Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 11.12.2009 22:37:53
|
|
|
|
spelka12
|
Oooooo borke moje kako kaj? Mi pridno rastemo, se že smejemo, pa mejčken tudi jokcamo . miklarom vidim, da nisi obupala in da se pridno javljaš mišmišu moj - mwwwwaaaaaa evo cmok samo za tebe ps. a hausija še pridno gledaš? fargi kaj naj ti rečem, presrečna sem za tebe, uživaj v , sigurno boš zelo lepa nosečka in še lepša mamica, javi se mi kaj no. Vsem trepetalkam en kup sreče in +, tistim v postopku mirno roko, ostalim pa vsaki po eno . Vsem pa en lep vikend
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 12.12.2009 7:43:56
|
|
|
|
Buska
|
evo, bla na UZ, od srede zrastu iz 1,24 na 1,33 cm(17. dan ciklusa) in da sem zelo zelo slaba ... Res je reku, da grem u pon, 12.12. na punkcijo .... in sm ga vprasala, ce je verjetnost 0%, pa mi je pritrdil in rekel, da morjo postopek zakljucit, da vemo, kje smo ?!?! zdej mi pa ni jasn, a to zato, da pokurim en brezplacen poskus ali je potrebno te folikle pocistit ali sem eksperiment ali pregledajo folikle, zakaj ne rastejo ter na podlagi te analize naslednjic prejet druga zdravila v drugi kolicini ?!?!? tko, da bomo sli drugo leto v nove boje za je mela katera podobno izkusnjo? a vmes (med cakanjem na nov ICSI) daje tudi kake hormone, da bi spodbudili folikle? hvala in lep vikend
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 12.12.2009 8:22:10
|
|
|
|
loremi
|
Dobro jutro!
< Sporočilo je popravil loremi -- 12.12.2009 8:23:02 >
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 12.12.2009 9:12:51
|
|
|
|
loremi
|
Tanja_Jes, čestitke tudi od mene! Buska, folikel naj bi bil velik 13 mm in že pukcija v ponedeljek? A še z malo stimulacije nebi zrasel, z večjo dozo? No sam sprašujem se. Se mi pa zdi, da je pri vseh dekletih sploh prvi postopek bolj kot ne tipanje, kako reagiraš. Vseno pa upam, da bi ta folikel imel celico.
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 12.12.2009 10:37:52
|
|
|
|
Fargesia
|
dobro jutro!!! špelka moja, rada te mam!!!! aquica, kje si?!!!
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 12.12.2009 10:47:20
|
|
|
|
mismis
|
Dober dan vsem skupaj Špelček moj, jupi hvala za cmoka. Kako ste kaj, kako mali razbojnik, a je še priden?? Housija pa še gledam, zdaj je sploh zanimiv, ker se vrti okoli Cuddy , ta sramežljivo, simpatično se trudi zanikati nekaj kar je močneje od njega. Ma saj ti veš o čem govorim Loremi, se že kaj pripravljaš na deco? Buska, tile tvoji folikli so meni res čudni, daj probaj se pripraviti in spij vsaj malo pira, naj bi res ugodno vplival na rast foliklov
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 12.12.2009 11:00:28
|
|
|
|
Buska
|
Buska, folikel naj bi bil velik 13 mm in že pukcija v ponedeljek? A še z malo stimulacije nebi zrasel, z večjo dozo? No sam sprašujem se. Se mi pa zdi, da je pri vseh dekletih sploh prvi postopek bolj kot ne tipanje, kako reagiraš. Vseno pa upam, da bi ta folikel imel celico. ja, tko se je odlocu - sem tut jst debelo pogledala, kej vec, da bi prekinili, pa niti ni hotel slisat, je reku, mormo it do konca zdej, da vidmo kej smo .... tko, da bom v pon vidla kako in kaj -> mi pa doze, kljub temu, da ne reagiram ni povecal (16 inekcij puregona in 11 inekcij dipherlina)
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 12.12.2009 11:01:10
|
|
|
|
Buska
|
Buska, tile tvoji folikli so meni res čudni, daj probaj se pripraviti in spij vsaj malo pira, naj bi res ugodno vplival na rast foliklov se bom danes probala prepricat, da ga spravim dol in obdrzati v sebi .... jajcka sem pa pridno papcala
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 12.12.2009 11:34:58
|
|
|
|
loremi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Loremi, se že kaj pripravljaš na deco? O ja se, popravlam po kuhni in sesam po bajti, za jutr sem si tko zgarantirala, da mami skuha, mogooooče mi uspe še novoletno smrekco in lučne na balkon privlečt, pol se ne sme dvigovat, knede, drugi bi pa itak čakal na božični večer, matr še akvarij morm sčistit pa rekla sva, da greva zvečer na kuhančka ... no ja tole je kr misija ... ampak upam da če že kej od tega ne pride na vrsto do mojega izležavanja, da to nebi bil kuhanček . Sem pa jezna na pralni stroj - ne dela . Ok, bo počakal kup cunj 2 tedna, se bo pa najdl še kej tazga za oblečt, kar drgač ne diši preveč navlečt na rit. Buska ... glede na situacijo ti želim veliko sreče! Če pa pivo ne gre dol, pa mogoče tablete ali prah pivskega kvasa ...
