|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Južna Primorska 2.del
4.12.2009 11:17:41   
thaiss
sej pri nas je tudi tako, da k enim nonotom nosi božiček, k drugim pa DM

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
4.12.2009 11:18:58   
thaiss
NENA- kje pa si zlaton šibo nabavla?user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
4.12.2009 12:38:17   
n€na
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

NENA- kje pa si zlaton šibo nabavla?user posted image

v gozdu sem jo našlauser posted image user posted image user posted image

bom kar eno vejico z zlatim sprejem pošpricala in dala gor rdeč trakec....

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
4.12.2009 13:11:52   
austen
Sej po moje da v kaki cvetličarni jih dobiš tudi zlate al pa v kaki večji trgovini....da lih ne kupuješ spreja za emo šibo user posted image ...

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
4.12.2009 14:52:19   
thaiss
mi smo pa tako pridni, da šibe ne rabimo user posted image

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
4.12.2009 18:42:52   
NAVT
IZVIRNO SPOROČILO: n€na

IZVIRNO SPOROČILO: NAVT

IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

NAVT- imaš ZS

Al ga ni al ga pa ne najdem user posted image

na vrhu levo ti zraven napisa MOJA RINGARAJA utripa kuverta...

...upam, da sem ti kaj pomagalauser posted image

No in tam kjer naj bi utripala kuverta, ne utripa nič, pa sem pobrskala še med ZS-ji, pa ni nič novega. Sicer imam pa naštimano, da se mi na mailu pojavi obvestilo o ZS-ju.

Thaiss, pošlji še enkrat.

Meni 12.12. sicer ne hodi ravno narobe, a prav tudi ne user posted image . En večer prej imamo službeno fešto, da bi pa dva večera zaporedoma manjkala ... svet se sicer res ne bi podrl, ampak...

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
4.12.2009 21:08:57   
thaiss

IZVIRNO SPOROČILO: NAVT

Thaiss, pošlji še enkrat.

poslano, upam, da je zdej prispelouser posted image

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
5.12.2009 21:58:03   
NAVT
Thaiss, je!

Z Aljošo sva se pa danes potepala po Ljubljani!!! Seveda sva imela "glavni razlog" - vožnja z muzejskim vlakom, torej parno lokomotivo. Relacija je bila sicer kratka, a vsaj dvojna. Na glavni postaji sva vstopila, v BTC-ju pa izstopila. Pol sva se šla pod Emporium malo igrat z Lego kockami in čez dve uri nazaj s parnim vlakom. Dvajset minut je trajala vožnja in bilo je seveda navdušujoče. Ves je bil iz sebe, še najbolj to, da je lahko pogledal v delujočo lokomotivo, kjer mu je kurjač odprl loputo in je Aljoša videl kako gori v kotlu ter špica - dovolil mu je, da potegne za ročico piščalke!!! Na "Miklavževem vlaku" se je čudežno znajdel sicer Božiček user posted image Ampak naš Aljoša ne da kaj dosti na te finte - na koncu je namreč izpadlo, da sta se fotografirala na Božičkovo željo user posted image .
Ko sva se vrnila v center, sva naredila dolg sprehod po stari Ljubljani, prestikala stojnice in si privoščila tortico in kakav. Gužve je bilo fulll!
Zdaj pa sladko spi.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
7.12.2009 7:17:15   
n€na
Dobro jutro!!

Mi smo se pa včeraj zjutraj odločili, da gremo k babici pogledat kaj je prinesel Miklavž.....in tako smo se zjutraj zbudili pojedli zajtrk, odšli na pot. Še prej smo se ustavili pri noni in tudi tam  je bil ponoči miklavž...zgleda da je bila zala zelooo pridna, da je dobila toliko daril.....pri babici me je pa skoraj na rit vrglo....je dobila voziček quinny s košaro za dojenčka in nastavkom za sedet....če nebi bil plastičen bi še mislila da je original.user posted image user posted image ...sem rekla, da to je pa čist tu mač darilo.....Saj smo bili zmenjeni, da bo gor dobila voziček ampak tako fajnega in dragega pa si nisem mislila, da bo dobila....

