|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB
7.12.2009 9:23:05   
talika81
pikachu, ne, midva ne rabiva opravit nobenih preiskav več - sva oba zadnjič dala tudi kri in sedaj samo čakava na pošto. torej, najprej obvestilo, da sva dana na čakalno listo in nato na pošto, da se postopek začenja.

september, sporoči, kako si opravila danes.

jaz sem tudi imela skoraj vedno že pra foliklov, ko sem šla na prvi UZ. sicer ne toliko kot matejci, ampak sem imela vedno po dva al pa tri.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu db)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
7.12.2009 9:31:28   
zaljubljena23
Pikachu, čestitke za uspešen razgovor....

atina, tebi pa čestitke za dva srčka.....

september, držim pestke za danes...In javi kako je šlo

Operacija je za menoj, pregrada odstranjena, jajcevodi ok....Sem zelo vesela, da je šlo tole vse tako hitro mimo mene...Konec januarja pa imam pregled na kliniki (po operaciji) in bomo videli kako naprej..Čeprav je dr.Mlakarjeva (ki me je operirala) dejala, da je potrebno počakati samo 1 M in lahko gremo v nove boje...Tako, da računam, da bi že pred tem pregledom lahko kaj naredili v tej smeri....user posted image user posted image user posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
7.12.2009 11:33:30   
daga79
Rojena77 jaz mislim da se modrica naredi takrat kadar zadeneš kakšno žilico in se kri razlije pod kožo... in od tu modrica .. tudi jaz sem imela dve manjši packi...

(odgovor članu rojena77)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
7.12.2009 15:24:52   
metuljci
moj postopek je spet prekinjen, tako da se za nekaj časa umikam iz foruma. vam vsem pa veliko sreče!

(odgovor članu daga79)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
7.12.2009 20:21:00   
september1
Čer,

no pa da še jst povem da smo videli enega lepega  user posted image in je za zdaj bp.Malo pa sem bila žalostna in bom še verjetn kak dan ker se je ena pikica poslovila. Ampak že tako mora bit.

sma pa z mojim kupila danes eno dudo in sma na tak način povedla da pričakujem
a naraščaj.

lep večer še naprej

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
8.12.2009 8:02:28   
beba75

september ne bit žalostna, ker se je ena pikica poslovila ( žal v veliko primerih je tako ko vstavijo dva).  Vesela bodi za to user posted image ki je pri tebi, lepo jo čuvaj in misli samo lepe stvari.
Jaz sem vesela za tebeuser posted image user posted image da je vse b.p.user posted image user posted image in naj tako ostane tudi do konca! Pa glej da sedaj ko si user posted image ne boš pozabila na nas na tem forumu!

(odgovor članu september1)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
8.12.2009 8:10:49   
september1
beba75 ja saj vem in sem vesela da se je vsaj ena pikca obdržala.

obljubim da vas bom redno prebirala in se tudi javla.tudi ti boš kmalu za mano in ostale tudi seveda. a si že bla zdaj kaj v MB? že imaš terapijo?

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
8.12.2009 8:17:25   
zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: metuljci

moj postopek je spet prekinjen, tako da se za nekaj časa umikam iz foruma. vam vsem pa veliko sreče!

ma pri tebi sploh ne bi rabli nič stimulirat, le punkcija in transfer. Joj sem jezna.user posted image user posted image . Drži se in nikakor ne obupat.user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu metuljci)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
8.12.2009 8:18:15   
zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: september1
no pa da še jst povem da smo videli enega lepega  user posted image

user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 2884
8.12.2009 9:07:53   
daga79
hej

čestitke za potrjeno pikico...user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
8.12.2009 9:17:19   
talika81
user posted image   user posted image   user posted image  september, naj bp ostane tudi naprej. in čuvaj se ter tvojo pikico. user posted image   user posted image

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu daga79)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
8.12.2009 9:36:42   
september1
zarja1, daga79 in talika81 hvala

metuljči tebi pa en močan user posted image

< Sporočilo je popravil september1 -- 8.12.2009 9:37:17 >

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
8.12.2009 10:22:41   
atina1
september user posted image user posted image user posted image čestitam vsaj za user posted image . Bodi vesela in počivaj, da bo tvoja pikica zrastla velika user posted image , da boš čez user posted image ponosna MAMI.

Naj vam še jaz povem, da sem včeraj zjutraj, ko sem šla na wc in ko sem se obrisala zagledala kar velik kos strjene krvi, potem pa nič več. Tak da upam da bom vidla dva user posted image user posted image .

LP

Neposredna povezava do sporočila: 2888
8.12.2009 10:58:22   
zaljubljena23
Metuljci user posted image user posted image user posted image

September, sem zelo vesela, da je pregled bil uspešen in si videla srčka user posted image user posted image user posted image

Atina, držim pesti, da bo vse ok

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
8.12.2009 11:17:01   
Matejčika
September, čestitam za potrjeno nosečnost!user posted image user posted image user posted image user posted image lepih 7,5 mesecev še naprej!

Metuljci user posted image user posted image user posted image user posted image ne obupat!

