|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dvojčki 2009
10.12.2009 10:56:06   
blanč
Mlinči k nam jo prpel,ker naša dva se znata kotalit samo iz trebuha na hrbet obratno pa neuser posted image
Sem še malo za marelcam gledala in naletelana tole,ki semi tudi dopadeuser posted image
http://www.babydaze.com.au/

Ja pa tale tudiuser posted image user posted image
A me kera lepo prosim spolne, kako se skrajšajo linkiuser posted image
www.metacafe.com/.../best/page-3/
6 po vrsti

< Sporočilo je popravil blanč -- 10.12.2009 11:01:07 >

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
10.12.2009 12:02:32   
hedviga
Eto, vse sem mela napisan, pa zdej spet ta ku.rčev timeout je.be..... GRRRRRRR
Pa SPLOOOH ni dolg trajal da napišem...

Toprej zdej pa na hitr: Mlinči, čestitam, dobili ste enga "Mihca". Nič ne pomaga. Se je naučil tut kontra, pa je hotel plazit, je znal to, je hotel kobacat, pa dvigat se na noge, pa zdej hodit, to bo kmal... Kaj potem?? Bicikel? Motor?? Sex, drugs & rock'n'roll?????
user posted image user posted image user posted image user posted image

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
10.12.2009 12:15:39   
mlinčka
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

Toprej zdej pa na hitr: Mlinči, čestitam, dobili ste enga "Mihca". Nič ne pomaga. Se je naučil tut kontra, pa je hotel plazit, je znal to, je hotel kobacat, pa dvigat se na noge, pa zdej hodit, to bo kmal... Kaj potem?? Bicikel? Motor?? Sex, drugs & rock'n'roll?????

Hahaha, a veš, da sem se prov nate spomnila včeri, k mi je začela tole zganjat user posted image ! Neverending story torej praviš? Se mi je zdel, da bo kej tazga. Ok, ok, dokler spimo, vse sprejmem. Če gre pa še to po gobe...user posted image

A nisi kopirala posta, a? Tc, tc, tc,...

Blanči, tud js sm že nekoč nekje znala linke krajšat pa je šlo pa pa. Če pogruntaš, še nam povej user posted image .

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
10.12.2009 20:32:26   
hedviga

IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

Hahaha, a veš, da sem se prov nate spomnila včeri, k mi je začela tole zganjat user posted image ! Neverending story torej praviš? Se mi je zdel, da bo kej tazga. Ok, ok, dokler spimo, vse sprejmem. Če gre pa še to po gobe...user posted image

A nisi kopirala posta, a? Tc, tc, tc,...

Blanči, tud js sm že nekoč nekje znala linke krajšat pa je šlo pa pa. Če pogruntaš, še nam povej user posted image .

Čak se bejba, mi smo najlepš spali okol 5 meseca, najslabš pa...hmmm ene 14 dni nazaj....user posted image user posted image user posted image
Ma dej, resno. Upam da ti resn ne bo treba čez tele "nočne torture".

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
10.12.2009 22:55:51   
4pikice
PIRČEK,  evo mene, jest se že menim.zame drugi teden idealen, razen torka, možno pa tudi že ta vikend, če kateri bolj odgovarja. Pe ve?  

Vrtec zakon,če ga le dobiš, možnosti dedkov, babic nimam. Sem jim dala datum vključitve 1.12., pa sem jim že mesec prej težila kako kaže. So mi rekli, da ni šans do septembra, da je vse polno,pol sem pred 14 dnevi spet klicala, pa je rekla, da imajo samo eno mesto prosto, sedaj pa me je klicala, da sta se sicer v drugi enoti (v občini jih je 6) sprostila 2 mesta. Valda, da sem zgrabila, ker takrat, ko bom pa rabila pa ne bo frej. Glede bolezni je pa tako. Zdej jih mam doma pa je ena zbolela. Ana je mela tudi polet že ušeska.Moja ta velka je šla z dvemi in pol v vrtec pa je bla doma kar naprej bolna, ta srednja je šla v vrtec z enim letom  pa ni blo panike, da bi posebno obolevala. Pa še to. Ta, ki je šla z enim letom ni imela problemov z uvajanjem, že 1.dan je tam spala in jedla, za ta veliko so me pa 1. teden kar naprej klicali, 2. dan sem morala ponjo, ker ni hotla spat, tko, da sem jih kar napiz…a, da je to njihovo delo, da otroka u red spravijo in da jest ne bom mogla kar iz službe priletet.  

