|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009*
11.12.2009 15:44:07   
Mož*
Mi imamo Baby Sense 2. Piskal ni še nikoli (no ja, ko smo odnesli otroka in ga ob tem pozabili izklopitiuser posted image user posted image user posted image , je tulil kot nor) ampak to ni to. Sicer pa pri nas nikoli ni ćrne teme, ker JAZ ne maram črne teme.

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu škorpijončica)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
11.12.2009 16:50:37   
baby blue
Mi smo se pa ravno skopali zdej pa sladko spančkamo... Mmmmmm diši kot rožica...

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
11.12.2009 17:24:34   
barika
Škorpijončica, pri prvem mi je skoz piskal, zdej mi še HB ni. Drugače spimo pa v popolni temi, ko  je pa treba pa prižgem lučko na AC. želim ti pa čim manj takšnih noči, ker vem kako je.

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
11.12.2009 18:25:43   
baby blue
Mi tudi spimo v popolni temi... Če se pa sredi noči zbudi pa prižgem lučko v obliki lunice ki lepo nežno modro sveti... Da ni preveč močno...

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
11.12.2009 19:23:37   
jullie
..js imam tudi rada temo..popolno.. med hranjenjem prižgem pa ''lava'' lučko..je ravno dovolj svetlobe..

--------------
..sem prišla pogledat kolko ste spet načvekale, pa vidim, da ste že dva dni lene user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
11.12.2009 19:28:02   
Tanik
dober večer, spet jaz po parih dneh.

imam starše na obisku in sem izkoristila včerajšnji dan za obisk v službi pa malo po trgovinah.sem mu šla kupit zimske kape pa en kompletek sem kupila v BC ker imajo 50% znižanje lanskih modelov.
naš tamal je pa to noč spal v kosu 7 ur user posted image upam da bo to vsako noč.

IZVIRNO SPOROČILO: neli04

punce,kako pa je kaj z vašo menstruacijo?

je še ni, pa kljub temu da ne dojim pa tudi ne pogrešam je.edino vnetje sem dobila, me vse srbi user posted image

škorpijončica mi spimo v temi. no imamo žaluzije čez, ni čisto črna tema ker od zunaj sveti kaka luč če se pri sosedih prižge.

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
11.12.2009 19:33:40   
veselka
menstruacija po 3 tednih se mi je končala čišča in 2 tedna za tem sem dobila 1., domnevam, da je blo to to in potem še 2x, vse v roku 1 meseca... zdej pa že več kot mesec ni nič, neki flekci so bli 4 dni nazaj, od M pa pol ne duha ne sluha...

spanje celo noč imam od AC lučko prižgano, če minimi pri meni spi, da je ne speštam user posted image hecam se... da joška lažje cilj najde user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil veselka -- 11.12.2009 19:37:50 >

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
11.12.2009 19:47:47   
tulpek
ko mali pri meni spi imam tudi js lučko.

M user posted image je že user posted image , čeprav dojim na polno.

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
11.12.2009 19:50:24   
Nepoznana
Spanje: kok vam js zavidam, da vam otročki tko dolgo spijo - v enem kosu. Moja dama je zdej prespala 4 noči user posted image user posted image . No, vsaki dve, tri ure se je zbudila da je jedla, pol pa lepo zaspala nazaj. Dvakrat sem jo celo previjala ponoč, ker se je pokakala. Med previjanjem se je veselo smejala, potem pa zaspala. Pridna. Spi pa pri meni (večji del noči - zvečer jo dam v posteljico in jo ponoči pustim pri meni, ker se mi je preprosto ne da prestavljat) in sem ugotovila, da preverja, če sem še poleg - eno oko rahlo odpre in ko me vidi zapre nazaj, če me pa ni, pa z obema pogleda in če me ne zagleda takoj, začne tulit user posted image . Od spanja pri meni jo bomo pa odvajal, ko bo spala ponoči. Tko kot sem rekla, že to je dosežek, da ni budna cele noči. Aja, večkrat imamo prižgano solno lučko, jo pa navajamo tudi na črno temo.

Menstruacija: je še ni in je tud nč ne rabim. Kar naj ostane kjer je user posted image

Kopanje: dejte mi neki povedat. Meni je patronažna rekla, da mora imeti otrok še kakšni dve, tri ure po kopanju na glavi kapo, da si ne prehladi ušes. Zdej pa me zanima - kako to ve prakticirate? Vita je namreč čisto divja, ko mora imet kapo (ampak samo v stanovanju, zunaj je pa dobr, če jo ima). Stanovanje imamo namreč zelo toplo (nikoli manj kot 23 stopinj), pa nikjer nobenega prepiha in se mi mal trapasto zdi, da jo silim imet kapo. Dejte mi svetovat...je kapa res potrebna?

