|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke VII.del
11.12.2009 23:07:39   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Punce ura je cajt da se spravim dol. lepo spite.

Nočko,Marta!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
11.12.2009 23:08:03   
ly117
Grem jaz tudi. Nočko vsem.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
11.12.2009 23:08:25   
matcar
Pa smo že na polovici!user posted image user posted image user posted image
Zdaj pa res nočko!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
11.12.2009 23:08:51   
ly117
Pa smo uspele prit do 100-tke. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
11.12.2009 23:12:55   
arabela*
jaz tud grem ležečki....NOČKAuser posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
12.12.2009 8:02:07   
nebo
Dobro jutro deklice moje zlate pikice sončkaste...na Pohorju je sneg...user posted image user posted image gremo smučat....aja pa danes je pado ponoči, ker sem jaz bila včeraj pešake gori pa ga še ni bilo....user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
12.12.2009 8:04:18   
nebo

IZVIRNO SPOROČILO: nebo

Dobro jutro deklice moje zlate pikice sončkaste...na Pohorju je sneg...user posted image user posted image gremo smučat....aja pa danes je pado ponoči, ker sem jaz bila včeraj pešake gori pa ga še ni bilo....user posted image

Nisem vas uspela brati preveč za nazaj, ker ni časa, tako da upam na kak povzetek....zvečer pa študiram na veliko in pišem diplomo...tako da me zato ni....

Vidim pa da pridno čvekate in tako je tudi prav in zato tudi ni sonca...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kdaj pade kak kafe, da se psihično pripravim...user posted image

Velim cmok na vaš nos...user posted image

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
12.12.2009 8:38:26   
matcar
Jutro!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
12.12.2009 8:40:23   
matcar
Nebo,nič se še nismo dogovorile,so pa petki stalnica za kafe,samo sta že 2 petka ven padla.Lepo da si pešakala,kak se ti da?user posted image Aja,pa lepo,da napreduješ z diplomo!user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
12.12.2009 8:43:11   
matcar
Jaz pa sem spala ravno NIČ spet,je Maks priromal ob 2.30 v spalnico in nas vse zbudil,pol pa nazaj niso zaspali hitro.Katastrofa!user posted image user posted image user posted image Moj pametni ded pa sploh ni vedo,da ga nima zraven sebe!
Punce,kaj naj naredim s sračko Saš-evo? Nisem več pametna,kaj mu naj dam.Malo prej je po 3 dneh kakal,trdo kot kamen,tak da si je celo rito rano,mu kri teče.user posted image user posted image user posted image Ne vem,sem vse že probala,pa ne pali nič.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
12.12.2009 8:45:11   
nebo

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Jaz pa sem spala ravno NIČ spet,je Maks priromal ob 2.30 v spalnico in nas vse zbudil,pol pa nazaj niso zaspali hitro.Katastrofa!user posted image user posted image user posted image Moj pametni ded pa sploh ni vedo,da ga nima zraven sebe!
Punce,kaj naj naredim s sračko Saš-evo? Nisem več pametna,kaj mu naj dam.Malo prej je po 3 dneh kakal,trdo kot kamen,tak da si je celo rito rano,mu kri teče.user posted image user posted image user posted image Ne vem,sem vse že probala,pa ne pali nič.

Ojla dobro jutro....kaj pa če bi se šla kaj k zdravniku pokazat, kaj če je fasal kakšne gliste ali kaj....ubošček....

Spanje pa je pri nas pač tak tak en dan ja en dan ne najbolje....user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
12.12.2009 8:47:15   
nebo

Nebo,nič se še nismo dogovorile,so pa petki stalnica za kafe,samo sta že 2 petka ven padla.Lepo da si pešakala,kak se ti da?user posted image Aja,pa lepo,da napreduješ z diplomo!user posted image user posted image user posted image

Ma ja dela imam za sto norih...pa saj bo, ko grem v službo bi rada bila na koncu....samo me malo j...izpitni roki, ker imam izpit 25.1. in potem šele 15.6....halo jaz pa začnem z delom 5.7.....tako da....pa nekako bom že....upam na prvi rok, samo ne poznam nobenega, ki bi naredil v prvem roku,,,user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
12.12.2009 8:47:46   
nebo
Pridna bodi mati, šibam fročeke spakirat...

