|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 2.del
16.12.2009 14:11:50   
Anonimen
Sej pravim, mene je tudi panika zadnjič zagrabila. Če me nebi moj mal nazaj štopal, bi si jst tud pomoje kar že torbo za v P spakiralauser posted image . Nočem nič naklučju prepustit, al pa  da me kaj preseneti nepripravljenouser posted image .
Mene tud mal mika tale EA in sicer na Jesenicah. Me je pa ena prijateljica nekej svarila pred EA, zaradi morebitnega vakuma ali potem hromosti pa take stvari-je rekla, da je boljše potrpet, kot pa da bi bilo zaradi vakuma kaj z user posted image narobe al pa z mano zaradi morebitnih stranskih učinkov EA. Moram rečt da me je kr prestrašila.
A ima katera z EA že kakšne izkušnje mogoče?

(odgovor članu branka28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2151
16.12.2009 14:14:43   
lucika
Tudi jaz sem iz pregleda...
naš bibek ima že 1800 gramov. halo, a ni to malo veliko? lepo raste in se razvija, na uz ima taka lepa polna lička:))))) če doktor pravi da je ok, pol bo že:) sem vprašala, če je še vedno fantek... gleda in gleda, pa pravi, ne zadnjih 14 dni pa je tole punčka:)))) pol se je pa smejal ko norc...ampak sem morala preverit, ker mi kr neke punčke hodijo po glavi...

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
16.12.2009 14:16:34   
3Sonček3
lucika user posted image za uspešen pregled in za tvojo user posted image res je že teška.

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
16.12.2009 14:17:28   
Zvezdici
nosecka - aveš, da nisem vedela tole z vakuumom user posted image . Dobro, da si rekla. Bom tudi jaz vprašala mojo G.
lucikauser posted image user posted image za pregled. Haha.. tale je bila dobra ja. Ja saj prav.. vprašaš lahko, ampak odgovor je bil pa res lep user posted image .

Ali katera kaj ve kako je z Vekybel? Ker jo je včeraj tako skrbelo, pa me zanima če je že kaj boljše? user posted image

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
16.12.2009 14:17:45   
lenčy
bravo za čmrlikouser posted image

glede cunjc...js bom vse dobila od tet, ampak še vseeno, če mi je kaj všeč, sama kupim. včeraj sem bila v idexe in so imeli tako lep rumen pajacek, ki se zapira samo spredaj, samo ni blo tamale številke... tko da če še kdaj zagledam takšnega, ga takoj kupim, ker se mi zdi zelo praktičenuser posted image

js sm pa danes cel dan kuhala, tko da grem zdj počivat, ker mam že čist trd trebušček...

aja pa glede brcik.... zdele smo mel par dni prave borbe, non stop se je premikal al pa brcal, kot še nikoli. zdj trenutno je mal zatišja, ampak dokler ga čutim, sem pomirjena...

lep zasnežen dan vam želim še naprej!

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
16.12.2009 14:56:52   
3Sonček3
Evo sm glih pojedla, nisem več mogla čakat user posted image sm bla preveč lačna. Smo meli domačo govejo juhco pa pečen krompir pa govedino iz juhice, mankou mi je samo hren, ampak je blo useeno dobro. Moj bo pa itak spet nosek vihou nad pečenim krompirjem, on bi samo pomfri pa pire jedu user posted image .

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
16.12.2009 14:59:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunka1

IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

Pa še en filmčk o porodu
http://www.babycenter.com/2_live-birth-epidural_10314055.bc

super, če najdeš še kakšen link, kar objavi.. mogoče še kaj naravnih porodov brez EA, čeprav tale je rodila res tiho in mirno.. najbrž čisto nasprotje porodu brez EA..

Ja res je nekam sumljivo tiho rodila mogoče je biu pa zvok izključen . Sm iskala še kakšne filme pa so zelo skrivnostni glede tega. Ta filmčk me je pa bolj prtegnu zaradi tega kr se lepo vidi kako vn leze.

Jst sem tudi bolj tiho bila pri porodu in to brez EA. To pa zato, ker ti uno kričanje čisto nič ne pomaga, kvečjem ti otežuje vso zadevo.

(odgovor članu 3Sonček3)
  Neposredna povezava do sporočila: 2157
16.12.2009 14:59:54   
Anonimen
zvezdici: Zdej ne vem kolk je res na tem, da se več porodov konča z vakumom če imaš EA-bi moral res en ki se na to bolj spozna mal več povedat. Jst bom šla za vsak slučaj na Jesenice na tisto predavanje ki ga moraš opraviti, če hočeš roditi z EA, potem si pa lahk tud premisliš tik pred zdajci-po željiuser posted image .