Skratka uživali smo celi dan in zvečer ko smo prišli nazaj smo vsi popadali v posteljo in spali do danes zjutraj kot muckeuser posted image user posted image user posted image

NAVT vidva z Aljošlo sta si pa privoščila zeloooo lep izletuser posted image user posted image

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
7.12.2009 9:29:55   
thaiss
jutro

mi smo tudi uživali za vikend, Matia je včeraj odspal samo pol urce v avtu in bil vseeno dobre volje do večera, ko je v sekundi zaspal.
Jaz sem pa do 23:00 ure delala unicefovo punčko, največ cajta sem zgubila z šivanjem las user posted image
Danes jo je Matia odnesel v vrtec, bom dala potem kako fotko gor.

navt- kak super izlet sta imelauser posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3935
7.12.2009 15:52:58   
dskubin
Čau čveke user posted image

Naše pohajanje čez vikend je odpadlo, ker sem bla dežurna, ma bomo nadoknadli, se ni za bat. No 300 km sem vseeno nardila, ker sem včeri mogla peljat Diti k mami, da se v varstvu pri tej noni ne naleze česa od sestrične - ki pa je baje danes OK. Ma rajši zastonj pot, kot bolezen v hiši user posted image , tko da jo verjetno jutri šibnem iskat, ker jo Draž ful pogreša - se nima s kom igrat mame in očkota. Sem mu rekla, da se bova jaz in očka igrala z njim, pa je rekel: "ma ja, vidva samo neki tk tk tk tam po računalniku tipkata" user posted image Revček otrok, misli, da je prepuščen sam sebi, če se cele 4 ure ne igrava z njegovimi igračami v njegovi sobi. Zdej samo čakam, da vstane, greva malo na sprehod, da me bo imel malo samo zase.

navt - lep izlet!

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
8.12.2009 7:41:40   
n€na
Dobro jutro!

Kako ste kaj?

Jaz bi še taakkkkooooo spalaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
8.12.2009 8:19:35   
thaiss
dobro jutro

jaz pa sem naspana, sem bila v postelji že ob 21:17...in takoj zaspala do 6h zjutraj. Je pasalouser posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
8.12.2009 8:31:35   
n€na
Mi smo pa imeli slabo noč in je bila žurka ponoči......Zala nikakor, da bi spala v svoji posteljiuser posted image ...nimam nič proti, da spi pri nas ampak današnjo noč bi mi pasalo, da bi spala v svoji postelji.....se je vrtela ko fižol v loncuuser posted image ...mene je zeblo ona bi spala odkrita....brcala je, da sem (mislim da) vsa plavauser posted image user posted image  

in komaj čakam drugu uro da grem domov spatuser posted image user posted image user posted image

tukaj pri meni takooooo, dežujeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
9.12.2009 7:50:55   
n€na
user posted image Dobro jutro!!!

Kje ste čvekiceuser posted image user posted image

Mi smo spet imeli noč v K...., zadnej čase ne spim ničuser posted image user posted image

Se je pa danes zjutraj zgodilo to, da Zale sploh nisem mogla zbudit.....Sem jo prinesla v dnevno, jo oblekla in jo budila, da bi spila kakav predno gre v vrtec...ona se ni pustila motit in je spala daljeuser posted image user posted image ....Ko je prišla ura odhoda sem jo samo oblekla v bundo, jo obula in odnesla v avto...Zala spi dalje...jo zavežem v sedež, ona še kar spi....zbudila se je pred vrtcem....Sem povedala vzgojiteljici, da ni nič jedla predno je prišla in je rekla, da naj ne skrbim, da bo poskrbela, da bo zdržala do zajtrkauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3940
9.12.2009 8:30:32   
thaiss
dobro jutro

danes pa bo sončekuser posted image
Matia ima danes ˝dopust˝, ga je teta vzela v varstvo, baje da se bosta imela lepo, naužila sončka.....

ostale?