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 12.12.2009 12:29:03
|
|
|
|
lučka 25
|
Buska, jaz sem mela podobne teđave pri 1.IVF postopku, tudi pri Rešu. Punkcijo sem mela potem na 19 dan, pa ene 4 folikle sem mela tam okoli 17mm na dan punkcije. Mi je spunktiral čisto vse folikle, tudi ves drobiž, samo da bi videl ali so vsi folikli prazni, ali se vsaj v manjših foliklih skriva kaka celica, da bomo vedeli za naslednji postopek kako in kaj. No, kot si lahko že razbrala, nisem pridelala nobene celice in tako plačala le zdravila in 200€ za punkcijo. V neupelem postopku sem mela terapijo s superfactom in 2 enoti menogona in folikli so začel vsaj malo rast proti koncu, ko mi je rekel, da nj superfactom neham. Taklo sem mela pri 2. IVF samo 3 enote Menopurja, folikli so po šolsko rasli, punkcija na 12. dan in pridelala sem 5 celic, nato sta ila 2 zarodka, en se je prijel in tu je Neža.
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 12.12.2009 12:37:18
|
|
|
|
pikovit
|
Dan punce moje Nič sem se opogumila in sem rekla,da vam povem novico.Za mano je 8 postopek.Torej 11 transfer.Pridelala sem 19 celic.2 so mi vstavili in 2 sta šla v skrinjo. Druga novica pa je ta,da sem končno tudi pri nas prvič v življenju zagledali .Na 12 dan je bila bhcg 164,kar pa ni neka huda vrednost.Zato sem zelo realna.Kar se pa znakov nosečniških tiče jih pa ni .Mogoče zato,ker je beta tako majhna.Kaj pa vem. Moj prvi uz je 24.12.Pa držimo pesti,da bomo na uz zagledali Uživajte v viknedu
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 12.12.2009 12:43:06
|
|
|
|
nokes
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Dan punce moje Nič sem se opogumila in sem rekla,da vam povem novico.Za mano je 8 postopek.Torej 11 transfer.Pridelala sem 19 celic.2 so mi vstavili in 2 sta šla v skrinjo. Druga novica pa je ta,da sem končno tudi pri nas prvič v življenju zagledali .Na 12 dan je bila bhcg 164,kar pa ni neka huda vrednost.Zato sem zelo realna.Kar se pa znakov nosečniških tiče jih pa ni .Mogoče zato,ker je beta tako majhna.Kaj pa vem. Moj prvi uz je 24.12. Pa držimo pesti,da bomo na uz zagledali Uživajte v viknedu oooo, pikovit, prelepa novica. ja, nič ne, držimo pesti! pri nas jih je osem + 4 tačke!!! držimo!!!
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 12.12.2009 12:52:06
|
|
|
|
loremi
|
Pikovit jeeeeej čestitke!!!! Da bi vama na UZ ugledan tako zelo polepšal praznike !!
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 12.12.2009 12:58:59
|
|
|
|
kimsy
|
pikovit - . Full držim pesti, da bo 24.12. tvoj najsrečnejši dan! Jst tud nisem mela full visoke bete!
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 12.12.2009 13:05:36
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: kimsy pikovit - . Full držim pesti, da bo 24.12. tvoj najsrečnejši dan! Jst tud nisem mela full visoke bete! kašno beto pa si imela? In ostale punce ali je imela kdaj katera tako nizko beto in je bilo potem vse OK?