Ja,mene tudi zanima kje je veky...upam, da res ni kaj narobeuser posted image

Meni trebuh otrdeva in me rahlo boli samo, če mal pretiravam z telesno dejavnostjo t.j. z sprehodi, ki so konkretno dolgi, pa včasih mam mal take rahle krče, kot menstrualne-verjetno so to tisti braxton-hicksovi popadki al kako se že reče.

(odgovor članu lenčy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2158
16.12.2009 15:03:46   
7lina7
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007

Ja res je nekam sumljivo tiho rodila mogoče je biu pa zvok izključen . Sm iskala še kakšne filme pa so zelo skrivnostni glede tega. Ta filmčk me je pa bolj prtegnu zaradi tega kr se lepo vidi kako vn leze.

Jst sem tudi bolj tiho bila pri porodu in to brez EA. To pa zato, ker ti uno kričanje čisto nič ne pomaga, kvečjem ti otežuje vso zadevo.

tud jaz nisem kričala - ni bilo potrebe. pa še tak kot sara pravi - ti samo otežuje zadevo in izgubljaš moč!! tako da - raje pritiskajte kot pa da kričite - ker zapravljate popadke in po nepotrebnem zavlačujete.

Lin@

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
16.12.2009 15:04:20   
3Sonček3
Še nekej linkov za pogledat so zelo žalostni, ampak resnični...
http://www.youtube.com/watch?v=otgH6sFECoM
http://www.youtube.com/watch?v=Lgj-CU9ZR4g&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=Chykk1CXmes

Zdej vas pa zapuščam, grem dragemu družbo delat pri kosilu potem pa poroka....se slišmo
pa-pa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
16.12.2009 15:06:52   
Anonimen
Drugače pa glede poroda, čeprav je bilo mene na začetku fulll strah, me tisti dan ko sem šla rodit ni blo prav nič.
V mislih sem imela sam to, da se čimprej rešim tega. Čeprav vem, da moj porod ni bil glih šolski pa lahek, se zavedam da bi lahko bilo še mnogo slabše.
Sem pa rekla, da če bom v drugo tudi slučajno morala rodit naravno, hočem zraven svojo mami pri porodu in nobenega drugega.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2161
16.12.2009 15:08:27   
rožca26
Ahoj!!!

No, pa se še jest mal oglašam. Prej ni bilo časa, ker smo bili zeloooooooo okupirani.

Danes smo bli z Vidom v P - je imel on pregled (ne jaz) pri svoji bivši zdravnici iz porodnišnice. Moram rečt, da je bil pregled zelo uspešen. Nad njim je bila skrajno zadovoljna, predvsem nad njegovim razvojem. Pred tem sm srečala še eno soborko s svojim malim borcem (no, zdej je v primerjavi s prej zelo velikuser posted image ).
Drugače pa je zdravnica tudi opazila, da spet pričakujemo in bila izredno vesela tega, da smo se tako hitro odločili in da me prezgodnji porod ni prestrašil user posted image  Je pa seveda vprašala glede cepljenja za pandemsko gripo. Ma, jest vem, kaj si bi ona želela, sam jest se še vseeno ne grem cepit. user posted image
Želi si tega predvsem zato, ker smo rizična skupina, sam raje o tem nismo debatirali. Mi ni problem se it cepit - ampak grem se cepit s cepivom, ki ga uporabljajo v Avstriji in Nemčiji, ne pa s tem, našim. Se mi zdi, da je to tudi ona dojela in me je raj nehala prepričevat user posted image

No, pol smo končno uredili moje začasno prebivališče - mi moj dovoli bivat pri njemu user posted image , in končno mi bo uspelo poslati voščilnice user posted image user posted image user posted image user posted image

Drgač sm pa včeraj dobila odločbo od ZZZSja in so mi podaljšali bolniško do 8.1. user posted image user posted image user posted image  No, sej bi lahka kr do februarja, sam kaj k šparajo user posted image  No, ampak sej sm vesela, da sm vsaj to dobila.
Me pa skrbi, ker moram mirovati doma - sam kaj k ne vem, kje me bodo iskal (ker jest sm zdej doma v Domžalah in ne na stalnem prebivališču) No, bomo vidl. Je čist njihov problem - kaj me pa iščejo user posted image

