|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 7. del
10.12.2009 19:39:06   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: zoja10

vas nism nič brala, ne utegnem... se učiiiiimmm....
jutri je dan d, da ne boste pozable držat pesti user posted image , čeprou si dost ne obetam ker je baje ful težko, no bomo vidli.
se pa že veselim mal ljubljane, nism bla že res dolgo in imam tako lepe spomine nanjo user posted image vsekakor grem v šanghaj na kosilo, njami, in na doooolgo kavo tam pr zmajskem mostu... user posted image

imam eno veselo novico, marca začnem delatuser posted image sicer sam dva meseca , vendar sem pa tam že delala in je suuper... se že ful veselim da bom šla mal med ljudi.
Tajo bo čuvala soseda (1 eur na uro), že komi čakam user posted image

tolk od mene, grem nazaj za knjige... upam da bo taja danes dobro spala...zame bo pa vseeno dolga noč
user posted image
user posted image

itak da bomo drzale pesti!!!!!!!!!

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
10.12.2009 19:41:31   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: zoja10

vas nism nič brala, ne utegnem... se učiiiiimmm....
jutri je dan d, da ne boste pozable držat pesti user posted image , čeprou si dost ne obetam ker je baje ful težko, no bomo vidli.
se pa že veselim mal ljubljane, nism bla že res dolgo in imam tako lepe spomine nanjo user posted image vsekakor grem v šanghaj na kosilo, njami, in na doooolgo kavo tam pr zmajskem mostu... user posted image

imam eno veselo novico, marca začnem delatuser posted image sicer sam dva meseca , vendar sem pa tam že delala in je suuper... se že ful veselim da bom šla mal med ljudi.
Tajo bo čuvala soseda (1 eur na uro), že komi čakam user posted image

tolk od mene, grem nazaj za knjige... upam da bo taja danes dobro spala...zame bo pa vseeno dolga noč
user posted image
user posted image

itak da bomo drzale pesti!!!!!!!!!

Valda! user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
10.12.2009 19:44:49   
Dudica1
zoja10 user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
10.12.2009 19:47:01   
AKP
Majčice ste prav krasne na sliki.
Jaz po novem vsak dan posesam ali pa vsaj pometem, vsak drugi dan pa obrišem tla. Je šla danes na tla preden sem pometla, pa se je vsa svinjarija prijela na njo. Sem ravno danes mojemu javkala od kod se ta prah nabere user posted image .

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
10.12.2009 19:47:51   
AKP
Zoja ti bom držala pesti. 

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
10.12.2009 19:52:16   
Kasija
IZVIRNO SPOROČILO: AKP

Evo recept za vlečeno testo!!!

300ml vode
3 žlice olja
malo soli
500g moke

Dam na program za testo in mi vedno uspe vlečeno testo. Gnete ga uro pa pol, ampak v tem času naredim kaj drugega, potem ga vzamem ven do konca razvlečem in je to to. Prej pa se mi včasih zgodilo, da sem testo vstran metala, ker se ni dalo razvleč.

hvala user posted image

jaz sem pa dala spat gfala ob 17h in sem še jaz zaspala, on pa še vedno spi. super zdaj, samo kako bo zjutraj?

flaska res imate lepo. pa lepa smrekca. boš dala gor slikce ko bo okrašena?

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
10.12.2009 19:53:12   
pokica_
Hellow!

Mi smo luštno, Anej spi že od 19h, skopan in sit. Danes je bil lep sončen dan, sma šetkala po sončku, se igrala in se imela luštno.
Pridno papcama GH, dopoldansko sadno malco, jabke in slive sma še danes, za kosilo pa omakco iz korenčka, stročjega fižola in graha pa testenine zravn,..je kr slastno mljaskal! Sem tako vesela, kot da bi na loteriji zadela, sam da ga vidim da odpira ta mičkena usteka.user posted image

Srečanje.......vse ste tako lepe lepe lepe!!!user posted image  Škoda da sem tako deleč doma, da se vam ne morm pridružit user posted image .

zoja10, držimo pesti, veš da!!! Itak da bo šlo,...pa hura za tvoj šiht!!! In tako uspešno sklenjeno kupčijo z varstvom. Kdo še čuva otroke dandanes za 1eur na uro. Svaka čast! user posted image
FLASK_A....fenomenalno stanovanje!!! Trikrat hura! user posted image

KatMat,..a morš s pico???? Jst jo mam v skrinji, me hudo ima da jo spečem......brrrr, mi kr kruli zdaj.

Jutri mam pripravljat potovalke, gremo staršem od mojga,...upam da bo lepo. Če pa ne, pa gremo v soboto domov! user posted image  Zadnje cajte so nekam čudni...partner od tašče je jezen, ko pridemo tam,...čeprav hodmo sam zarad tašče, da vidi svojga vnučka...nas nazadnje skor še pozdravil ni,...najbolj vesel je pa nedelje, ko domov pakiramo, takrat je pa oh on sploh in skos po rokah mučka Aneja, prej pa ko da ne živi....tašča je pa tud neki čudna, ni enga tel. pogovora, ko nebi govorila..joj, kako je Anej po atiju, joj kako je po naših sorodnikih,...joj joj! Ji je moj reku, da naj že enkrat neha s to primerjavo, po kom je, al po kom ni...k je res že tečna ko driska. Pol je pa rekla, da se sigurno bo še v enmu tednu kaj spremenil...je mislila kaj v zvezi z razvojem, jst sem pa rekla: ja bo ja,...men bo podoben!!! Se je še moj mogu režat v telefon, tašči je pa kar surla dol padla. Ma kaj češ, če pa tko najeda s to primerjavo, ...mam občutek da bi ona bla rada mamica Aneju, in mi je fauš da sn ji odpelala sina in zdaj sem še celo mamica postala temu malmu sončku. Ahhh kaj češ...bomo vidli jutruser posted image i kk bo. Pustmo se presenetit.

