uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: BOSTINA Sm se odločla, da še jst napišem par besed tule, verjetno me boste napadle, ampak, povem iz prve roke, ker sem na žalost ali pa srečo v sorodu z Nekrepovo družino. V medije so se izpostavili sami, kar še od začetka ne razumem, sami klicali sem pa tja, naj objavijo njihovo zgodbo. Zakaj ne razumem? Umre ti otrok, potem pa o tem poslušaš vse povsod, bereš vsepovsod?..MA men se ne zdi ok... Dobro glede zdravnice, je naredila napako, pa saj je človek, noben pa sedaj ne pomisli kolikoljudi je ona že pozdravila v svoji celotni delovni dobi do sedaj, to ni pomembno, zdej je pomebna edino ta njena tragična napaka. Starši pa...žal doma imajo še hčerko, ki jo že dve leti dajejo na stranski tir zato, da vlačijo sina po medijih....namest da bi ga pustil, naj počiva u miru, bogi ali škratek! Pa ja...zadnjič sta sama rekla (ne po TV ampak privat), da vesta da dohtrca pač---je človk in se zgodi, ampak d se jima gre za denar, hočta neko finančno opravičilo. Mislm, žlahta gor al dol...men je to bolano. ZDej se pa spravte na mene,...:) Na žalost, na žalost . Brez skrbi. Bostina, kako lahko je biti pameten in sodnik , a ne? Ti bi drugače, ti bi boljše, ti bi pravilno. Iz srca ti želim, da ne bi nikdar bila na njihovem mestu. Da ne bi nikoli izkusila smrt otroka, nemoč, da bi mu bilo lahko prizanešeno . Pa mu ni bilo . Zakaj že? So že punce zgoraj napisale, da delamo vsi napake. Nekaj je napaka, drugo pa je ta farsa, ki se zdaj dogaja. In poznam žlahto kot si ti. Žal predobro.