|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 7. del
10.12.2009 18:12:36   
tubby
pa še ena user posted image

user posted image

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
10.12.2009 18:14:55   
Dudica1
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
10.12.2009 18:16:23   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: tubby

user posted image

Lepoticeeeee!!!!user posted image user posted image user posted image
Ah joj, naslednji teden pridem tudi jaz.
Drugače pa-ob pol petih sem prišla domov, odšla pa ob pol enajstih. Sem nakupila v mullerju-kašico za lahko noč,pa še mleko za lahko noč.Če na njej ne bo delovala, jo bom jutri jaz pojedlauser posted image

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
10.12.2009 18:17:57   
Anonimen
a, dela,...user posted image

Urban končno zaspal,... se mi je po plavanju drl v avtu do doma, ko sem ga vzela iz lupinice je bil povsem premočen,...
pa moj je prišel domov in Oskarju razkazuje mikrofone,... imam nekaj časa za RRuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: BBAJA
Aja Flaška fuuuuuuul mate lepo!

se strinjam!user posted image  pa to vam je uspelo narediti v tako malo časuuser posted image

BBAJA, tvoj bo pa kmalu že retorik postaluser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka
pri nas se razume nenenenene in mamamamamam user posted image

user posted image user posted image user posted image

sem že napisala, da sem tudi jaz vesela, da sem vas včeraj videla? če bi imela voziček za podporo, bi morda tudi jaz kakšnega kuhančka spila...user posted image  luštne ste bile!

Papua, parket je pa itak zakon,... gre hitreje!
a niso pred kratkim krožile slikice o "čistilnih" oblekicah za male "plazilce"? da sproti pobrišejo prah po tleh,... mogoče bi si omislila kaj takšnega, ko kaže, da bo Urban še nekaj časa bolj pri tlehuser posted image

tubby user posted image user posted image user posted image  še dobro, da je smreka tako velika, da smo vse lahko pod njo,...user posted image

(odgovor članu BBAJA)
  Neposredna povezava do sporočila: 1229
10.12.2009 18:20:17   
Tanja_
flaska imate zeeeelllllooooo lepoooo!!!!user posted image In zelo pospravljeno.

k.tja Hana ima zdaj čist umazane bodije in hlače, ker po tleh vse poriba. Moram jutri NUJNO po tleh pomit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
10.12.2009 18:20:18   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: tubby

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
10.12.2009 18:21:31   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

flaska imate zeeeelllllooooo lepoooo!!!!user posted image In zelo pospravljeno.

k.tja Hana ima zdaj čist umazane bodije in hlače, ker po tleh vse poriba. Moram jutri NUJNO po tleh pomit.
hahahaha...nasa tud...zdej mam pa za cez dan ene in iste stunfe...tko da kadar jo dam v hojico ji tiste stunfe obujem...pa ne zastopim...sem glih 3 dni potleh pomila, ona pa cist crne stunfe

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
10.12.2009 18:21:57   
KatMat
danes bo picccccccccaaaaaaaaaaaaaaaaaa......sam se v pečico dam!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
10.12.2009 18:28:16   
PapuaNG
woohooo, tamal je pojedu clo ene 10 žlic mlečne kašice user posted image Je skos pridno usta odpiral, se smejal, pol pa kr naenkrat jok pa ni hotu več. Ga pol nisem silila...bomo jutri nadaljevali, že to je napredek user posted image

Evo, da še jst potožim...sem tut sama doma do boh ve kdaj...moj mi je sicer neko masažo obljubil...bomo videli user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
10.12.2009 18:30:52   
Anonimen

user posted image  ni treba, je že Hanauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat
...pa ne zastopim...sem glih 3 dni potleh pomila, ona pa cist crne stunfe

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1235
10.12.2009 18:34:05   
Dudica1
tubby maš zs

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
10.12.2009 18:34:49   
lake
 ja tud jst morm po tkeh pomit, Taja je osvojil že celo stanovanje. Tud sekundo je ne smem spustit iz oči.  A obstajajo kakšne zaščite za radiatorje?

