Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE? 11.12.2009 15:38:08
|
|
|
|
pikicabuka
|
najbolj da pokličeš svojega G in poveš kaj je na stvari Ja, točno to naredila, je še do pregleda celih 14 dni. Uf, se bo vleklo... :) Ima katera izkušnje z lažnim testom? Jaz še kar ne morem verjeti testu no... glede na to, da že 2 meseca sploh nimam menze. Hvala za dobrodošlico in odgovore!!
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE? 11.12.2009 20:40:23
|
|
|
|
lunainzvezde
|
Wauuuu, nas je pa res vedno več na tem forumu ...vsem novim dobrodošlica Sama sem tudi začela s Tifolom, takoj po prenehanju jemanja KT, torej dobra 2 meseca in pol nazaj..če pripomore k temu, da bomo med drugim zagledale prej , hvalabogu seveda, so še pa drugi + jemanja... Z ovulacijo se sama tud preveč ne obremenjujem... punce, ne obupat, ko se vam zahoče in ko bo usoda hotela, bomo pa če vsak drug dan al pa enkrat na teden...takšna je moja teorija..sedaj v teh dneh upam, da ne dobim , ker si že takoooo želim , da povsod vidim le nosečke Držim pesti za vseeee, da bo božično darilo ! Lep večer
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 12.12.2009 7:42:42
|
|
|
|
MiniMe85
|
živjo!!! jaz se vam morem pridružit, ker ne morem kar mimo ravno včeraj sem načela novo temo, ker nisem vedela kaj se dogaja z mano. Mislim, prsi me bolijo, pa apetit mam malo povečan in sem 4.12. naredila test - negativen, ponovila sem ga 7.12. ( ker imam neredno niti ne vem kdaj je 1 dan po ) in zopet je bil negativen. Šele 15.11. sva s fantom opustila zaščito in rekla, ko bo - bo in veste kaj je blo?? Danes zjutraj (tokrat sem ga prvič zjutraj delala) ponovim test in !!!! Jeeeeeej v prvo !!! Mislim, da je res najbolje, da se človek prepusti spolnosti in ne razmišlja, če bo tokrat prijelo. Jaz niti enkrat nism pomislila na to, ker sm bila 100%, da ne bom v prvo zanosla, ker imam cikluse 42 do 57 dni SREČNO VSEM SKUPAJ !!!
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 12.12.2009 8:05:05
|
|
|
|
Monstera
|
Joj Minime85 čestitke! Pa ravno tako se sedaj pri meni dogaja :D Prvi test pri meni tudi negativen. Čakam Božička, da ponovimo hehe :D Res krasna novica :D
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 12.12.2009 8:09:53
|
|
|
|
MiniMe85
|
Hvala Monstera!!! Sem brala tvoje forume ... mi je kar malo hudo zate mislim, resnično si želim, da bi bila tudi ti čimprej ... odmisli vse v zvezi s tem in se prepusti partnerju ... moj je še vedno čisto bled ... ampak sva vesela . Drugače pa ja ... nimam nobenih posebnih znakov, sam tole, da me prsi bolijo mi ni šlo iz glave, ker me pred nobenim PMSjem niso ... tako, da sem vedela, da se nekaj dogaja!!! Ajde, še ti hitro sporoči, da si , pa bova lahko skupaj uživali ... DRŽIM PESTI!!!
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 12.12.2009 8:36:31
|
|
|
|
Hanuši
|
Punce dobro jutro, sem vas na hitro prečekirala, sem sicer ponosna mamica 10-letnice in malega 6-mesečnika. Sem se tudi sama javljala na podobni strani, ko smo se odločili delat na malem princu. Ratalo je v prvo, sem pa uporabila tale ovulacijski koledar : http://www.roditeljportal.com/kalendar-ovulacije.aspx Res je bolje biti čisto sproščen, vendar pa je ta stran lahko v pomoč. Držim pestke in vam želim, da vse čim prej ugledate .
