Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 12.12.2009 10:50:10
|
|
|
|
botrca
|
Grem naprej ustvarjat...lepo mi bodite pa če imate kak predlog kar na dan z njim.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 12.12.2009 13:10:07
|
|
|
|
Vrtnica79
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Punce,kaj naj naredim s sračko Saš-evo? Nisem več pametna,kaj mu naj dam.Malo prej je po 3 dneh kakal,trdo kot kamen,tak da si je celo rito rano,mu kri teče. Ne vem,sem vse že probala,pa ne pali nič. Kaj pa ga jezi? A ne more kakat al kaj? Da nima isto take finte ko V ko zadržuje blato. Saj se spomniš ko sem zadnjič razlagala na srečanju. Povej kaj več, ker za nazaj nisem brala pa nevem za kaj se gre
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 12.12.2009 13:12:40
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Aja, dober dan. Evo mene iz naftalina . Kako ste kaj? Se že praznično razpoložene? Mi imamo doma že vse okrašeno, samo jelke še nimamo. Za to je še čas........ Grem malo preletet kaj ste kaj pisale za nazaj...........
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 12.12.2009 13:15:37
|
|
|
|
Vrtnica79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya grem še enega skadit Kaj????????? A si spet začela nazaj ti, ti, ti, aja, boš lahko Matcar delala družbo na srečanjih
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 12.12.2009 13:20:15
|
|
|
|
Vrtnica79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Jaz bi tudi rada vedela koga obravnavate...prosim . eno,ki ni iz rr.joj babeeeeeeeeeeeeeeeeeee Saj smo že nehale z ugibanjem! ma ena ne poznate...drugič o tem A mene
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 12.12.2009 13:50:14
|
|
|
|
botrca
|
Pozdravljena vrtnica79 lepo te je brat po dolgem času. Kako si? Otroka zdrava?
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 12.12.2009 13:52:06
|
|
|
|
botrca
|
Jaz pa sem se zdaj najedla kanelon, endivijo s krompirjem in pečen krompir v bešamel omaki in plesnivim sirom. Jan pa je že jedel pred mano, ker sem ga dala spat. Zdaj pa grem tudi jaz malo križ spočit. Pol pa naprej ustvarjat.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 12.12.2009 14:04:40
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Ja, smo zdravi. HB, samo jaz se že celi mesec nekaj mučim z zdravjem. Ampak bo že. Samo da so otroci zdravi. Kaj pa ti ustvarjaš? Me pa gremo zdaj ko se je V zbudila delat pecivo iz pudinga, banan in otr. piškotov. Bo spet packarija v kuhinji
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 12.12.2009 14:17:50
|
|
|
|
arabela*
|
Dan................. Končno imam spet povezavo s svetom,so nam nekaj delali in smo bili brez neta cel dan ....jaz pa si varstvo zrihtala,da bom za šolo delala,pa nisem mogla nič
< Sporočilo je popravil Saraya -- 12.12.2009 14:23:20 >
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 12.12.2009 14:21:24
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 A mene jezus kristus..ma kak sploh lahko pomisliš na to.ti ti
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 12.12.2009 14:21:51
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Pol pa naprej ustvarjat. pridna si
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 12.12.2009 14:22:57
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 Ja, smo zdravi. HB, samo jaz se že celi mesec nekaj mučim z zdravjem. Ampak bo že. Samo da so otroci zdravi. Kaj pa ti ustvarjaš? Me pa gremo zdaj ko se je V zbudila delat pecivo iz pudinga, banan in otr. piškotov. Bo spet packarija v kuhinji jaz se mi zdi več ne spadam sem gor Sem nek posebn tip ženske,ki je gospodinjska opravila ne dišijo .....