< Sporočilo je popravil pokica_ -- 10.12.2009 19:54:38 >

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
10.12.2009 20:27:12   
tubby
HOJ BEJBE ŠE SLIKICuser posted image KAJ JE TO ZDEJ CAPS LOCK

smo šli do prababice in pardedka k sta kar blizu doma tok sta bla vesela!

čakte mal da pooščem še une pri kuhančku user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
10.12.2009 20:27:40   
majana79
poki, presliši jo user posted image  

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
10.12.2009 20:27:59   
KatMat
se se tubby

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
10.12.2009 20:29:16   
tubby
user posted image

Majana K.tja in Lake

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
10.12.2009 20:29:46   
tubby
IZVIRNO SPOROČILO: tubby

user posted image

Majana K.tja in Lake

ups, sm se zmotla sm misla da je druga slikcauser posted image

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
10.12.2009 20:30:29   
tubby
user posted image

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
10.12.2009 20:30:54   
Anonimen
en mišek že spančka,... upam, da bo danes kaj bolje ponoči,...
drugi je na poti v mižalčke,...

zoja10, držim pestke, da bo jutri vse okej, tako kot mora biti!user posted image

pokica_, prijetno dopustovanje, upam, da se boste dobro razumeli!

mah, Tanja_, majana,... s tistim postom nisem mislila prilit olje na ogenj,... če sem katero prizadela, se opravičujem,... ni bilo tako mišljeno.
priznam, da sem zadnje čase glede tega malce na trnih, ker se bliža novo leto pa odločitev, da si moram poiskati novo službo,... in vrtci in vse,...

moram spat,... user posted image

lahko noč!

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1264
10.12.2009 20:31:32   
tubby
user posted image

Katmat in Ledenka

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
10.12.2009 20:33:33   
Tanja_
Ja krasne ste-mamice z vinom, pa tak vzoruser posted image

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
10.12.2009 20:34:13   
tubby
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Ja krasne ste-mamice z vinom, pa tak vzoruser posted image

sej se ne vid kaj je v kozarčkih user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
10.12.2009 20:34:32   
PapuaNG
Evo, po pol ure mi ga je končno ratal uspavat user posted image Tale popoldanski spanec ga zgleda čist zmede, pa je potem buden ko sovica. Ponavadi po tretji ali četrti nič ne spi, danes je pa ob pol petih dol padel za eno urco, enako kot včeraj in potem je problem, ko je treba spat. Pa neki ga uček matra. Ga je zdej skos mencal. Sem sicer malo mojega mleka gor dala, sam si je pomoje vse zbrisal. Bomo videli, kako bo zjutraj.

V nedeljo pa tast pa njegova vabita na rojstni dan. No, mi vsaj kuhat ne bo treba, če ne drugega. Me je kar malo razočaral kar se odnosa do malega tiče...ga komaj kdaj pride pogledat, pa še takrat, ko ga vidi, mu ga moraš skoraj v roke potisnit, drugače ga sam gleda user posted image Ko da ne bi sam imel treh otrok...no, verjetno ga res ni bilo dovolj naokoli,ko so bili njegovi majhni...
Ga v teh 6 mesecih pomoje ni 10x videl...da ne omenjam, da dela 300m stran, živi pa borih 11km stran...ah ja...njegova izguba. Za rojstni dan pa dobi...čokolado user posted image Kaj več si ne zasluži.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
10.12.2009 20:35:20   
tubby
user posted image

moja malenkost in Maks

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
10.12.2009 20:36:17   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

mah, Tanja_, majana,... s tistim postom nisem mislila prilit olje na ogenj,... če sem katero prizadela, se opravičujem,... ni bilo tako mišljeno.
priznam, da sem zadnje čase glede tega malce na trnih, ker se bliža novo leto pa odločitev, da si moram poiskati novo službo,... in vrtci in vse,...

moram spat,... user posted image

lahko noč!

Mene nisi user posted image , sem dobila samo priložnost, da izlijem svoj gnev. user posted image

Lahko noč!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
10.12.2009 20:37:15   
tubby
user posted image

PetraZg in joj KatMat pomagaj???

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
10.12.2009 20:38:06   
tubby
Majana si vidla slikce???  kok ste fejst!!!! user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
10.12.2009 20:55:42   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: tubby

Majana si vidla slikce???  kok ste fejst!!!! user posted image

Jaaa! user posted image user posted image Ti tut! user posted image

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
10.12.2009 21:13:39   
tubby
joj prov luštn je blo user posted image kratko a sladko user posted image

Lahko noč user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
10.12.2009 21:13:46   
FLASK_A
Evo mene. Moj dela za službouser posted image Kaj bomo rekle?

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?