pokica_
|
Hellow! Mi smo luštno, Anej spi že od 19h, skopan in sit. Danes je bil lep sončen dan, sma šetkala po sončku, se igrala in se imela luštno. Pridno papcama GH, dopoldansko sadno malco, jabke in slive sma še danes, za kosilo pa omakco iz korenčka, stročjega fižola in graha pa testenine zravn,..je kr slastno mljaskal! Sem tako vesela, kot da bi na loteriji zadela, sam da ga vidim da odpira ta mičkena usteka. Srečanje.......vse ste tako lepe lepe lepe!!! Škoda da sem tako deleč doma, da se vam ne morm pridružit . zoja10, držimo pesti, veš da!!! Itak da bo šlo,...pa hura za tvoj šiht!!! In tako uspešno sklenjeno kupčijo z varstvom. Kdo še čuva otroke dandanes za 1eur na uro. Svaka čast! FLASK_A....fenomenalno stanovanje!!! Trikrat hura! KatMat,..a morš s pico???? Jst jo mam v skrinji, me hudo ima da jo spečem......brrrr, mi kr kruli zdaj. Jutri mam pripravljat potovalke, gremo staršem od mojga,...upam da bo lepo. Če pa ne, pa gremo v soboto domov! Zadnje cajte so nekam čudni...partner od tašče je jezen, ko pridemo tam,...čeprav hodmo sam zarad tašče, da vidi svojga vnučka...nas nazadnje skor še pozdravil ni,...najbolj vesel je pa nedelje, ko domov pakiramo, takrat je pa oh on sploh in skos po rokah mučka Aneja, prej pa ko da ne živi....tašča je pa tud neki čudna, ni enga tel. pogovora, ko nebi govorila..joj, kako je Anej po atiju, joj kako je po naših sorodnikih,...joj joj! Ji je moj reku, da naj že enkrat neha s to primerjavo, po kom je, al po kom ni...k je res že tečna ko driska. Pol je pa rekla, da se sigurno bo še v enmu tednu kaj spremenil...je mislila kaj v zvezi z razvojem, jst sem pa rekla: ja bo ja,...men bo podoben!!! Se je še moj mogu režat v telefon, tašči je pa kar surla dol padla. Ma kaj češ, če pa tko najeda s to primerjavo, ...mam občutek da bi ona bla rada mamica Aneju, in mi je fauš da sn ji odpelala sina in zdaj sem še celo mamica postala temu malmu sončku. Ahhh kaj češ...bomo vidli jutr i kk bo. Pustmo se presenetit.
< Sporočilo je popravil pokica_ -- 10.12.2009 19:54:38 >