Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 14.12.2009 21:44:43
|
|
|
|
sonček33
|
buska , bit juhej juhej juhej..pa kako skrivnostno...dej povej, kako je odreagiral... abra...jah tudi Lovro ni glih v zrak skakal od veselja...mu je bilo pa zanimivo, ko so snežinke padale na njegov obraz... uf vi pa že svečko pihate kmalu... Čas beži. Jaz grem delat marca...pa me žće zdej kar stisne.
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 14.12.2009 22:17:48
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit a gre kira v moj album pogledat ej pa to je noro. Ful dobr!!! Čestitam!!! No, pa kako je dragi sprejel novico? Danes je spet en tak lep dan, več lepih novic tu gori.
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 14.12.2009 22:17:54
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: Buska danasnja punkcija je bila v pricakovanju nicle. Pridelala sem 4 premajhne folikle (eden vecji 1,4 ostali so bili drobizki) brez celice. Z Resom smo se dogovorili, da placama 900€ (punkcija in zdravila-slovenska) in gremo v naslednjem postoku na koncesijo ..... dal mi je KT (stediril M) - v februarju pred 3 se pridem pokazat, ali mi bodo KT kej spodbudile lene jajcnike .... v primeru, da ... gremo v postopek 4x dozo Menopurja .... ce ne, jem KT dalje in cakamo No, lepo ste se z Rešem zmenili. Pa nič bat, bo zdaj vse v redu. Men s s KT res jajčniki počil in potem veš kaj mi je Menopur prinesel Februarja pa že začnem na močno držat pesti, zdaj pa vsaj malo, da bo vse v redu. A prav? Zdaj pa uživajta in naberta si moči, da bo potem uspeh tu.
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 14.12.2009 22:18:00
|
|
|
|
lučka 25
|
zarči, snežke pa le dobro shodi pija, mislim nate mučos pa navijam k pr norcih. sonček, zdaj si vaju pa predstvljam z Lovrom, kako se lovita Za sneg pa nič bat, bo naslednje leto zares dojel, ko se mu bo kar mešalo od beline. Glej da ga boš takrat napravila v žive barve, da ga boš našla v snegu
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 15.12.2009 6:45:54
|
|
|
|
loremi
|
Dobro jutro! Vsem želim lep dan in čimmanj nevšečnosti na cestah! rojena77, čestitke za tako lepo število celic !
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 15.12.2009 9:06:21
|
|
|
|
Buska
|
hvala vsem .... upam, da bojo KT naredile cudez
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 15.12.2009 9:33:56
|
|
|
|
mismis
|
Dober dan vsem skupaj... Bit, to pa je čudovita novička , tokrat mora biti pa vse ok. Kdaj imaš prvi UZ? Buska, tudi jaz držim pestke, da bodo KT naredile čudež Pikovit, kako si kaj naša bodoča mamica, a te ati že kaj razvaja? loremi, kako si ti, deca ubogajao? Pija, tudi jaz mislim nate in navijam kot zmešana, zaenkrat se mi zdi, da si na dobri poti. WP, upam da se čimprej pomeniti, ter da bo vse ok, jutri pa dobro zrihtajta v MB Abra, še malo pa delati, seveda naša gimnastičarka je strelka in bo kmalu upihnila prvo svečko Tanja, te kaj živčki dajejo, še 3x greš spati in boš videla svoji pikici Barbi in Kajši, jutri bo vajin dan, čutim to, ko bosta pa konec pa hitro temu staremu mismisu posalti sms, da ga ne bo razgnalo od radovednosti
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 15.12.2009 9:52:25
|
|
|
|
BarbiG
|
Tud dons se mi je splačal pridet sem gor pogledat. Imam prec lepši dan. Bit, čestitke za tale lep plus. Verjetno z dragim še proslavljata. Gasilka, super za . Zdaj se pa merkej, veliko počivaj in uživaj v . Mismis, veš da ti bom vse raportirala. Kje si pa upam, da ti zamolčim takšno novico.