BTW mojga še ni doma. Res dobr da mam mami pa tako fajn taščo, se vsaj lahko zanesem nanju, ker na mojga se ne morm. Pa mej še enga otroka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
10.12.2009 18:45:44   
FLASK_A
Lakeuser posted image Pa taki možje!user posted image

Kako ste krasne na srečanjuuser posted image user posted image user posted image user posted image Prav super mamice izgledateuser posted image

Tanja, hvalauser posted image Pospravljeno je pa zato ker sem vso šaro stran zmetala, tu pa nimam omar ali polic da bi lahko nastiljaliuser posted image user posted image user posted image Znajdi se, aneuser posted image

Zdele je direktor prinesel neke projekte za oddat. Uf, kakšen čuden filing z direktorjem v hiši. Je ful opazoval, sploh ne vem kaj si misliuser posted image BTW- on je pa pravi arhitektuser posted image Mislim, da je dosti napak opazil čeprav sva šla takrat skupaj skozi načrteuser posted image Joj, ko bi jaz imela njegove možganeuser posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
10.12.2009 18:50:30   
lake
Flaška Siceer se na arhitekturo kej dost ne spoznam, samo pomoje ma vsak svoj okus, važno da je narejeno tako da je teb všeč, verjamem da bi si tvoj direktor mal drgač uredil.

Morm it Tajo skopat, da pol lahko grem. Uspavala jo bo itak mami.

Pa odslej naprej jem vsaj  ob četrtkih z vami v Atlantisu pa ko j.... mojga. Pol sm pa lačna.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
10.12.2009 18:59:46   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: lake
Flaška Siceer se na arhitekturo kej dost ne spoznam, samo pomoje ma vsak svoj okus, važno da je narejeno tako da je teb všeč, verjamem da bi si tvoj direktor mal drgač uredil.
Morm it Tajo skopat, da pol lahko grem. Uspavala jo bo itak mami.
Pa odslej naprej jem vsaj  ob četrtkih z vami v Atlantisu pa ko j.... mojga. Pol sm pa lačna.

Itak da imaš prav. Meni je ful všeč! Sam je vseen ful hecnouser posted image

Pa ne v Atlantisu jest. Da ne boste herpesa fasaleuser posted image Rajš od svojih kartice poberite, pa pojdite v argentino!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil FLASK_A -- 10.12.2009 19:00:49 >

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
10.12.2009 19:02:15   
FLASK_A
Grem. Danes sem čist adijo. Lepe sanje vsemuser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
10.12.2009 19:03:48   
Dudica1
nočko

< Sporočilo je popravil Dudica1 -- 10.12.2009 19:04:15 >

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
10.12.2009 19:10:02   
PapuaNG
lušna smrekca-je pri tebi doma to, ne? Jst še vedno nisem do moje prišla,vedno pozabim policijo poklicat, da mi pridejo klet odpečatit user posted image Mah, sej mamo še cajt. Jutri pa res user posted image

Jst pa še malenkost počakam, pol grem pa skopat malega. Je itak spal do pol šestih, tko da pred osmo ne bo zaspan...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
10.12.2009 19:26:04   
KatMat
flaska nocko....

joj napokana sem do roba....

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
10.12.2009 19:27:08   
KatMat
tubby.....se slikic!!!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
10.12.2009 19:28:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

ah, punce, če bi bil več doma, bi bilo pa manj denarja pa spet ne bi bilo prav,...

