|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prosim za mnenje - sem mogoče noseča?
6.12.2009 8:36:37   
pikicapokica5
Pozdravljene deklice!

Prosila bi vas za mnenje, ker zbiram pogum za opravljanje testa pa se nebi rada prenaglila in prehitro veselila...

Torej, zgodbica se začne v oktobru. Z dragim imava zelo malo priložnosti za "delo" na najinem močno zaželjenem malčku, ker je on službeno precej odsoten. In vendarle nama je v oktobru uspelo,a sem cca.40ur po odnosu morala vzeti postkoncentracepcijsko tabletko Norlevo, ker sem bila udeležena v manjši prometni nesreči zaradi katere sem morala na CT slikanje. In smo prejšnji mesec obupali.
Potem sem pa čez cca.10dni začela krvaveti in sem bila prepričana, da je user posted image prišla prej, ker je pač to možen str.učinek Norleva...in po 5 dneh krvavitve je bilo konec. Vse lepo in prav, a sem po dobrem tednu dni (ko bi sicer morala dobiti user posted image ) ponovno začela krvaveti. Po 5-6 dneh se je krvavitev nato končala in zadnji 6.dan, sva bila nato z dragim pridna.user posted image

Sicer nisem niti upala saj je zadnji dan user posted image in ob vseh krvavitvah pred tem zelo malo verjetno, da nama je uspelo in je bil to edini odnos v novembru, a sedaj mi user posted image zamuja že 4 dni, že 10 dni me non-stop boli glava in spodaj me kar fino špika na momente oz.bolj rahlo peče, prsi me rahlo bolijo, a to me običajno tudi pred user posted image . Edino, kar se mi zdi nenavadno je TT, ki jo imam ves čas okoli 37,3...

Deklice, mislite, da je kakšna možnost, da sem srečka user posted image ? Moj se po mesecu dni v sredo vrača domov pa bi mu tako rada dala Miklavžkovo darilce.user posted image
Predvidevam, da je bila moja prva krvavitev po Norlevu tista vmesna krvavitev in ne user posted image , ta druga po datumu točna pa user posted image ...

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 6.12.2009 14:09:52 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prosim za mnenje
6.12.2009 8:54:57   
rija
nikoli vas ne bom razumela ženske: ene se glupirajo z delanjem testov en dan po seksu, druge pa jih ne delate niti takrat, ko vam zamuja, pa sprašujete tukaj nemogoče....

moja čarobna krogla pravi, da briši v špar, kupi test pa pišajuser posted image

< Sporočilo je popravil rija -- 6.12.2009 8:55:16 >

...vox populi...

(odgovor članu pikicapokica5)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.12.2009 9:06:43   
pikicapokica5
JA rija...saj vem...user posted image

Mi je bilo vedno smešno to spraševanje, ko vse vemo, da ti le test da odgovor...ampak sem hotela samo vprašati za mnenje predvsem zaradi Norleva.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.12.2009 9:38:46   
Urshy78
IZVIRNO SPOROČILO: rija

nikoli vas ne bom razumela ženske: ene se glupirajo z delanjem testov en dan po seksu, druge pa jih ne delate niti takrat, ko vam zamuja, pa sprašujete tukaj nemogoče....

moja čarobna krogla pravi, da briši v špar, kupi test pa pišajuser posted image

podpis!user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.12.2009 9:42:28   
Anonimen
noooo?????
si ze iz spara nazaj????

(odgovor članu Urshy78)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
6.12.2009 10:02:26   
pikicapokica5
miska_mccute

Naaaaajlepša hvala za vzpodbudo!!!! Jutri bom šla, ker dobim avto s servisa...imam malo daleč, zato moram počakat user posted image Bom javila TAKOJ. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.12.2009 11:34:38   
pikicapokica5
Deklice...ni mi dalo miru in sem prijateljico prosila, če se zapeljeva do DM...sem se popišala in žal je bila samo ena črtica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala vsem tistim, ki ste čakale z menoj...

Neposredna povezava do sporočila: 7
8.12.2009 11:16:08   
pikicapokica5
Deklice, sem že nazaj.user posted image

user posted image še vedno ni - sedaj zamuja že 6 dni, staknila pa sem očitno še nekakšno vnetje, ker imam povečan izcedek ter srbečo, rahlo pekočo nožnico, kar se mi ni zgodilo še nikoli. TT imam še vedno okoli 37,3...predlagate naj čez kak dan ponovim test ali se kar naročim pri ginek.? Je imela katera od vas podobne težave?

