|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB
2.12.2009 17:20:07   
pikachu
pozdravljene!
ja jaz imam hsg narejen to pa je tudi vse. zato pa sem še bolj neučakana kaj nama bodo jutri rekli.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
3.12.2009 7:21:54   
talika81
pikachu, potem pa bo šel tvoj najprej na spermipgram, da vidijo, kako je z njegovimi spermiji. pa verjetno boš tudi ti morala dat kri, da bodo videli, kako je s tabo glede ovulacije.
in če bodo ugotovili, da je pri tvojem kaj narobe (da npr. seme ni dovolj kvalitetno), vaju bodo dali kr direkt na čakalno listo za umetno.

ampak nič se bat, ti kr vprašaj jutri vse, kar te bo zanimalo. jim ne bo odveč povedat, pa magar tud trikrat. user posted image

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
3.12.2009 16:52:06   
pikachu
pozdravljene. razgovor je zanami, dali naju so na čakalno listo za icsi postopek. čaka se 3-4mesece so nama rekli tak da naj v začetku marca že pricakujema pošto. medtem pa morama dat kri in jaz uz. dr. je vse lepo razložla in moram pohvalit vsi bili zelooo prijazni.

22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
4.12.2009 7:16:55   
talika81
pikachu, potem se pa zna zgodit, da bova medve istočasno v postopku. ker jaz tud do tam nekje pričakujem pošto, tako kot vidva. user posted image

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
4.12.2009 8:51:49   
daga79
no jaz sem dobila M upam da zadnjo in bom imela mir pred njo potem za eno leto........ user posted image
jutri začnem z gonalom in imam že v desnem jajčniku 4 folikle 4 mm velike in v levem enega 5 mm in več manjših ... kaj ste tudi ve imele toliko folikolov preden ste začele z gonalom????

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
4.12.2009 9:05:19   
september1
pikachu user posted image user posted image user posted image za uspešen razgovor in dogovor. naj ti do marca dnevi hitro minije.

daga79 tud jst sem mela na desn strani 4 folikle in na levi 3 (se mizdi), tako da je to čist ok.

no jst sem se pa začela ubadat z bruhanjem.in sem kot user posted image user posted image nič nimam energije še skodelice ne morm prnest iz pulta do kavča. ne vem kak bo ko bo moj user posted image šel na pot in bom sama doma.

(odgovor članu daga79)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
4.12.2009 9:16:10   
talika81
ojej, september, to pa verjamem, da ni fajn. jaz sem HB imela samo slabosti, ampak bruhala pa nisem, ko sem bila user posted image  ... a si probala s kakim čajem iz ingverja? nekaterim pomaga ...

(odgovor članu september1)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
4.12.2009 9:17:56   
september1
nisem še poskusla ker najrajši pijem vodo. bom pa poskusla hvala.

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
4.12.2009 10:57:17   
atina1
Zdravo!

Kak ste babe?user posted image

Septebmer, moram ti povedat, da se tud jaz ful slabo počutim in kaj pojem pobruham. Zdaj sem si kupila prepečenec in mi zelo pomaga. Probaj!user posted image Ko nekaj poješ potem pa pojej na vrh nekaj štiklov prepečenca. Kdaj pa imaš ti uz?

No, da vam povem da sta se meni razvila iz enega zarodka kar dva user posted image user posted image . Zdaj v sredo pa mam uz, tak da vidimo če bom vidla oba user posted image user posted image .

Kaj tiste, ki ste nosečke po obmp, ste se še naročile pri svoji Gin., ker jaz se še nisem?

LPuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2859
4.12.2009 11:10:29   
september1
atina preprečenec že jem pa velik ležim je dosti boljše, sam ko pa vstanem je pa joj.
jst imam v pon.1.UZ v MB in upam da bom vidla user posted image user posted image , ker so mi dva vstavili.

pr svoji G se bom pa prihodnji teden naročila da vidim kaj bodo v MB povedali.

pa čestitke za user posted image user posted image

(odgovor članu atina1)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
4.12.2009 11:38:10   
atina1
Boš, boš vidla oba user posted image user posted image . Jaz bom tud svoja vidla v sredo.

Kar optimistično.user posted image

Čuj kaj maš tud kaj rjavega izcedka? Jaz ga mem ful in sem bla zdaj v sredo v mb, ker me je blo malo strah in so mi rekli da ne morjo nič , da naj počivam. No takrat sem pa tud zvedla da mam Dva.

Ja čuj ne vem če se nisva midve vidle! Kdaj si imela ET? Ko sem imela jaz nas je blo kr dost.

Neposredna povezava do sporočila: 2861
4.12.2009 14:56:08   
rojena77
No, da še jaz poročam

Na uz je dr Vlaisavljevič in je rekel da je vse ok, torej polipa ni videl - sprašujem pa se, le kaj je videla zdravnica pred enim tednom?

Skratka dobila sem Gonal ni mi pa rekel nič o velikosti foliklov - a ve to vprašate ali zakaj meni nič ne povejo? Jaz niti ne vem kaj naj vprašam.... Jao hudo je bil začetnik user posted image

Pa še to, a je imela katera po Dipherline modrice? Mene boli cel trebuh, in modrica je kr precej velika - a delam kaj narobe?