Ti pa tako govoriš kot moj. V bistvu me ne moti, da je dolgo v službi, ker se zavedam, da so danes 8 urne službe prava redkost, sploh če imaš malo bolj odogovorno pozicijo. Kar me moti je to, da med dopusti telefoni vseeno zvonijo, to da pride ves zmatran in siten dam, to da je tok nervozen, ker si preveč k srcu vse jemlje in potem cele noči ne spi. Pa seveda to,da me nikoli ne posluša in si nikoli ne zapomni ničesar, kar ga prosim, ker ima enostavno preveč stvari v glavi. Npr. včeraj-sem imela vaje od 17ih do 20ih-sem ga prosila, če je lahko ob 16.20 doma, da bom pravočasno, 16.40 ga kličem, kje je.Ja, v službi!Ja,kako vaje imam?!Ojoj čist sem pozabil?!S tem da sem mu povedala 14 dni prej, teden dni prej, ponovno za vikend in še v torek zvečer.Pa sej mu ne zamerim tega, ampak ne razume pa, da take stvari tudi od mene terjajo veliko truda in razumevanja.

No, ti je Tanja lepo napisala... sej ni problem samo v tem, da je dlje časa v službi... Problem so telefoni skozi dan, ob večerih, vikendih. Službeni maili na katere more odgovoriti tudi ob 23 uri zvečer in še bi lahko naštevala... Moti me to, da je doma in ga v bistvu ni... je samo fizično prisoten. Ampak sej v večini kar gre, ampak vsake tolko časa se morava resno pogovorit... mu je potem hudo in ne ve kako bi se opravičil in kako bi popravil. Žal tako je... Ampak pri nama je problem to, da nimam babice, ki bi pol urce popazila na Lukca  ko bi šla po Anžeta, da bi se lahko samo enemu posvetila. Da bi lahko šla sama v miru v trgovino, zdravniku, na faks in še bi lahko naštevala. Še tako male stvari pri nas zahtevajo zelo dobro organizacijo , da stečejo normalno in zelo zelo veliko prilagajanja....

ojej,... tole je pa napad name,...user posted image
sem samo iz lastnih izkušenj napisala,...user posted image

(odgovor članu petrazg)
  Neposredna povezava do sporočila: 1246
10.12.2009 19:31:45   
zoja10
vas nism nič brala, ne utegnem... se učiiiiimmm....
jutri je dan d, da ne boste pozable držat pesti user posted image , čeprou si dost ne obetam ker je baje ful težko, no bomo vidli.
se pa že veselim mal ljubljane, nism bla že res dolgo in imam tako lepe spomine nanjo user posted image vsekakor grem v šanghaj na kosilo, njami, in na doooolgo kavo tam pr zmajskem mostu... user posted image

imam eno veselo novico, marca začnem delatuser posted image sicer sam dva meseca , vendar sem pa tam že delala in je suuper... se že ful veselim da bom šla mal med ljudi.
Tajo bo čuvala soseda (1 eur na uro), že komi čakam user posted image

tolk od mene, grem nazaj za knjige... upam da bo taja danes dobro spala...zame bo pa vseeno dolga noč
user posted image
user posted image

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
10.12.2009 19:34:20   
zoja10
aja pa lepe slikce iz srečanja... user posted image user posted image

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
10.12.2009 19:35:05   
Tanja_
k.tja ne razumet kot napad tega, kar sem napisala, ker to ni bil moj namen. V bistvu sem jaz flaski odgovarjala, ampak tebe citirala, ker moj tud tko pravi-da gre lahko delat v službo, kjer bo 8 ur tam in bo prišel domov in bo lahko vse pozabil, ampak bo seveda plača temu primerna. Zato sem te citirala. Odgovorila sem pa na flaskino razmišljanje. Oziroma sem se potožila...

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
10.12.2009 19:38:16   
majana79
k.tja, tvoje pisanje je bilo samo povod, ne pa vzrok user posted image Si sprožila samo en plaz, ker imamo vse več ali manj podobne probleme.

Itak pa skorej da ni več službe za 8 ur, pa da potem doma čisto odklopiš, po moje samo tisti za trakom...
Pa še tisti gredo potem fušat, ker imajo premalo denarja.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?