|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 2.del
15.12.2009 11:20:56   
Anonimen
me prav zanima kaj bodo meni rekli Ma če me kličejo tja na razgovor kot so mojo taščo, mislim in imam upanje da mi bodo kaj ugodili. Vam bom znala ju3 več povedat ko se vrnem.

jst bi na tvojem mestu, že kar danes jih poklicala, ti bodo vse informacije dali, kakor so meni o porodniški, kok je bilo nakazila

(odgovor članu vekybel)
  Neposredna povezava do sporočila: 2076
15.12.2009 11:21:36   
Anonimen
Imena imava midva že kar nekaj mesecev izbrana in bomo imeli Zarouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2077
15.12.2009 11:26:46   
vekybel
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007

me prav zanima kaj bodo meni rekli Ma če me kličejo tja na razgovor kot so mojo taščo, mislim in imam upanje da mi bodo kaj ugodili. Vam bom znala ju3 več povedat ko se vrnem.

jst bi na tvojem mestu, že kar danes jih poklicala, ti bodo vse informacije dali, kakor so meni o porodniški, kok je bilo nakazila

Ja sam ko niso uradne ure danesuser posted image
Sej bom počakala do ju3 kaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
15.12.2009 11:28:06   
vekybel
lenčy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za diplomo pa javi nam ko bo konec.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
15.12.2009 11:32:16   
lenčy
hvala vekybel, kr rabm mal vzpodbudeuser posted image  čeprou me mali skos brca, predvidevam, da me že on vzpodbujauser posted image  no, se slišimo oz. tipkamo...

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
15.12.2009 11:37:03   
Anonimen

Ja sam ko niso uradne ure danes
Sej bom počakala do ju3 kaj.

boš vseeno izvedla, jst sem jih kako uro nazaj klicala in sem vse izvedela kar sem hotela vedet, zraven sem jih pa še malo skurcalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vekybel)
  Neposredna povezava do sporočila: 2081
15.12.2009 11:44:01   
vekybel
sara2007 kaj si jih klicala glede porodniške?
Kaj so ti rekli? Kaj misliš da bi lahko jz drug teden že šla reševat za porodniško?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
15.12.2009 11:45:47   
3Sonček3
Js sm si učerej računala kdaj grem lahko rihtat papirje. In je datum šele 25.1.2010 (60 dni pred PDP-jem ane?)
Na zavodu mam pa razgovor 11.1.2010 pa bomo vidli kaj mi bo tam povedala kaj se da že zrihtat pa kako in kaj.

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
15.12.2009 11:50:15   
7lina7
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel

7lina7 kje pa si ti zadnje čase? Nič te ni gor, čeprav si doma, kaj počneš?

.. ma saj vas sproti berem. vsak dan 3x al pa 4x pridem pogledat kaj je novega.. pa saj ne vem zakaj nič ne natipkam...tak sem že zdolgočasena, da se mi ne da.  kaj delam??  .. pečt sem spet začela!user posted image   pa kr nekaj prčkam pa prestavljam stvari po bajti. čakam, da e prah vsede..user posted image . igerce igram na netu.. v glavnem nič pametnega! preprala sem že vse cotike za user posted image . to je to..

Lin@

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
15.12.2009 11:56:51   
lucika
PLENIČKE SO RES BOLJ BELE. PA ZDAJ NE VEM, ALI ZARADI ARIELA, NEKEGA HOFERJEVEGA BELILCA, SNEGA ALI MRAZA. NO, VSE SKUPAJ JE DELOVALO...
eh, črke, ups....

bom sprobala še serviete, ker so proti opranim pleničkam katastrofalne:( poročam.

danes je nek čuden dan..vsi so tečni. tisti, s katerimi imam po telefonu stik:)

zdaj pa povejte kaj na to temo, tiste, ki ste na bolniški: a imate kaj ljudi okoli sebe? jaz vidim svojega in malega, pa taščo kako minuto, pa svakinjo. in potem, če sem lepo pridna doma, nobenega več. če "grešim" in grem v trgovino, je to 15 minut na teden, navadno ne srečam nobenega poznanega. Ko grem v službo, itak vsi delajo in je to beseda ali dve...nekaj hvalit se ne morem, jamrat pa nočem, tak da....mater, se mi zdi da sem totalno izolirana postala!..po mestu se ravno ne hodim sprehajat, zarad bolniške, na obiske tudi ne hodimo ne vem kolk... grozno res, vsak dan bolj o tem študiram.
ko sem bila prvič noseča, smo bili v mestu in tud vozičkalo nas je potem po 10 skupaj, tak da je bilo družbe še preveč..zdaj sem na vasi,res nas je kr nekaj nosečih, pa vseeno se mi zdi zdaj groooooozno dolgčas. niti ne dolgčas, ker delam za službo, ampak tako, osamljeno.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
15.12.2009 11:57:13   
vekybel
Jz sem šla učeraj mal k februarkam pogledat in povprašat kako je s tem in ena mi je povedala da je šla v CE ko je bila v 29t in so ji rešili vse takrat, tako da ne vem. Ju3 ko grem tja bom vprašala pa bom vedla kako in kaj.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
15.12.2009 11:58:04   
lucika
7lina7, no, tudi to kar si ti pisala, sem nekak imela v mislih...evo telepatija...

