tintara
|
Čestitke vsem novim mamicam, očkom, bratcem in sestricam in ta novim dojenčkom tudi. Zdajle vas je pa toliko, da vas sploh ne dohajam (seveda, ko pa pridem 1x na tri dni). Sem imela občutek, da bo danes Shopgirl rodila, sem jo prišla prečekirat, pa sem vmes prejela njen sms. No, rodila še ni, da ne boste neučakane. Vam bo kar sama poročala, se mi zdi, edino če se na poti nazaj obrnejo. Jupi, kolk mi je fajn brat ta sporočila o rojstvih. Mi smo imeli pa včeraj posvetovalnico in je bilo vs ev redu. Teža je primerno narasla, imamo pa kontrolo teže čez 3 tedne. Je bila pa presenečena, da je že ful močen, ker je glavo že dvigal (pasel kravice) in noge vtikal pod sebe (kot bi hotel odkobacati naprej). Baje, da zgleda vse super in fajn. No, saj mislim, da smo dovolj časa prebili v bolnici in da zdaj mora biti vse OK. Jaz sem imela pa ginekologa (že kar tistega po porodu, pa še do roka nisme prišla). Brez komentarjev, tak da mislim, da je tudi vse OK, sicer bi najbrž rekla. Edin spraševat me je začela zaklaj mi že ni predpisala Aspirina 100 (v prvih dveh sem jemala, ker naj bi bili pretoki potem boljši). Ja kaj, jaz vem, sama sem jo po tem povprašala na morfologiji, pa je rekla, da itak ni dokazov, da kaj pomaga. OK, nečem preveč premišljat o tem, k sreči se je vse dobro končalo, ampak taka kot sem, sem si trakoj pripisala krivdo, da je do preeklampsijel sploh prišlo. Najbrž bi mogla bit bolj sitna, No, ampak kot že rečeno, k sreči je zdaj vse OK. Tudi kopali smo se danes. Je kar užival, ampak pravi test je šele, ko ga bom jaz notri dala. To pa bo kdaj drugič, morda že jutri. Punce, držite se. Pa hitro rojevanje vam želim, T
|