Mlinčka-tko pač mora bit, naša user posted image Ana je bila tud taka, sem se ji smejalauser posted image user posted image user posted image  

hedi citiram- Eto, vse sem mela napisan, pa zdej spet ta ku.rčev timeout je.be..... GRRRRRRR

jest po ta novem kar v word pišem, mam oba oknčka odprta, k končam pa nardim sam kopipejst dodam smajlije pa je najbol ziheruser posted image  

< Sporočilo je popravil 4pikice -- 10.12.2009 22:59:06 >

2+1=4pikice

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
11.12.2009 8:39:58   
Shadow
Dobro jutro!

Ah, kak sem hepi! Je včeraj en stric s kombijem dostavil moj prvi nakup preko ebaya! XXL zapor za otroke je prispel! Bravo jaz! user posted image user posted image user posted image Zdaj je treba samo še narediti tektonske premike v našem stanovanju, da bomo to zadevo lahko razstavili in namontirali. Bom poročala, ko bomo tako daleč.

Aja, pa bumbo stolčke sem naročila preko mimovrste, so skoraj 10eur cenejši, kot v BC. Ampak jih še niso dostavili, packi nemarni.

Za nami je 2. cepljenje, brez nekih reakcij, le tisti popoldan sta skoraj cel prespala, kar pa je bilo, kar se mene tiče, suuuuuuuuuper! Naše mere pri 4,5 mesecih: Ajda 6820g in 61cm, Simon pa 8220g in 65cm. Tudi drugače je vse ok, ni potrebna RA, nič fizioterapije, nič od niča. Zaenkrat. Sem še bolj hepi kot za ebay! user posted image Dobili smo zeleno luč za eksperimentiranje z GH... no, pa smo spet v temi. Ma bomo že, malo korenčka za otvoritev, pa kakšno riževo kašico, pa da vidimo.

Mlinčka in vsi ostali z obračalci user posted image user posted image user posted image naša dva se trenutno nekaj trudita priti na bok, a še ne gre, ker so riti pretežke. Bo že, ko bosta pripravljena.

4pikice, super za vrtec! user posted image A ni to žalostno, da je mesto v vrtcu že skoraj kot zadetek na loteriji? user posted image Pa naj zaradi mene v patrijah odprejo nove oddelke, samo da jih.

Tudi pri nas so ležalniki nepogrešljivi, sploh zdaj, ko jih bomo začeli pitati po žlički.

Blanči, user posted image user posted image user posted image za Bernardkov glasni smeh! Meni je tudi vedno taaaaaaaaak toplo pri srcu, ko vriskata od veselja!

Miška, lepo prosim pozdravi Rubinko, če si še kaj v stikih z njo. Skoraj ne mine dan, da se ne bi spomnila nanjo in njeno družino. Tudi zame bo vednoo ena izmed nas, dvojnih.

Pozdravček Noki, Hedi, Taški, Lari, Belen, Gemelli, Piki, Buši in ostalim porednicam, ki se nič ne javljajo!

< Sporočilo je popravil Shadow -- 11.12.2009 8:40:44 >

(odgovor članu 4pikice)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
11.12.2009 9:17:10   
hedviga

IZVIRNO SPOROČILO: 4pikice

PIRČEK,  evo mene, jest se že menim.zame drugi teden idealen, razen torka, možno pa tudi že ta vikend, če kateri bolj odgovarja. Pe ve?  