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
15.12.2009 12:01:53   
vekybel
lucika jz sem tudi na bolniški že 5 mesecev. Meni dnevi grejo kar hitro pa ne vem kako user posted image . Vsak dan si najdem kej za delat če ne pa vezem prte, pa prevleke za povšter, tako da tudi ti si najdi kak hobi za doma user posted image . Drugače pa ne hodim v mesto sam ko imam zdravnika in kakšen krat v trgovino, če že grem na sprehod grem tu mal po vasi in se tudi izogibam tej gripi in tem ljudem da ne fašem kaj.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
15.12.2009 12:06:33   
lucika
vekybel, saj delam za službo, ni mi tak dolgčas, da bi zdaj po luftu gledala..samo ljudi pogrešam, osebne stike.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
15.12.2009 12:06:48   
Anonimen
sara2007 kaj si jih klicala glede porodniške?
Kaj so ti rekli? Kaj misliš da bi lahko jz drug teden že šla reševat za porodniško?

Meni so rekli januarja, prej ne. Bom šla pa takoj v začetku, da bom imela vse urejeno. Pa za paket bom dala tudi takrat prošnjo. Edin z mojim se še odločama ali bo izkortistil plačan očetovski dopust, ali bo pa spet ena mevža, ki si šefu ne bo upala nič rečt. Kakor pri Živi. Sam, da ne bo pol spet kej jamral, da je zamudil porod..............user posted image user posted image

(odgovor članu vekybel)
  Neposredna povezava do sporočila: 2090
15.12.2009 12:08:06   
Anonimen
lucika jz sem tudi na bolniški že 5 mesecev. Meni dnevi grejo kar hitro pa ne vem kako . Vsak dan si najdem kej za delat če ne pa vezem prte, pa prevleke za povšter, tako da tudi ti si najdi kak hobi za doma . Drugače pa ne hodim v mesto sam ko imam zdravnika in kakšen krat v trgovino, če že grem na sprehod grem tu mal po vasi in se tudi izogibam tej gripi in tem ljudem da ne fašem kaj.

Edino še dobile se nisve na kakšni kavi, pa tok blizuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vekybel)
  Neposredna povezava do sporočila: 2091
15.12.2009 12:10:27   
vekybel
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

vekybel, saj delam za službo, ni mi tak dolgčas, da bi zdaj po luftu gledala..samo ljudi pogrešam, osebne stike.

ja no sej tudi meni manjka družba pa ljudje sam ko pomislim da je ta gripa si premislim in mi noben ne manjka.....tako da tudi ti dej tako, sam pomisli na gripo pa bo user posted image .

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
15.12.2009 12:15:13   
vekybel

lucika jz sem tudi na bolniški že 5 mesecev. Meni dnevi grejo kar hitro pa ne vem kako . Vsak dan si najdem kej za delat če ne pa vezem prte, pa prevleke za povšter, tako da tudi ti si najdi kak hobi za doma . Drugače pa ne hodim v mesto sam ko imam zdravnika in kakšen krat v trgovino, če že grem na sprehod grem tu mal po vasi in se tudi izogibam tej gripi in tem ljudem da ne fašem kaj.

Edino še dobile se nisve na kakšni kavi, pa tok blizuuser posted image user posted image user posted image user posted image

ja ma resuser posted image  sam kaj ko je vedno nekaj vmes ali grem v KP za nekaj dni ali doma kaj delamo, ker si prenavljamo stanovanje pa tako.....sam se moramo dobit preden gremo rodit ne?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
15.12.2009 12:23:17   
Anonimen

Edino še dobile se nisve na kakšni kavi, pa tok blizu

ja ma res sam kaj ko je vedno nekaj vmes ali grem v KP za nekaj dni ali doma kaj delamo, ker si prenavljamo stanovanje pa tako.....sam se moramo dobit preden gremo rodit ne?

JA, sej na srečo imave še 3 mesece, če ne se boma pa ziher kej na Ptuju v P srečevale.

