Angel_Tian
|
san - sj na konc koncev je vseeno, kdo ime izbere, važno, da je vsem všeč ane? Me pa malo zanima, kolk otrok si planirala met pred 15 leti, da si imela že kar cel seznam imen melia - seveda ti bomo vse pesti držale, da jih boš na razgovorih prepričala. "Babe mormo skup držat" jaz večkrat rečem patella - da vam uspe spelat luštno poroko. Vem, da ni potrebno "preveč", da se bosta z dragim počutla kot kralj in kraljica ter uživala na vajin dan. Tole poimenovanje je pa kr zanimivo - "porodno poročilo" m_o_i - saj se ne rabiš poročit v belem emibu - me že kr boli, ko sam berem o tvojih zobarskih dogovdivščinah Za božička bo moj dobu en tak majhen radio, ki je lahk na baterije al pa elektriko. Ma čisto iz praktičnega razloga. Na parceli namreč še nimamo elektrike in ker se bo tudi pozimi v hiši kaj delalo, nočem, da mu bo preveč dolgčas. Vsaj muziko naj ima. Ja, pa poleg še polnilec in baterije za polnjenje . Tole vsakemu za 100 EUR darilo je pa za naše prihodke kar dost preveč gromska - ne in ne. Ne moreš mi naredit lušt s čebulnim sirupom Pa lep trebušček strelkica - jih štejem trenutno 31, poroka bila pri mojih 28 in moževih 23 Je bila bolj poroka "v malem", ampak vendar z vsemi ceremonijami. Je bilo nepozabno, sploh ker se je ves dan dogajalo okrog naju - tega pa nekak nisva navajena m_o_i - saj priimek in naslov lahko brez teh "ceremonij" spremeniš. Če te pa kdaj kasnej na stara leta prime, se pa še vedno lahko poročita. zivepo - za prvi izpit. Tak se dela! petruscha - lepo, da si se potrudla posodobit seznam. Si res edina, ki ima pr tem tako voljo Si moram enkrat malo izpisat, katere bodo rodile v MB, če se slučajno tam srečamo. Glede tvojega tasta pa upam na najboljše in da se bo še dalo pozdravit. V naši familiji se žal bolniki z rakom nekak ne zmažejo strelkica - te čisto razumem, jaz tudi nisem za na pogrebe. Sožalje nusi - ampak res, kje imaš ti otroka? Je pa tako kot sem rekla, ni ga bušija, ki ne bi bil lep paketki - jaz sem pri prvemu vzela kar denar in tudi tokrat bom naredila kar tako, ker imam vso opremo. Se bo pač nabavla tista potrebna kozmetika pa mogoče kaka dodatna cotka... m_aja - lep trebušček toja12 - midva bova letos tudi bolj kake kavice, čokoladice in kake štunfe al pa zokne podarjala. Ne zapravljava na veliko, ker bi pač rada čim prej hišo končala in to tak vsi vejo in nekak niti ne pričakujejo preveč. Sicer pa ni smisel božiča v dragih in razkošnih darilih. Pri nas uvajamo tradicijo (od leta 2006, ko se je Tian rodil) - imamo pač pri nas na 24. večerjo - moja starša + moj brat, moževa starša in pač mi trije. frcefela - to srbenje imam na srečo že za sabo in je trajalo samo 3 dni san - s katero sem te zdaj zamenjala, da mislim, da je to tvoja ŽE četrta nosečnost? Ampak zelo lepo izgleda takle okrogel trebušček na taki drobni postavici