|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December 2009 IVF/ICSI
14.12.2009 21:44:43   
sonček33
buska user posted image ,

bit juhej juhej juhej..pa kako skrivnostno...dej povej, kako je odreagiral...

abra...jah tudi Lovro ni glih v zrak skakal od  veselja...mu je bilo pa zanimivo, ko so snežinke padale na njegov obraz...
uf vi pa že svečko pihate kmalu... Čas beži. Jaz grem delat marca...pa me žće zdej kar stisne.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
14.12.2009 22:17:48   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: bit

a gre kira v moj album pogledat

ej pa to je noro. Ful dobr!!! Čestitam!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

No, pa kako je dragi sprejel novico? user posted image
Danes je spet en tak lep dan, več lepih novic tu gori.user posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
14.12.2009 22:17:54   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Buska

danasnja punkcija je bila v pricakovanju nicle. Pridelala sem 4 premajhne folikle (eden vecji 1,4 ostali so bili drobizki) brez celice. Z Resom smo se dogovorili, da placama 900€ (punkcija in zdravila-slovenska) in gremo v naslednjem postoku na koncesijo .....
dal mi je KT (stediril M) - v februarju pred 3 user posted image se pridem pokazat, ali mi bodo KT kej spodbudile lene jajcnike .... v primeru, da ... gremo v postopek 4x dozo Menopurja .... ce ne, jem KT dalje in cakamo user posted image

No, lepo ste se z Rešem zmenili. Pa nič bat, bo zdaj vse v redu. Men s s KT res jajčniki počil in potem veš kaj mi je Menopur prinesel user posted image
Februarja pa že začnem na močno držat pesti, zdaj pa vsaj malo, da bo vse v redu. A prav? Zdaj pa uživajta in naberta si moči, da bo potem uspeh tu. 

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
14.12.2009 22:18:00   
lučka 25
zarči, snežke pa le dobro shodi user posted image

pija, mislim nate mučos pa navijam k pr norcih.user posted image

sonček, zdaj si vaju pa predstvljam z Lovrom, kako se lovitauser posted image  Za sneg pa nič bat, bo naslednje leto zares dojel, ko se mu bo kar mešalo od beline. Glej da ga boš takrat napravila v žive barve, da ga boš našla v snegu user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
15.12.2009 6:45:54   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

Vsem želim lep dan in čimmanj nevšečnosti na cestah!

rojena77, čestitke za tako lepo število celic user posted image !

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
15.12.2009 9:06:21   
Buska
hvala vsem .... upam, da bojo KT naredile cudez user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
15.12.2009 9:33:56   
mismis
Dober dan vsem skupaj...

Bit, to pa je čudovita novička user posted image user posted image user posted image , tokrat mora biti pa vse ok. Kdaj imaš prvi UZ?

Buska, tudi jaz držim pestke, da bodo KT naredile čudež

Pikovit, kako si kaj naša bodoča mamica, a te ati že kaj razvaja?

loremi, kako si ti, deca ubogajao?

Pija, tudi jaz mislim nate in navijam kot zmešana, zaenkrat se mi zdi, da si na dobri poti.

WP, upam da se čimprej pomeniti, ter da bo vse ok, jutri pa dobro zrihtajta v MB
Abra, še malo pa delati, seveda naša gimnastičarka je strelka in bo kmalu upihnila prvo svečko user posted image user posted image

Tanja, te kaj živčki dajejo, še 3x greš spati in boš videla svoji pikici user posted image user posted image

Barbi in Kajši, jutri bo vajin dan, čutim to, ko bosta pa konec pa hitro temu staremu mismisu posalti sms, da ga ne bo razgnalo od radovednosti user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
15.12.2009 9:52:25   
BarbiG
Tud dons se mi je splačal pridet sem gor pogledat. Imam prec lepši dan.

Bit, čestitke za tale lep plus. Verjetno z dragim še proslavljata. user posted image user posted image user posted image

Gasilka, super za user posted image user posted image . Zdaj se pa merkej, veliko počivaj in uživaj v user posted image .