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
8.12.2009 14:48:42   
beba75

september jaz v bistvu sedaj nimam nič terapije, ker imam postopek z pingvinčkom. Samo prvi dan M morem poklicati za UZ ki bo 10dan in 2dan M začnem  jemati Estrofem( hormonske tbl.). Potem pa po ET pa bom dobila še ultrogestan. Upam samo da se mi bo datumsko izšlo in bom že pri tej M (pride konec leta) lahko začela s tem.

atina držim pesti za tebe da bo vse o.k.

metuljci    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
8.12.2009 15:46:01   
zarja1
Beba75 utrogestan boš začela malo pred ET!!!!!! Držim pesti DA RATA!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
8.12.2009 17:29:13   
saturn
IZVIRNO SPOROČILO: beba75

september jaz v bistvu sedaj nimam nič terapije, ker imam postopek z pingvinčkom. Samo prvi dan M morem poklicati za UZ ki bo 10dan in 2dan M začnem  jemati Estrofem( hormonske tbl.). Potem pa po ET pa bom dobila še ultrogestan. Upam samo da se mi bo datumsko izšlo in bom že pri tej M (pride konec leta) lahko začela s tem.

Uf, zdaj imam pa jaz eno vprašanje? A si mogoče v postopku v mb (lahko, da si povedala, pa sem spregledala)? Jaz imam enega zamrznjenčka in so mi rekli le to, da moram poklicati, ko dobim tretjo M, da dobim datum za UZ (ki naj bi bil kao peti dan). Zdravnica pa ni nič rekla o kakršnikoli hormonski podpori.

Pa še to, jaz sem tudi računala, da bom tretjo M dobila nekje čisto proti koncu decembra, ampak sedaj že pet dni čakam na drugo, ki pa je ni od nikoder. Upam le, da mi postopek ni porušil ciklusa... Potem bom verjetno morala do svojega G, da mi da tablete za sprošitev M, ali kaj?

Lp

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
8.12.2009 19:20:48   
miklarom
september1 - čestitke za lepouser posted image , in res ne bit žalostna, da se je ena poslovila, le da je ena ostala in jo lepo čuvaj pa pazi nase, čez dobrih sedem mesecev p'a boš dobila tole  user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

Neposredna povezava do sporočila: 2894
8.12.2009 21:35:46   
beba75

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Beba75 utrogestan boš začela malo pred ET!!!!!! Držim pesti DA RATA!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image
[/quote
HVALA!!!!!!!!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
8.12.2009 21:53:02   
beba75

saturn  če ti bo M še dolgo zamujala(14dni) stopi do svojega G in se pogovori kako naprej. Jaz sem dobila tbl. za sprožitev ker mi vedno te terapije čisto porušijo ciklus.

Zato tudi po zamrznjenčka grem takoj če bo šlo. Saj so tudi meni rekli naj pokličem jan. ko bi dobila tretjo M samo ker se ciklus poruši in ponavadi tretja M zamuja ali pa je sploh ni ( tudi do 63 dni) in sem potem mogla po tbl. za sprožitev, sem se odločila da bom poklicala že kar pri drugi M. Papirje že imam vse doma, hormonske tbl. tudi ( ravno zaradi tega ker nimam rednih M in se mi tako vse poruši). Pa dr. mi je rekla da tudi oni (po novem) radi vidijo da se po zamrznjenčke gre čim hitreje.
Je pa od vsake posameznice odvisno kdaj in kako! Ker je meni pogledala celotno kartoteko in rekla" tukaj pa moremo izbrati drugačno terapijo".
Ja pa še to . Meni na papirjih piše pprvi UZ na 10 dan in merjenje endometrija, 12 dan začnem z ulatragestanom, 14 dan UZ in nato dogovor za ET pač glede na UZ. Vmes še jemljem nekaj drugega ampak to mi že bojo sproti povedali. Važno je samo da dobijo debelino endometrija in da sočasno ali tik po tvoji O naredijo ET. Tako nekako.

Odločitev pa je tako samo tvoja kdaj boš poklicala in šla v postopek z zamrznjenčki.

(odgovor članu saturn)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
9.12.2009 8:45:43   
september1
miklarom hvala, si me lepo nasmejala s kinderpetom.user posted image

beba75 že zdaj ti držim pesti

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
9.12.2009 16:30:18   
amii
Joj, vseh 116ih strani nisem brala, ker............................
Tudi jaz sem v MB ambulanti - pri dr. Vlaisavljeviću in sicer natanko 1 leto. Ravno včeraj sem imela 1. IUI
Super dr. Nimam kaj. Sicer me jezi vso to cakanje, saj veste kako zelo neucakan si. Pol pa najprej cakas na odvzem krvi, pa pol na spermiogram, pa pol na UZ, pa pol na OP, pa po spet na UZ, pa pol na IUI,.......joj kje je šele IVF...........
In strašansko me moti gužva pred ambulanto. Sem se načakala tam že za par delovnih dni ur.
Pa kaj čemo. Če sami "ne znamo" narediti user posted image , pol pač čakamo user posted image
Vsekakor bi vsakemu ki mu v roku leta dni ne uspe, priporočala, da gre čim prej v ambulanto, saj postopki tako dolgo trajajo, da sta lahko takoj spet 2 leti naokrog

Pa imamo svoj sonček

Neposredna povezava do sporočila: 2898
9.12.2009 18:32:29   
atina1
pozdravljene!

punce da vam sporočim danes sem videla dva user posted image user posted image . En je velik 5,3 in en 5,4 mm.

LPuser posted image

(odgovor članu amii)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
9.12.2009 19:49:12   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: atina1

pozdravljene!

punce da vam sporočim danes sem videla dva user posted image user posted image . En je velik 5,3 in en 5,4 mm.

LPuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu atina1)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......