutrijšnji pouk. Sem čisto ven iz dogajanja, tako da komaj čakam, da se spet lotim dela. user posted image

Vekybel, si se že kaj pomirila?

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
16.12.2009 10:11:50   
Tjasa27
Zvezdici ne grem še na porodniško, grem na dopust user posted image Mi je cel letošnji dopust ostal, pa še 10 dni ta novega moram porabiti, če ne mi propade. Pa še pogodba mi poteče vmes, tako da sploh ne vem kako bo pol.

Sem bila celo poletje na bolniški, celo dan pred odhodom, sem mogla skenslat ves dopust, pol mi je pa dopust ostal. Sej se nič ne pritožujem ampak mi pa vseeno malo manjka tist ta prav poletni dopust user posted image

Jassika tudi jz stiskam pesti, da bo vse ok! Pa itak da bo!!!!

pozdravček

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
16.12.2009 10:26:02   
Anonimen
Jst pa ravno iz pregleda. HB vse OK, srček bije na ful, težek je ravno prav za 27. teden, vidla sem mojgauser posted image še na ekrančku, tko da sjuperuser posted image . Kri je v redu, vode sem SPET premal dala (jst ne vem zakaj me ko grem v laboratorij nikol na wc doma hodim pa na vsakih 10 minuser posted image ), kljub temu, da popijem po več kot 2 litra na dan, pa zjutrej nisem šla zanalašč na wc in direkt v laboratorij, tam sem čakala da so mi kri vzel, vmes spila ene dva kozarca vode in čakala ene pol ure, da me začne tiščat-pa ničuser posted image . Skratka v torek morem še enkrat vodo dat. Sem ji pojamrala, da imam povečan izcedek in mi je napisala canesten za tri dni.
Pregled imam pa naslednji 20.1.-za na sezam- torej čez 5 tednov. Sem ji rekla, da nočem kej preveč pogosto hodit v ZD, sploh če je vse OK in se dobro počutim, da tam pobiram viruse.
Nč bejbe, pri nas je spet začelo mal bolj snežit, tko da je prav lepo zunej.user posted image

(odgovor članu Tjasa27)
  Neposredna povezava do sporočila: 2133
16.12.2009 10:33:23   
Anonimen
aja, sem še pozabila napisat:
vekybel: Jaz mislim da ni razloga za paniko, če samo en dan ne čutiš svojegauser posted image kot bi ga morala. Moj je kakšen dan kot da ga ni, naslednji dan pa take počne notri, da mi je že kr slabo-se sploh ne ustavi. Upam da bo pri tebi tudi tako.
Tinč407: Jaz sem študentka, mlajša od 26 let, nisem pa poročena, čeprav bova bila z mojim dokler se ne poročiva prijavljena na enem naslovu-tam kjer bova pač živela in v svojem gospodinjstvu, tako, da mislim da je to kar isto-vsaj kar se dokladov in takšnih stvari tiče.

Me pa samo zanima, če katera ve, kaj vse je potrebno, da si spremenim naslov. Verjetno moram na svojo občino in se odjavit, potem pa na bodočo občino zrihtat vse al kaj?

(odgovor članu Pikapolonica80)
  Neposredna povezava do sporočila: 2134
16.12.2009 10:40:33   
Zvezdici
jessyuser posted image user posted image za uspešno opravljeno cepljenje.

tjasa27
- saj se mi je zdelo, da bo bolj dopust. No ravno pravšji dan za začetek dopusta, ko tako lepo praznično sneži, hehe.

nosecka24 - user posted image da je vse super.

Je katera že postavila smrekco?user posted image Jaz jo imam že skoraj 2 tedna. Nisem mogla čakat, do konca decembra.. mi je potem premalo časa za pravo vzdušje.

< Sporočilo je popravil Zvezdici -- 16.12.2009 10:41:40 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
16.12.2009 10:46:58   
3Sonček3
Dobro jutro!

Jassika  držim pestke zate in za vse ostale k mate pregled danes tudi.
Tjasa27 user posted image za dopust, izkoristi ga kokr se bo dalo.
nosecka24 user posted image za pregled in da je user posted image priden in zdrav. Glede laboratorija in dajanja vode bi vam pa priporočala, da zjutrej ne greste na wc in do takrat ko morte dat vodo pijete čaj, kr čaj ful spodbuja k lulanju (tk kot piva, sm vam v stanju kakršnem smo nebom glih tega priporočala user posted image ) Probajte, sej zgubit nimate kej. Js sm mela sm enkrat problem s to vodo k sm tut eno uro se nalivala da sm pol lahko oddala. Zdej mi pa dajo listek in mi G vedno reče naj pridem katerikoli dan v tednu popoudne dat vodo in kri, ker je manj gužve, tko da k me doma zagrabi za na wc, pa če se spomnm seveda da mam še neki za oddat, potem se samo spakiram u avto in šibnem v ambulanto, mam itak sm 5 minut stran tok da mi je to ful fajn.
Ja nosecka24 odjavt se morš it na svojo občino, pol ti pa tak tam povejo kaj naprej, sej veš lepa beseda lepo mesto najde user posted image , pa fajn zrihtej.

