|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del
15.12.2009 17:30:18   
Jutta
Duplo - oprosti, ti sploh še nisem čestitala. ISKRENE ČESTITKE! Da bi bila nosečnost čimbolj prijetna in da bi rodila zdravega, čilega, pridnega dojenčka!!!!

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 251
15.12.2009 17:46:52   
claud
Evo sm še 8.del prebrala do konca..

ČEBELA če bosta mela galerijo obvezno reflektorske lučke..... no samo svoje mnenje sm povedala, čeprav si vprašala kolumbouser posted image

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 252
15.12.2009 18:01:47   
Urša08
ojla

Midva z Nejcem sva že nazaj iz telovadbeuser posted image . Je pasalo. Vidim da se srečka nosečka še ni razkrilauser posted image user posted image user posted image

Claud ok bom odnehala ti nisi ta srečka, mogoče čez par mesecev ane user posted image

Katjuša super za piškotke user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 253
15.12.2009 18:02:40   
Urša08
Ampak sedaj se nas je že tok pofočkalo da nismo srečke nosečke da jih pomoje sam še ene 10 ostaneuser posted image

Tanci a si ti?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 254
15.12.2009 18:03:33   
Onasiss
Evo   me back...

HVALA KER STE STISKALE PESTKE... SEDAJ MORMO POČAKAT NA REZULTATE... POZITIVN SEVEDA....

Čeprav nisem srečka nosečka user posted image user posted image user posted image  imam pa danes kar srečo...in sicer na Radiu Hit sem dobila koledar in majčko Petra Mankoča... vau...baje je fulll hud koledar....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 255
15.12.2009 18:05:10   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

Evo   me back...

HVALA KER STE STISKALE PESTKE... SEDAJ MORMO POČAKAT NA REZULTATE... POZITIVN SEVEDA....

Čeprav nisem srečka nosečka user posted image user posted image user posted image  imam pa danes kar srečo...in sicer na Radiu Hit sem dobila koledar in majčko Petra Mankoča... vau...baje je fulll hud koledar....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Onasiss super da je šlo , sicer pa nisem dvomla vate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 256
15.12.2009 18:08:03   
baki
uhhhhh ste načvekale.mi smo prišli domov smo bli pri mami.moj je v službi tk da smo sami.pol ko bo nik zaspal morem še v trgovino skočit,čeprav se mi več ne da.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 257
15.12.2009 18:19:20   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

IZVIRNO SPOROČILO: SURF

user posted image user posted image js nisemuser posted image

Hmmm Kolumbo sumljivauser posted image ?
Kaj pa Petrapuser posted image ?

KOlumbo je mela učeriplodne dneve, pa sm tastarga rajš na večerjo poslalauser posted image ....pol je pa še Rokso kričal od 2h- 3. 30, tko d sm spet prisegla- nič več piščancevuser posted image

Torej hočeš povedat, da te je potrebno zapreti v kurnik.....user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 258
15.12.2009 18:22:40   
Onasiss
No.... čebel@ a imaš ti kak kupon za popuste iz Merkatorja za smučanje????????????????? ali pa katera druga...... plisssssssss

Mi gremo čez 10 dni že smučat ...... vau.... no če ma katera LEPO PROSIM!!!!!!!

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 259
15.12.2009 18:49:57   
claud
Ursa...sm srecka, sam ne tale srecka noseckauser posted image

onasis mam 2 popusta pa jih mi tud zbiramouser posted image

Dons sm si v massu kupla ene zimske skornje...za v sneg...tko da se lahko zdj mirno mecemo v sneg in delamo angelcke in ostale vragolije v sneguuser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 260
15.12.2009 19:47:56   
Jutta
Onasiss - kako pa pridem do tega popusta v Mercatorju? Ti ga odstopim, če ga dobim.

Claud - user posted image user posted image user posted image super za škornje

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 261
15.12.2009 20:04:46   
piskot
ajaaa, zato ste ze 11 strani nacvekale user posted image . dobro vas je tale duplo. pa ne, nisem jaz. sploh ne vem kako vam je lahko pri nasih pestrih noceh prislo kaj takega na misel user posted image .

ursa kot kaze bodo res norice. sem pa pricakovala da se bo zacelo z mozoljcki, pa je bila najprej ful pordela koza, zdaj pa rastejo mozoljcki gor. jih je ziljon. ajvi na prvi pogled kaze da bo podobno kot pri tarji. groza koliko je teh pikic.

shuka pri nas mleka ne je, cokolade, svinjskega mesa, meda, za jajca vcasih malo zamizimo, ce so recimo v polpetu ali pa v rezancih. do vceraj ni jedla orehov (jih tudi ne bi, ce ne bi sla mami za pol ure ven in je bil ati sam z otrokoma user posted image ). pa malo se izogibava paradiznika, ostalo smo pa po mojem ze probali.