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 12.12.2009 17:27:13
|
|
|
|
phelps
|
MimiMe85, čestitke Pred kratkim se prebrala knjigo Bo fantek? Bo punčka avtorice Isle Mcguckin - odlična je, jo priporočam vsem tukaj Lep vikend še naprej
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 12.12.2009 19:05:21
|
|
|
|
lunainzvezde
|
O nova srečka nosečka ...MiniMe85, čestitam Phels, pol si bo pa res treba it sposodit Pridno
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 12.12.2009 23:57:16
|
|
|
|
isobel
|
MiniMe85 čestitke še z moje strani! Si pravi mali čudež!
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 13.12.2009 13:12:59
|
|
|
|
Pikab84
|
Čestitke MiniMe85 in da bi blo še več takih dobrih novic
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 13.12.2009 18:26:28
|
|
|
|
pikicabuka
|
Ej punce, jaz pa sem danes dobila nek roza-rjav izcedek (+bolečine v spodnjem delu trebuha) in se bojim, da bo SS. Ima katera izkušnje s tem?
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 13.12.2009 18:55:32
|
|
|
|
luna_25
|
MiniMe85 čestitke pa lepo ti želim.
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 13.12.2009 19:13:22
|
|
|
|
phelps
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicabuka Ej punce, jaz pa sem danes dobila nek roza-rjav izcedek (+bolečine v spodnjem delu trebuha) in se bojim, da bo SS. Ima katera izkušnje s tem? Oila! Brala sem tudi druge teme tule na rr-ju in vidim, da majo punce zelo različne znake nosečnosti. Jaz imam tudi zelo rahlo napeto bolečino pri levem jajčniku. Pa se ne obremenjujem s tem (itak je verjetno vse v glavi), ker se sicer počutim odlično. Tudi v preteklosti (ko še nisva načrtovala ) sem čutila različne bolečine, občutke ipd. pa sem zdrava in nisem nikoli imela problemov. Če pa je bolečina res huda in te zelo skrbi, pokliči zdravnika. Srečno!
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 13.12.2009 20:43:38
|
|
|
|
isobel
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicabuka Ej punce, jaz pa sem danes dobila nek roza-rjav izcedek (+bolečine v spodnjem delu trebuha) in se bojim, da bo SS. Ima katera izkušnje s tem? Jaz sem v 6. tednu nosečnosti začela krvaveti, imela sem tudi hude bolečine spodaj na desni strani trebuha. Krvavitev je do jutra ponehala, a sem kljub temu šla do ginekologinje. Z UZ je ugotovila, da je do krvavitve prišlo na drugi strani maternice (kjer ni bilo plodu) in ni vedela povedati, zakaj. Bolečine pa so prihajale od desnega jajčnika, saj je tam bila dokaj velika cista. Bila sem prepričana, da imam SS, a na srečo po tej krvavitvi ni bilo več nobenih posebnosti. Zato ti priporočam, da pokličeš svojega ginekologa. Če ne drugega, te pomirijo, da je vse v redu ali pa te naročijo na pregled in zadeve razjasnijo.