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 15.12.2009 10:41:57
|
|
|
|
sapi
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit PUNCE MOJE, HORMON JE NARASEL NA 418. Juuupppiii za narščajočo beto še je nekaj pravice na tem svetu ... samo še prvi UZ daš skozi z optimizmom in bo sreča popolna ... cukica saj bo poskusi pa veliko pozitive za naprej ... gasilka lepo grej svoji pikici ... jonči ... pija upam, da ti čimprej mine in bo na koncu srečno ... spet se obrača na bolje ... nokes ampak ta zasnežena fotka je pa huda ... pa tvoja cortka tudi ... bit kolk sem jaz vesela zate, ti ilegalka čeeessstttitkkkeee ... pa veliko za naprej, da bo trajalo do konca ... Buska sedaj vsaj približno veste kakšna je situacija , potem naprej pa z novimi dozami ... Pa pozdravčke vsem ostalim ...
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 15.12.2009 11:14:48
|
|
|
|
loremi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis loremi, kako si ti, deca ubogajao? Neki nimam najboljši filing, da ubogajo, spomladi ko sem zanosila, sem vsaj čutila bolečine v trebuhu, zdej pa nič, njente, niti izcedka, karkol ni, tko da jst mislm, da me bo za božič dočakala , si pa mislim, eh pustmo se presenetit. Se mal koncentriram zdej na to, da grem ven in kužona na eno kratko šetnjo peljat in se "privajat" na mraz , jutr je treba v službo. Bom mela mal abstinenčne krize, ker tam ni kauča . BarbiG, pa obvezno še tu reportirat, me bomo itak navijale .
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 15.12.2009 11:21:19
|
|
|
|
lara light
|
Pikovitek moja, ma saj ne morem dojet, vsa sem v kurji koži, z mojim gledava in komaj verjameva, ma nimam besed, ma joj, ma kaj naj rečem, uauuuuuuu lubek moj, nisem mogla lepšega darila za letošnje praznike dobit, čakaj da razmislim, da še kaj potem napišem....juppppppppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 15.12.2009 11:22:12
|
|
|
|
rojena77
|
Nosečke v decembru - čestitam, ste res dober zgled! Prosim povejte mi, kaj lahko pričakujem od 17 celic, spermiogram je dober. V soboto imam transfer in me prav zanima kaj me bo pričakalo. Prvič se srećujem s tem...... Koliko nas bo še v decembru?
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 15.12.2009 11:22:34
|
|
|
|
pikovit
|
Evo Larica moja pa je tudi Pikovik ugledal +
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 15.12.2009 11:31:28
|
|
|
|
loremi
|
rojena77, to je pa težko podat oceno, koliko se da pričakovat, niti mislim da nobena nebi tu hotela podajat neke ocene, koliko blastocist vaju lahko pričaka, lahko le upamo, ajih bo čiiiimveč V decembru pa kar se tiče deklet v tej temi in transferjev, si verjetno zadnja.
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 15.12.2009 11:48:40
|
|
|
|
sonček33
|
sonček, zdaj si vaju pa predstvljam z Lovrom, kako se lovita Za sneg pa nič bat, bo naslednje leto zares dojel, ko se mu bo kar mešalo od beline. Glej da ga boš takrat napravila v žive barve, da ga boš našla v snegu [/quote Lučka...a ti mene mal hecaš ... kako ste?
