Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 15.12.2009 14:47:42
|
|
|
|
|
Drage moje, samo na hitro se javim pri nas še vedno stanje nespremenjeno ampak upam da se še letos stvari povedo po resnici tistim ki je treba...lepo čvekajte... aja da ne pozabim RADA VAS IMAM pa hvala za objemčke...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 15.12.2009 14:49:09
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Drage moje, samo na hitro se javim pri nas še vedno stanje nespremenjeno ampak upam da se še letos stvari povedo po resnici tistim ki je treba...lepo čvekajte... aja da ne pozabim RADA VAS IMAM pa hvala za objemčke... Joj Cita mene tok skrbi zate Kako se držiš? Pa tvoj možek? Joj sej lahko tud na ZS kej poveš če maš željo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 15.12.2009 14:56:11
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss MATR ČVEKE.... ZDAJ PA ZARES........... GREM NA IZPIT IN PROSIM, DA DRŽITE PESTKE.... on 16-ih (lahko čvekate, ampka tipkajte samo s kazalci!!!!!!! ) že zdej stiskam..... sem misla, da bomo šli mal ven pa je tak mrzlo, da ne grem nikamor boma s florčijem spekla kake keskeke sem danes kupla kokosovo moko
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 15.12.2009 14:56:18
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: cita Drage moje, samo na hitro se javim pri nas še vedno stanje nespremenjeno ampak upam da se še letos stvari povedo po resnici tistim ki je treba...lepo čvekajte... aja da ne pozabim RADA VAS IMAM pa hvala za objemčke... Joj Cita mene tok skrbi zate Kako se držiš? Pa tvoj možek? Joj sej lahko tud na ZS kej poveš če maš željo Hvala Urša ko sem videla tele tvoje objemčke sem kar jokat začela le takole bom rekla tle ker ne morem povedat vsega preveč ljudi bere mislim špijunov hudo mi je ker nekateri otroci niso krivi da živijo v zmoti jaz imam dve punci in jima nikoli ne bom in jima nisem ničesar prikrila tudi tega ne bom zakaj sva se razšla z Laurinim očetom naj otrok ve žal pa ni vsepovsod tako... zakaj imajo ljudje otroke če jim ni mar za njih...joj joj ne morem več preveč boli to pa zato ker imam rada svoje bližnje...se javim na ZS takoj ko bom le uspela še danes zvečer...moj je ta teden doma in mi govori ne sekiraj se ker nisi kriva nič ti ampak naj tisti ki so to zakuhali vse rešijo mogoče je njemu to vse drugače vzeto kot pa meni ko imam rada svoje kljub temu da mi je v živlenju bilo dano več trpljenja kot veselja hvala da ste z mano in hvala seveda mojemu in mojima dvema princeskama Lauri in Lii ko mi je najbolj hudo se spomnim na Laurine besede MAMI TI SI ZAME IN ZA LIO NAJBOLJŠA IN NAJLEPŠA MAMI...Hvala!!!!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 15.12.2009 14:59:15
|
|
|
|
BarbaraGS
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: cita Drage moje, samo na hitro se javim pri nas še vedno stanje nespremenjeno ampak upam da se še letos stvari povedo po resnici tistim ki je treba...lepo čvekajte... aja da ne pozabim RADA VAS IMAM pa hvala za objemčke... Joj Cita mene tok skrbi zate Kako se držiš? Pa tvoj možek? Joj sej lahko tud na ZS kej poveš če maš željo Hvala Urša ko sem videla tele tvoje objemčke sem kar jokat začela le takole bom rekla tle ker ne morem povedat vsega preveč ljudi bere mislim špijunov hudo mi je ker nekateri otroci niso krivi da živijo v zmoti jaz imam dve punci in jima nikoli ne bom in jima nisem ničesar prikrila tudi tega ne bom zakaj sva se razšla z Laurinim očetom naj otrok ve žal pa ni vsepovsod tako... zakaj imajo ljudje otroke če jim ni mar za njih...joj joj ne morem več preveč boli to pa zato ker imam rada svoje bližnje...se javim na ZS takoj ko bom le uspela še danes zvečer...moj je ta teden doma in mi govori ne sekiraj se ker nisi kriva nič ti ampak naj tisti ki so to zakuhali vse rešijo mogoče je njemu to vse drugače vzeto kot pa meni ko imam rada svoje kljub temu da mi je v živlenju bilo dano več trpljenja kot veselja hvala da ste z mano in hvala seveda mojemu in mojima dvema princeskama Lauri in Lii ko mi je najbolj hudo se spomnim na Laurine besede MAMI TI SI ZAME IN ZA LIO NAJBOLJŠA IN NAJLEPŠA MAMI...Hvala!!!!! kako lepo napisano in kako lepe besede najdejo nasi mali zakladi, ko jih nabolj rabimo!!! Veliko srece in kljub vsemu, cim lepse praznike!!!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 15.12.2009 15:07:20
