|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 2. del
13.12.2009 21:53:28   
Alex01
rea in jaknik - po moje smo zaključil s cvetačo user posted image user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
13.12.2009 22:14:07   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

rea in jaknik - po moje smo zaključil s cvetačo user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image mami, probaj čez nekaj časa..al pa enostavno vmešaj med korenje ali krompirček..pa bo..tako jaz našo prelisičim :)

rea27

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
13.12.2009 22:53:30   
Alex01
Mislim, da je bila to samo reakcija, ker je prišlo v usta nekaj, kar ni mamino mlekouser posted image .
Se še nisva lotila "projekta" uvajanja GH, bova še malo počakala, ker je mleka dovoljuser posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
14.12.2009 7:57:38   
kaminek
dobro jutro!

spet sm mal pokukala k vam. sploh ne najdem več časa za komentarje in pisanje. enostavno me patricija čist okupira, potem pa še ostale stvari.

v glavnem, naša se je že več kot en teden obračala ekspresno iz hrbta na trebuh, včeraj zvečer pa se je obrnila tud nazaj na hrbet. sm tko čukasto gledala. ati se je lih tuširal in sva mu šle povedat s takim veseljemuser posted image . čez kakšne pol ure, ko je bla spet na tleh in se igrala, pa se je spet začela obračat in potem kr kotalit. user posted image  mi je bla tko smešna. ona bi kr še, pa je bla v pižamci in bolj kot ne pripravljena za spat.

tko je pri nas. spravle se bomo pečt nekaj piškotov, že zaradi vzdušja. pa kupit bo treba božičkova darila. samo funkcionalne, ne drage stvari.
drugače pa moram povedat, da vsako leto darujem nekaj za "pomoč". letos sm kupila swarovski solzico in donirala 15€. prav ponosna sm nase, da vedno kaj storim z dobrim namenom.

snegec je pri nas kr pobelil ceste, tko da avtobus ni mogu pridt po šolarje, ker je spodaj kr mal pomrznjeno. pa imamo zimo. bbbbrrrrrrrrr

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
14.12.2009 8:19:16   
rea27
snegec je tuuuu, juhuhu!!!!!! Dobro jutro! :) :)user posted image

rea27

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
14.12.2009 9:07:11   
cukr07
Dobro jutro!

Tudi mi smo se zbudili v zasneženo jutro. Se mi zdi, da je s temle snegom že začelo dišat po praznikih.user posted image
Prvi letošnji sneg pa je Lenartu prinesel tudi nagrado - v nagradni igri slončka Fala je bil izžreban in dobil otroško enciklopedijo Zakaj? user posted image

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
14.12.2009 9:08:39   
Anonimen
user posted image , včeraj zvečer je Jakob dobil vročino, dragi pa je moral v nočno user posted image . No, pa mu dam sirup, pa čajčka in crkljanje do onemoglosti, pa zraven še Aljažka podojit in uspavat. Ko obadva zaspita je bil pa na vrsti Nik...pripravit torbo(če mu je ne pregledam mu pol stvari manjka-itak se ne sekira, se pa zato jstuser posted image ) in za oblečt za zjutraj. Še Nika spokam spat - misija nemogoče, ker traja vsaj uro predno zaspi, prej pa premetavanje po postelji, smejanje, pogovarjanje sam s sabo....user posted image . Koooooooončno je na vrsti mami, se brzinsko stuširam in spanje!!! Jok brate, odpade. Aljaž se je odloču, da bo mami duda in se noče skint z zizeuser posted image . Sploh ne je, ampak dobesedno sam ,,cucka,,, ko da sm duda. Zraven pa itak mlek kr leti vn in je vse mokro. Se ene pol ure matram mu dudo podturit, pa ni šans...noče. Ob 00.30 Jakobu spet naraste vročina, probam čist umirjeno opravit proceduro s sirupom, da ne podrem nočnega ritma...a glej ga zlomka, Aljaž pogrunta, da je mami duda zbrisala iz postelje....sledi jokuser posted image . ,,Halo Aljaž, pa sej ti nikol ne jokaš.....pa menda ne boš še ti zbolel,,user posted image . Vzamem še jakoba k seb na posteljo, ker se ga ne upam pustit samega v sobi dokler vročina ne pade....mami na sredini, na eni strani Aljaž na zizi, na drugi Jakob s flašo in vročino....pa pride Nik...,,mami žejen,,.......,,Ja luba duša, sej si star 9 let, menda si boš pa vzel sam za pit,,. Pa on men ,,Ja sam povedat sm ti prišel, ka sm slišal, da čuješ,,.
Uh, Jakobu čez čas pade vročina, Aljaž zaspi...na zizi, mami zadrena in se začne Jakob ful premetavat, ker je navajen sam spat. Mami spet vstat in odnest Jakoba v svojo sobo....pogled na uro...3.15user posted image . Spet Aljaža na zizo in uspemo zaspat do 5.30....odprem oči, Aljaž še skos zizo v ustihuser posted image . Spet vstanem in grem merit Jakobu vročino...HB za tehniko in ušesne termometreuser posted image ....Aljažpa spet v jok, ker me niuser posted image . Vročine HB še ni, Aljaž pa noče zaspat nazaj. Okol 6.00 se zbudi še Jakob in okol 6.20 HB pride dragi. Zbudim še Nika(ima preduro) in rečem user posted image , da bom jst Nika peljala v šolo (želim se ,mal zbrihtat na hladnem), pa on men ,,ne, ne, ga bom jst, ti pejt kr nazaj spat,,......ok, hvala ker si pozoren, ampak ga bom kr jst peljala......ne, brezveze, da se preoblačiš, ga bom jst.....lej, rekla sm, da ga bom jst peljala, ker želim mal ven.....joj, zunej je ful mrzlo, pa dost snega, ga bom kr jst....,, Naj vam ne razlagam, kako sm pol pop....user posted image Madona, sam na zrak sm hotla, a je to res tako težko razumet?? No, je bil mal užaljen in se ene 15 min ni pogovarjal z mano, zdej je pa že ok. Nik-zgodba zase....ni umil obraza po pranju zob, posledica - bel okol ust, narobe obrnu hlače (to mu rata vsaj 4x na teden-če ne hlače pa obvezno pulover) in obul teniske kljub temu, da sva pred tem opazovala sneg skozi okno.