< Sporočilo je popravil Saraya -- 12.12.2009 14:23:51 >
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 12.12.2009 14:24:30
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 Ja, smo zdravi. HB, samo jaz se že celi mesec nekaj mučim z zdravjem. Ampak bo že. Samo da so otroci zdravi. Kaj pa ti ustvarjaš? Me pa gremo zdaj ko se je V zbudila delat pecivo iz pudinga, banan in otr. piškotov. Bo spet packarija v kuhinji jaz se mi zdi več ne spadam sem gor Sem nek posebn tip ženske,ki je gospodinjska opravila ne dišijo ..... Sarya nisi edina. Pa ne se sekirat.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 12.12.2009 14:26:29
|
|
|
|
ly117
|
Ojla! Mi tudi zjutraj nismo imeli interneta pa sem se spravla ker delat. In sem izgubljala čas z likanjem, zdaj pa si morem še omaro pospravit. Aja pa ko mi opere še morem obesit in to bi bilo vse za danes.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 12.12.2009 14:27:20
|
|
|
|
arabela*
|
Jaz pa sem sama....na relax 100 na uro.....malečke sta šle malo v varstvo....moj predragi "možek" si v zgornjem stanovanju rihta avto in karoserijo finišira..... Jaz pa bom sedaj šla pod tuš,pa si nohte nalakirala.....palec na nogi me tako grozno boli,da komaj hodim .... Potem pa se grem z menegmentom ukvarjat............ . Aja za kosilo sem imela lepinjo,tisto taboljšo pekočo in pečeno appriko zraven,se najedla tak da mi je slabo.Kak me moj razvaja,ha?Da mi ni treba kuhat
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 12.12.2009 14:28:19
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Sarya nisi edina. Pa ne se sekirat. ma saj se ne sekiram ampak ko poslušam vse ostale,se mi moj kar zasmili...
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 12.12.2009 14:29:16
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 opere še morem obesit in to bi bilo vse za danes. ma joj,če se nič ne suši.... če bo katera vedela kje za kak rabljen sušilni ali pa pralno sušilni stroj...se na veliko priporočam
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 12.12.2009 14:31:03
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Kaj pa glicerinska svečka? Vprašaj v lekarni al pa pediatrinjo, nisem ziher če jo lahko daš dojenčku. Saj sem že o tem razmišljala,samo vprašanje če bi dobila recept.Bom pa vprašala v lekarni,če so za kupit,samo dvomim. Jaz sem dobila glicerinske svečke na bel recept. Če se pa dajo kupit pa ne vem. Stanejo pa malo majn kot 5EUR. Marcar pa pokliči P pa vprašaj. Aja jaz sem L dala samo polovičko ( po navodilu P) svečke je pa takrat bil star 3 mesece.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 12.12.2009 14:32:48
|
|
|
|
arabela*
|
Maks...revček,ne znam svetovat, ker nismo imeli nikoli teh problemov. Upam da se mu porihta
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 12.12.2009 14:33:02
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Sarya nisi edina. Pa ne se sekirat. ma saj se ne sekiram ampak ko poslušam vse ostale,se mi moj kar zasmili... Meni moj tudi kuha pa se mi ne smili.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 12.12.2009 14:33:23
|
|
|
|
arabela*
|
NIč babike..........šibam pod tuš....se tipkamo
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 12.12.2009 14:33:48
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Maks...revček,ne znam svetovat, ker nismo imeli nikoli teh problemov. Upam da se mu porihta Nima Maks težav, namreč Saš.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 12.12.2009 14:34:37
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 opere še morem obesit in to bi bilo vse za danes. ma joj,če se nič ne suši.... če bo katera vedela kje za kak rabljen sušilni ali pa pralno sušilni stroj...se na veliko priporočam Jaz obesim v kurilnico in lahko po 2 dneh poberem.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 12.12.2009 14:35:03
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya NIč babike..........šibam pod tuš....se tipkamo Uživaj.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 12.12.2009 15:48:31
|
|
|
|
Vrtnica79
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 opere še morem obesit in to bi bilo vse za danes. ma joj,če se nič ne suši.... če bo katera vedela kje za kak rabljen sušilni ali pa pralno sušilni stroj...se na veliko priporočam Jaz obesim v kurilnico in lahko po 2 dneh poberem. Jaz pa obesim na stojalo in po radiatorjih in imam v enem dnevu suho. Če pa imamo tako hico not v stanovanju in se res hitro suši. D rugače pa bi res sušilca nabavila. Saraya poglej na Bolhi. Mogoče kaj najdeš.
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.