duplo cestitamo!

katjusa super, vidim da imate ze toliko snega za sankanje! pa pridna, da sta piskote pekla.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 262
15.12.2009 20:04:48   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: claud

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

jaz bi tudi user posted image
claud je v tem biznisuuser posted image

jst se tud priporočamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
Kr u vrsto...pobiram narocilauser posted image

DrugC P kolumbo FUL DOBR!user posted image user posted image user posted image

Cebela user posted image user posted image user posted image pridna....lep uvod si nardila...spetuser posted image user posted image

Ursa a sam kodo od caja ti posljem na zs al kako?

Duplo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam da kmalu se izvemo katera trebuskarca je ta srecnicauser posted image user posted image

Claud tud se ni srecka noseckauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ko sm prsla gor sm vidla da mam 15 strani za prebrat, se mi najprej ni dal, zdj pa vidm da se je splacaluser posted image user posted image

Ursa dej ze mir s to claud nouser posted image user posted image

cita mojauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Claud ne črtno kodo rabim od teh čajev  1001 cvet- jaz ti pošljem kuvertico z znamko da ne boš stroškov mela

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 263
15.12.2009 20:05:57   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

No.... čebel@ a imaš ti kak kupon za popuste iz Merkatorja za smučanje????????????????? ali pa katera druga...... plisssssssss

Mi gremo čez 10 dni že smučat ...... vau.... no če ma katera LEPO PROSIM!!!!!!!

bom mal moje povprašala če majo kak kupon še

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 264
15.12.2009 20:08:36   
Urša08
Piskot ojoj upam, da jih Martin dobi v lažji obliki kot jih je mela Tarja, pa naj čimprej izginejo da boste zdravi med prazniki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in kako jih zaenkrat Martin prenaša?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 265
15.12.2009 20:09:33   
Urša08
Eto povečerjali smo. Zdejle možek gleda knjigico z otročkoma, jaz morm še kuhno popedenat, potem pa Žiga spat dat in seveda na zaslužen počitek na kavč mal čajčkatuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 266
15.12.2009 20:13:11   
Onasiss
Ursa...ok hvala....
piskot.....user posted image user posted image  za Martina

Ursa...tebi dolgujem še odgovor kaj je THE OC......To je nadaljevanka, ki se trenutno predvaja na kanalu A, ampka je ravno med časom poročil, tako, da sem si ga snela z netA in pogledala..... Je pa o mladih, najstnikih.... no skratka meni so všeč in jih rada gledam... so me pa navdušili pred leti ko so nadaljevanko predvajali na hrvaški.. sam jaz sem takrat gledala že 4 sezono... aja ... najbolj me navdušuje muska, ki je res hudo dobra.....user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 267
15.12.2009 20:14:09   
Onasiss
Ja...mi smo tudi povečerjali... smo jedli pico....mnjami.... no zdele pa otroke spokat v posteljo in spat....

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 268
15.12.2009 20:32:06   
TAMIKA3
4 kralji na zasluženem počitku user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 269
15.12.2009 20:34:35   
TAMIKA3
ati še nekje nekaj dela user posted image  user posted image user posted image
mami pa sama user posted image ma pa čas za rr, čeprav bi bilo treba it malo v kuhinjo, pa se mi ne ljubi user posted image

a že vemo kdo je duplo user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 270
15.12.2009 20:40:02   
Urša08
eto mojedva otročka spančkatauser posted image Kuhinja je popedenčkana, tako da sedaj samo še kavč vabiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 271
15.12.2009 20:41:02   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

eto mojedva otročka spančkatauser posted image Kuhinja je popedenčkana, tako da sedaj samo še kavč vabiuser posted image user posted image user posted image

pridi še mojo popedenčkat user posted image proooooooooooosiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 272
15.12.2009 20:42:01   
Urša08
Tamika zaenkrat vemo da Duplo nismo: jaz, Katjuša, čebel@, Maksi, Claud, Piskot, Kolumbo, Jutta, Onasiss, Črticaa, Sunny, Barbarags, Sjmm in Tamika  pa lahko da sem kero spustila

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 273
15.12.2009 20:42:31   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

pridi še mojo popedenčkat user posted image proooooooooooosiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ni panike

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 274
15.12.2009 20:44:57   
Urša08
Tamika po kakem sistemu spravljaš otročke spat? A so vsi 4 v eni sobici?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

si predstavljate čez 10 let...?
muška

Si predstavljate čez npr. 10 let življenje z istim partnerjem?

da (86%)

ne (6%)

ne vem (8%)

Število vseh glasov: 542

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!