Uz imam v ponedeljek.

Zarja, upam da si vredu!

(odgovor članu atina1)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
4.12.2009 15:00:47   
marta82
Če si komaj dobila Gonal velikost foliklov še ni pomembna, zato ni nič rekel. Zdaj morajo pa začet pridno rast in jih bodo merili. Ja, od injekcij imaš lahko kar konkretno modrico - si daješ vsakič na drugo mesto oz. menjavaš strani?

(odgovor članu rojena77)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
4.12.2009 15:03:11   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: daga79

no jaz sem dobila M upam da zadnjo in bom imela mir pred njo potem za eno leto........ user posted image
jutri začnem z gonalom in imam že v desnem jajčniku 4 folikle 4 mm velike in v levem enega 5 mm in več manjših ... kaj ste tudi ve imele toliko folikolov preden ste začele z gonalom????

Ja, zdaj se bodo pa z Gonalom samo še "nabildali"user posted image in že boš pripravljena na punkcijo. Vse dobro.user posted image

(odgovor članu daga79)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
4.12.2009 15:14:14   
rojena77
Marta hvala - ja menjavam strani, ampak včeraj me je mož nekam čudno pičil, je zabolelo ko hudič

Ni nam lahko....

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
4.12.2009 15:19:33   
marta82
Mogoče se poskusiš sama pikat... Imaš bolj občutek. Mene je ene 2x probal mož pa je bolj bolelo kot pa če sem se sama.

Vem, ni lahko. Sem pa opazila, da potem veliko bolj cenimo otroke, družino in smo manj malenkostne in morda zato srečnejše, kot tiste, ki jim mimogrede uspe zanosit.

(odgovor članu rojena77)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
4.12.2009 16:37:59   
pikachu
talika81-res, samo da čimprej mine. Ali maš tudi ti še prej kake preiskave? jaz morem dat kri pa na uz moram.

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
4.12.2009 16:48:16   
saturn
Živjo, imam eno vprašanje.

Oktobra sem imela prvi ET, ki je bil neuspešen. Dobila sem namreč M., naslednje M. pa še ni, čeprav bi jo morala že dobiti (pa nisem noseča). Ali je kateri od vas postopek podrl normalen ciklus (jaz sicer nisem imela problemov s tem). Sprašujem zato, ker moram po naslednji M. poklicati zaradi postopka z zamrznjenčki, pa ne bi rada, da se vse skupaj zavleče.

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
4.12.2009 20:32:19   
september1
atina jst sem dobla rjav izcedek 6 dan po ET in je trajal celih 15 dni tako da ko sem imela krvnega sem zdravnici rekla kaj b to bilo pa je rekla da se bo v parih dneh umiril, vendar je še potem trajal cel teden. zdaj pa nimam nič več.
jst sem imela ET 9.11.
rojena77 nekatere ste žal bolj občutljive jst sem imela samo dve mali modrici, pa sem si skoz sama dajala. čist počasi si stiskaj, pa menjavaj mesta.
meni so vedno povedli kolk imam foliklov in kolk so veliki.

(odgovor članu rojena77)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
5.12.2009 7:14:58   
db
oj punce a lahko nekja vprašam kako vam uspe imeti pred gonalom že po 4 folikle??????????user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2870
5.12.2009 8:14:39   
beba75

september verjamem da ti ni glih fajn ob vseh teh nosečniških "tegobah", samo pravijo da po prvih treh mesecih mine. Saj bo to hitro, glavno je da si user posted image ostalo bo pa
že. Javi se mi kaj v pon. ppo UZ in če boš lahko se lahko dobimo tudi na kašnem soku!

saturn meni se je po vseh postopkih( 4X IUI) ciklus čisto podrl, nazadnje ravno pred 1IVF so mi mogli sprožit M ( po 64dneh brez M) z tabletabi das em sploh lahko začela z postopkom. Če ti že nekaj časa zamuja stopi do svoje G pa naj ti napiše tbl. za sprožitev M, Lahko pa počakaš in če naslednji ciklus je ne bo pa takrat greš po tbl. in ko jo dobiš pokličeš v MB za postopek za zamrznjenčke.

Neposredna povezava do sporočila: 2871
5.12.2009 8:15:21   
beba75
IZVIRNO SPOROČILO: db

oj punce a lahko nekja vprašam kako vam uspe imeti pred gonalom že po 4 folikle??????????user posted image user posted image

To tudi mene zeeelooo zanima!

(odgovor članu db)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
6.12.2009 10:32:23   
zarja1
Pupe samo, da vas na hitro lepo pozdravim.user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
6.12.2009 11:20:47   
metuljci
IZVIRNO SPOROČILO: beba75

IZVIRNO SPOROČILO: db

To tudi mene zeeelooo zanima!

hehe morate met zanimive jajčnike kot jaz ;) jaz sem jih pred gonalom v levem jajčniku mela 14, zato sem pa nagnjena k hiperstimulaciji, tak da ste lahk vesele, da jih mate bolj malo. itak jih bo z gonalom več.

< Sporočilo je popravil metuljci -- 6.12.2009 11:21:09 >

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
6.12.2009 13:06:13   
db
jz jih niti z gonalom nimam velik uporabnih

(odgovor članu metuljci)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......