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 12.12.2009 13:10:02
|
|
|
|
Buska
|
lučka25: hvala za info. a za placilo si se zmenila po punkciji ali pred punkcijo (ker bi potem tudi mi2 placala in prihranila koncesijo) ... sem ti poslala se ZS .. pikovit: cestitam
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 12.12.2009 13:17:08
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
Pikovit....sem vedla da nekaj kuhaš... čestitke... držim pesti da je vse ok... sicer se pa glih ne spoznam na beto, pomoje da je tko, da vse kar je več kot 40 je ok. Drugač si pa ti delala 12 dan, ponavadi imajo 15 dan test, zdej pa ne vem koliko se na dan poveča ta beta. Jest bi računala da se vsak dan podvoji in če bi potem računala 15 dan bi jo imela 500, kar je pomoje super. No naj punce povejo, ki imajo več izkušenj s tem...ti pa iz srca privoščim, pa sej veš da te mam ful ful rada
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 12.12.2009 13:28:49
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Dan punce moje Nič sem se opogumila in sem rekla,da vam povem novico.Za mano je 8 postopek.Torej 11 transfer.Pridelala sem 19 celic.2 so mi vstavili in 2 sta šla v skrinjo. Druga novica pa je ta,da sem končno tudi pri nas prvič v življenju zagledali .Na 12 dan je bila bhcg 164,kar pa ni neka huda vrednost.Zato sem zelo realna.Kar se pa znakov nosečniških tiče jih pa ni .Mogoče zato,ker je beta tako majhna.Kaj pa vem. Moj prvi uz je 24.12.Pa držimo pesti,da bomo na uz zagledali Uživajte v viknedu Pikovitek moja Kar kričim od veselja. In za 12. dan je beta super Jupiiiiiii. Bogec je le prišel pobožat stare borke
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 12.12.2009 13:29:25 >
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 12.12.2009 13:35:35
|
|
|
|
mismis
|
Pikovit, pa to mi delaj stara , ma če si kdo tole zasluži, sta to vi2. Srce moje, iskrene čestitke, pa veliko volje in upanja v to kar še prihaja, ker bo dobro. Božiček bo dober mož in ti bo prinesel srčke. Srce moje, tvoja novica je fantastična, fantastična zate in pa seveda za vse nas stare borke, ker daje upanje , kar pomeni, da če bomo le dovolj vztrajne, bomo vse prišle do željenega cilja
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 12.12.2009 13:39:15
|
|
|
|
pikovit
|
Oh punce moje jaz vas imam tolk rada .
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 12.12.2009 13:41:11
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: mism Kar pomeni, da če bomo le dovolj vztrajne, bomo vse prišle do željenega cilja TAKO JE VZTRAJNOST IN NE POSLUŠAT DRUGIH !!!!!!!
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 12.12.2009 13:53:18
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: mism Kar pomeni, da če bomo le dovolj vztrajne, bomo vse prišle do željenega cilja TAKO JE VZTRAJNOST IN NE POSLUŠAT DRUGIH !!!!!!![/b] to se pa pri meni ni za bati
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 12.12.2009 14:11:51
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Dan punce moje Nič sem se opogumila in sem rekla,da vam povem novico.Za mano je 8 postopek.Torej 11 transfer.Pridelala sem 19 celic.2 so mi vstavili in 2 sta šla v skrinjo. Druga novica pa je ta,da sem končno tudi pri nas prvič v življenju zagledali .Na 12 dan je bila bhcg 164,kar pa ni neka huda vrednost.Zato sem zelo realna.Kar se pa znakov nosečniških tiče jih pa ni .Mogoče zato,ker je beta tako majhna.Kaj pa vem. Moj prvi uz je 24.12.Pa držimo pesti,da bomo na uz zagledali Uživajte v viknedu kako sem vesela, da je tudi zate posijal sonček , ma vsaki stari borki tako iz srca želim ....
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 12.12.2009 14:13:34
|
|
|
|
srecka79
|
Ojla! Na forumu sem nova in imam nekaj vprašanj.V ponedeljek sem imela ET in kljub temu da sem pod 35 let so mi vstavili dva zarodka. Sicer sem mamica že dvema otrokoma ki sta bila spontano spočeta. Zaradi moževe bolezni sva bila postavljena pred dejstvo ali na ivf in to čimprej ali pa se odločiva da sta dva dovolj. Ker pa je želja po otroku prevladala sva se odločila za postopek. Ker nama je zdravnik povedal določene stvari le okvirno me zanima kar se počitka in dela tiče. Sicer kar dosti počivam a žal z dvema to ne gre ravno najbolje. Hvala že v naprej
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 12.12.2009 14:17:12
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: srecka79 Ojla! Na forumu sem nova in imam nekaj vprašanj.V ponedeljek sem imela ET in kljub temu da sem pod 35 let so mi vstavili dva zarodka. Sicer sem mamica že dvema otrokoma ki sta bila spontano spočeta. Zaradi moževe bolezni sva bila postavljena pred dejstvo ali na ivf in to čimprej ali pa se odločiva da sta dva dovolj. Ker pa je želja po otroku prevladala sva se odločila za postopek. Ker nama je zdravnik povedal določene stvari le okvirno me zanima kar se počitka in dela tiče. Sicer kar dosti počivam a žal z dvema to ne gre ravno najbolje. Hvala že v naprej ...čist normalno kot doslej, le izogibaj se dvigovanju težkih bremen....drugače pa imaš po IVF načeloma bolniški stalež do prvega UZ-ja...oziroma po potrebi tudi dlje....pa srečno!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?