Hator
|
Dober večer, mamice. Spet po dolgem času še jaz... saj vem, sem bolj lena, se mi ne da toliko pisat. Sem bolj na FB, pa pol moram tam še za farmo poskrbet, pol pa že cajta zmanjka Vidim, da že pridno jeste GH, mi pa še nič, se še vedno kar lepo dojimo. No, včasih tudi ne tako lepo. Našega fanta seveda vse zanima in potem raje gleda naokoli, kot pa da bi jedel. In če se potem kak dan zgodi, da čez dan manj poje, imamo ponoči žurko. No, saj, smo pridni za spat, gremo ok. 19h, pa ponavadi kar spimo. Se pa zgodi, da kako noč tudi večkrat jemo. Ja, takle mamo. Kaka GH pa mojemu fantičku še nič ne duši, jaz mu jo pa tud sicer nimam namena kaj preveč hitro dajat, naj se kar še lepo doji. Smo pa staknili prvi prehlad naš tatko je bil prehlajen in se seveda ni mogel upreti, da ne bi cel teden lubčkal svojega sinka. No, zdaj pa mamo. Moram povedat, da je za nami tudi krst, vse priprave so uspele, vabila, konfete, torto, pecivo...vse smo naredili sami in je super izpadlo. Zdaj se pa lahko lotimo že božičnih voščilnic, pa pečemo piškote, slatkiše.... Smrekica bo umetna, ampak še čaka v škatli, jo bomo postavljali za sveti večer. Čeprav me včasih že zamika, da bi prej, ampak lani sva z možekom uvedla tako tradicijo (no, upamo, da to postane). Sicer pa že razmišljam o božični večerji, vsekakor slow food varianta z več izhodi, samo še ne vem, kako mi bo to uspelo ob mojem sinku, predvsem me bolj skrbi, da ga ne bom s kuhanjem in ropotanjem po kuhinji zbudila. Ampak nekako bomo že. Zdaj sem se pa prov razpisala. Grem... Nočko.
|