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 14.12.2009 7:40:37
|
|
|
|
ema09
|
pozdravljene vse nove in stare še z moje strani petek in še cel vikend sem bil odstotna in nisem prišla do neta, vendar si nisem mislila, da se nam bo pridružilo toliko novih članic, med drugim pa tudi MimiMe85, ki je po tijici prva, ki ji je test pokazal ...čestitke no vglavnem pri meni še nič novega, je pa res, da me bolijo prsi in malo me špika, samo se tako počutim tudi pred , ki bi morala prit nekako konec tedna, čeprav je ne morem določit, ker imam zadnja 2 mes. zmedo ampak moram vam povedat, da sem se včeraj res počutila ...sem rekla mojmu in se je prav smejal in je reku, da imam res večje prsi sva se pogovarjala, če bi naredila test kar jutri zjutraj, čeprav je po moje še res prezgodaj...kaj menite??? ma sej škodit nima kaj, bom vsaj prej zvedela ja, ga grem kar kupit v dm in vam, če se vam ne oglasim še danes, sporočim jutri bodite uredu in sporočajte novice, pa ne samo dobre ampak tudi malo manj dobre, ker saj veste, zakaj smo tu...da si pomagamo lp
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 14.12.2009 9:51:16
|
|
|
|
kopriva79
|
Hej, čestitke novopečenim . Tut jaz sem bila cel vikend izven dosega interneta...sem pa skos mislila na to da bo verjetna kakšna k ji je pokazalo . No pri meni je tako, da bi mogla dobit v soboto ampak ni do danes še nič....je pa res da tut kakšnih drugih znakov, razen groznih mazolov (k jih nisem imela že od srednje šole) in volčje lakote ni nič. Mi je pa tut prejšnji mesec zamujala 5 dni tako da sem se odločila da bom do srede počakala, (me skos zvija in imam skos občutek da jo bom zdej zdej dobila) in pol naredila test... me je ful strah tega razočaranja. Ker še nikoli nisem bila noseča me zanima, kdaj občutiš prve znake...(slabost, utrujenost) kok dni po predvideni ? tako približno. Vam sporočim kako in kaj...upam da bo vesela novica. Lep zasnežen dan še naprej vam želim.
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 14.12.2009 10:10:21
|
|
|
|
tijica
|
Hej punce!!! cestitke MiniMe85,zelim ti lepo nosecnost...A si med avgustovkami ne?Potem se nam pridruzi na forumu kjer,nas je vednovec... Tudi ostalim puncam dzim pesti in komaj cakam da sporocite novicko... ema09 lahko da si ,saj si videla kako je bilo pri meni...Najprej - potem pa cudezni + ...drzim pesti zate,ceprav jaz posebnih znakov sedaj nimam,spika me v trebuhu,popvecan beli tik,maternicni vrat popolnoma zaprt in trd kot oreh,prsi so napete vendar me sedaj ne bolijo in mozolcki to pa je tudi vse...upam da tako ostane,ceprav se bojim slabosti ...ampak tudi to bom potrpela sam da bo moj pikec zdrav in velik...Komaj cakam 30.12...joj,kje je s to... kopriva 79,raje se pocakaj do sredei n potem naredi test ker jaz sem po mojih izracunih delala takrat ko bi ze naj pokazalo pa je bilo sprva negativno in nato sem cez 2 al 3 dni in glej ....
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 14.12.2009 10:39:58
|
|
|
|
Pikab84
|
Ojla punce!!! Eno vprašanje mam za vas: prejšnji teden sem imela ovulacijo in je seveda bila , sedaj me pa še kar naprej špika, kot da bi jo še imela ali pa kot pred (to tja je še dolgih 10 dni). Ali je možno, da se že tako zgodaj pojavijo znaki , ker me nikdar prej ni tako špikalo po ovulaciji.
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 14.12.2009 10:42:08
|
|
|
|
MATEJKA_
|
ne, za znake je žal še prehitro, to so prej znaki ovulacije... tud ni nujno, da jo vsaki mesec imaš, pa tud ni nujno, da jo vedno opaziš... v glavnem pa vso srečo
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 14.12.2009 10:47:42
|
|
|
|
isobel
|
IZVIRNO SPOROČILO: kopriva79 Ker še nikoli nisem bila noseča me zanima, kdaj občutiš prve znake...(slabost, utrujenost) kok dni po predvideni ? tako približno. Slabosti se pričenjo nekako od 6. tedna dalje; t.j. 2 tedna po tistem, ko ti začne zamujati. Takrat se pojavi tudi utrujenost, a pri nekaterih že prej. Povečan bel tok nekaj dni po ovulaciji. Boleča prsa po ovulaciji. Napenjanje kmalu po izostanku menstruacije. Križ me pa ni bolel kot nekatere. Znakov je cel kup in redkokatera ima v zgodnji nosečnosti čisto vse. In tudi določeni znaki se pojavljajo različno - pri nekaterih prej, pri nekaterih kasneje. Najbolje je, če opazuješ svoje telo in si pozorna na telesne znake, ki jih ponavadi v ciklusih nimaš, kot npr. boleča prsa.