Vrtec zakon,če ga le dobiš, možnosti dedkov, babic nimam. Sem jim dala datum vključitve 1.12., pa sem jim že mesec prej težila kako kaže. So mi rekli, da ni šans do septembra, da je vse polno,pol sem pred 14 dnevi spet klicala, pa je rekla, da imajo samo eno mesto prosto, sedaj pa me je klicala, da sta se sicer v drugi enoti (v občini jih je 6) sprostila 2 mesta. Valda, da sem zgrabila, ker takrat, ko bom pa rabila pa ne bo frej. Glede bolezni je pa tako. Zdej jih mam doma pa je ena zbolela. Ana je mela tudi polet že ušeska.Moja ta velka je šla z dvemi in pol v vrtec pa je bla doma kar naprej bolna, ta srednja je šla v vrtec z enim letom  pa ni blo panike, da bi posebno obolevala. Pa še to. Ta, ki je šla z enim letom ni imela problemov z uvajanjem, že 1.dan je tam spala in jedla, za ta veliko so me pa 1. teden kar naprej klicali, 2. dan sem morala ponjo, ker ni hotla spat, tko, da sem jih kar napiz…a, da je to njihovo delo, da otroka u red spravijo in da jest ne bom mogla kar iz službe priletet.  

Mlinčka-tko pač mora bit, naša user posted image Ana je bila tud taka, sem se ji smejalauser posted image user posted image user posted image  

hedi citiram- Eto, vse sem mela napisan, pa zdej spet ta ku.rčev timeout je.be..... GRRRRRRR

jest po ta novem kar v word pišem, mam oba oknčka odprta, k končam pa nardim sam kopipejst dodam smajlije pa je najbol ziheruser posted image  

Ja, sej kopirat je treba user posted image user posted image

Kar se vrtca tiče, se mi zdi da je Noki mislila posebaj zdaj ta čas, ko je povsod kriza zarad gripe.
Ko sem med študijem delala tri leta v jaslih in potem tudi z malo večjimi je bilo kar običajno da so otroci, ki so bili do takrat večinoma samo z mamicami doma, obolevali. Jaz sem na to kar pripravljena da bo pač na začetku več tega.
Jaz sicer mislim, da je od otroka do otroka odvisno kako se uvede v vrtec. Seveda tudi od iznajdljivosti vzgojiteljic
Uvajanje pa smo peljali vedno postopoma. Starši so si vzeli ali dopust ali pa so mame izkoristile zadnje dni porodniške za uvajanje v vrtec- Res malo je bilo otrok, ki bi že takoj brez težav sprejeli ločenost od mame, tuje okolje in običajno drug red hranjenja in spanja.
Pa saj ni čudno, saj otrok do takrat pravzaprav odkar je na svetu pozna samo mamico. Meni je bilo vsakič posebaj hudo za otroke, ki so jih (zaradi službe, kaj pa naj) prehitro puščali v vrtcih. Pa to so otroške travme, res.
Postopno uvajanje ni zarad komotnosti vzgojiteljic, zaradi otroka je. Pa tudi zaradi mamic.
Izjeme sicer so, ampak zase in za mojo takratno kolegico lahko zatrdim, da kadar smo klicale starše je bilo vedno z razlogom, nikoli za brezveze, ker se nam ne bi ljubilo otroka uspavat. Sicer se ni velikokrat zgodolo, ampak, otroka ki joka iz stiske tudi danes ne bi pustila da trpi.
Pikica brez zamere, to so pač moje izkušnje iz druge strani.user posted image ****xPx

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu 4pikice)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
11.12.2009 9:29:28   
nokes
jutro,

samo na hitro, glede vrtca: tudi jaz nimam možnosti domačega varstva, zato sem ju vpisala v vrtec. vendar sem ju vpisala šele po poteku porodniške, to je pri njunih 15 mesecih. to sprašujem, zakaj si ju vpisala pri 12 mesecih? ker meni se zdi, da je vsak dan, ki ga lahko skupaj preživimo, dragocen. si ne znam predstavljat, da bi šla čez 3 tedne v vrtec (ko bosta stara 11 mesecev). jaz bom vsekakor izkoristila do konca, če pa bo podaljšanje, pa toliko boljše.