Mismis, veš da ti bom vse raportirala. Kje si pa upam, da ti zamolčim takšno novico. user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
15.12.2009 10:41:57   
sapi
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

PUNCE MOJE, HORMON JE NARASEL NA 418.
user posted image user posted image user posted image user posted image

Juuupppiii user posted image user posted image za narščajočo beto še je nekaj pravice na tem svetu ... samo še prvi UZ daš skozi z optimizmom in bo sreča popolna ...
cukica saj bo poskusi pa veliko pozitive za naprej ...
gasilka lepo grej svoji pikici ...
jonči user posted image ...
pija upam, da ti čimprej mine in bo na koncu srečno ... spet se obrača na bolje ...
nokes ampak ta zasnežena fotka je pa huda user posted image ... pa tvoja cortka tudi ...
bit kolk sem jaz vesela zate, ti ilegalka čeeessstttitkkkeee user posted image user posted image user posted image ... pa veliko user posted image za naprej, da bo trajalo do konca ...
Buska sedaj vsaj približno veste kakšna je situacija user posted image , potem naprej pa z novimi dozami ...

Pa pozdravčke vsem ostalim ...

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
15.12.2009 11:14:48   
loremi
IZVIRNO SPOROČILO: mismis
loremi, kako si ti, deca ubogajao?

Neki nimam najboljši filing, da ubogajo, spomladi ko sem zanosila, sem vsaj čutila bolečine v trebuhu, zdej pa nič, njente, niti izcedka, karkol ni, tko da jst mislm, da me bo za božič dočakala user posted image , si pa mislim, eh pustmo se presenetit.

Se mal koncentriram zdej na to, da grem ven in kužona na eno kratko šetnjo peljat in se "privajat" na mraz user posted image , jutr je treba v službo. Bom mela mal abstinenčne krize, ker tam ni kauča user posted image .
BarbiG, pa obvezno še tu reportirat, me bomo  itak navijale user posted image .

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
15.12.2009 11:21:19   
lara light
Pikovitek moja, ma saj ne morem dojet, vsa sem v kurji koži, z mojim gledava in komaj verjameva, ma nimam besed, ma joj, ma kaj naj rečem, uauuuuuuu lubek moj, nisem mogla lepšega darila za letošnje praznike dobit, čakaj da razmislim, da še kaj potem napišem....juppppppppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
15.12.2009 11:22:12   
rojena77
Nosečke v decembru - čestitam, ste res dober zgled!

Prosim povejte mi, kaj lahko pričakujem od 17 celic, spermiogram je dober. V soboto imam transfer in me prav zanima kaj me bo pričakalo.  Prvič se srećujem  s tem......

Koliko nas bo še v decembru?

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
15.12.2009 11:22:34   
pikovit
Evo Larica moja pa je tudi Pikovik ugledal + user posted image

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
15.12.2009 11:31:28   
loremi
rojena77, to je pa težko podat oceno, koliko se da pričakovat, niti mislim da nobena nebi tu hotela podajat neke ocene, koliko blastocist vaju lahko pričaka, lahko le upamo,  ajih bo čiiiimveč user posted image user posted image
V decembru pa kar se tiče deklet v tej temi in transferjev, si verjetno zadnja.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
15.12.2009 11:48:40   
sonček33
sonček, zdaj si vaju pa predstvljam z Lovrom, kako se lovita Za sneg pa nič bat, bo naslednje leto zares dojel, ko se mu bo kar mešalo od beline. Glej da ga boš takrat napravila v žive barve, da ga boš našla v snegu [/quote

Lučka...a ti mene mal hecašuser posted image ...
kako ste?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
15.12.2009 12:50:48   
miklarom
pikovit - bravooooooo za visoko beto, kolk sem jest srečna zateuser posted image

bit - čestittke tudi tebi bravouser posted image user posted image user posted image

gasilka - čestitke za user posted image user posted image  srčeka user posted image user posted image

zarči - a že veselo papcaš femodenčkeuser posted image , nocoj bom pa v tvojem koncu, imamo službeno čago na ribičiji, mater spet se bo na veliko user posted image

sonček33- no včeraj pa nismo mel pretirane gužve, tak da sem bolj lenarila in pila čajček kot pa delalauser posted image