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: cita Drage moje, samo na hitro se javim pri nas še vedno stanje nespremenjeno ampak upam da se še letos stvari povedo po resnici tistim ki je treba...lepo čvekajte... aja da ne pozabim RADA VAS IMAM pa hvala za objemčke... Joj Cita mene tok skrbi zate Kako se držiš? Pa tvoj možek? Joj sej lahko tud na ZS kej poveš če maš željo Hvala Urša ko sem videla tele tvoje objemčke sem kar jokat začela le takole bom rekla tle ker ne morem povedat vsega preveč ljudi bere mislim špijunov hudo mi je ker nekateri otroci niso krivi da živijo v zmoti jaz imam dve punci in jima nikoli ne bom in jima nisem ničesar prikrila tudi tega ne bom zakaj sva se razšla z Laurinim očetom naj otrok ve žal pa ni vsepovsod tako... zakaj imajo ljudje otroke če jim ni mar za njih...joj joj ne morem več preveč boli to pa zato ker imam rada svoje bližnje...se javim na ZS takoj ko bom le uspela še danes zvečer...moj je ta teden doma in mi govori ne sekiraj se ker nisi kriva nič ti ampak naj tisti ki so to zakuhali vse rešijo mogoče je njemu to vse drugače vzeto kot pa meni ko imam rada svoje kljub temu da mi je v živlenju bilo dano več trpljenja kot veselja hvala da ste z mano in hvala seveda mojemu in mojima dvema princeskama Lauri in Lii ko mi je najbolj hudo se spomnim na Laurine besede MAMI TI SI ZAME IN ZA LIO NAJBOLJŠA IN NAJLEPŠA MAMI...Hvala!!!!! cita se slišma oz. tipkama
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 15.12.2009 15:39:13
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Jaz sem pa malo iskala zimske vrecke za vozicek in sem ugotovila da so full drage 80e...tko da sem tuhtala da bi mi babica spletla iz volne...pol sem pa od mojga sestro vprasala koliko stanejo v Bosni in baje da so 25e..to je pa full poceni...za novo leto gremo dol ,tko,da ce bo dobra jo kr dol kupim,do takrat pa bom z deknico pokombinirala in ga full oblekla... mam eno modro
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 15.12.2009 15:42:54
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Drage moje, samo na hitro se javim pri nas še vedno stanje nespremenjeno ampak upam da se še letos stvari povedo po resnici tistim ki je treba...lepo čvekajte... aja da ne pozabim RADA VAS IMAM pa hvala za objemčke... drži se maj se stvari čimprej poštimajo, ko boš pa pripravljena nam pa zaupaj svoje težave...mi smo tukaj zate
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 15.12.2009 15:43:36
|
|
|
|
Jutta
|
Joj babe, sem se zdaj tako narežala Me je pričakala prava Santa Barbara . Sem čisto noter padla. Sem na Vida vmes čisto pozabila... Je kar celo jelko vmes podrl.... Še dobro, da sem kolsilo že skuhala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 15.12.2009 15:43:59
|
|
|
|
tanci29
|
ej zdele sva šle s hano po erika no zdej smo že doma, ampak uzuni je pomoje -5 stopinj, mrlo ko ...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 15.12.2009 15:44:38
|
|
|
|
Jutta
|
Cita pa čimveč optimizma
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 15.12.2009 16:02:44
|
|
|
|
Jutta
|
Kolumbo - nisem jaz. Sem včeraj dobila prvo po enem letu in sedmih mesecih. Jaz sumim Ajvy, ker je danes ni na forumu. Po moje zato, ker raje ne napiše nič, kot pa da bi se nam lagala. Prava zvitorepka
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 15.12.2009 16:03:26
|
|
|
|
Jutta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta Joj babe, sem se zdaj tako narežala Me je pričakala prava Santa Barbara . Sem čisto noter padla. Sem na Vida vmes čisto pozabila... Je kar celo jelko vmes podrl.... Še dobro, da sem kolsilo že skuhala Ker bi še tisto šlo po gobe... Ups, ne vem, kako mi je to ratalo še enkrat pripopat..