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
9.12.2009 8:59:45   
austen
jutrouser posted image ....sonček je in jaz sem skuštrana.....user posted image
sem pa končno poslala nazaj hlače na next....poštnina 4,91 €.....se vidi da so bolj tanke....zdej pa samo upam, da nisem kaj zaj.....ki sem poslala navadno prednostno al neki takega.....no ja ....bom poročala user posted image

thaiss....lepo lepo, kaj to Matia koristi še lanski dopust al letošnjiuser posted image

n€na.....mi smo tudi imeli mikser v postli namesto Erike user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
9.12.2009 9:43:31   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: austen

thaiss....lepo lepo, kaj to Matia koristi še lanski dopust al letošnjiuser posted image

letošnji, letošnji user posted image

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 3943
9.12.2009 9:44:14   
n€na
austen.......tvoj paketek pa je bil pa lahek, da je tok nižja tarifa.

asso....a tebi so že kaj sporočili iz nexta??

thaiss....kako dobro teto ima matiauser posted image user posted image ......sigurno bosta uživala....jaz sem tudi moje nečake večkrat kam peljala, ko sem bila še na štajerskem...sedaj so mi pa tako dalečuser posted image  

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
9.12.2009 15:41:57   
asso

IZVIRNO SPOROČILO: n€na

austen.......tvoj paketek pa je bil pa lahek, da je tok nižja tarifa.

asso....a tebi so že kaj sporočili iz nexta??

Ja, navadno (ne priporočeno) pride kar ceneje...

Nič mi niso še sporočili user posted image user posted image .... ma prej ali slej bojo :) Upam...

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
10.12.2009 13:19:18   
thaiss
dober dan, kje ste vse???

tiste ki se gibljete po Kopru, kaj ima Geox že kake škonte?? Pa za Mass sem neki slišala, veste kej več???

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
10.12.2009 13:53:01   
dskubin
Kako zatišje, sploh ne morem verjet - kaj ste vse doma danes al akko, al v četrtek tolk delate, da boste v petek lahko čvekale user posted image

Nimam pojma o škontih, jaz čakam januarske, da nabavim še kake bodyje, z drugimi stvarmi se mi zdi smo preskrbljeni. Ne vem no, morem še škatle ven privlečt in začet prat, samo to je še najmanjši problem, zatakne se pri peglanju user posted image . Mam že zdej en tak kup, da se mi ne da niti lotit. Čakam, da ne bomo imeli česa oblečt - pol pa delovna akcija.

Kaj zdej, bo res prej konc decembra, a se bomo kaj dobile?

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
10.12.2009 14:17:14   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

Kaj zdej, bo res prej konc decembra, a se bomo kaj dobile?

dskubin- zadnji predlog je bil sobota 12.12 (pojutrišnjem), zaenkrat so potrdile nena, austen, jaz in navt?

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
10.12.2009 17:54:41   
dskubin
dskubin- zadnji predlog je bil sobota 12.12 (pojutrišnjem), zaenkrat so potrdile nena, austen, jaz in navt?

Sej res, ampak glih to soboto dvomim, da bom lahko, ima moj tata RD in skor sigurno šibamo jutri gor - itak moramo po Ditko, ker je gor na počitnicah (beri: karanteni pred boleznimi iz hiše). Edina varianta je, če bi se že v soboto vrnili user posted image .

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
10.12.2009 19:26:13   
thaiss

IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

Sej res, ampak glih to soboto dvomim, da bom lahko, ima moj tata RD in skor sigurno šibamo jutri gor - itak moramo po Ditko, ker je gor na počitnicah (beri: karanteni pred boleznimi iz hiše). Edina varianta je, če bi se že v soboto vrnili user posted image .

če ti rata si dobrodošla, v nasprotnem primeru ponovimo user posted image user posted image

aja, sem bila v geoxu, imajo -20%

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

je vas mož ljubosumen brez pravega razloga?
cupacups

da (26%)

ne (74%)

Število vseh glasov: 196

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!