Neposredna povezava do sporočila: 8
8.12.2009 15:45:32   
Anonimen
Seveda ti iz srca želim, da bi bila noseča, vendar vem, da se je pri parih kolegicah, ko so vzele to tabletko M. čist pomešala in nekaj časa sploh ni več bila redna,...  Tak da nevem. Možno, da se je zgodilo to tudi pri tebi lahko pa si srečka user posted image  pa še ti test ne pokaže. Kdo bi vedel,... malo še probaj počakati.

Neposredna povezava do sporočila: 9
8.12.2009 16:12:14   
pikicapokica5
Joj, draga anonimkica...iskrena hvala za mnenje in lepe želje. Bom še kak dan počakala, nato ponovila test - v vsakem primeru, bom poročala. Častim, če sem user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.12.2009 16:17:23   
rija
kaj pa vem....meni je znalo zamujat tudi po 2 meseca.....in ravno tisti dan, ko sem končno po dveh mesecih naredila test, se mi je vlilouser posted image

...vox populi...

Neposredna povezava do sporočila: 11
8.12.2009 17:44:03   
pikicapokica5
user posted image ...ja, saj ponavadi je tako - zato sem pa tako odlašala s testom, ker se je tudi meni že nekajkrat zgodilo, da sem isti dan po opravljenem testu dobila user posted image

...sicer imam zelo redne user posted image , tako, da je to sedaj čudno, ampak morda krivda Norleva...

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 12
8.12.2009 18:04:55   
Zvezdici
Baby check bi ti moral pomoje pokazati. Meni je 3 dni pred user posted image .

Držim pestke, da se nam user posted image pridružiš! Pa ne pozabi poročati!

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

Neposredna povezava do sporočila: 13
8.12.2009 18:09:18   
cat
Meni je tudi BC pravkar slabih pet dni pred nepričakovano user posted image   pokazal roza senco druge črtice.... Ampak, se še ne bom veselila dokler ga ne ponovim v nedeljo, pol bomo pa videli, če sem resuser posted image !

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 14
8.12.2009 18:17:33   
blanč
user posted image ja siuser posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu cat)
Neposredna povezava do sporočila: 15
8.12.2009 18:26:16   
Melia
no, pa da jaz povem kako je bilo pri meni....ko mi je menstruacija zamujala kakšne 4 dni sem nardila test....črtice ni bilo....ok, nisem noseča....ker nisva z mojim niti načrtovala....pa še par dni ni bilo M....in spet naredim test (obakrat mislim da BabyCheck)....pa je bila zelo, zelo rahla črtica.....in nisem vedela naj se veselim ali naj še počakam....pa sem še dva dni počakal, kupila Clear Blue in takoj se je pokazal jasen lep velik plus....IN VESELJE JE BILO TU!!!

tako da mislim, da če se pokaže rahla črtica si zagotovo noseča.....user posted image

možno pa je tudi da se pri prvem testu še ne pojavi črtica ker imaš v telesu še premalo nosečniškega hormona....tako da poročajte vse kako in kaj in seveda držim pestiuser posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 16
9.12.2009 8:59:18   
pikicapokica5
Zvezdici NAJ NAJ NAJLEPŠA HVALA...mi je bilo takooo lepo prebrati tvoje sporočilce. Hvala za nasvetka - bom tokrat kupila BC in takoj, ko izvem rezultatek, ki upam, da bo vesel, sporočim novičko.user posted image Ti si že srečka user posted image ?

Cat MOOOOOČNOOOOOO DRŽIM PESTI!!!!! Prosim sporoči lepo novičko. Sicer pa sem prepričana, da tvoja rahla črtica pomeni user posted image user posted image user posted image user posted image

Blanč PODPIŠEM! user posted image

Melia se strinjam!!! In hvala...bomo poročale - upam, da samo lepe novičke user posted image

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Prosim za mnenje - sem mogoče noseča?
9.12.2009 9:12:06   
aleunam
Punce, za vse držim pestke, da bi zagledale močne pluske. user posted image