nokes

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
11.12.2009 9:58:39   
Reby
Se opravičujem, ker vdiram na vašo temo user posted image
Hedi - dej nehi že čvekat, pa prid na kafe, te čakam user posted image

< Sporočilo je popravil Reby -- 11.12.2009 9:59:12 >

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
11.12.2009 16:09:47   
4pikice
Ja draga Noki, svet je krut in tudi vstop v vrtec je prelomnica, ki je za otrokca  precej stresna. Jest delam po filingu in zdi se mi, da se bosta Lina in Ana super vklopili in da bosta uživali, ker se že lepo sami zamotita, se radi igrata in raziskujeta, tudi zaspita vedno sami. Sej jest jih bom sedaj začela u miru uvajati, po eno urco do dve na dan na začetku, potem jih bom iskat hodila po kosilu,če bosta zboleli, bom pa še itak do marca doma. Tko, da bo čist u izy.  

Senčka
maš prav glede vrtca (loto pa te fore), sej zato tud jest nisem hotla iz rok spustit, ker ko sem gospe, ki me je klicala iz vrtca rekla, kaj pa če zavrnem in da počakajo do feb. mar., je rekla, da bodo pa drugim ponudili, ker mesta ne smejo ostati prazna.Ne, ne, men je prou fajn, važno je, da sta  not. Sej pol pa mau hodita mau ne.  

Pa še hkrati bom končno napisala diplomo!!! Mi ne uspe, pri štirih otrocih in veliki odsotnosti moža.  

Hedi-
Vzgojiteljice so pa ene super kull, ene pa zelo komot. In ta, ki je imela našo Ulo na začetku, je bila zelo komot, je imela pa zelo dobro pomočnico, s filingom, ki je Ulo zaštekala in je blo po enem tednu vse ok.
No, bomo še kakšno rekle na pivu, da ne bom tuki morila, pa brez zamere.  

Sedaj je pa še naša Ana bruhalauser posted image , v stajci, brez predhodnih znakov, brez joka,…pa sem bila spet Fata in mogla vse počistit. Meni je pa tudi slabo že ves dan, jupi, to bo še pestro.

< Sporočilo je popravil 4pikice -- 11.12.2009 16:11:13 >

2+1=4pikice

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
11.12.2009 16:22:21   
buba.miska
pozdravljene

Žana vodi 1:0.user posted image user posted image user posted image
jaz pa imam vneti ziz sem na antibijotiku, danes je že bolše v sredo pa vročina 39.5 včeraj pa 38. Danes je več ni boli pa še vednouser posted image user posted image user posted image

zanima me kako majo nareto vaše ft? Pri nam imajo za previjalno ogledalo in neke rožice gor narisane te pa vsak otrok hoče nazaj gledat pa glavo nazaj tiši... in zato sedaj morem z žano hodit na ft, ker je pač radovedna pa hoče za vsako ceno se notri videt.

mislim da jo bom doima posnela pa naj tam video pogledajo in potem bodo vidli da doma dela čisto drugač, glave pa mi sploh ne vleče nazaj razen če kdo za njo stoji.

nekaj sem mislila še napisat pa mi je iz glave šlouser posted image

lp

ŽANA(2130g) IN KLEMEN (2310g) 14.5.2009

(odgovor članu 4pikice)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
12.12.2009 6:57:54   
Belen
jutro user posted image

mi smo zbujeni že eno uro....moje pike nočejo weč kot do 6h spat.... user posted image user posted image wčasih no-do prejšnjega tedna smo spali do 7-8h...pa wmes še kako dudo je treba poprawit...jih dam spat ob 19h-kasneje nočejo,kr pol so sitne in zaspane.....ampak ob 6h vstajat....zunaj tema, burja...........brrrrrrrrrrrrrrrr

one se že weselo igrajo, meni za nameček-no tiste ki ste al če ste kofetarce...še kawe mi je zmanjkalo....

grem kuhat kompot za moje user posted image ....

lep weekend user posted image

user posted image user posted image user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu buba.miska)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
12.12.2009 8:02:56   
mlinčka
Dobro jutro!

