taraji
|
Jaaaaa, meni so tudi všeč decemberska darila ali pa morda decemberska presenečenja Shopgirl - ja, da bi te prehitela......po moje bom jazi takrat, ko boste vse že zverzirane mamice spoznala kaj so to popadki Kkeopatraj - ja, tole je pa res zoprno, da nimaš v bližini nikogar za pomoč. Jaz sicer tašče tudi nimam več, mamo je pred leti kap in je delno paralizirana, samo skuha pa še kaj lahko in se že veselo ponuja in me sprašuje kaj naj mi kuha, ko pridem domov. Imam pa pač to srečo, da je možek kar pripraven in da zna poprijeti za vsako delo. IZVIRNO SPOROČILO: Momtobe A mogoče katera ve, kaj bi bilo to ... nazadnje sem imela bakterije v urinu in je ginekologinja rekla, da sumi, da je zaradi vnetja (vprašala me je, če imam povečan izcedek, pa sem rekla, da ja - srbi/boli/peče me nič). Pa mi je dala svečke ... ampak jaz sem danes zadnjo svečko ponucala, izcedka je pa še vedno ogromno. Pa ne tistega od svečke (ki itak priteče ven ), ampak takega res gostega prozornega ... A naj nebi svečke uredile vnetja, če bi bilo to vnetje? Sama sem imela tudi vnetje in mi je g predpisala canasten tableto za vstavit, pa je vnetje minilo imam pa že celo nosečnost povečan izcedek, tako da mislim da izcedki in vnetja niso povezani. Včasih imam tudi sama zelo močne izcedke pa sem sigurna da nimam nobenega vnetja, ker sem bila ravno v pon. pri g. in imam urin bp, pa tudi za vnetje mi je pa prejšnji teden pogledala in je bilo tudi vse bp. No, katera bo naslednja na vrsti??????