|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 7. del
9.12.2009 11:14:15   
šivilja
Fino vozičkajte, bi jaz tudi, pa mi je sestra danes v ZD rekla, da moram več počivatuser posted image . Pri treh otrocih, možu, ki ga nič ni (pa še ko je, je utruuuuuuujen). Matr, še dobr, da mam tasta, saj sem bolj z njim kot z možem, pa zadnje čase mi tud bolj pomaga pri otrocih kot mož???

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 951
9.12.2009 11:32:02   
Leela
Danes je res lep dan, lepo vozičkajte. Če bo vse ok bomo šli v petek lučke gledat.

katmat hiša zgleda zelo lepa ampak, da tako hišo urediš zmečeš notri še enkrat toliko denarja. Pojdi jo pogledat in preveri okna, vidim da tudi ni CK. Pogledat je treba še pod-tla ali bi šlo čez samo z brušenjem parketov recimo. Če je vredu za živet notri in ne potrebuje veliko za zamenjat potem je ok. Če bi pa s starši skupaj investiral je pa sploh vredu. vseeno bolše s tvojo mamo kot s taščo ane user posted image .

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 952
9.12.2009 12:17:12   
Anonimen
jz sem bila pa zdej na sprehodu, je prov pasalo po dolgem času it nasprehoduser posted image user posted image user posted image smo užival na sončku, zdaj pa kosilo in pospravljane, pol pa mal počitkauser posted image user posted image

sem pa dobila darilo od HIPPa so dali eno vodo že prekuhani, slončka nalepko za avto in eno brašurcouser posted image user posted image user posted image   sm misenla da bo kakšna kašica, pa je niuser posted image

(odgovor članu Leela)
  Neposredna povezava do sporočila: 953
9.12.2009 12:22:00   
šivilja
Se vidi, da je sonček, ker se tukaj bolj malo dogaja. Ste vse v Tivoliju???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 954
9.12.2009 12:40:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Se vidi, da je sonček, ker se tukaj bolj malo dogaja. Ste vse v Tivoliju???

jz nisemuser posted image user posted image user posted image   sem pa bla prejle zunaj zdej je pa čas za kuhanje kosilauser posted image

(odgovor članu šivilja)
  Neposredna povezava do sporočila: 955
9.12.2009 12:48:39   
Anonimen
naš falot se je ravnokar zbudil. je spal od devetih. zunaj.

no, bajta je sedaj nekam pospravljena, kuham kosilo, potem šibam še v trgovino, pa po otroka v vrtec, pa verjetno se bomo kar do Zbilj zapeljali. imamo toliko kruha, labodki pa so tudi verjetno sestradani.

a kej piha v dolini ?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 956
9.12.2009 13:02:51   
pokica_
Dudi, piši nove podatke za Aneja;
6.mesec: teža 7500g, višina 70cm, zrastli za 2cm...zredili se slabe pol kg.
P nas je izjemno pohvalila, Anej vse obvlada, je bila zelo zadovoljna! Prav tako z njegovim novim lookom!!! user posted image  So prav waaaaw govorile z med. sestro! user posted image  Dr. je še rekla, da je zdaj pa res pravi maneken, tko je lep. Sj je res no. user posted image
Sem bila pred P z eno prjatlco na kavi, po P pa še z drugo!!! user posted image  Pr ta 2. kavi se je Anej že jezil...hahauser posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 957
9.12.2009 13:11:14   
Anonimen
super duper pokica ! prav občudujem vas !user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 958
9.12.2009 13:18:15   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Midva z Majem pa greva zdaj v merkur po nove bunkice.

user posted image user posted image user posted image  si se odločila, kakšne barve bodo?

modre od prej in dokupila sem zlate in imajo prav lepe user posted image tako da sem zadovoljna...bom zvečer prilepila slikico.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 959
9.12.2009 13:21:23   
Dudica1
Drugače pa smo vozičkali tudi mi in se prav fino načvekali user posted image user posted image user posted image ...zunaj je pa prav prijetno toplo.

Ljubljančanke lepo se navozičkajte in pazite da ne bo dež user posted image

tubby res ne vem kaj je...user posted image

V ponedeljek popoldne grem pa v LJ...sama user posted image tako da flaska če boš še sama doma pridem na kavo?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 960
9.12.2009 13:33:55   
Anonimen
mi smo po kosiluuser posted image zdej pa mal počitkauser posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 961
9.12.2009 13:47:14   
FLASK_A
Ok dudi.

Lina, pa ti sploh ne veš da imaš otroke. A bi mal Majo počuvalauser posted image

Zunaj je bilo super, sva se nahodili.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 962
9.12.2009 13:49:24   
Dudica1
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 963
9.12.2009 13:54:29   
FLASK_A
Spala je točno natanko 35 minut, ravno toliko da sem zakinkala in sem zdaj vsa čorova. Ona pa vsa naspidirana.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 964
9.12.2009 13:57:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Spala je točno natanko 35 minut, ravno toliko da sem zakinkala in sem zdaj vsa čorova. Ona pa vsa naspidirana.

naša je pa spala eno urouser posted image user posted image user posted image user posted image zdej pa čakamo interevropo da pride po en paketekuser posted image user posted image user posted image pol gremo pa vnuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 965
9.12.2009 13:57:42   
FLASK_A
user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 966
9.12.2009 13:58:55   
Dudica1
maj je pa spal dopoldne 3 ure pa zdej bo ene 3ure pol pa konecuser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 967
9.12.2009 14:00:41   
Anonimen
teb pa dolg spiuser posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 968
9.12.2009 14:01:26   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

maj je pa spal dopoldne 3 ure pa zdej bo ene 3ure pol pa konecuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 969
9.12.2009 14:02:33   
pokica_
PupaNG, ste začeli z GH?
Midva sma včeraj z banano, mu ni šla neki v slast, danes sma pa za dop. malco jedla kuhano jabko in slive, pa je kr fajn odpiral usta, zdaj sma pa imela kosilo; testenine z omakco iz pora in brokolija, pa mal mlekca njegovga zravn. Pa sma pojedla rekordne 2/3 lončka!!!user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 970
9.12.2009 14:05:20   
Dudica1
ja res je priden in tud T je bil glih tko pridn za spat user posted image

Tud če kdaj noče zaspat ga tolk dolg tapkam da zaspi...pr nas ni kar takouser posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 971
9.12.2009 14:08:02   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_
Midva sma včeraj z banano, mu ni šla neki v slast, danes sma pa za dop. malco jedla kuhano jabko in slive, pa je kr fajn odpiral usta, zdaj sma pa imela kosilo; testenine z omakco iz pora in brokolija, pa mal mlekca njegovga zravn. Pa sma pojedla rekordne 2/3 lončka!!!user posted image

user posted image user posted image

Dudi, pri nas tudi ni spasa. Ampak koliko časa spijo je pa njihova stvar, tukej pa ne morem pomagat. Včasih se trudiva kar dosti časa da zaspi, ampak malo časa spančka... Kakor je. Ma ti imaš super familijouser posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 972
9.12.2009 14:10:12   
pokica_
Džijzus Dudi!!! A zamenjama za en dan otročke, da si jst mal spočijem???user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 973
9.12.2009 14:10:20   
Dudica1
Sej se zavedam tega ja user posted image ...res se nimam kaj velik pritoževat...zdej gremo še po nov avto pa bo popolnouser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 974
9.12.2009 14:11:24   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Džijzus Dudi!!! A zamenjama za en dan otročke, da si jst mal spočijem???user posted image

ma ni treba nč menjat...ti samo še Anejčka pripelji pa bom imela dvojčka user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?