Evo, hitro en kofe, belen je brez user posted image :

user posted image

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
12.12.2009 10:08:36   
hedviga
Belen user posted image user posted image user posted image Ne jamrat, mi smo bili nemalokrat že ob 5 auf. Potem se oba matrava da tamalčka še mal potegneta... Ko je ura 6 in preč sem jaz prav zadovoljna.user posted image user posted image Ma kolkrat sem bila pokonc še preden je cajtng pripeljal...user posted image user posted image
Sicer pa itak že ptički čivkajo da tako kot mi (ne)spimo noben ne spi... Zdaj ima očitno še bolj nespeče noči Špela, pomoje se lahko pripravim na en paketek zob...Sicer pa Miha spi en dan kar ok, potem spetpar dni adojo pamet, pa spet ok. Punce jaz se počutim res ko debil ker to skos pišem, ampak vsako noč se sprašujem kje sem zaje.bala da je tko.... in v vsem času nisem našla nobenega razloga. Vse smo probal od bioenergetika, do ločenih sob, do mleka, kašic, Calpola, kaplic za mirno noč, čajev, kopeli,vreče, deke, pižame, nič ,vse...niič ne nuca. pride kot zadnjič idealnih 3 dni, potem spet po starem, prejamramo ali prečivkamo noč. Ma saj sem navajena, sej nekak funkcioniram, ampak ponoč me pa kar stisne ko ker začivka....

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
12.12.2009 13:08:04   
taškica

Punce jaz se počutim res ko debil ker to skos pišem, ampak vsako noč se sprašujem kje sem zaje.bala da je tko.... in v vsem času nisem našla nobenega razloga. Vse smo probal od bioenergetika, do ločenih sob, do mleka, kašic, Calpola, kaplic za mirno noč, čajev, kopeli,vreče, deke, pižame, nič ,vse...niič ne nuca. pride kot zadnjič idealnih 3 dni, potem spet po starem, prejamramo ali prečivkamo noč. Ma saj sem navajena, sej nekak funkcioniram, ampak ponoč me pa kar stisne ko ker začivka....

Eh na tole se pa moram javit. Ma nič niste zaje.bal. Temu se reče High demanding child - strokovno. Pač potrebuje stalno tvojo prisotnost.user posted image . To je čist normalno, jaz se itak ne pogovarjam z mamicami, katerim otroci spijo vso noč. Po mojih izkušnjah kaj takega ni mogoče. 4 dala skos, vsak se mi je zbujal. Res pa je, da se ne grem puščanja joka.....

Hedi - verjemi da mine. Enkrat.

4pikice - verjamem da ti je odleglo da si dobila vrtec, veš naj bo teh še preostalih 3 mesecev čisto tvojih,. Izkoristih jih zase! Predvsem se pa spočij, itak boš imela ogromno dela tako ali tako.

Snežinka - je jezero že zaledenelo?

Lara - hvala ker vse opisuješ, mi je takoj lažje.

Mi smo ok, imamo sicer prehlad, fantka zalivam s fiziološko, mislim da bomo preživeli brez vročine. Zunaj piha burja, ste vseeno šle kaj na sprehod? Ajde vse dvojne mamice en lep pozdravček odmene, tut jest vas pogrešam....itak.

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
12.12.2009 20:12:37   
blanč
Evo, otročka spita, ded je na zaključku, meni se pa voda v bano toči in grem zdele not, pržgem svečko, naštimam muziko in JAZ SEM TOLK VESELA:)
Nočko

(Mark Twain)

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
12.12.2009 20:32:46   
hedviga
Blanč, uživaj še zame.!!user posted image user posted image
Naši otroc pančajo, dec v drugi sobi, jaz tukaj...in nisem nič vesela. Bo že.

