lucika
|
PLENIČKE SO RES BOLJ BELE. PA ZDAJ NE VEM, ALI ZARADI ARIELA, NEKEGA HOFERJEVEGA BELILCA, SNEGA ALI MRAZA. NO, VSE SKUPAJ JE DELOVALO... eh, črke, ups.... bom sprobala še serviete, ker so proti opranim pleničkam katastrofalne:( poročam. danes je nek čuden dan..vsi so tečni. tisti, s katerimi imam po telefonu stik:) zdaj pa povejte kaj na to temo, tiste, ki ste na bolniški: a imate kaj ljudi okoli sebe? jaz vidim svojega in malega, pa taščo kako minuto, pa svakinjo. in potem, če sem lepo pridna doma, nobenega več. če "grešim" in grem v trgovino, je to 15 minut na teden, navadno ne srečam nobenega poznanega. Ko grem v službo, itak vsi delajo in je to beseda ali dve...nekaj hvalit se ne morem, jamrat pa nočem, tak da....mater, se mi zdi da sem totalno izolirana postala!..po mestu se ravno ne hodim sprehajat, zarad bolniške, na obiske tudi ne hodimo ne vem kolk... grozno res, vsak dan bolj o tem študiram. ko sem bila prvič noseča, smo bili v mestu in tud vozičkalo nas je potem po 10 skupaj, tak da je bilo družbe še preveč..zdaj sem na vasi,res nas je kr nekaj nosečih, pa vseeno se mi zdi zdaj groooooozno dolgčas. niti ne dolgčas, ker delam za službo, ampak tako, osamljeno.
|