Evo, to je moj začetek tedna, hvala ker ste me brale in ker ste moj filter, ko sem jezna. HB, da se mam kje spucat. No, zdej mi je lažje, breme je odvrženo, zdej pa grem lažje novim zmagam naprotiuser posted image .

(odgovor članu rea27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1057
14.12.2009 9:12:03   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: jaknik1

user posted image , včeraj zvečer je Jakob dobil vročino, dragi pa je moral v nočno user posted image . No, pa mu dam sirup, pa čajčka in crkljanje do onemoglosti, pa zraven še Aljažka podojit in uspavat. Ko obadva zaspita je bil pa na vrsti Nik...pripravit torbo(če mu je ne pregledam mu pol stvari manjka-itak se ne sekira, se pa zato jstuser posted image ) in za oblečt za zjutraj. Še Nika spokam spat - misija nemogoče, ker traja vsaj uro predno zaspi, prej pa premetavanje po postelji, smejanje, pogovarjanje sam s sabo....user posted image . Koooooooončno je na vrsti mami, se brzinsko stuširam in spanje!!! Jok brate, odpade. Aljaž se je odloču, da bo mami duda in se noče skint z zizeuser posted image . Sploh ne je, ampak dobesedno sam ,,cucka,,, ko da sm duda. Zraven pa itak mlek kr leti vn in je vse mokro. Se ene pol ure matram mu dudo podturit, pa ni šans...noče. Ob 00.30 Jakobu spet naraste vročina, probam čist umirjeno opravit proceduro s sirupom, da ne podrem nočnega ritma...a glej ga zlomka, Aljaž pogrunta, da je mami duda zbrisala iz postelje....sledi jokuser posted image . ,,Halo Aljaž, pa sej ti nikol ne jokaš.....pa menda ne boš še ti zbolel,,user posted image . Vzamem še jakoba k seb na posteljo, ker se ga ne upam pustit samega v sobi dokler vročina ne pade....mami na sredini, na eni strani Aljaž na zizi, na drugi Jakob s flašo in vročino....pa pride Nik...,,mami žejen,,.......,,Ja luba duša, sej si star 9 let, menda si boš pa vzel sam za pit,,. Pa on men ,,Ja sam povedat sm ti prišel, ka sm slišal, da čuješ,,.
Uh, Jakobu čez čas pade vročina, Aljaž zaspi...na zizi, mami zadrena in se začne Jakob ful premetavat, ker je navajen sam spat. Mami spet vstat in odnest Jakoba v svojo sobo....pogled na uro...3.15user posted image . Spet Aljaža na zizo in uspemo zaspat do 5.30....odprem oči, Aljaž še skos zizo v ustihuser posted image . Spet vstanem in grem merit Jakobu vročino...HB za tehniko in ušesne termometreuser posted image ....Aljažpa spet v jok, ker me niuser posted image . Vročine HB še ni, Aljaž pa noče zaspat nazaj. Okol 6.00 se zbudi še Jakob in okol 6.20 HB pride dragi. Zbudim še Nika(ima preduro) in rečem user posted image , da bom jst Nika peljala v šolo (želim se ,mal zbrihtat na hladnem), pa on men ,,ne, ne, ga bom jst, ti pejt kr nazaj spat,,......ok, hvala ker si pozoren, ampak ga bom kr jst peljala......ne, brezveze, da se preoblačiš, ga bom jst.....lej, rekla sm, da ga bom jst peljala, ker želim mal ven.....joj, zunej je ful mrzlo, pa dost snega, ga bom kr jst....,, Naj vam ne razlagam, kako sm pol pop....user posted image Madona, sam na zrak sm hotla, a je to res tako težko razumet?? No, je bil mal užaljen in se ene 15 min ni pogovarjal z mano, zdej je pa že ok. Nik-zgodba zase....ni umil obraza po pranju zob, posledica - bel okol ust, narobe obrnu hlače (to mu rata vsaj 4x na teden-če ne hlače pa obvezno pulover) in obul teniske kljub temu, da sva pred tem opazovala sneg skozi okno.