Pri nas tudi naletava snegec in je res lepo. Komaj čakam da bo tisti pravi sneg da bova snežaka nrdila k mi ga je oblubu letos ful velikega. Če bo ispolnu svojo oblubo vam pošljem slikico. Drgač pa mamo danes ob 16.30 poroko, tok da bo mal žura ane user posted image . In dlesen me še vedno boli za umrt, pa nism nč klicala, sej vem da sm smotana in da me klic nč ne stane, ampak k vem da mi bo rekla naj se pridem pokazat, js pa to lahko nrdim šele u pondelk, tko da bom u petk klicala, če nebo bolš. A sm trmasta k hudič. Pa smotana tut.

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
16.12.2009 11:07:52   
3Sonček3
Halooo punčike, kje ste?

A ste brale da je blo v Moskvi -30..... js bi zmrznla že ko bi na termometer pogledala, nedaj bog da vn stopm
http://24ur.com/novice/svet/v-moskvi-30-stopinj.html

In še ena bedna novica, da ženska ni vedela da je noseča in je rodila med dvigovanjem uteži...hm...
http://bibaleze.si/clanek/nosecnost/dvigovalka-utezi-nepricakovano-rodila.html

Kakšen komentar? Mene te zgodbice že kr živčno delajo. user posted image

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
16.12.2009 11:50:45   
Anonimen
ja sem brala o temperaturi v Moskviuser posted image za zmrznit a neuser posted image . Drgač pa bo pr nas tud baje v soboto -12 al neki podobnega-brrr, me je kr zebst začelo.
3sonček3, a to se ti ženiš dans?

(odgovor članu 3Sonček3)
  Neposredna povezava do sporočila: 2138
16.12.2009 11:53:39   
3Sonček3
Ne na žalost se js še neki časa nebom poročila user posted image čeprou bi se lahko, ampak moj pravi da bo na njegovi poroki blo ful velik folka in da bo žur kukr se spodobi, tko da, bova s tem še mal počakala. Sej nevem kaj bi mela od tega da se poročim, ampak js si ful želim bit v tisti beli lepi oblekici, drgač pa priimjek itak lahko dobiš tut brez poroke, in radi se mamo tut lahko brez tega. Bo že ko bo čas, men se nikamr ne mudi.
Ja mraz bo mraz, še dobr da mi ni treba nikamr it da lahko poležavam zutrej do kadar mi je volja user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
16.12.2009 12:14:49   
3Sonček3
Punce men je dougčas pa vam bom par člankov prpopala da boste mele kej za brat če katero zanima. Pa da tut mal napolnemo strani kr nismo neki maratonsko razpoložene zadnje dni user posted image .

Zdravniku se javite v naslednjih primerih:
• Kadar bruhate več kot trikrat na dan v prvem tromesečju nosečnosti, ali bruhate v kasnejšem obdobju nosečnosti, še posebej, če v zgodnji nosečnosti niste bruhali. Zdravniku se javite tudi v primeru, ko bruhanje spremlja bilo kakšna bolečina, ali povišana telesna temperatura.
• Ostra bolečina v dolnjem delu trebuha, nizko spredaj, na eni ali obeh straneh, še posebno v primerih ko bolečina ne popušča in jo spremljajo slabost, bruhanje, ali krvavenje.
• Krvavitve v nosečnosti so vedno razlog za nujen obisk zdravnika, pa če gre za minimalno ali obilno vaginalno krvavitev, krvavitev iz bradavic, rektuma ali mehurja, obisk zdravnika je nujen tudi pri izkašljevanju krvi.
• Povišana telesna temperatura nad 38,5°C z ali brez simptomov mrzlice.
• Pekoč in boleč občutek pri uriniranju, še posebno kadar ga spremlja mrzlica in povišana telesna temperatura, ali bolečine v ledvenem predelu.
• Nenadno pojavljanje občutka žeje, ki je pospremljena z manj pogostim uriniranjem in manjšo količino urina, ali celodnevnim izostankom uriniranja.
• Glavoboli, ki trajajo več kot dve uri in so pospremljeni z motnjami vida, oteklim obrazom, podočnjaki, nezavestjo in vrtoglavico.
• Motnje vida (motni vid, dvojni vid, zamegljeni vid, ali zvezdice pred očmi), ki trajajo več kot dve uri, motnjo pa spremljajo nezavest, vrtoglavica in glavobol.
• Nenehno iztekanje, ali brizganje tekočine iz vagine.
• Nenaden porast kilogramov, ki niso povezani s pretiranim vnosom hrane, pospremljen z oteklim obrazom, podočnjaki, oteklimi dlanmi, glavoboli in motnjami v vidu.
• Po 20. tednu več kot 24 urna odsotnost gibov ploda. Tudi manj kot deset gibov ploda na dan po 28. tednu nosečnosti, je razlog za nujen pregled pri zdravniku.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
16.12.2009 12:24:56   
3Sonček3
Razumno pridobivanje teže
Če so ginekologi nekoč priporočali, naj povečanje teže med nosečnostjo ne preseže dvanajst kilogramov (ki naj bi bili razporejeni takole: pol kilograma na mesec v prvem trimesečju, kilogram in pol v drugem in dva kilograma na mesec v tretjem trimesečju), so današnja pravila malce drugačna. Upoštevajo namreč izhodiščno težo oziroma indeks telesne mase (ITM), ki pomeni razmerje med težo (v kilogramih) in kvadratom telesne višine (v metrih). Razpon sega tja od sedem kilogramov, kolikor bi se smele zrediti debele ženske, katerih ITM presega 30; 9–12 kilogramov za čezmerno prehranjene ženske (ITM med 25 in 29); 12–16 kg za normalno prehranjene ženske (ITM od 18 do 25), do 18 kilogramov pa se lahko zredijo podhranjene ženske (ITM pod 18).

