mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute mika, napisi!!!!!! pei nas smo kompletni doma! pol pa so po tv se sosedi in gospodinje....valda mi bo uspelo pozabit prebrano--- sam, da pol moža ne boš silila, da bo buden s tabo ...ma ne sej ni tako grozno... OBČUTLJIVE- PREBERITE ZJUTRAJ! skratka...živeli smo še pri mojih in sva z možem imela v sobi CD stolp s tremi cedeji. Vsak večer sva poslušala radio, na min. glasnosti, ker sva imela dojenčico. Ko smo že vsi trije zaspali, so se cd-i začeli naenkrat obračat in vse lučke na stolpu utripat in sem se zbudila. Najprej sem mislila, da je zmanjkalo elektrike in je ponovno prišla-takrat so se CDI enkrat obrnili. Pogledam na električno uro, pa je delala normalno, če bi pa zmanjkalo elektrike bi utripala. CD-i so se pa v eno obračali. Sem mislila, da mogoče mož leži na daljincu, pa ni, ker je bil na nočni omarci. Kr srh me je spreletel. Z daljincem ugasnem stolp, ko se čez minuto spet jovo na novo začnejo vrtet CD-i. Spreletel me je shrh, kaj za boga milega se dogaja. Spomnila sem se na dedkovo sestrično, ki je bila že zelo boga v bolnici, da je sigurno umrla. Ugasnila sem stolp in zmolila vse kar sem znala, da najde lažjo pot v nebesa. Takrat se je ugasnila ulična svetilka, ki je svetila v spalnico, CD-pa so dali mir. Zjutraj se je zbudil mož in tako kot vsako jutro vklopil radio na stolpu, ko je tako butnila muzika na glas, da naju je skoraj kap. Zvečer je glasnost bila 100% na min., ker sva ga poslušala. Mož je prebledel rekel: pizd. mat., kaj te to je? Sem mu povedala, kaj je blo ponoči in da je ziher umrla B. Potem je pa zazvonil telefon in nam je babica povedala žalostno novico. Kličem mamo v službo in ji povem, pa pravi ata je vedel. Mamo je zbudil ponoči in rekel, da čuti B. ob sebi, da je umrla. Naj pokliče v bolnico. Je rekla, da bo zjutraj. Potem je ata jamral, da je mama spet pustila okno odprto in da ga zebe. Je rekla, da ga ni, ker se ji je zdelo v spalnici hladno in je posebej šla gledat pred spanjem, če je zaprto. Se je ata vstal in okno je bilo odprto. Nas je B. imela zelo rada, sploh mene. V otroštvu sem skoz bila pri njej, kadar smo šli k babici (bili so sosedje) in verjamem, da se je prišla poslovit od nas.
|