pikicapokica5 -> Prosim za mnenje - sem mogoče noseča? (6.12.2009 8:36:37)
|
Pozdravljene deklice! Prosila bi vas za mnenje, ker zbiram pogum za opravljanje testa pa se nebi rada prenaglila in prehitro veselila... Torej, zgodbica se začne v oktobru. Z dragim imava zelo malo priložnosti za "delo" na najinem močno zaželjenem malčku, ker je on službeno precej odsoten. In vendarle nama je v oktobru uspelo,a sem cca.40ur po odnosu morala vzeti postkoncentracepcijsko tabletko Norlevo, ker sem bila udeležena v manjši prometni nesreči zaradi katere sem morala na CT slikanje. In smo prejšnji mesec obupali. Potem sem pa čez cca.10dni začela krvaveti in sem bila prepričana, da je [sm=hudicek1.gif] prišla prej, ker je pač to možen str.učinek Norleva...in po 5 dneh krvavitve je bilo konec. Vse lepo in prav, a sem po dobrem tednu dni (ko bi sicer morala dobiti [sm=hudicek1.gif] ) ponovno začela krvaveti. Po 5-6 dneh se je krvavitev nato končala in zadnji 6.dan, sva bila nato z dragim pridna.[sm=smiley1.gif] Sicer nisem niti upala saj je zadnji dan [sm=hudicek1.gif] in ob vseh krvavitvah pred tem zelo malo verjetno, da nama je uspelo in je bil to edini odnos v novembru, a sedaj mi [sm=hudicek1.gif] zamuja že 4 dni, že 10 dni me non-stop boli glava in spodaj me kar fino špika na momente oz.bolj rahlo peče, prsi me rahlo bolijo, a to me običajno tudi pred [sm=hudicek1.gif] . Edino, kar se mi zdi nenavadno je TT, ki jo imam ves čas okoli 37,3... Deklice, mislite, da je kakšna možnost, da sem srečka [sm=nosecka.gif] ? Moj se po mesecu dni v sredo vrača domov pa bi mu tako rada dala Miklavžkovo darilce.[sm=smiley1.gif] Predvidevam, da je bila moja prva krvavitev po Norlevu tista vmesna krvavitev in ne [sm=hudicek1.gif] , ta druga po datumu točna pa [sm=hudicek1.gif] ...
|
|
|
|