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
16.12.2009 12:51:56   
3Sonček3
Pa še en filmčk o porodu
http://www.babycenter.com/2_live-birth-epidural_10314055.bc

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
16.12.2009 13:14:41   
lunka1

IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

Pa še en filmčk o porodu

super, če najdeš še kakšen link, kar objavi.. mogoče še kaj naravnih porodov brez EA, čeprav tale je rodila res tiho in mirno.. najbrž čisto nasprotje porodu brez EA..

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
16.12.2009 13:14:45   
3Sonček3
No punce zdej je pa res že mal preveč, a bom mogla razpisat tiralico za vami. Nevem več kaj naj vam rečm da se mi boste prdružle user posted image .
Danes zelo velik razmišlam o porodu. Nekje sm tut prebrala, da je dobro da si v glavi zavrtimo film kako naj bi use skupej potekalo in sm tut sama že velikrat probala, ampak nikol še nism pršla do konca (to baje pomeni da nisi še 100% prpravlen in da te je še strah) strah pa se pojavi tam kjer misli ne grejo več naprej. Sm pa ugotovila še eno stvar, v približno 10-ih poskusih mojega razmišljanja o poteku poroda, sva čisto usakič pozabila doma torbo za v porodnišnico user posted image Razmišlam že o tem da bi jo kr v avto dala, v prtlažnik pa ko bo treba bo z nami user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
16.12.2009 13:16:23   
3Sonček3
IZVIRNO SPOROČILO: lunka1

IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

Pa še en filmčk o porodu

super, če najdeš še kakšen link, kar objavi.. mogoče še kaj naravnih porodov brez EA, čeprav tale je rodila res tiho in mirno.. najbrž čisto nasprotje porodu brez EA..

Ja res je nekam sumljivo tiho rodila user posted image mogoče je biu pa zvok izključen user posted image . Sm iskala še kakšne filme pa so zelo skrivnostni glede tega. Ta filmčk me je pa bolj prtegnu zaradi tega kr se lepo vidi kako user posted image vn leze.

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
16.12.2009 13:37:24   
Zvezdici
sonček - dobre informacije.
Ampak un članek, da je rodila dvigovalka uteži in, da sploh ni vedela. Hmm no.. user posted image Močna ja.. da takole ne veš da si noseč, pa še dvigovala take uteži. Še dobro da malemu ni bilo nič!

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
16.12.2009 13:48:55   
malicki
Meni se čisto nič ne da danes, se vlečem v službi ko megla. No saj čez 1 uro se bom spakirala domov.

Vekybel - kaj je zdaj punca kje si? Daj oglasi se kaj in nam povej če je vse ok.

Čmrlika - je kaj novic o njej?

Sonček - a ti že imaš pripravljeno torbo za v porodnišnico? Uf si pa hitra. Jaz torbe nisem imela pripravljene, pa sem lepo pred odhodom v porodnišnico spakirala zase le najnujnejše, šampon pa zobno ščetko+zobno pasto, aja pa polnilec. Za odhod domov pa je ati prinesel cotike za mene in za user posted image . Je pa seveda potreboval navodila kje je kaj od cotik user posted image

Voziček sem imela spravljen pri moji mami in so me tudi klicali v porodnišnico kako se zloži - mislim 3 komadi ga niso znali zložit user posted image

Kdaj drugič pa vam bom napisala mojo porodno zgodbo, kako mi je voda odtekla 1 mesec prej itd.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
16.12.2009 13:52:16   
Zvezdici
malicki - se mi zdi, da je čmrlika prišla včeraj domov. Kolikor sem spremljala na FB. Se mi zdi, da je že bolje. Pravi, da že dela veselo. Tako, da očitno se bolje počutita user posted image . Sta lahko končno doma!

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
16.12.2009 14:00:58   
3Sonček3
malicki ne nimam še spakerane torbe za v P. Se mi zdi totalno brez veze, da mi cune stojijo v torbi če jih lahko še nucam, prpravla jo bom konc februarja, mislm da bo takrat čist uredu, kr nikol neveš kaj te preseneti.

user posted image user posted image user posted image za čmrliko user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
16.12.2009 14:04:41   
branka28
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Čmrlikouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moji sončici Marisa in Žanet.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?