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 15.12.2009 12:50:48
|
|
|
|
miklarom
|
pikovit - bravooooooo za visoko beto, kolk sem jest srečna zate bit - čestittke tudi tebi bravo gasilka - čestitke za srčeka zarči - a že veselo papcaš femodenčke , nocoj bom pa v tvojem koncu, imamo službeno čago na ribičiji, mater spet se bo na veliko sonček33- no včeraj pa nismo mel pretirane gužve, tak da sem bolj lenarila in pila čajček kot pa delala Reby - draga moja , kako ste mi , kako kaj mali Tomi, zdej ga bom pa res mogla prit mal pogledat Tanja - kako si mi mamica mismis - hello beyba, kak si a še delaš al si že končala za letos, jest delam še do 26.12- pol pa konec za letos, komaj čakam da se mal spočijem, me tale šiht že ubija
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 15.12.2009 12:59:34
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom mismis - hello beyba, kak si a še delaš al si že končala za letos, jest delam še do 26.12- pol pa konec za letos, komaj čakam da se mal spočijem, me tale šiht že ubija oj, MIklarom moja, me veseli, da si malo bolje, včaih mora pa človek tudi samo piti čaje in lenariti. Super za samo še dober teden dela, jaz bom pa kar do konca v službi, mi gre šefe na dolg dopust pa moram jaz biti na razpolago herr direttoreju Ma bo že, saj konec decembra je vedno tako vse v easy, da ne bo težko preživeti
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 15.12.2009 13:18:00
|
|
|
|
miklarom
|
[/quote] oj, MIklarom moja, me veseli, da si malo bolje, včaih mora pa človek tudi samo piti čaje in lenariti. Super za samo še dober teden dela, jaz bom pa kar do konca v službi, mi gre šefe na dolg dopust pa moram jaz biti na razpolago herr direttoreju Ma bo že, saj konec decembra je vedno tako vse v easy, da ne bo težko preživeti [/quote] mismis - ti no tak te direktor zaposli, da lahk gre on na dopust, kaj pa če bi enkrat vidva to zamenjala, pa bi on delal ti pa šla na dopust , pa zraven ti še naj kaj everčkov primakne, da boš lahk dopust uživala
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 15.12.2009 13:25:46
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 sonček, zdaj si vaju pa predstvljam z Lovrom, kako se lovita Za sneg pa nič bat, bo naslednje leto zares dojel, ko se mu bo kar mešalo od beline. Glej da ga boš takrat napravila v žive barve, da ga boš našla v snegu [/quote Lučka...a ti mene mal hecaš ... kako ste? Ene mejčken Ampak moj nečak je pa res tak živc, da ko je shodil ga je sedaj povsod dost, samo v naši bližini ne. Ga skoz iščemo. Drugače smo pa dobro, mami mal boleha ampak se ne da, sam da Neže ne okužim pa bo vse o.k.
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 15.12.2009 15:54:11
|
|
|
|
gasilka
|
Tanja jes moja beta je bila 1640,2 HALA VSEM !!!!
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 15.12.2009 16:03:13
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Evo Larica moja pa je tudi Pikovik ugledal + Srčica, se kar ne morem pomirit, prelepooooooo... ma supersko pikovikkkkkk!!!Kako se počutiš? Kako bodoči očka? Čuvaj se, čuvaj. In ja, res je to prekrasna spodbuda za vse, ki jim morda primanjkuje moči za naprej. FENOMENALNO! En lep pozdravček vsem!! Od Abre do Želvice! Al je Wp zadnja?
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 15.12.2009 16:10:46
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: pikovit PUNCE MOJE, HORMON JE NARASEL NA 418. Super. To je pa najlepša novička letos sploh Pod tole se pa kr podpišem. Drgač sem pa zdle tolk po diagonali šla, da upam da nisem kej pomembnega spregledala.
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 15.12.2009 16:12:46
|
|
|
|
gapii27
|
za vse borkice in srečke nosečke
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 15.12.2009 16:28:44
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit PUNCE MOJE, HORMON JE NARASEL NA 418. JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE KOK SEM VESELA LUBICA ZLATA.......ZASLUŽIŠ SI....
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 15.12.2009 16:30:39
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica a gre kira v moj album pogledat bit pa kaj je zdaj to? dve črtici????? ČESTITAM ČESTITKE .....FUL SEM VESELA
|
Teža med nosečnostjo.
пеперутка16
Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?