< Sporočilo je popravil Jutta -- 15.12.2009 16:06:37 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 15.12.2009 16:18:08
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 jaz bi tudi claud je v tem biznisu jst se tud priporočam Kr u vrsto...pobiram narocila DrugC P kolumbo FUL DOBR! Cebela pridna....lep uvod si nardila...spet Ursa a sam kodo od caja ti posljem na zs al kako? Duplo upam da kmalu se izvemo katera trebuskarca je ta srecnica Claud tud se ni srecka nosecka ko sm prsla gor sm vidla da mam 15 strani za prebrat, se mi najprej ni dal, zdj pa vidm da se je splacal Ursa dej ze mir s to claud no cita moja
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 15.12.2009 16:23:22
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Jaz sem pa malo iskala zimske vrecke za vozicek in sem ugotovila da so full drage 80e...tko da sem tuhtala da bi mi babica spletla iz volne...pol sem pa od mojga sestro vprasala koliko stanejo v Bosni in baje da so 25e..to je pa full poceni...za novo leto gremo dol ,tko,da ce bo dobra jo kr dol kupim,do takrat pa bom z deknico pokombinirala in ga full oblekla... mam eno modro vreco?Od jane ali?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 15.12.2009 16:26:04
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta Kolumbo - nisem jaz. Sem včeraj dobila prvo po enem letu in sedmih mesecih. Jaz sumim Ajvy, ker je danes ni na forumu. Po moje zato, ker raje ne napiše nič, kot pa da bi se nam lagala. Prava zvitorepka mene je pisanje spmnilo na njo in v prvem trenutku sem pomislila na njo...ne vem zakaj ...ampak me bega to ..."po dolgem casu"
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 15.12.2009 16:29:33
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Jaz sem pa malo iskala zimske vrecke za vozicek in sem ugotovila da so full drage 80e...tko da sem tuhtala da bi mi babica spletla iz volne...pol sem pa od mojga sestro vprasala koliko stanejo v Bosni in baje da so 25e..to je pa full poceni...za novo leto gremo dol ,tko,da ce bo dobra jo kr dol kupim,do takrat pa bom z deknico pokombinirala in ga full oblekla... mam eno modro vreco?Od jane ali? vrečo, ja abc design
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 15.12.2009 16:40:55
|
|
|
|
MIHAILO
|
SHUKA da se tebi odgovorim...bom pobarvala ,da bos lahko zasledila odg. Lepo za zobeke,glede hrane jaz sem mu ze probala dat mal sira,salame ...vsakic mu dam kaj ,ko jaz jem,pocasi...kravje mleko pije in ga nisem nic postopoma kr naredila cokolino z njim je blo ok in zdaj ga zjutraj pije in vkasice ga zmesam am pa pije zvecer in ga se bo nekaj casa zaradi vitaminov...lepo se imejta in lepo napredujta..