Evo, to je moj začetek tedna, hvala ker ste me brale in ker ste moj filter, ko sem jezna. HB, da se mam kje spucat. No, zdej mi je lažje, breme je odvrženo, zdej pa grem lažje novim zmagam naprotiuser posted image .

bravooo mamiii!!!!!!!

rea27

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
14.12.2009 9:13:48   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: rea27

IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

user posted image user posted image user posted image mami, probaj čez nekaj časa..al pa enostavno vmešaj med korenje ali krompirček..pa bo..tako jaz našo prelisičim :)

Hvala za tale zlati nasvet, ker naša tudi ni bila navdušena nad cvetačo user posted image user posted image user posted image , vidiš pa nisi le za samohvalisanje user posted image user posted image user posted image , si tudi bogata z nasveti user posted image user posted image user posted image user posted image .

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
14.12.2009 9:15:25   
majch
jutro

uh sneg... fajn. NOt. Mene to ne prepriča. Sploh, ko dobim klic od mojega, da se že eno uro matra priti mimo Trebnjega. Pa kako ne morjo zrihtat te ceste ko je tako prometna? Grrr...eh...good f*** morning all rightuser posted image .
Sanjalo se mi je, da sem bila v enem ful velikem merkatorju (?) ampak to je bila kar ena velika bajta, napol v temi, artikle sem iskala ko zmešana, ker je blo vse v enih temnih prostorih, pa v vsakem malo, ko v kaki zapuščeni bajti...in pol ugotovim, da je to kao neko tekmovanje, komu bo sploh uspelo ven pridet. WTFuser posted image

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
14.12.2009 9:15:33   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: cukr07

Dobro jutro!

Tudi mi smo se zbudili v zasneženo jutro. Se mi zdi, da je s temle snegom že začelo dišat po praznikih.user posted image
Prvi letošnji sneg pa je Lenartu prinesel tudi nagrado - v nagradni igri slončka Fala je bil izžreban in dobil otroško enciklopedijo Zakaj? user posted image

user posted image user posted image user posted image za nagrado.

Ja snegec je tu juhuuuhuuuuu, tako da upam na bel Božič :-) :-)

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
14.12.2009 9:16:33   
majch
hrano se res splača še enkrat ali parkrat ponudit...naši se je to zgodilo s polento, najprej nič, ene petič je pa uspelo.

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
14.12.2009 9:19:03   
Mala_princeska

user posted image ,

bravooo mamiii!!!!!!!

ja res bravo mami, res pestra noč. Svetujem ti da dragega fejst nakepaš, ko bo prva prilika, da bo vedu da si še med zdravimi in živimi po taki noči, pa da bo on čist zmrznjen  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
14.12.2009 9:20:44   
Anonimen
rea- jst računam na to, da bodo ogrlice max vplivale na moje otrokeuser posted image in jih kr ne morem dočakat.

(odgovor članu majch)
  Neposredna povezava do sporočila: 1064
14.12.2009 9:22:14   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: majch

hrano se res splača še enkrat ali parkrat ponudit...naši se je to zgodilo s polento, najprej nič, ene petič je pa uspelo.

Uf Majch a sipotem v sanjah zmagala user posted image user posted image user posted image

Ceste.....no comment....pogled skozi okno na našem slavnem klancu vse stoji, pol pa kar naenkrat vozi miško....zgleda da cestarji zmrznejo že ko je cm snega user posted image pa hb letos taaa norija na cesti v snegu pr men odpade, hb za porodniško user posted image

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
14.12.2009 9:23:34   
majch

rea- jst računam na to, da bodo ogrlice max vplivale na moje otrokeuser posted image in jih kr ne morem dočakat.