25.9. Vita
rojstvo: 52cm, 3600g, og 35cm
1. mesec: 54cm, 4460g, og 36,8cm
3. mesec: 62,5 cm, 6410g, og 40 cm

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
11.12.2009 20:09:58   
litlleMiss
Čer!

Altaja!!!user posted image kje si kupila božičkovo kapico? Povsod sem že bila pa je nikjer ne najdem..

Seznam bom jutri posodobila user posted image zdaj se mi ne dauser posted image user posted image

Lepo noč želim

27.8.2009 se nama je pridružila Tia**

27.08.09 - 2720 g, 47 cm
24.09.09 - 3500 g, 51,5 cm
20.10.09 - 4380 g, 55 cm
26.11.09 - 5250 g, 58 cm

(odgovor članu Nepoznana)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
11.12.2009 20:23:44   
polari
IZVIRNO SPOROČILO: Nepoznana

Kopanje: dejte mi neki povedat. Meni je patronažna rekla, da mora imeti otrok še kakšni dve, tri ure po kopanju na glavi kapo, da si ne prehladi ušes. Zdej pa me zanima - kako to ve prakticirate? Vita je namreč čisto divja, ko mora imet kapo (ampak samo v stanovanju, zunaj je pa dobr, če jo ima). Stanovanje imamo namreč zelo toplo (nikoli manj kot 23 stopinj), pa nikjer nobenega prepiha in se mi mal trapasto zdi, da jo silim imet kapo. Dejte mi svetovat...je kapa res potrebna?

Jaz mu kar dajem na glavo kapico, tisto belo bombažno....sicer malo protestira, ampak ni sile. Taki je v njej ko kaka omika user posted image user posted image user posted image . Mi sicer imamo toplo, ampak zaradi mokrih las mu pač dam gor.

Glede spanja v temi pa: pri nas je vedno bolj svetlo, ker imajo sosedi neke luči vedno prižgane. Drugače pa tudi jaz ne maram trde teme, imam pa poleg postelje nočno lučko, samo je niti za dojenje ne potrebujem, ker še posebej zdaj imajo sosedi polno lučk.....user posted image

< Sporočilo je popravil polari -- 11.12.2009 20:28:44 >

Enej: 21.9.2009: 3880g, 53cm

Klara: 21.12.2010: 3480g, 53cm

(odgovor članu Nepoznana)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
11.12.2009 20:55:12   
veselka
jaz ji lase fino sfrotiram... kape že neki časa ne dajem več gor, ker je blo preveč dretja, pa še računam, da gre kmal spat, takrat pa naj ne bi imeli kape gor. aja, ji pa niti ne močim glave pri vsakem kopanju.

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
11.12.2009 21:08:46   
altaja
IZVIRNO SPOROČILO: litlleMiss
Altaja!!!user posted image kje si kupila božičkovo kapico? Povsod sem že bila pa je nikjer ne najdem..

Je luškan moj božiček, ne? user posted image Kapica je del celotnega kostima, kupljen je bil pa v H&M v Cityparku. Dans sva bla oba božička user posted image

Ponoči mamo tud mi temo v sobi, ker jst ne morem spat če ni popolne teme in tišine user posted image . Do dnevne so 2 vrata, pa se zbudim in grem TV ugasnt če moj slučajno tam zaspi. Mam prou senzor zgleda.. Ko se mali zbudi ga vzamem k sebi v posteljo, dvignem pižamco in že cuzamo.. če pa slučajno ne najde pa  z mobitelom malo posvetim in spimo dalje. Drugače pa malega navajam, da bi spal tudi v hrupu in svetlobi, da ne bo revež tko kot jst..zna bit to ful zoprno. Itak dokler jst ne grem spat na hodniku gori luč pa vrata so odprta, ker ga grem vsake tolko malo pogledat če je vse ok.

Kapice po kopanju.. pri nas je bla to tud nočna mora. Tiste bombažne s trakci ni in ni maral (pa še ful mu ne pašejo user posted image ). Zdej mam bombažne brez trakcev..so veliko lepše, bolj praktične in raje jih ma. Dam pa vedno kapco gor..že zaradi občutka. Meni tud ni, da bi z mokro glavo skakala okrog.. Ma pa naš kar nekaj lask, tko da..