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 15.12.2009 16:44:59
|
|
|
|
Jutta
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: Jutta Kolumbo - nisem jaz. Sem včeraj dobila prvo po enem letu in sedmih mesecih. Jaz sumim Ajvy, ker je danes ni na forumu. Po moje zato, ker raje ne napiše nič, kot pa da bi se nam lagala. Prava zvitorepka mene je pisanje spmnilo na njo in v prvem trenutku sem pomislila na njo...ne vem zakaj ...ampak me bega to ..."po dolgem casu" hm imaš prav... takih je pa kar nekaj Sazi, Balonchy, Antonia, Deja, Petrap, Pupka, Witto, Pikica, Timy, Diamantina, Vandame, Milči. Lilcha.... tudi Brkn je zadnje čase bolj redko na forumu, pa tudi Maxi... Katerakoli že si... Dobro si nas potegnila
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 15.12.2009 16:50:20
|
|
|
|
Jutta
|
Shuka - si spraševala, če naši že vse jedo? Jaz se držim nekih splošnih priporočil - ne je še čokolade, oreškov, meda, kravjega mleka, beljaka... Ni še probal paradižnika in paprike... drugače pa rad je vso zelenjavo, rad ima piščanca, govedina se mu zdi nujno zlo, pa razne omake z dodatkom kisle smetane, od sadja je samo banane (ga ne zapirajo) in hruške, ostalo sadje je bljek , pa vse vrste mlečnih kašic, jogurte in skute
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 15.12.2009 17:09:03
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: Jutta Kolumbo - nisem jaz. Sem včeraj dobila prvo po enem letu in sedmih mesecih. Jaz sumim Ajvy, ker je danes ni na forumu. Po moje zato, ker raje ne napiše nič, kot pa da bi se nam lagala. Prava zvitorepka mene je pisanje spmnilo na njo in v prvem trenutku sem pomislila na njo...ne vem zakaj ...ampak me bega to ..."po dolgem casu" hm imaš prav... takih je pa kar nekaj Sazi, Balonchy, Antonia, Deja, Petrap, Pupka, Witto, Pikica, Timy, Diamantina, Vandame, Milči. Lilcha.... tudi Brkn je zadnje čase bolj redko na forumu, pa tudi Maxi... Katerakoli že si... Dobro si nas potegnila tocno tko
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 15.12.2009 17:16:44
|
|
|
|
Katjusa
|
s florčitom sma pekla kekse tko z modelčki sem pa dala not mal kokosa in naribane čokolade so čist preprosti in dobri
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 15.12.2009 17:17:52
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: Jutta Kolumbo - nisem jaz. Sem včeraj dobila prvo po enem letu in sedmih mesecih. Jaz sumim Ajvy, ker je danes ni na forumu. Po moje zato, ker raje ne napiše nič, kot pa da bi se nam lagala. Prava zvitorepka mene je pisanje spmnilo na njo in v prvem trenutku sem pomislila na njo...ne vem zakaj ...ampak me bega to ..."po dolgem casu" hm imaš prav... takih je pa kar nekaj Sazi, Balonchy, Antonia, Deja, Petrap, Pupka, Witto, Pikica, Timy, Diamantina, Vandame, Milči. Lilcha.... tudi Brkn je zadnje čase bolj redko na forumu, pa tudi Maxi... Katerakoli že si... Dobro si nas potegnila ti pa imaš spomin po članicah..... sam glede na to, da je napisala, da bomo presenečene mogoče je le katera, ki se malo več javlja.....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 15.12.2009 17:18:25
|
|
|
|
milči
|
Ojla, čvekice res vas je zanimivo brat, sploh ta 9.del se je burno začel Naj vam malo zožim izbor za nosečke, jaz nisem, nažalost, bomo še malo počakali, čestitam pa tisti,ki je. Drugače pri nas na Dolenjskem je tudi malo snegeca, Klara je v redu, sedaj se že sama usede, lepo plazi (še po trebuščku), pa tudi stoji ob opori. Katjuša-upam, da si dobila slikico za kolaž. Srečanje bo verjetno spet preveč daleč, pa res bi rada vas enkrat vse videla, čeprav se ne oglašam tako pogosto, pa vseeno upam, da me imate za svojo
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 15.12.2009 17:19:59
|
|
|
|
Maksi1
|
Ahoj! Uaaaaauuu krepko ste zapele tale 9. del. Čveke namber uan! Z 8. dela nisem prebrala zadnjih mislim da ene trideset strani. Ampak je res preveč, da bi šla gledat, kaj sem v tem času izpustila. Bom na tem delu malo bolj pridna (upam). No, v glavnem (da vam malo olajšam zadevo)....duplo ni moj nov nick. Imejte lep večer. Takoj ko utegnem se vrnem vključt v debato. Ja, in duplo iskrene čestitke! Uživaj prijetno nosečnost!
< Sporočilo je popravil Maksi1 -- 15.12.2009 17:21:28 >
|
|
|
MATIČNE CELICEAdminKaj menite o shranjevanju matičnih celic?Shranili smo jih (
12%)
Nismo jih shranili (
27%)
Radi bi jih shranili, vendar je to prevelik finančni zalogaj (
42%)
Ne bomo jih shranili (
12%)
Matične celice nas ne zanimajo (
8%)
Število vseh glasov: 388Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!