< Sporočilo je popravil hedviga -- 12.12.2009 20:33:22 >

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
12.12.2009 20:56:20   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Evo, otročka spita, ded je na zaključku, meni se pa voda v bano toči in grem zdele not, pržgem svečko, naštimam muziko in JAZ SEM TOLK VESELA:)
Nočko

user posted image user posted image user posted image blanč...

mi pa nimamo banje....smo jo wen wrgli...sam tuš... zato romantika odpade.... user posted image

kako se mi user posted image user posted image user posted image ...upam,da bodo moje pike to noč weč spale,kot do 5h...... user posted image user posted image

user posted image noč...

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
12.12.2009 21:10:41   
lara light
Hedek moj user posted image , itak da, nič nisi zgrešila, saj ti je taškica rekla, so taki in taki otroci. Jaz se tudi družim s tistimi, ki jim od 2m spijo celo noč in so vse živčne, če se 15 min pred osmo zbudijo, ker bi namreč ob 8h mogli...brez veze.
Naši so pač taki. In ja, vsi še prehitro zrastejo. In boš vidla, prišel bo dan, kmalu, ko bosta začela lepo spat. Misli na tiste noči, ko sta ti lepo spala. Naj ti bo spodbuda, da se da, da je možno, da tudi tvoja dva znata, če jima je le vse prav, pa ti bo vsaj malo lažje. Vem, kako zgleda bit neprespan, pa te čaka nov dan in nova noč,...hudo, hudo. Tako zelo ti želim, da bi bila čimorej spet vesela. Pošiljam kup dobih želja.

Blanč, uživaj. Jaz kaj takega le sanjam, saj se moja dva zbudita za dudo še vsaj 20x preden popolnoma zaspita.

Taškica, upam, da prehlad mine. Mi smo šli ven tudi v burji...matr sem komaj porivala mojega štirikolesnika.

4 pikice, upam,da je tud ana že bolje.

buba, uf, revica, upam,da atb hitro prime

noki, si bolje? normana kaj vidiš? kako i&v?

gemelli, hvala za danes. prelepo, prijetno, slastno, prijazno, pozorno, toplo, radodarno,...skratka HVALA!

bravo za nakupe, bravo za selitve, za nove zobke, za kofetke...bodite lepoooo in ja fouš za kuhano vince zvečer na štantih! Lepo nedeljo!

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
12.12.2009 23:44:28   
4pikice
IZVIRNO SPOROČILO: taškica

Eh na tole se pa moram javit. Ma nič niste zaje.bal. Temu se reče High demanding child - strokovno. Pač potrebuje stalno tvojo prisotnost.user posted image . To je čist normalno, jaz se itak ne pogovarjam z mamicami, katerim otroci spijo vso noč. Po mojih izkušnjah kaj takega ni mogoče. 4 dala skos, vsak se mi je zbujal. Res pa je, da se ne grem puščanja joka.....
IZVIRNO SPOROČILO: taškica

Imam kar malo slabo vest, ko  berem, da vam otrokci ne spijo. Naši spita že od 2.m celo noč. (upam, da se boš še z mano pogovarjalauser posted image )Sicer pa dobro vem, kako je to. Najstarejša hči se je ponoči zbujala do 3. leta, do 5. pa skoraj vsako noč prihajala k nama, ker jo je bilo strah. Ta druga se tudi ni nič zbujala, tako kot Lina in Ana. Pa sem ista mama.100 ljudi 100 čudi. Ne se sekirat, samo, da ne bo hujšega.

4pikice - verjamem da ti je odleglo da si dobila vrtec, veš naj bo teh še preostalih 3 mesecev čisto tvojih,. Izkoristih jih zase! Predvsem se pa spočij, itak boš imela ogromno dela tako ali tako.
taški, hvala, ker skbiš zame

lara-ana je bolje ima še drisko, pravtako tudi lina, drgače sta pa zelo živahniuser posted image user posted image

danes je pa ta velika bruhala, mojga pa kuha vročina in slabo mu je. ni kej, lepo smo se razporedili ta teden.jest sem jo pa zgleda najbol odnesla, včeraj me je samo slabilo, danes sem pa že ok.