AC nimam.. samo navadno varuško.

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu litlleMiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
11.12.2009 21:12:15   
draja
Jaz kape ne dajem gor, ker mu glavo fino zbrišem in razčešem in se mu že v kopalnici posuši. Pa že tko al tko se proti koncu, ko ga oblačim začne dreti, da čist zašvica, kaj bi šele bilo, če bi imel še kapo gor.

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
11.12.2009 21:24:43   
Mož*
Ja, kape pa v življenju nobenemu nisem dajala po kopanju. Že tako in tako so imeli vsi histerični napad ob kapah, da bi jim pa še kopanje takole pokvarilauser posted image user posted image user posted image , to pa ne...

Pri čemer je bila ta druga tako lasata, da smo jo pri manj kot pol leta že strigli (smučarka).

Menstruacija?? Kaj je že touser posted image user posted image user posted image (Hecam se, pri meni je nikoli ni praktično leto dni; no ja, če upoštevamo, da sta prva in druga na 14 mesecev + 9 + 15; je takrat ni bilo 38 mesecev (samo 2 poroda vmes).

Tulpek, naš tudi danes tako sračka, da je kaj... Imata s Tjašem skupne dneve...

Altaja, prekrasen Božiček. Jutri grem v Mother Care pogledat, če imajo tudi pri nas tisti krasen božični bodi z jelenčkom. Nextov jelenčkov puloverček je pa tako in tako eden naših najljubših.

Dolenjka, a je še vročina?

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
11.12.2009 21:27:27   
barika
Moja dva nikol nista imela kape gor, ker se men ti zdi mal nesmiselno. Glavo mu obrišem v kopalnici, pa nikol ne grem takoj ven iz kopalnice, ko pa grem, je pa itaq ful temp. razlike, tak da ...
aja, jaz tudi ne prenesem imeti nič na glavi (mogoče samo naušnikeuser posted image ), tak da tudi njiju ne silim imeti kape na glavi ..tavečji pa itaq živčnega faše, če ima kej gor user posted image user posted image user posted image (zdej mu dam balaklavo gor, da jo ima namesto šala, pa malo okol ušes), aja pa nikol ni imel (trkam za 1x)  vnetih ušes, ker mu čistim nosuser posted image user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
11.12.2009 21:37:55   
altaja
IZVIRNO SPOROČILO: Mož*

Altaja, prekrasen Božiček. Jutri grem v Mother Care pogledat, če imajo tudi pri nas tisti krasen božični bodi z jelenčkom. Nextov jelenčkov puloverček je pa tako in tako eden naših najljubših.

Nextov jelenček je tud moj najljubši..sam kaj ko je tko hitro pobruhan user posted image

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
11.12.2009 21:38:02   
Mož*
IZVIRNO SPOROČILO: barika

Moja dva nikol nista imela kape gor, ker se men ti zdi mal nesmiselno. Glavo mu obrišem v kopalnici, pa nikol ne grem takoj ven iz kopalnice, ko pa grem, je pa itaq ful temp. razlike, tak da ...
aja, jaz tudi ne prenesem imeti nič na glavi (mogoče samo naušnikeuser posted image ), tak da tudi njiju ne silim imeti kape na glavi ..tavečji pa itaq živčnega faše, če ima kej gor user posted image user posted image user posted image (zdej mu dam balaklavo gor, da jo ima namesto šala, pa malo okol ušes), aja pa nikol ni imel (trkam za 1x)  vnetih ušes, ker mu čistim nosuser posted image user posted image

Tole mi je znano. Jaz tudi sovražim kape in jih ne nosim. Še danes se spominjam, kako sva s pokojno babico pred skoraj 40user posted image user posted image user posted image leti kupovali kapo v Supermarketu. Sem ji ušla pod stojalo s plašči in se drla po vsej trgovini:""Ama, ne kupi mi, ne kupi mi"... (Šlo je pa za eno pleteno rjavo baretko, še zdaj vem). Kapa je ostala v trgoviniuser posted image user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
11.12.2009 21:39:26   
Alma84
kapica..ko jo kopam vžgem še kalorifer in mi celo stanovanje tok zagreje da mam poletje not..in ji pol ne devam kapice gor :) ker je pol samo vpitje user posted image sicer ji že z brisačo tudi fajn osušim :)