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
12.12.2009 8:50:35   
matcar

Ojla dobro jutro....kaj pa če bi se šla kaj k zdravniku pokazat, kaj če je fasal kakšne gliste ali kaj....ubošček....

Spanje pa je pri nas pač tak tak en dan ja en dan ne najbolje....user posted image

Nima glist,samo kaka tak težko.Pa nič takega ne je,da bi ga zapiralo,pa pije ful dosti.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
12.12.2009 8:51:29   
matcar

Ma ja dela imam za sto norih...pa saj bo, ko grem v službo bi rada bila na koncu....samo me malo j...izpitni roki, ker imam izpit 25.1. in potem šele 15.6....halo jaz pa začnem z delom 5.7.....tako da....pa nekako bom že....upam na prvi rok, samo ne poznam nobenega, ki bi naredil v prvem roku,,,user posted image

Boš pa ti prva!user posted image user posted image user posted image Samo to imej v glavi,pa bo ratalo.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
12.12.2009 8:51:47   
matcar

Pridna bodi mati, šibam fročeke spakirat...

Ti kr,jaz sem jih že.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
12.12.2009 9:57:01   
marta82

Pri Tineju vedno delujejo sveže borovnice (to bo zdaj težko dobit) pa namočene suhe slive. Ali pa probaj s toplim donatom.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
12.12.2009 10:02:36   
matcar
Marta,vse to sem že probala,pa ne pomaga.Donat je pomagal ravno 2x,pa gotovo.Suhe slive pa tudi ne palijo.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
12.12.2009 10:07:21   
marta82
Kaj pa glicerinska svečka? Vprašaj v lekarni al pa pediatrinjo, nisem ziher če jo lahko daš dojenčku.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
12.12.2009 10:10:40   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Kaj pa glicerinska svečka? Vprašaj v lekarni al pa pediatrinjo, nisem ziher če jo lahko daš dojenčku.

Saj sem že o tem razmišljala,samo vprašanje če bi dobila recept.Bom pa vprašala v lekarni,če so za kupit,samo dvomim.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
12.12.2009 10:17:16   
matcar
Zdaj pa šibam v šolo na božično-novoletni bazar! Se potem še tipkamo!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
12.12.2009 10:20:37   
marta82
So za kupit, ker sem jih jaz v nosečnosti. Tele:http://www.lekarnar.com/izdelki/eva-qu-svecka
Na tej strani spodaj pa vidim, da imajo ene posebej za otroke. Malo poglej.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
12.12.2009 10:41:56   
botrca
Evo mene končno user posted image . Nismo imeli interneta celo jutro pa me zato ni blo. Sinoči Jan ni in ni mogel zaspat mislim, da je komaj okrog 1h zaspal, tak da je kar 2h rabil user posted image user posted image user posted image ...ma sploh ne vem kaj mu je noče spat v svoji postelji za boga neuser posted image . Pa sem ful vztrajna pa ne gre.
Mene pa tak križ zopet boli, da komaj hodim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa še sama sva z Janom ati dela celi dan...zopetuser posted image .

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
12.12.2009 10:44:58   
botrca
Midva pa delava okraske za jelko, pa s belo tempero riševa...sem kupila kolaž papir in ko nekaj ven izrežem mu dam da z belo tempero nekaj gor nariše. To bomo dali letos na okna. Malo drugače. Sem pa mislila, da letos ne bi imeli jelke ker bi 100x na dan padala pa še razbijejo se lahko okraski in Jan se še lahko poreže in sem prišla na čudovito idejo da iz časopisnega papirja in kolaž papirja narediva okraske. Delam to prvič in upam, da mi bo uspelo.

< Sporočilo je popravil botrca -- 12.12.2009 10:45:55 >

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
12.12.2009 10:48:26   
botrca
Matcar kaj si probala fejst cukran kamilični čaj...Saš itak pije pa probaj mogoče bo pomagalo. Kaj pa če mu kaka hrana ne paše...mislim črevesju? Nekaj ga sigurno zapira...ne vem ugibam. Ali pa veš kaj še...mlačna voda...ali pa navadni jogurt.

Eh, sladko kavo mu skuhaj pa bo...user posted image ...hecam se.

< Sporočilo je popravil botrca -- 12.12.2009 10:49:09 >

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.