Reby - draga moja , kako ste mi , kako kaj mali Tomi, zdej ga bom pa res mogla prit mal pogledatuser posted image

Tanja - kako si mi mamica

mismis - hello beyba, kak si a še delaš al si že končala za letos, jest delam še do 26.12- pol pa konec za letos, komaj čakam da se mal spočijem, me tale šiht že ubijauser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
15.12.2009 12:59:34   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

mismis - hello beyba, kak si a še delaš al si že končala za letos, jest delam še do 26.12- pol pa konec za letos, komaj čakam da se mal spočijem, me tale šiht že ubijauser posted image

oj, MIklarom moja, me veseli, da si malo bolje, včaih mora pa človek tudi samo piti čaje in lenariti. Super za samo še dober teden dela, jaz bom pa kar do konca v službi, mi gre šefe na dolg dopust pa moram jaz biti na razpolago herr direttoreju user posted image user posted image user posted image  Ma bo že, saj konec decembra je vedno tako vse v easy, da ne bo težko preživeti

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
15.12.2009 13:18:00   
miklarom

[/quote]

oj, MIklarom moja, me veseli, da si malo bolje, včaih mora pa človek tudi samo piti čaje in lenariti. Super za samo še dober teden dela, jaz bom pa kar do konca v službi, mi gre šefe na dolg dopust pa moram jaz biti na razpolago herr direttoreju user posted image user posted image user posted image  Ma bo že, saj konec decembra je vedno tako vse v easy, da ne bo težko preživeti
[/quote]

mismis - ti user posted image  no tak te direktor zaposli, da lahk gre on na dopust, kaj pa če bi enkrat vidva to zamenjala, pa bi on delal ti pa šla na dopustuser posted image , pa zraven ti še naj kaj everčkov primakne, da boš lahk dopust uživalauser posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
15.12.2009 13:25:46   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

sonček, zdaj si vaju pa predstvljam z Lovrom, kako se lovita Za sneg pa nič bat, bo naslednje leto zares dojel, ko se mu bo kar mešalo od beline. Glej da ga boš takrat napravila v žive barve, da ga boš našla v snegu [/quote

Lučka...a ti mene mal hecašuser posted image ...
kako ste?

Ene mejčken user posted image

Ampak moj nečak je pa res tak živc, da ko je shodil ga je sedaj povsod dost, samo v naši bližini ne. Ga skoz iščemo.user posted image

Drugače smo pa dobro, mami mal boleha ampak se ne da, sam da Neže ne okužim pa bo vse o.k.user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
15.12.2009 15:54:11   
gasilka
Tanja jes moja beta je bila 1640,2 user posted image

HALA VSEM !!!!

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
15.12.2009 16:03:13   
lara light

Evo Larica moja pa je tudi Pikovik ugledal + user posted image

Srčica, se kar ne morem pomirit, prelepooooooo... ma supersko pikovikkkkkk!!!Kako se počutiš? Kako bodoči očka?
Čuvaj se, čuvaj. In ja, res je to prekrasna spodbuda za vse, ki jim morda primanjkuje moči za naprej. FENOMENALNO!

En lep pozdravček vsem!! Od Abre do Želvice! Al je Wp zadnja?user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
15.12.2009 16:10:46   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Super. To je pa najlepša novička letos sploh user posted image

Pod tole se pa kr podpišem.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drgač sem pa zdle tolk po diagonali šla, da upam da nisem kej pomembnega spregledala.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
15.12.2009 16:12:46   
gapii27
user posted image user posted image user posted image   za vse borkice in srečke nosečkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
15.12.2009 16:28:44   
gloria

user posted image

JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE KOK SEM VESELA LUBICA ZLATA.......ZASLUŽIŠ SI.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
15.12.2009 16:30:39   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

a gre kira v moj album pogledat

bit pa kaj je zdaj to? dve črtici????? ČESTITAM user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ČESTITKE user posted image user posted image user posted image user posted image .....FUL SEM VESELA

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?