Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 11.12.2009 22:57:54
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Za crknit . Moj se je že danes 2x zbudo pa tak zmeden da ne ve ki ma glavo. Kero? Zgorno al spodno? Me se zdi da obe.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 11.12.2009 22:58:08
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Kak ne najdeš ideje? Poveš kje in kdaj pa je. To že,samo da bi ble same babe,to pa bo najbrž neizvedljivo. Zakaj?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 11.12.2009 22:58:12
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Kak ne najdeš ideje? Poveš kje in kdaj pa je. To že,samo da bi ble same babe,to pa bo najbrž neizvedljivo. Mogoče pa bi se dalo zmenit. Še pa mormo prej tasinega. Lahko pa bi kr oba skupaj,pa je stvar rešena! Tudi to je ena od možnosti. Moram se z Taso zmenit!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 11.12.2009 22:58:41
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Kak ne najdeš ideje? Poveš kje in kdaj pa je. To že,samo da bi ble same babe,to pa bo najbrž neizvedljivo. zakaj bi bilo to neizvedljivo? Ker nimate vse varstva!Zato sem mislila....eh,bomo se že zmenle,še je cajt! ja pa čaki malo...lahko pa bi se zmenle..kao en dan po osmi uri,pa tam do desete mogoče? Ne vem...pač predlog
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 11.12.2009 22:58:48
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Kak ne najdeš ideje? Poveš kje in kdaj pa je. To že,samo da bi ble same babe,to pa bo najbrž neizvedljivo. Zakaj? Varstvo je težava!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 11.12.2009 22:59:32
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Kak ne najdeš ideje? Poveš kje in kdaj pa je. To že,samo da bi ble same babe,to pa bo najbrž neizvedljivo. zakaj bi bilo to neizvedljivo? Ker nimate vse varstva!Zato sem mislila....eh,bomo se že zmenle,še je cajt! ja pa čaki malo...lahko pa bi se zmenle..kao en dan po osmi uri,pa tam do desete mogoče? Ne vem...pač predlog Saj nekaj takega sem mislila,ja.Če vam gre vun,ni problema pol.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 11.12.2009 22:59:46
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Kak ne najdeš ideje? Poveš kje in kdaj pa je. To že,samo da bi ble same babe,to pa bo najbrž neizvedljivo. Zakaj? Varstvo je težava! pa dajmo otroke spat.....
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 11.12.2009 23:00:31
|
|
|
|
ly117
|
Sem pozabla omenit da sem si pa danes jaz po dolgem času nekaj kupla. Za 32 EUR sem si kupla 4 mikice, pižamo in seveda na L nisem pozabla še njemu bodi.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 11.12.2009 23:00:41
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Kak ne najdeš ideje? Poveš kje in kdaj pa je. To že,samo da bi ble same babe,to pa bo najbrž neizvedljivo. zakaj bi bilo to neizvedljivo? Ker nimate vse varstva!Zato sem mislila....eh,bomo se že zmenle,še je cajt! ja pa čaki malo...lahko pa bi se zmenle..kao en dan po osmi uri,pa tam do desete mogoče? Ne vem...pač predlog Saj nekaj takega sem mislila,ja.Če vam gre vun,ni problema pol. ja jaz lahko......samo da mi M zaspi..okol pol osme....pol pa šibnem...ampak ne za dolgo,pa uric,ravno dovolj,da se ga našlukam
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 11.12.2009 23:01:06
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Kak ne najdeš ideje? Poveš kje in kdaj pa je. To že,samo da bi ble same babe,to pa bo najbrž neizvedljivo. Zakaj? Varstvo je težava! Varstvo pri atiju je baje fajn.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 11.12.2009 23:01:11
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Sem pozabla omenit da sem si pa danes jaz po dolgem času nekaj kupla. Za 32 EUR sem si kupla 4 mikice, pižamo in seveda na L nisem pozabla še njemu bodi. super
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 11.12.2009 23:01:29
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Kak ne najdeš ideje? Poveš kje in kdaj pa je. To že,samo da bi ble same babe,to pa bo najbrž neizvedljivo. zakaj bi bilo to neizvedljivo? Ker nimate vse varstva!Zato sem mislila....eh,bomo se že zmenle,še je cajt! ja pa čaki malo...lahko pa bi se zmenle..kao en dan po osmi uri,pa tam do desete mogoče? Ne vem...pač predlog To bi meni super pasalo.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 11.12.2009 23:02:38
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Varstvo pri atiju je baje fajn. Luka vedno uživa v takem varstvu.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 11.12.2009 23:03:02
|
|
|
|
matcar
|
No,super! Pol pa samo pretuhtam še,kam bi lahko šle,da bo za vse vredi,pa javim.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 11.12.2009 23:03:08
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 To bi meni super pasalo. ma ja..take varjante so okej...zdaj v četrtek pa imamo s šolo fešto na ribičiji....pa ne grem,ker saj veš........sploh do tja prit,pa nimajo vse enakih problemov...pa to.....
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 11.12.2009 23:03:25
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Sem pozabla omenit da sem si pa danes jaz po dolgem času nekaj kupla. Za 32 EUR sem si kupla 4 mikice, pižamo in seveda na L nisem pozabla še njemu bodi.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 11.12.2009 23:03:50
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar No,super! Pol pa samo pretuhtam še,kam bi lahko šle,da bo za vse vredi,pa javim. ne preveč daleč...v slučaju,da ne bom sposobna peljat
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 11.12.2009 23:04:29
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 To bi meni super pasalo. ma ja..take varjante so okej...zdaj v četrtek pa imamo s šolo fešto na ribičiji....pa ne grem,ker saj veš........sploh do tja prit,pa nimajo vse enakih problemov...pa to..... Pa ne,jaz niti nisem imela kaj takega v mislih,Tak,par drinkov,pa dosti smeha!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 11.12.2009 23:05:01
|
|
|
|
arabela*
|
grem še enega skadit
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 11.12.2009 23:06:07
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 To bi meni super pasalo. ma ja..take varjante so okej...zdaj v četrtek pa imamo s šolo fešto na ribičiji....pa ne grem,ker saj veš........sploh do tja prit,pa nimajo vse enakih problemov...pa to..... Pa ne,jaz niti nisem imela kaj takega v mislih,Tak,par drinkov,pa dosti smeha! To ja.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 11.12.2009 23:06:07
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar No,super! Pol pa samo pretuhtam še,kam bi lahko šle,da bo za vse vredi,pa javim. ne preveč daleč...v slučaju,da ne bom sposobna peljat Ni panike,bomo se zmenle,pa bo.Lahko pa bi šle po par nas skupaj,da ne rabimo vse za volan.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 11.12.2009 23:06:41
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya grem še enega skadit Jaz sem glih pripalila zadnega za dans.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 11.12.2009 23:06:50
|
|
|
|
marta82
|
Punce ura je cajt da se spravim dol. lepo spite.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 11.12.2009 23:07:21
|
|
|
|
matcar
|
Nič,Saš je že začel z vajami.Šibam,nočko vsem!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 11.12.2009 23:07:28
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Punce ura je cajt da se spravim dol. lepo spite. Nočko.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezenMorda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.