Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 4.12.2009 11:17:41
|
|
|
|
thaiss
|
sej pri nas je tudi tako, da k enim nonotom nosi božiček, k drugim pa DM
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 4.12.2009 11:18:58
|
|
|
|
thaiss
|
NENA- kje pa si zlaton šibo nabavla?
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 4.12.2009 12:38:17
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss NENA- kje pa si zlaton šibo nabavla? v gozdu sem jo našla bom kar eno vejico z zlatim sprejem pošpricala in dala gor rdeč trakec....
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 4.12.2009 13:11:52
|
|
|
|
austen
|
Sej po moje da v kaki cvetličarni jih dobiš tudi zlate al pa v kaki večji trgovini....da lih ne kupuješ spreja za emo šibo ...
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 4.12.2009 14:52:19
|
|
|
|
thaiss
|
mi smo pa tako pridni, da šibe ne rabimo
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 4.12.2009 18:42:52
|
|
|
|
NAVT
|
IZVIRNO SPOROČILO: n€na IZVIRNO SPOROČILO: NAVT IZVIRNO SPOROČILO: thaiss NAVT- imaš ZS Al ga ni al ga pa ne najdem na vrhu levo ti zraven napisa MOJA RINGARAJA utripa kuverta... ...upam, da sem ti kaj pomagala No in tam kjer naj bi utripala kuverta, ne utripa nič, pa sem pobrskala še med ZS-ji, pa ni nič novega. Sicer imam pa naštimano, da se mi na mailu pojavi obvestilo o ZS-ju. Thaiss, pošlji še enkrat. Meni 12.12. sicer ne hodi ravno narobe, a prav tudi ne . En večer prej imamo službeno fešto, da bi pa dva večera zaporedoma manjkala ... svet se sicer res ne bi podrl, ampak...
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 4.12.2009 21:08:57
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: NAVT Thaiss, pošlji še enkrat. poslano, upam, da je zdej prispelo
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 5.12.2009 21:58:03
|
|
|
|
NAVT
|
Thaiss, je! Z Aljošo sva se pa danes potepala po Ljubljani!!! Seveda sva imela "glavni razlog" - vožnja z muzejskim vlakom, torej parno lokomotivo. Relacija je bila sicer kratka, a vsaj dvojna. Na glavni postaji sva vstopila, v BTC-ju pa izstopila. Pol sva se šla pod Emporium malo igrat z Lego kockami in čez dve uri nazaj s parnim vlakom. Dvajset minut je trajala vožnja in bilo je seveda navdušujoče. Ves je bil iz sebe, še najbolj to, da je lahko pogledal v delujočo lokomotivo, kjer mu je kurjač odprl loputo in je Aljoša videl kako gori v kotlu ter špica - dovolil mu je, da potegne za ročico piščalke!!! Na "Miklavževem vlaku" se je čudežno znajdel sicer Božiček Ampak naš Aljoša ne da kaj dosti na te finte - na koncu je namreč izpadlo, da sta se fotografirala na Božičkovo željo . Ko sva se vrnila v center, sva naredila dolg sprehod po stari Ljubljani, prestikala stojnice in si privoščila tortico in kakav. Gužve je bilo fulll! Zdaj pa sladko spi.