(odgovor članu vekybel)
  Neposredna povezava do sporočila: 2094
15.12.2009 12:34:21   
3Sonček3
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel

IZVIRNO SPOROČILO: lucika

ja no sej tudi meni manjka družba pa ljudje sam ko pomislim da je ta gripa si premislim in mi noben ne manjka.....tako da tudi ti dej tako, sam pomisli na gripo pa bo user posted image .

vekybel ni mi ušeč tvoje razmišljanje user posted image a si se pred tole pandemsko gripo, tut izogibala navadni gripi (pa je bl nevarna) user posted image pomoje tut pomislna nisi nanjo tko kot usi ostali ne, sm mediji zdej tko strašansko propagirajo tole gripo, ker morjo cepivo ponucat pa dnar nazaj dobit, da so že vsi napsihirani zarat te gripe in si nekateri še na balkon ne upajo brez maske. Upam da nisi to uzela kot napad, ker to ni biu moj namen, moj namen je da začni razmišlat pozitivno, ker z negativnim razmišljanjem privlačiš negativno energijo, si s tem slabiš imunski sistem in si zaradi tega bolj dovzetna za različne bolezni. Če bo kateri kdaj res tko hudo dougčas naj pride gor na RR pa bomo poklepetale, če bi živele kje bližje bi vas z veseljem povabila na kavico. 

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
15.12.2009 12:47:23   
lucika
:), jaz se ne bojim toliko te gripe...
jaz sem itak kavbojc, se še bolnih otrok ne bojim. včasih katera kolegica celo paniko naredi, neee pridemo, neee hodit k nam, našemu teče iz nosa. ja, pa kaj zdaj? halo...

po drugi strani mi je pa res odveč, ko je treba po bolniški list ali pa nest od g k osebnemu papirje, pa tam med bolnimi čakat. tist pa mi je grozno, ker se mi zdi, da je nepotrebno...

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
15.12.2009 13:00:48   
malicki
Ok babnce dajte mi povedat cel postopek za bele plenice. Pliz user posted image  Jaz sem zasledila samo to da jih ven na mraz daš da zmrznejo.

Drugače pa sem jaz prala tetra plenice na 60st. in mi flekci od kakcevv niso šli ven user posted image . Ne vem mogoče sem tudi na 95st. kdaj prala. Potem pa sem naredila to kar so delale naše mame pa babice - dala na štedilnik velik pisker, noter pralni prašek, ko je zavrelo dala not še planice in to kuhala par minutk. In flekci so šli vsi ven user posted image

Mogoče bi to morala sedaj narediti z Zalinimi trenerkami in majčkami, ko norim zraven, ker mi enga fleka od mandarin ven ne spravi, ali pa blata, kaj šele čokolada je itak misija nemogoče, pa špricam z Vanishem pa z vsem mogočim, rezultat pa user posted image .

Drugače pa jaz user posted image  cotik nisem nikoli posebej prala, razen prvo rundo. Sem pa vedno nastavila na dodatno izpiranje, to še vedno počnem, pa z mehčalcem sem malo bolj šparala.

Papirje za porodniško bom urejala po 15.1., ker moram še na decembrsko plačo počakati, da mi jo v službi vpišejo. Imam pa že vse sprintano in pripravljeno.

Sem pa dobila danes nakazano prav lepo božičnicouser posted image , tako da imam že od jutra nasmeh do ušes in tudi božično vzdušje ob vsem tem snegecu me je zajelo.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
15.12.2009 13:21:40   
3Sonček3
lucika se strinjams tabo, tut men ni prijetno sedet v čakalnici k je en kup bolnih okrog mene. Zato tako sovražm čakanje pri zdravniku če smo naročeni na uro user posted image .
malicki flekce spravi vn tako kot si jih do zdej uspešno (učasih niso meli veniša, pa so meli isto čiste cunje kot jih imamo danes z vsemi ostalimi pripomočki) tko da to je za moje pojme sm zapravljanje denarja. Potem ko se znebiš flekcev daš pleničke normalno prat na 60 st. (najbolš da to nridš bolj proti večeru) in jih obesiš vn na mraz da ti čez noč zmrznejo. Potem jih pa zutrej samo lepo "odtajaš" pa so bele. In ja to ne vela samo za pleničke, ampak tudi za use ostalo.

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
15.12.2009 13:53:05   
vekybel
3sonček3 user posted image user posted image user posted image  jz se sploh ne obremenjujem z to gripo, ker je vse skupaj napihnjeno. To je gripa kot vse ostale sam se vseeno izogibam če se lahko zakaj ne. Zadnja stvar je da se jz obremenjujem z tem in se sekiram, nisem tak tip.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
15.12.2009 14:05:03   
vekybel
fleki jz če imam kak flek pošpricam z omino bianco oxi in sem full zadovoljna, ker mi odpravi fleke. Drugače pa je res to z temi cunjami ko jih daš zmrznit, da so bolj bele. Jz sem lih danes zjutraj dala en moderček bel ven da zmrzne da bo bolj bel.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?