No moja mala se je pa danes prvič naglas smejalauser posted image user posted image user posted image in to celih 5 min. in kok je blo to lušn za slišat!!!!

spanje..ponoči mam neko nežno malo lunico ki sveti tko da jo mam na očeh..upam da se hmal odvadim da jo non stop kontroliram..za vsak ko se premakne se zbudim in jo pogledam če je ok..in me že malo nervira to..ker tko nimam mira in spanca..user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
11.12.2009 21:40:58   
Mož*
IZVIRNO SPOROČILO: altaja

Nextov jelenček je tud moj najljubši..sam kaj ko je tko hitro pobruhan user posted image

Ah, saj ga naš tudi hitro krsti. Ampak najslabšo karmo ima pa en zelen Nextov pajacek, samo da mu ga nataknem, je že pobruhan, tristo kosmatih.

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
11.12.2009 22:08:51   
tulpek
Moj mali s kapo nima problemov, sploh nisem vedela, da zna to povzročati težave user posted image . Tak da js mu jo dam po kopanju na glavo, ker je kar temperaturne razlike. V kopalnici fajn ogrejem s kaloriferjem, drugje je pa 20-21°C. Tudi js že pridno nosim kapo na sprehodu, sploh če piha. Sem pri bolj zmrzljivih.

IZVIRNO SPOROČILO: altaja

Ponoči mamo tud mi temo v sobi, ker jst ne morem spat če ni popolne teme in tišine user posted image .

Kot da bi brala sebe, preden sem šla v študenta... slišala sem vsak najmanjši hrup... potem sem se pa navadla spati tudi, če so imeli nad nami žurko.

Tulpek, naš tudi danes tako sračka, da je kaj... Imata s Tjašem skupne dneve...

Smo dobili še večerno porcijo user posted image . Zdaj spi, upam da ga kakšno kakanje ne zbudi sredi noči.

Vidim, da imamo tudi z bruhci srečo. Zelo redko ima kak dan, ko bruha. In če že kaj prileti ven, je to med podiranjem kupčka in konča na meni ali na partnerju.

Še nekaj sem opazila. Mali Tjaš ne lula več tako pogosto med previjanjem, včasih je vsaj na vsako drugo previjanje lulal, sedaj pa še komaj kdaj user posted image . Sem razmišljala, če bi bilo možno, da premalo je, ampak drugače so pleničke fajn polulane. Pa tudi kaka ne več 5krat na dan, ampak 2krat (razen danes).

< Sporočilo je popravil tulpek -- 11.12.2009 22:09:54 >

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
11.12.2009 22:10:27   
barika
Tulpek, a bi rada bila vedno polulana?user posted image user posted image user posted image Mojmu se je to samo ene parkrat zgodil.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
11.12.2009 22:17:13   
tulpek
Barika, je bilo zabavno, ko sem to sprejela user posted image . Zdaj pa previjanje sploh ni več izziv, še s pleničko ga ne pokrijem več user posted image .

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
11.12.2009 22:18:30   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

Barika, je bilo zabavno, ko sem to sprejela user posted image . Zdaj pa previjanje sploh ni več izziv, še s pleničko ga ne pokrijem več user posted image .

počaki še ene pol leta, ko ga boš po previjalni lovilauser posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
11.12.2009 22:35:45   
dolenjka
Čer user posted image

Sem bolj odsotna, ker je šel moj vandrat in pride šele ju3 popoldan. Sej je moja mami prej preišla, da sem ju lažje spat dala, pol je pa še ona v komo padla user posted image

Mož ja, Tara se je po spanju ob 14.30 zbudila z vročino 39, enako kot prejšnje dni user posted image Sem ji dala calpolin potem je padla na standardnih 37,8 in tako ostala do 19h ko je šla spat user posted image user posted image Morda ima malo manj apetita, ampak malenkostno, še vedno je kar veliko pojedla user posted image Razpoloženje super, je pa danes 3x kakala (običajno 1x, maksimalno 2x) user posted image Pišuka poldek da ne vem al so zobki al ne, tole kakanje mi spet na zobe namiguje user posted image
Sem pa popoldan izvedela, da je imel sosedov fantek 3 dni 38 vročine in danes nič več, razpoložen kot Tara... zelo podobno..aja,p a nista bila nič v stiku user posted image Mogoče pa res kaka čudna viroza in upam, da bo ju3 konec user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.