Eto ga. To je moje poročilo današnjega dne user posted image  
Sm tudi zelo dobre volje, ker je moj doma (zaradi pregleda) in ker seveda sneži user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vekybel - upam, da res ni kaj narobe in da je niso kej v porodnišnici zadržali. Pošiljam ji user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da bo vse za ziher ok.

user posted image user posted image user posted image user posted image  čmrlika, ker si doma user posted image user posted image user posted image user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
16.12.2009 15:43:43   
3Sonček3
O rožca same lepe novičke, je blo vredno te počakat

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
16.12.2009 15:53:21   
Jessy
Vse to strašenje okrog EA in hromosti je lari fari. Jaz sem bila v prvo na predavanju in zelo lepo vse razloži. Najhuje, kar se lahko zgodi, je hematom, pa še to te potem operirajo in ni panike.
Da je pri EA več vakumov, ni dokazano, oz. je uporaba vakuma tam-tam. Tako so takrat nam razložili.
Meni se zdi brez veze poslušat razne zgodbice o EA, ki so jih slišali pri raznih tetah. moji 2 prijateljici sta obe rodili 2 otroka z EA in sta bili obe zadovoljni in prisegata nanjo.
No, jaz jo bom tokrat tudi uporabila - upam.

Vekibel? Čmrlika? Kje sta?

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
16.12.2009 16:58:57   
Anonimen
Vse to strašenje okrog EA in hromosti je lari fari. Jaz sem bila v prvo na predavanju in zelo lepo vse razloži. Najhuje, kar se lahko zgodi, je hematom, pa še to te potem operirajo in ni panike.
Da je pri EA več vakumov, ni dokazano, oz. je uporaba vakuma tam-tam. Tako so takrat nam razložili.
Meni se zdi brez veze poslušat razne zgodbice o EA, ki so jih slišali pri raznih tetah. moji 2 prijateljici sta obe rodili 2 otroka z EA in sta bili obe zadovoljni in prisegata nanjo.
No, jaz jo bom tokrat tudi uporabila - upam.

jst se pa s tem nažalost ne morem strinjati s tabo. Sem že kar dosti gradiva prebrala o tem pa tudi slišala tako, da mislim da to glih ni tak  lari fari..... Rajši trpim 10 ur kakor, da bi šlo kaj narobe

(odgovor članu Jessy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2165
16.12.2009 17:01:31   
rožca26

ja, sam me pa za veky skrbi. Ponavadi se je že tak čas ene parkrat oglasila user posted image  Res upam, da ni nič narobe. Pa da sam s svojim dragijem uživa. Sam ....... kaj pa če le ni tko kt treba????

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
16.12.2009 17:27:16   
Jassika
user posted image  samo na hitrico. Hvala, ker ste držale pestke zame, se je obrestovalo. Naš malicki je Ok, tko da je blo zanč premalo plodovnice izgleda res zaradi preveč miganja. Vse ostalo je tut OK, tko da sem čist user posted image .
Veky, javiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii seuser posted image . Madonca tudi jaz držim pestke, da je vse OK s teboj in user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
16.12.2009 17:28:45   
Jassika
Pa sem pozabila, vsem user posted image user posted image user posted image  za uspešne preglede in user posted image user posted image user posted image  za čmrliko, ki je spet doma user posted image

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
16.12.2009 17:29:25   
Anonimen
Sej pravim-glede EA, jst tudi nisem tako zlo prepričana, ker ta moja kolegica je fizioterapevtka na soči in je rekla, da če bi ženske vedele, koliko primerov imajo oni na soči k se je zakompliciralo z EA pa ne samo pri porodih, se nebi tolk množično odločale zanjo. Ne vem...nočem nobene strašit, konec koncev se vsaka sama odloči. Sej je ena mislim da ravno na RR-ju pisala, da je imela na Jesenicah EA, pa je padla ravno v tisti 1%, ko gre vse narobeuser posted image
Po drugi strani pa gre veliko lahko narobe tudi pri čisto naravnih porodih.

Ja res...kje je vekyuser posted image

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 2169
16.12.2009 17:39:32   
lorelaj*
Pikapolonica80, jaz tudi nimam še čisto nobene cote, pa ostalega tudi še ne (razen vozička). Se mi zdi, da je še kar nekaj časa. A v šolo si poklicala in se prijavila? Bom tudi jaz jutri pa upam, da bodo kakšni taki dnevi, da mi bo uspelo do 16h nazaj hoditi, da se vidimo.

Vekybel, ne se toliko sekirati. Moj G mi je tudi rekel, da ja zaenkrat še mali in da je čisto možno, da ga kakšen dan slabše čutiš. Da pa boš pomirjena, pa kar pojdi h G, pa naj te malo pogleda.

