Nepoznana
|
Spanje: kok vam js zavidam, da vam otročki tko dolgo spijo - v enem kosu. Moja dama je zdej prespala 4 noči . No, vsaki dve, tri ure se je zbudila da je jedla, pol pa lepo zaspala nazaj. Dvakrat sem jo celo previjala ponoč, ker se je pokakala. Med previjanjem se je veselo smejala, potem pa zaspala. Pridna. Spi pa pri meni (večji del noči - zvečer jo dam v posteljico in jo ponoči pustim pri meni, ker se mi je preprosto ne da prestavljat) in sem ugotovila, da preverja, če sem še poleg - eno oko rahlo odpre in ko me vidi zapre nazaj, če me pa ni, pa z obema pogleda in če me ne zagleda takoj, začne tulit . Od spanja pri meni jo bomo pa odvajal, ko bo spala ponoči. Tko kot sem rekla, že to je dosežek, da ni budna cele noči. Aja, večkrat imamo prižgano solno lučko, jo pa navajamo tudi na črno temo. Menstruacija: je še ni in je tud nč ne rabim. Kar naj ostane kjer je Kopanje: dejte mi neki povedat. Meni je patronažna rekla, da mora imeti otrok še kakšni dve, tri ure po kopanju na glavi kapo, da si ne prehladi ušes. Zdej pa me zanima - kako to ve prakticirate? Vita je namreč čisto divja, ko mora imet kapo (ampak samo v stanovanju, zunaj je pa dobr, če jo ima). Stanovanje imamo namreč zelo toplo (nikoli manj kot 23 stopinj), pa nikjer nobenega prepiha in se mi mal trapasto zdi, da jo silim imet kapo. Dejte mi svetovat...je kapa res potrebna?