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 7.12.2009 7:17:15
|
|
|
|
n€na
|
Dobro jutro!! Mi smo se pa včeraj zjutraj odločili, da gremo k babici pogledat kaj je prinesel Miklavž.....in tako smo se zjutraj zbudili pojedli zajtrk, odšli na pot. Še prej smo se ustavili pri noni in tudi tam je bil ponoči miklavž...zgleda da je bila zala zelooo pridna, da je dobila toliko daril.....pri babici me je pa skoraj na rit vrglo....je dobila voziček quinny s košaro za dojenčka in nastavkom za sedet....če nebi bil plastičen bi še mislila da je original. ...sem rekla, da to je pa čist tu mač darilo.....Saj smo bili zmenjeni, da bo gor dobila voziček ampak tako fajnega in dragega pa si nisem mislila, da bo dobila.... Skratka uživali smo celi dan in zvečer ko smo prišli nazaj smo vsi popadali v posteljo in spali do danes zjutraj kot mucke NAVT vidva z Aljošlo sta si pa privoščila zeloooo lep izlet
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 7.12.2009 9:29:55
|
|
|
|
thaiss
|
jutro mi smo tudi uživali za vikend, Matia je včeraj odspal samo pol urce v avtu in bil vseeno dobre volje do večera, ko je v sekundi zaspal. Jaz sem pa do 23:00 ure delala unicefovo punčko, največ cajta sem zgubila z šivanjem las Danes jo je Matia odnesel v vrtec, bom dala potem kako fotko gor. navt- kak super izlet sta imela
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 7.12.2009 15:52:58
|
|
|
|
dskubin
|
Čau čveke Naše pohajanje čez vikend je odpadlo, ker sem bla dežurna, ma bomo nadoknadli, se ni za bat. No 300 km sem vseeno nardila, ker sem včeri mogla peljat Diti k mami, da se v varstvu pri tej noni ne naleze česa od sestrične - ki pa je baje danes OK. Ma rajši zastonj pot, kot bolezen v hiši , tko da jo verjetno jutri šibnem iskat, ker jo Draž ful pogreša - se nima s kom igrat mame in očkota. Sem mu rekla, da se bova jaz in očka igrala z njim, pa je rekel: "ma ja, vidva samo neki tk tk tk tam po računalniku tipkata" Revček otrok, misli, da je prepuščen sam sebi, če se cele 4 ure ne igrava z njegovimi igračami v njegovi sobi. Zdej samo čakam, da vstane, greva malo na sprehod, da me bo imel malo samo zase. navt - lep izlet!
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 8.12.2009 7:41:40
|
|
|
|
n€na
|
Dobro jutro! Kako ste kaj? Jaz bi še taakkkkooooo spalaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 8.12.2009 8:19:35
|
|
|
|
thaiss
|
dobro jutro jaz pa sem naspana, sem bila v postelji že ob 21:17...in takoj zaspala do 6h zjutraj. Je pasalo
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 8.12.2009 8:31:35
|
|
|
|
n€na
|
Mi smo pa imeli slabo noč in je bila žurka ponoči......Zala nikakor, da bi spala v svoji postelji ...nimam nič proti, da spi pri nas ampak današnjo noč bi mi pasalo, da bi spala v svoji postelji.....se je vrtela ko fižol v loncu ...mene je zeblo ona bi spala odkrita....brcala je, da sem (mislim da) vsa plava in komaj čakam drugu uro da grem domov spat tukaj pri meni takooooo, dežuje
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 9.12.2009 7:50:55
|
|
|
|
n€na
|
Dobro jutro!!! Kje ste čvekice Mi smo spet imeli noč v K...., zadnej čase ne spim nič Se je pa danes zjutraj zgodilo to, da Zale sploh nisem mogla zbudit.....Sem jo prinesla v dnevno, jo oblekla in jo budila, da bi spila kakav predno gre v vrtec...ona se ni pustila motit in je spala dalje ....Ko je prišla ura odhoda sem jo samo oblekla v bundo, jo obula in odnesla v avto...Zala spi dalje...jo zavežem v sedež, ona še kar spi....zbudila se je pred vrtcem....Sem povedala vzgojiteljici, da ni nič jedla predno je prišla in je rekla, da naj ne skrbim, da bo poskrbela, da bo zdržala do zajtrka
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 9.12.2009 8:30:32
|
|
|
|
thaiss
|
dobro jutro danes pa bo sonček Matia ima danes ˝dopust˝, ga je teta vzela v varstvo, baje da se bosta imela lepo, naužila sončka..... ostale?