Pikicapokica, kdaj boš delala test? Radovedna sem. user posted image  Držim pesti, da je to to! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 18
9.12.2009 9:33:46   
pikicapokica5
Aleunam...hvala, hvala, hvala...si mi čist polepšala dan s svojim sporočilcem.user posted image Hvala ti!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jooj, v nedeljo sem ga delala in je bil -, zdaj pa čakam, ker ne vem kdaj je smiselno ponoviti....razmišljam, da bi ga jutri, ampak sem takoooo neučakana.user posted image Se prepričujem, da bi zdržala do jutri.user posted image Bom sporočila, takoj. user posted image

Si ti že srečka Aleunam?

user posted image user posted image

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 19
9.12.2009 10:01:14   
aleunam
Danes ti zamuja že 7 dan, če sem prav prebrala. In glede na to, da maš drugače redne user posted image , je velika verjetnost, da si user posted image  (razen, če si pod stresom ali napsihirana in je zato izostala). Test naredi raje z jutranjim urinom, tak da predlagam, da ponoviš jutri. Jaz bi naredila kar CB, ker je precej natančen.

Mogoče pa v nedeljo še ni bilo prisotnega toliko hormona in ga test ni zaznal. Vsekakor ponovi in če ne bo user posted image , pojdi h G. Držim pesti, da si user posted image .

Mi se še borimo za user posted image . user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 20
9.12.2009 10:16:34   
pikicapokica5
To sem razmišljala že sama, a me bega ta prvi negativen test, ker mislim, da bi po 4 dneh izostanka skoraj moral pokazati user posted image , če sem user posted image . Bojim se, da je vse skupaj posledica Norleva in mi je popolnoma zmešal ciklus...kakorkoli, jutri bom naredila CB test (imaš prav, je verjetno res najbolj zanesljiv) in mislim, da potem ne bo več dvoma...

Aleunam, če mi ne uspe, se bomo borili naprej, ane?user posted image Vsekakor upam, da se tudi tebi čiiiiiimpreje prikažeta dve veeeeliki debeli user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 21
9.12.2009 17:36:51   
Zvezdici

IZVIRNO SPOROČILO: pikicapokica5

Zvezdici NAJ NAJ NAJLEPŠA HVALA...mi je bilo takooo lepo prebrati tvoje sporočilce. Hvala za nasvetka - bom tokrat kupila BC in takoj, ko izvem rezultatek, ki upam, da bo vesel, sporočim novičko.user posted image Ti si že srečka user posted image ?

Hehe.. sem ja. Sem ena izmed srečk user posted image . Bolj natančno marčevk.
Sem še jaz nestrpna zate, hehe! ŠE vedno držim pestke user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 22
10.12.2009 11:33:17   
pikicapokica5
Zvezdici...jooooooj čestitam!!!!! user posted image user posted image user posted image Tako sem vesela zate. Boš dobila lepo pomladno darilce.user posted image Joj sem vesela zate! Že veš ali boste bolj v roza ali modri barvi kupovali...ali se boš pustila presenetit? Res iskrene čestitke!!!!! user posted image user posted image

Jaz sem pa danes zjutraj hotela narediti CB...pa me je prehitela user posted image . user posted image user posted image user posted image ...ampak bova z dragim sedaj decembra več skupaj in upam, da bom naslednji mesec lahko poročala o lepi novički.

Hvala za vse pestke deklice user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 23
10.12.2009 22:31:12   
Zvezdici
pikicapokica - bo kar v roza, hehe. Že vemo, da bo pupa. Pa hvaaalaa.. bo res najlepše spomladansko darilce!

Jooj user posted image user posted image user posted image user posted image ! Upam, da bodo tile objemčki malo pomagali!

Ampak ne se sekirat.. Ti samo v borbo dalje in še vedno te bom imela v mislih in držim pestke.. Ti samo poročaj!

Za srečo -  user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 24
10.12.2009 22:41:09   
cat
Moram vam povedat, da sem danes zvečer naredila še CB test in se je pokazal kr konkreten plususer posted image user posted image !!!! In to 2 dni pred nepričakovano user posted image ! Sem zelo srečna in kr ne morem dojet da se mi spet dogajauser posted image .... in da tam nekje (če bo vse ureduuser posted image ) pričakujemo našega 3.user posted image !!!

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Ime....
diana 28

Vam je všeč ime Rihard ?

Da (11%)

Ne (89%)

Število vseh glasov: 135

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!