milena2222
|
Melia-čist podobno ramišljava glede zaupanja.Jaz imam za samo eno tako grdo par let trajajočo zvezo,ko sem šla na limance.Je bil pred mano priden ko hudič,nikoli nobene punce niti pozdravil kaj šele kaj več,ko sva se pa razšla ( prijateljica,ki sem jo spoznala preko njegovega prijatelja,mi je povedala,da me je prevaral in sem v trenutku naredila konec ne glede na to,da ni nikoli priznal ),sem pa zvedla,da me je varal s pol Koroške.Sploh ni bil zbirčen...Tk da sem jaz isto rekla mojmu,naj mi pove,če se bo kdaj kaj takega zgodilo,ker najbolj boli ko zveš od drugih.Itak je pa tako da vsi vedo nobeden pa ti ne pove češ ker se nočejo vtikat v tuje zveze vsi pa govorijo...lej jo uno kk je nora,da ne vidi ali pa se jim smiliš.Skratka bedno.Me je dragi pravkar poklical,da je tam že čez 30 stopinj pri nas pa tak mraz Angel_Tian - dobra si,da lahk v službi tk pišeš...Jaz sem enkrat čist po naključju pogruntala,da je ima šef povezavo na vse računalnike kar pomeni,da je lahko vsakemu pogledal kaj dela na računalniku.Ko je gledal se je tk čisto malo stresel ekran in to je bilo to.Pol sem imela pa paranojo še mail poslat,da ne bi zraven bral... emibu-sem bila jaz tudi taka...leta nazaj,ko sem bila še mlada kot ti hihi san- pa kaj ti imaš že tri otročičke?sem morala orng pogledat tvojo slikico kk si suhcena...enim pač velja,sej prav. nanny.girl-jaz sem bila že parkrat v tej trgovini,sem igrače kupovala , izbira je res ful velika,pa tudi kaj zelo ugodnega se najde ko je kaka akcija.Boš povedla kaj boš kupla v Ikei,ker jaz tudi tam velik kupujem,pa imam tudi namen it po novem letu,sem zadnjič videla lepe posteljice,bom jo najbrž kar tam vzela. zivepo- jaz tudi tako delam burek,sam da ga jaz na koncu prelijem s par žlicami vode zmešanimi z žlico ali dvema olja,ter pokrijem z mokro servieto in pustim 5 minut.Jaz imam pa najraje sirnega. No,jaz sem si pa prej dala krompir kuhat za kosilo,pa čist pozabila na njega,kr naenkrat pa nekaj zavoham in seveda je bil krompir zažgan,vode pa nikjer več T
|