Enako. mmm...ampak res. Rea, ti praviš, da Eva lepše spial kako? Kriza...mislim, da sma včeraj videla nekaj belega...definitivno je nekaj matra našo bejbo. Če jantar res pomaga, dobiš še za pir.

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
14.12.2009 9:28:16   
majch
Jao spet mi ni objavl posta.user posted image

NO, govorila sem o tem, da je moj dragi prav tam nekje obtičal na cesti in ne vem, kako mu kaj uspeva, če se je že kam premaknu...grrr. Pravi, d niso nič sipali. Letos ko sva se vozila mimo Bršljina, niso cestarji meli niti kile peska tam ko majo ponavadi za zimo. Res, vse pometeno. Upam, d majo kako drugo lokacijo, ker če ne, so šoferji dobesedno nasankali.

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
14.12.2009 9:50:49   
Alex01
Jutro user posted image

Jaknik - razburljiva noč, ampak ti to vse zmoreš user posted image , saj bo bolje.

CGP je prestavil lokacijo , ker tisti objekt v Bršljinu praznejo. Nekaj jih je šlo v Dobruško vas, pa v tisto stavbo, kjer je bila včasih notri Interevropa, vzdrževanje cest pa mislim da nekam na Pogance. Lahk, da se motim, samo neki takega sem slišala.

Naš mali kar ni mogel umakniti pogleda, ko je gledal skozi okno user posted image

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
14.12.2009 10:16:19   
rea27
jaknik in majch..ravnokar me je obvestila po mailu, da je poslala stvari :) Upam, da njihovim poštarjem sneg ne bo delal večjih preglavic in da bodo verižice hitro tukaj. Računam naslednji teden vpon, tor..
Majch, res je, Eva ful več spi, in bolje. Tudi ko se zbudimo ponoči ni takega kravala, super je, tudi tako na sploh ni tolk razdražljiva...fino, uglavnem..komaj čakam da jih še druge sprobate, da boste poročale kaj in kako...
Princesi..ja, veš, da..ti sam vprašej, mi smo tolk kombinacij pogruntal, da se mi že meša..ni hotela naša od začetka popolnoma nič razen Hippovih kašic jest, pol je pa mami zaropotala, zdej pa jemo skoraj vse (kar je dovoljeno do 1. leta in kar ni)

kako sem vesela, da je snegec..

aha, zdele pa Evica kliče..ma ma ma ma...to pomeni, da je fuuul zaspana in jo grem mal pocrkljat...

čaos

majch..upam, da je tvoj možek varno prispel na cilj..!!!!!user posted image user posted image user posted image

rea27

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
14.12.2009 10:30:31   
rea27
ej, drage moje..še mal hvalisanja...mi smo danes pa privič po Angel Soundu slišali srčka tikatakat!!!!!! Takoooooooo vesela!!!

rea27

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
14.12.2009 10:36:10   
majch
Uh, super za ogrlice. IN user posted image user posted image user posted image za srčka. Jooooj k se spomnem sem ti kar malo folš.user posted image To je tako lepoooo.

In ja...moj se je uspel prebiti. Namesto 40 min je rabu 2 ure. Samo da je.

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
14.12.2009 10:41:27   
majčica20
ja, ja cestarji so se preselil, bo tam trgovski center zrasu, pravjo.
naš ta veli je bil prvič sam na počitnicah, se je sam spomnil da bi pr babici ostal in na srečo je bilo vse b.p. je rekel da bo še kdaj ponovil.
naši tudi zobi ven rinejo, pa v petek smo končno uspeli zdravi prit do dohtarja smo se stehtali in izmerili:  8540g in 68 cm, samo sumim da jo je mal narobe zmerla, ker ji cotke št 68 ne morem več oblečt. v tisti škatli kar ni mogla bit pri miru .
uživajte v belini kje na toplem
Lp M

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
14.12.2009 10:41:52   
majch
jaoooooooo skor pozabla....slike so v albumu.user posted image

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu majčica20)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
14.12.2009 11:00:57   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: majch

jaoooooooo skor pozabla....slike so v albumu.user posted image

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kako ste lepi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Živa je prava princeskauser posted image user posted image

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
14.12.2009 11:01:39   
Alex01

ej, drage moje..še mal hvalisanja...mi smo danes pa privič po Angel Soundu slišali srčka tikatakat!!!!!! Takoooooooo vesela!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super in veliko user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.