Tudi jaz držim pesti za Čmrliko. Mi noče pikapolonic za srečo prilepiti, jih pa v mislih lepim ...

(odgovor članu Pikapolonica80)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
16.12.2009 17:58:58   
Zvezdici
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

ja, sam me pa za veky skrbi. Ponavadi se je že tak čas ene parkrat oglasila user posted image  Res upam, da ni nič narobe. Pa da sam s svojim dragijem uživa. Sam ....... kaj pa če le ni tko kt treba????

Ja mene tudi že malo skrbi. Čeprav na profilu kaže, da je bla tukaj gor okoli 1h popoldan.. ampak vseeno. Ne vem no user posted image .

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
16.12.2009 18:01:43   
Zvezdici
jassika user posted image user posted image user posted image user posted image samo, da vse štima! Sem vesela zate!
A to ti je drugače G na pregledu ugotovil, da je premalo plodovnice?

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
16.12.2009 18:02:56   
lorelaj*
Hehehe, sem eno stran izpustila. Vidim, da je Čmrlika že doma. user posted image Oglasi se kaj, da nam poročaš.

Tjaša, jeeeeeeeeeeeee. Zdaj pa samo še uživanje!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Video poroda: saj vem, da je bil ta porod čisto normalen, ampak mene je vsakič, ko vidim kaj takega, bolj strah. Sploh mi ni jasno, kako bom to sama izvedla. Mi kar slabo rata že samo, ko gledam. In tak ves umazan dojenček mi sploh ni luškan, da ne rečem, da se mi gnusi. Saj vem, da ne bi smela tako razmišljati, ampak kaj pa naj ... Me kar malo skrbi, da ne bom tako blažena, kot vse govorijo, da so po porodu. Samo to upanje mi še ostane, da bo pri mojem otroku drugače, sicer pa ne vem, kako bo ... bo moral mož dojiti. user posted image No, pa se hecam, ko pravzaprav ni nič hecnega v tem ...

Pozdravček ... grem popravljati teste user posted image

(odgovor članu lorelaj*)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
16.12.2009 18:13:54   
strumf
čav punce. danes sem v laboratoriju dala kri, jutri pa imam pregled pri zdravnici.  bomo vidle, če bi z januarjem že lahko šla nazaj delat.

drugače pa sem danes prvič zapravljala za user posted image . sem kupila 5 pajackov, pa 4 dekice. so bile tako luštne, sem bilak kar v user posted image . sem komaj šla iz trgovnie ven, bi še kar več zapravlja. pa sem rekla, da ne in da sedaj čakam na zimsko razprodajo v januarju. glede vozička se še tudi odločava, ne veva katerega bi izbrala. upam, da naju kaj nepričakovanega ne prehiti.

čav bavuser posted image

(odgovor članu lorelaj*)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
16.12.2009 18:34:07   
vekybel
Ojla,
da vam javim kako je z mano danes.
Sem klicala v ZD in sestri razložila da se user posted image  ne premika dovolj in mi je rekla naj takoj pridem. Ko sem prišla gor so mi izmerili pritisk in je bil 180/100 user posted image user posted image user posted image  Sestra je rekla zakaj nisem že včeraj prišla. Pa še ona je bila vsa prestrašena boga. Sem mislila da me bo infarkt zadel kako mi je razbijalo srce. Moj G me je pregledal z ultrazvokom in je bilo vse ok in za vsak slučaj me napotil v porodnišnico na CTG. Tam so mi naredili CTG in tudi pritisk spet zmerili in hvala bogu je bil normalen, ker sem se pomirila ko sem slišala bitje srčka mojega user posted image . Kasneje me je še dežurni G pregledal z ultrazvokom in je bilo vse ok, potrdil mi je da bomo imeli user posted image  kot so mi rekli, da normalno raste in da je težak 1.240kg. Pa še 3D mi je delal sam nisem mogla razločit kaj je gledal, ampak mi je bilo vseeno sam da sem vedla da je vse vredu z user posted image . Je rekel G da ponavadi ko otrok spremeni lego je miren. Tako da je obrnjen z ritko doli in je rekel G da ima še prostora za se obrnit in da naj sledim in štejem gibe in če bi spet kaj bilo naj kr pridem.
Tako da punce moje vse je uredu in sem sedaj pomirjena.
Iz srca se vam zahvaljujem za vaše nasvete user posted image user posted image

(odgovor članu strumf)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?