hedi drži seuser posted image user posted image user posted image

Belen- da bi dooooooooooolgo spali

blanč- uživaj user posted image pa ne stanovanja zažgatuser posted image

pivo, kuhano vino, štanti,...in potem vse tiho je bilo. dejmo taški, noki, hedi pa še katera

< Sporočilo je popravil 4pikice -- 12.12.2009 23:51:23 >

2+1=4pikice

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
13.12.2009 7:37:06   
Belen
jutrooooooo,

očitno je pomagalo,da ste mi dobro želeli...so spale do 6.45h, druga do 7h....kakor koli nam dwojnim itak če se en zbudi je konc....drugi lahko spi do 12h user posted image user posted image user posted image

no upam,da bomo prišli nazaj w ta ritem...ki cel teden smo ustajali med 5-6h.... user posted image user posted image

no včasih sm med weekendom hodla domow ob 5h zjutraj...zdaj pa ustajam ob 5h user posted image user posted image user posted image user posted image

lepo nedeljo punce, mame, žene.... user posted image
grem kuhat user posted image

(odgovor članu 4pikice)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
13.12.2009 8:32:29   
blanč
Dobro jutro

Belen, ja ko se zbudi eden je čisto vseeno, če se še tadrug.
Hedi, ko bosta morala v vrtec ju pa zbudit ne boš moglauser posted image user posted image
Larči, ti onim, ki spijo do 8h kr povej, da jih imaš na ignoruuser posted image
4 pikice evo eno user posted image , da driska se čimprej odpravi od vas.
Taški mi tudi porabimo litre te fiziološke ima tamali prehlad in se ga nikakor ne rešimo.
Shadow bravo za uspešen nakup "join in the clab"

Se morem pohvalit, da mi tudi ne spimo več celo nočuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kakšno hvaljenje user posted image
Tamala postala večni lakotnik in je že ob 1.30 zahtevala jestuser posted image Postaja prava bajsika pa taka bibika je bilauser posted image
Zdele že oba vriskata v dnevni, jaz se nalivam s kofetom, ded bo pa itak pol dneva prespal, ker sma tolk iz forme ponočevanjauser posted image .
Letos je prvič v mojem življenju, da gledam čez okno in se ne veselim teh prvih snežink. Le kaj bo z našimi sprehodiuser posted image Od takrat ko smo prišli iz P do danes samo 2x nismo bili zunaj. Po moje bomo kr mal znorel jaz in tamaladvauser posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
13.12.2009 13:31:09   
buba.miska
Žana vodi 2:0
Jaz pa sem tudi že bolša.

Lep snežni dan vsemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
13.12.2009 14:09:57   
buba.miska
Sem se spomnila kaj mi je zadnjič iz glave pobegnilouser posted image user posted image user posted image user posted image

Kak naredite mlečno hrano(mlečni ziž, močnik, gres, keksolino...). Date alpsko mleko ali adaptirano mleko??

mislite da bota potem bolše spala ali enako, namreč še vedno hočeta na 3 ure jest ponočiuser posted image .

hvala za odgovore

Neposredna povezava do sporočila: 2424
13.12.2009 19:51:48   
buši2
dober večer!

Malo sem pavzirala, upam da niste jezne user posted image .
Mi smo že mobilni. Plazimo (po trebuščku seveda) in mamici delamo preglavice. Torej moram se čimprej spraviti v akcijo pospravljanja stvari, ki so do sedaj krasile dnevno sobo user posted image . HB da je samo ena tolk aktivna, druga še statično rotira na enem mestu user posted image .

Buba_ vsi ti mlečni rižki in ostale zadevce imajo notri že mleko in ga mešaš z vodo, tiste ki so pa brez mleka pa zmešaš z AM oz. ostalimi pripravki od mleka za dojenčke.

Vidim, da ste vse v glavnem super, prehladi in bolezni pa naj čimprej izvodenijouser posted image

Aja, Alja vodi 1:0

Mamice fajn se imejte in polupčkite svoje sončke!

Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?