4pikice
|
sm dala par fotk u svoj album od rd, če kero zanima. drgač pa, bolezn se širi, je še Lina dons bruhala.ma je bla res faca. popldne je šla spat, čez 2h se je zbudila, sem jo slišala kako se lepo sama zabava, nič ni jokala, sem si rekla, da jo še malo pustim, grem k ta velki v sobo na klepet ,kako je bilo kaj v šoli, grem nato k Lini, ki se mi veselo reži in kaj vidim, bruhanje povsod. po zidu, po ograjci, po postelnini, po sebi je bila tudi čisto pobruhana. In me gleda se mi smeji in hkrati še naprej bruha. Pol sem se pa jest smejala k sem vse to pucala. Lino sem dala, da se kopa v bani, ta velika pa da pazi nanjo, jest pa drgnt, pa reoblačit, pa razkužvat. Zdej pa vsi veselo spijo in upam, da bo kratka noč. ležalniki so zakon, men so full prov pršli, moje sta se prov fajn počutile v njem, imeli sta vsaka svojega, vse do 10 m. za nahrant pa ni bolšga k so še mejhni otrokci. krompir- zakon,naše ga obožujeta, belen, probi mau z otroškim mlekom zmešat, tko kot en pire,jest sem ga na začetku skor k vsaki zelenjavi dala, ker jima je okus po mleku full sedu. gemelli in senčka- tud naše samo mleko pijeta, vse ostalo blek, imam zdej nov način, da spijeta deci vode na dan, ko ju kopam, tuširam, ju po glavi polivam pa vsaj to popijeta, bolš kot nič smrekca pa nam kar lepo na atriju raste, jo bomo kar zunaj okrasili, pa lučke na okna, no pa jaslice še pridejo za božič, lani smo meli kar žive in dva ježuščka not