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 14.12.2009 10:48:39
|
|
|
|
Petka09
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikab84 Ojla punce!!! Eno vprašanje mam za vas: prejšnji teden sem imela ovulacijo in je seveda bila , sedaj me pa še kar naprej špika, kot da bi jo še imela ali pa kot pred (to tja je še dolgih 10 dni). Ali je možno, da se že tako zgodaj pojavijo znaki , ker me nikdar prej ni tako špikalo po ovulaciji. Ja, to je še zard ovulacije... Je pa možno tudi, da bo šlo za vgnezditev, ker jaz sem vedno mela redne menstruacije, lepe očitne ovulacije, brez špikanj, brez bolečin.... Tisti mesec, ko pa sem zanosila, pa sem po ovulaciji mela špikanje, pa čez par dni me je ful slabost obšla... Pa mi je blo to tako čudno, tako nenavadno.... Pa sem bla lepo doma, dovolj jedla, pila, bla zdrava... ampak kar neka čudna slabost, vrtenje v glavi, pa špikanje.... No, konc mesca smo zagledali dve črtici. Srečno! Aja, to je samo moj primer, ne zdej zarad tega met neko veliko upanje, ker sigurno je samo ovulacija... Lepo mirno preživi do konca meseca in če ne bo M, pa naredi test.
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 14.12.2009 11:04:23
|
|
|
|
Monstera
|
Dekleta pozdravljena! ema09, nikar naj se ti ne mudi, vem da si firbec, ampak res delamo čisto preveč testov, škoda dinarčkov. Itak če bo - boš potem še enkrat delala. Jaz bi kar počakala teh par dni. Pika84, nočem te razočarat ali kaj podobnega, bom nadaljevala mojo zgodbo, kjer sem nazadnje ostala. Če si kaj brala moje poste, sem imela znake nosečnosti, vendar, učeraj zjutraj je prišla teta , tako da vse skupaj so bili izgleda znaki za to. Kakor sem že rekla, sem recimo da vesela, seveda bi bila bolj, če bi bila srečka , ampak prvič v tem letu je prišla sama od sebe!! To pa je verjetno dober znak kaj pravite? V sredo sem naročena naprej na preiskave, verjetno bom samo govorila z ginekologinjo, pa bo potem ona naprej povedala, kaj bomo najprej naredili. Mi lahko katera pove, kdaj oz. v kakšnem primeru, katero preiskavo morajo narest, da ti predpišejo klomifen? Imam tak občutek, da nama bo ratalo šele takrat, kaj pa vem, tako se počutim, zato sprašuejm. Punce, uživajte snežen praznično obarvan decemberski dan!
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 14.12.2009 11:24:25
|
|
|
|
Pikab84
|
Ne sej ne pričakujem, da bo ratalo takoj in da je to že to( bi bla kar že znanstvena fantastika ), sam je čist drugače kot ponavadi. Mam zelo redne menstruacije in kar točne ovulacije drugače. Me malo špika na dan ovulacije in je pol frajn. Zdej pa to kar traja....ma bomo vidli konc meseca kot je napisala Petka09.
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 14.12.2009 12:02:09
|
|
|
|
Monstera
|
Pikab84upam da bo! :D Piši Dedku mrazu :D
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 14.12.2009 12:09:59
|
|
|
|
MiniMe85
|
Živjo vsem skupaj !!! hvala vsem za čestitke ... ste me zelo presenetle ... še eno vprašanje imam ... kdaj naj se naročim h ginekologu?? Mislim, da me bo pregledal in potrdil, da sta 2x resnični saj vete kak je ... od vsega šoka prebiraš forme in ko zaslediš, da lahko testi zatajijo, panika ... samo jaz ga čutim, da je v meni. Prav čutim ga ... grem še k avgustovkam na forum!!! lp vem
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 3D/4D ultrazvočni pregled obrazaKaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.