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 9.12.2009 8:59:45
|
|
|
|
austen
|
jutro ....sonček je in jaz sem skuštrana..... sem pa končno poslala nazaj hlače na next....poštnina 4,91 €.....se vidi da so bolj tanke....zdej pa samo upam, da nisem kaj zaj.....ki sem poslala navadno prednostno al neki takega.....no ja ....bom poročala thaiss....lepo lepo, kaj to Matia koristi še lanski dopust al letošnji n€na.....mi smo tudi imeli mikser v postli namesto Erike
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 9.12.2009 9:43:31
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: austen thaiss....lepo lepo, kaj to Matia koristi še lanski dopust al letošnji letošnji, letošnji
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 9.12.2009 9:44:14
|
|
|
|
n€na
|
austen.......tvoj paketek pa je bil pa lahek, da je tok nižja tarifa. asso....a tebi so že kaj sporočili iz nexta?? thaiss....kako dobro teto ima matia ......sigurno bosta uživala....jaz sem tudi moje nečake večkrat kam peljala, ko sem bila še na štajerskem...sedaj so mi pa tako daleč
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 9.12.2009 15:41:57
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: n€na austen.......tvoj paketek pa je bil pa lahek, da je tok nižja tarifa. asso....a tebi so že kaj sporočili iz nexta?? Ja, navadno (ne priporočeno) pride kar ceneje... Nič mi niso še sporočili .... ma prej ali slej bojo :) Upam...
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 10.12.2009 13:19:18
|
|
|
|
thaiss
|
dober dan, kje ste vse??? tiste ki se gibljete po Kopru, kaj ima Geox že kake škonte?? Pa za Mass sem neki slišala, veste kej več???
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 10.12.2009 13:53:01
|
|
|
|
dskubin
|
Kako zatišje, sploh ne morem verjet - kaj ste vse doma danes al akko, al v četrtek tolk delate, da boste v petek lahko čvekale Nimam pojma o škontih, jaz čakam januarske, da nabavim še kake bodyje, z drugimi stvarmi se mi zdi smo preskrbljeni. Ne vem no, morem še škatle ven privlečt in začet prat, samo to je še najmanjši problem, zatakne se pri peglanju . Mam že zdej en tak kup, da se mi ne da niti lotit. Čakam, da ne bomo imeli česa oblečt - pol pa delovna akcija. Kaj zdej, bo res prej konc decembra, a se bomo kaj dobile?
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 10.12.2009 14:17:14
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin Kaj zdej, bo res prej konc decembra, a se bomo kaj dobile? dskubin- zadnji predlog je bil sobota 12.12 (pojutrišnjem), zaenkrat so potrdile nena, austen, jaz in navt?
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 10.12.2009 17:54:41
|
|
|
|
dskubin
|
dskubin- zadnji predlog je bil sobota 12.12 (pojutrišnjem), zaenkrat so potrdile nena, austen, jaz in navt? Sej res, ampak glih to soboto dvomim, da bom lahko, ima moj tata RD in skor sigurno šibamo jutri gor - itak moramo po Ditko, ker je gor na počitnicah (beri: karanteni pred boleznimi iz hiše). Edina varianta je, če bi se že v soboto vrnili .
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 10.12.2009 19:26:13
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin dskubin- zadnji predlog je bil sobota 12.12 (pojutrišnjem), zaenkrat so potrdile nena, austen, jaz in navt? Sej res, ampak glih to soboto dvomim, da bom lahko, ima moj tata RD in skor sigurno šibamo jutri gor - itak moramo po Ditko, ker je gor na počitnicah (beri: karanteni pred boleznimi iz hiše). Edina varianta je, če bi se že v soboto vrnili . če ti rata si dobrodošla, v nasprotnem primeru ponovimo aja, sem bila v geoxu, imajo -20%
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
je vas mož ljubosumen brez pravega razloga?cupacupsda (
26%)
ne (
74%)
Število vseh glasov: 196Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!